nem nincs már sehol, mindenütt száraz a pomáz-dobogókõ-Esztergom útAztán a szembe jövõ sárga Fortos, sárga bukós országútisnak odaszólni, hogy szeva voti
Gondolod, hogy a hegyen az országúton is van még hó???
Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Írta 2006. március 25. - 11:26

Írta 2006. március 25. - 11:17

Aztán a szembe jövõ sárga Fortos, sárga bukós országútisnak odaszólni, hogy szeva votiMa cimborámmal elvileg megyünk egy Pilismarót-Dobogókõ-Esztergom?-Pilismarót, aszfaltos edzést, de véleményes lesz a dolog, mert a hegyen még van hó rendesen.

Gondolod, hogy a hegyen az országúton is van még hó???
Írta 2006. március 25. - 09:23

Ma cimborámmal elvileg megyünk egy Pilismarót-Dobogókõ-Esztergom?-Pilismarót, aszfaltos edzést, de véleményes lesz a dolog, mert a hegyen még van hó rendesen.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 25. - 00:14

Írta 2006. március 25. - 00:05

ha ilyen idõ marad mint ma volt /vagy melexik is esetleg/ jövõ 7 végére már csak nyomokban lesz hó......ma már papp rét magasságában alig volt ...ellenben víz meg dágvány......múlt héten a 300 m magasság még nem olvadt csak kb. 150-200 m-ig volt jó.
szerintem még várni kell egy két hetet mire elolvad az összes hó.
dobogókõre naponta járok (kocsival Esztergomba) és ott biza még van rendesen. bár ma már megjöttek az elsõ fecskék - azaz elsõ outisok akik elindultak emelkedõt mászni.
még egy bátor harcost is láttam montival aki olyan nyári szerkóban nyomtanagyon átérezte a sunshine feelinget
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 24. - 23:59

Azért jövõ héten megpróbálok a déli lejtõkön maradni. Sokat számít.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 24. - 23:57

Írta 2006. március 24. - 23:51

Hát gondoltam megnézem milyen a hegy hó szempontból h pap rét mehet-e már lassan, meg a komp is, MEG HÁT OLYAN SZÉP ROMANTIKUS HELY VISEGRÁD!
Most mehettünk vna máshova is de így legalkább tartok egy kis terepszemlét, csak ügyesen kell majd csinálni...
múlt héten a 300 m magasság még nem olvadt csak kb. 150-200 m-ig volt jó.
szerintem még várni kell egy két hetet mire elolvad az összes hó.
dobogókõre naponta járok (kocsival Esztergomba) és ott biza még van rendesen. bár ma már megjöttek az elsõ fecskék - azaz elsõ outisok akik elindultak emelkedõt mászni.
még egy bátor harcost is láttam montival aki olyan nyári szerkóban nyomta

Írta 2006. március 24. - 23:44

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 24. - 23:32

nem volt ebben némi önös érdek ?
Hát gondoltam megnézem milyen a hegy hó szempontból h pap rét mehet-e már lassan, meg a komp is, MEG HÁT OLYAN SZÉP ROMANTIKUS HELY VISEGRÁD!

Írta 2006. március 24. - 23:27

ezért kell sramot venniHa valaki a Bakonyban akar tekeregni mostanában, az így jár: http://pix.bikemag.h...188236&cat=2226
(Ez egy LX...)
...

buddha, megvettem ma az ust-s nobby-nic et.....nagyon jónak látszik az a mintázat, alig várom a keddet hogy kipróbálhassam....viszont 30 grammal nehezebb mint gyári adat.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 24. - 23:20

Visegrád, nagymarosi rév ->ezzel akarunk átkelni?? Holnap megyünk busszal piknikezni ide a bnõmmel és akkor megnézem az árakat. (õõõõõ én választottam uticélt
)
nem volt ebben némi önös érdek ?

Írta 2006. március 24. - 23:18

(Ez egy LX...)
Amúgy nagyon élveztem. Ez volt az elsõ igazán tavaszi nap idén, és én a bringámon tölthettem...
Szerdán valszeg megint megyek (Veszprémbõl), szóljon, ha valakit érdekel.
Kb. 50 km, de nem pályán...
Írta 2006. március 24. - 23:14

Sztem bkalászon kéne hívni zsmtb-t h induljon lassan!!
md: akkor te melegíthetsz a ligetben rendesen mert lesz rá idõd bõven... én akár a 9es indulásban is benne lennék de sokan vagyunk már és nehéz átszervezni...
Kboy: megyünk megint együtt??
A hiradó után esõt mondtak vasárnapra...
legalább 1 ember már friss lesz és nem kell pihennie visegrádig

md: akkor te melegíthetsz a ligetben rendesen mert lesz rá idõd bõven... én akár a 9es indulásban is benne lennék de sokan vagyunk már és nehéz átszervezni...
Kedves Rain!: íme:
http://dunainform.rs...akomp.htm#dunak
horány dunakeszi 330 ha jól emlékszem
Vác-tahitótfalu a legdrágább: 660 ha jól emlékszem
Visegrád-Nagymaros valahol a kettõ között. de inkább a váci felé húz az árszínvonal
Találka helye: a Tahitótfalusi Dunahíd és a 11-es út keresztezõdésénél várom a csapatot
csörögjetek akkor ha az eredeti idõhöz képest csúszás van. pl. késés, vagy egyéb okok.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 24. - 23:12

Írta 2006. március 24. - 23:09

nekem kb 15-20 perc a horányi rév, aztán kb. 10-20 perc mire átmegyek a dunán, majd megint kb. 20-25 perc mire tahitótalura érek..11,15re odamegyek. legalább 1 embernek már nem kell pihennie

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 24. - 23:08

Írta 2006. március 24. - 22:57

A frissítõ esõ mindig jól jön ha meleg van, de...
Belém meg azt nevelte a tanárom h nem mindegy h egyelõre, vagy egyenlõre... De nem szoktam szólni, neten bármi elmegy...
Ebben látod igazad van nekem is csak ez az egy a dilim.
De amúgy tök mindegy.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 24. - 22:47

Belém meg azt nevelte a tanárom h nem mindegy h egyelõre, vagy egyenlõre... De nem szoktam szólni, neten bármi elmegy...
vendég_avus_*
Írta 2006. március 24. - 22:42