9,30? franc megint kelhetek korán:D
miért nem szombaton vannak a túrák akkor legalább pont lemaradnák a koraifelkelés+huzzátakarítaniról:D és vasárnap meg ki tudnám magam pihenni
A szombatonkénti takarítás nekem is ismerõs.
9,30? franc megint kelhetek korán:D
miért nem szombaton vannak a túrák akkor legalább pont lemaradnák a koraifelkelés+huzzátakarítaniról:D és vasárnap meg ki tudnám magam pihenni
Sztem 11 elött nem nagyon,ja és valoszinû hozok még 3 embertAvus, köszi a számot!
no mikorra értek Tahitótfalura?
Nem nagyon kell aggódnod ahogy hétvégén elnéztem a kondidat:)de a bokám miatti kihagyás és eleve a bokasérülés miatt nem tudom megjósolni hogy mit fogok produkálni Dobogókõ felé. Még sosem jártam arra és ennek megfelelõen tartok tõle, az is lehet hogy ok nélkül
.
Nem, csak eddig, kezdõ internetezõ, befészkeltem magam az exprolerbe, és most kóstolgatom a tüzesrókát!
Indulást azt 9.30 ra tûztük ki, de bizonyára 45 lesz belõle mert avus szeret késni:D
Azért próbáljunk meg ne késni!
Viccelsz??? Miért zavarna, sõt az zavar ha egyedül kell mennem!Zavarna ha alkalom adtán becsatlakoznék egy-egy ilyen körhöz? Nem holnap, az biztos, de gondolom fogsz még körözni máskor is.