Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Aztán a szembe jövõ sárga Fortos, sárga bukós országútisnak odaszólni, hogy szeva voti :)

Gondolod, hogy a hegyen az országúton is van még hó???

nem nincs már sehol, mindenütt száraz a pomáz-dobogókõ-Esztergom út

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Ma cimborámmal elvileg megyünk egy Pilismarót-Dobogókõ-Esztergom?-Pilismarót, aszfaltos edzést, de véleményes lesz a dolog, mert a hegyen még van hó rendesen.

Aztán a szembe jövõ sárga Fortos, sárga bukós országútisnak odaszólni, hogy szeva voti :)

Gondolod, hogy a hegyen az országúton is van még hó???

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Komp Visegrádnál minden óra 35-kor, viteldíj ismerve a tavalyi árakat, véleményem szerint 600 pénz lesz. A Pilis Visegrádnál foltokban havas, olvad (pl. a sípályán még van hó rendesen, míg a Nagymaros felé nézõ oldalon már szinte teljesen elolvadt). A Pap-rét olyan, hogy két hét szárazság után is még tocsog a víz, így jelenleg ott tuti dágvány van.
Ma cimborámmal elvileg megyünk egy Pilismarót-Dobogókõ-Esztergom?-Pilismarót, aszfaltos edzést, de véleményes lesz a dolog, mert a hegyen még van hó rendesen.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
na akkor holnap nem nagyon lesz pikni visegrádon :( pedig már eltettem a pokrócot is... jaj teljesen megbolondít ez a csaj, már bringázni is alig járok, ha meg igen akkor meg egyszerre sokat.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

múlt héten a 300 m magasság még nem olvadt csak kb. 150-200 m-ig volt jó.

szerintem még várni kell egy két hetet mire elolvad az összes hó.

dobogókõre naponta járok (kocsival Esztergomba) és ott biza még van rendesen. bár ma már megjöttek az elsõ fecskék - azaz elsõ outisok akik elindultak emelkedõt mászni.
még egy bátor harcost is láttam montival aki olyan nyári szerkóban nyomta :) nagyon átérezte a sunshine feelinget

ha ilyen idõ marad mint ma volt /vagy melexik is esetleg/ jövõ 7 végére már csak nyomokban lesz hó......ma már papp rét magasságában alig volt ...ellenben víz meg dágvány......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Hajjaj... Érdekes dolog a mikroklíma. Legutóbbi túrámon 1 km-en belül találkoztam 30 cm-es hóval, porszáraz sóderúttal és durva dagonyával egyaránt. Némely völgyben érezni lehetett a grémmadarak hideg lehelletét, a Királykapu fennsíkon viszont félmeztelenül napozhattam és 10 perc alatt megszáradt az átizzadt mezem is.

Azért jövõ héten megpróbálok a déli lejtõkön maradni. Sokat számít.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ma én is már csak 2 rétegben tekertem de a parton nincs hó :)

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Hát gondoltam megnézem milyen a hegy hó szempontból h pap rét mehet-e már lassan, meg a komp is, MEG HÁT OLYAN SZÉP ROMANTIKUS HELY VISEGRÁD! :D Most mehettünk vna máshova is de így legalkább tartok egy kis terepszemlét, csak ügyesen kell majd csinálni...

múlt héten a 300 m magasság még nem olvadt csak kb. 150-200 m-ig volt jó.

szerintem még várni kell egy két hetet mire elolvad az összes hó.

dobogókõre naponta járok (kocsival Esztergomba) és ott biza még van rendesen. bár ma már megjöttek az elsõ fecskék - azaz elsõ outisok akik elindultak emelkedõt mászni.
még egy bátor harcost is láttam montival aki olyan nyári szerkóban nyomta :) nagyon átérezte a sunshine feelinget

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Tigga': Érdeklõdve várom a tapasztalatokat. Bár nem hiszem, hogy most belefér nekem ennyiért. Családostól megyünk a Garda-Bikefestre és ettõl épp eléggé fog fájni a zsebem. (Tulajdonképpen oda való gumit kerestem eredetileg.) Azaz ha tartósnak is bizonyulna, akkor szívesen szánnék rá ennyit is a késõbbiekben... Elegem van a kérészgumikból. A mostani Minotauromban 300 km van (igaz, nem a millenárison került bele...:-)), és már szemmel láthatóan csúnyán megkopott.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

nem volt ebben némi önös érdek ? :)

Hát gondoltam megnézem milyen a hegy hó szempontból h pap rét mehet-e már lassan, meg a komp is, MEG HÁT OLYAN SZÉP ROMANTIKUS HELY VISEGRÁD! :D Most mehettünk vna máshova is de így legalkább tartok egy kis terepszemlét, csak ügyesen kell majd csinálni...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ha valaki a Bakonyban akar tekeregni mostanában, az így jár: http://pix.bikemag.h...188236&cat=2226

(Ez egy LX...)

...

ezért kell sramot venni :)

buddha, megvettem ma az ust-s nobby-nic et.....nagyon jónak látszik az a mintázat, alig várom a keddet hogy kipróbálhassam....viszont 30 grammal nehezebb mint gyári adat.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Visegrád, nagymarosi rév ->ezzel akarunk átkelni?? Holnap megyünk busszal piknikezni ide a bnõmmel és akkor megnézem az árakat. (õõõõõ én választottam uticélt :) )

nem volt ebben némi önös érdek ? :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ha valaki a Bakonyban akar tekeregni mostanában, az így jár: http://pix.bikemag.h...188236&cat=2226

(Ez egy LX...)

Amúgy nagyon élveztem. Ez volt az elsõ igazán tavaszi nap idén, és én a bringámon tölthettem...

Szerdán valszeg megint megyek (Veszprémbõl), szóljon, ha valakit érdekel.
Kb. 50 km, de nem pályán...

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Sztem bkalászon kéne hívni zsmtb-t h induljon lassan!!

md: akkor te melegíthetsz a ligetben rendesen mert lesz rá idõd bõven... én akár a 9es indulásban is benne lennék de sokan vagyunk már és nehéz átszervezni...

Kboy: megyünk megint együtt??

A hiradó után esõt mondtak vasárnapra... :(

legalább 1 ember már friss lesz és nem kell pihennie visegrádig :)

md: akkor te melegíthetsz a ligetben rendesen mert lesz rá idõd bõven... én akár a 9es indulásban is benne lennék de sokan vagyunk már és nehéz átszervezni...

Kedves Rain!: íme:
http://dunainform.rs...akomp.htm#dunak

horány dunakeszi 330 ha jól emlékszem
Vác-tahitótfalu a legdrágább: 660 ha jól emlékszem
Visegrád-Nagymaros valahol a kettõ között. de inkább a váci felé húz az árszínvonal

Találka helye: a Tahitótfalusi Dunahíd és a 11-es út keresztezõdésénél várom a csapatot

csörögjetek akkor ha az eredeti idõhöz képest csúszás van. pl. késés, vagy egyéb okok.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ne hívjunk vmikor, h hol járunk?? Ja és azt megbeszéltétek h tahitótfalun belül hol találkozunk veled??

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

nekem kb 15-20 perc a horányi rév, aztán kb. 10-20 perc mire átmegyek a dunán, majd megint kb. 20-25 perc mire tahitótalura érek..11,15re odamegyek. legalább 1 embernek már nem kell pihennie :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Visegrád, nagymarosi rév ->ezzel akarunk átkelni?? Holnap megyünk busszal piknikezni ide a bnõmmel és akkor megnézem az árakat. (õõõõõ én választottam uticélt :) )

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

A frissítõ esõ mindig jól jön ha meleg van, de...

Belém meg azt nevelte a tanárom h nem mindegy h egyelõre, vagy egyenlõre... De nem szoktam szólni, neten bármi elmegy...

Ebben látod igazad van nekem is csak ez az egy a dilim.

De amúgy tök mindegy.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A frissítõ esõ mindig jól jön ha meleg van, de...

Belém meg azt nevelte a tanárom h nem mindegy h egyelõre, vagy egyenlõre... De nem szoktam szólni, neten bármi elmegy...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Akkor már sztem késõ, mert neki Horánynál még kompozni kell egyet ha jól sejtem. Én idõjárással kapcs azt olvasom hogy alapvetõen felhõs-napos, itt-ott futó záporokkal.