Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Well, mint mondtam nekem a Pilis amolyan fekete folt, de nagyon benne vagyok bármi olyan túrába ami kikerüli vagy minimalizálja a dagonyát, és van benne mászóka. Úgyhogy tessék szervezni, én pedig azt fogom mondani, hogy megyek :).

Élvezni fogod szerintem. Nekem nagyon bejön a Pilis. A Paprét meg kifejezetten jó. Emelkedik, de változatosan és nem annyira durván, mint a HHH. Szvsz meglehet szervezni "aszfaltosra" a dolgot, ha meg valaki akar dagonyázni, akkor Tigger biztos tud párhuzamos utakat, hogy nagyjából együtt mennyen a csapat..

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Raycoon, kár, pedig már ezer éve nem láttalak!

Na, túrával kapcsolatosan: nem válaszoltok semmit. Ez nálam az elutasitás jele. Pedig gondoltam, ha már itt vagyunk és együtt fórumozunk, meg ha hasonló helyekre járunk bringával...mehetnénk egyszer együtt is.

Már kezdem magam körül izzítani az embereket.
Eddig már több mint tiz jelentkezõ jönne. Ezek többnyire mind montisok. Már rég nem voltam olyan túrán, ahol 25-30-an lettünk volna, de lehet, hogy ezt most vasárnap sikerülne megcsinálni.

Mit szóltok hozzá? Benne vagytok?

Lensver: háát, én is örültem volna egy újabb összefutásnak. :) Ha jól alakulnak a dolgok, akkor egy-két hónapon belül talán már tudok menni és ha a térdem is rendbe jön, akkor még követni is fogom tudni a csapatot.. Addig nem merek már kockáztatni, hátha megjön a BL topik jövõbeni lakója.. ;)

Jja, és visszautasítás biztos nincs, ennél befogadóbb "klubbot" alig találni.. Amikor Tigger-VV-Hosé-(többi név nem jut eszembe) csapattal tekertem egyet, akkor megdöbbentem, hogy az "idegeneket" milyen jószívvel fogadják, és jó látni, hogy a mi kis klubbunk is ilyen lett szívben, ha még tudásban nem is vagyunk ott..

Aki nem ismerné Lensver-t, annak mondom, hogy kösse fel a gatyáját, jó a tekerõje.. :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Well, mint mondtam nekem a Pilis amolyan fekete folt, de nagyon benne vagyok bármi olyan túrába ami kikerüli vagy minimalizálja a dagonyát, és van benne mászóka. Úgyhogy tessék szervezni, én pedig azt fogom mondani, hogy megyek :).

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Na, túrával kapcsolatosan: nem válaszoltok semmit. Ez nálam az elutasitás jele. Pedig gondoltam, ha már itt vagyunk és együtt fórumozunk, meg ha hasonló helyekre járunk bringával...mehetnénk egyszer együtt is.

Eddig már több mint tiz jelentkezõ jönne. Ezek többnyire mind montisok. Már rég nem voltam olyan túrán, ahol 25-30-an lettünk volna, de lehet, hogy ezt most vasárnap sikerülne megcsinálni.

Szia !

Semmi féle elutasítás nincs csak ahogy már avus is említette nem mindenkinél van napközben net.
Elvileg amit rainmannek javasoltam az egyezik az általad tervezettel :)
Szentendre-Dömör kapu-Király kúti nyereg-Pilismarót-Visegrád-Pap rét-Szentendre

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Nah irígykedve néztem a képeket, meg a hozzászólásokat... Talán már most hétvégén én is tudok menni :) Addig is jó szervezkedést!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oké, akkor várok. Csak a szervezkedés már beindult és három vonalon is izzik. Most mindenki nagyon rákapott erre a túrára valamiért. (mármint az én oldalamról) Tök jó lesz...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Sztem errõl szó nincs. (Mármint elutasításról.) Csak este szokott bepörögni a fórum, nappal meg sokan nem is járnak erre, vagy csak rápillantgatnak mint én. Én viszont még nem olvastam vissza hogy ki mit mikorra és hová szervez, ezért érdemeben nem is tudok még szólni. De estefelé megteszem, és áldásomat adom minden jóra :D.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hú, de jó látni ennyi nem Kelly's-est errefele.. :)
És már elõre fáj a szívem, hogy nem mehetek a következõre sem veletek.. Egy-két hónapig most semmi "nagyra" nem tudok elmenni.. Örülök, ha valami rövidet tudok tekerni.. De nem panaszkodok, "megéri" hiányozni.. :) Talán a héten egy pár napot tudok bringával dolgozni menni..

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Lassan egy hete voltam a janihegyen terepezni. A hátsó fele nem havas, igaz sár van, de tekerhetõ.
Persze a tegnapi esõ módosíthatott rajta.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Én még nem terepeznék! még egyenlõre! szépen száradjon csak meg a dzsuvvva... azután pedig hajrá!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

nem gáz, próbáltuk már, csak nem a Pilisben :D

ha neked az jóóó....én bírom a sarat, szokták emlegetni hogy az evolucióban még valahol a sertés környékén járok, de ebbe nem biztos hogy bele megyek....illetve magamat ismerve egész biztos mert tesztelni kell a nobby nicet sárban is.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem gáz, próbáltuk már, csak nem a Pilisben :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Sziasztok! Látom, beindult a túrázós idõszak! Holnap megy vki napközben (kb 10-tõl) Pilisbe?
Asszonykát vinném a bozótosba, csak még nem tudom, h aszfalt Visegrádig Pap-réten át, vagy terepezõs örömködés nagygéppel.
Szal ha megy vki, ahhoz esetleg csatlakoznánk 2en 3an :)

sztem a terepet még felejtheted......hacsak nem akarsz fejtetõig sárban fürdeni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sziasztok! Látom, beindult a túrázós idõszak! Holnap megy vki napközben (kb 10-tõl) Pilisbe?
Asszonykát vinném a bozótosba, csak még nem tudom, h aszfalt Visegrádig Pap-réten át, vagy terepezõs örömködés nagygéppel.
Szal ha megy vki, ahhoz esetleg csatlakoznánk 2en 3an :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor te lehet, hogy külön csoportként vonulhatsz arra. Nem kell egybõl terrort alkalmazni!
S ha elõzõ nap alaposan kihajtod magad, hidd el, hogy ez is elég lesz neked! :D Nem vagy te terminátor!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
jól hangzik...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Igen tényleg arra jártunk :)
Durvuljunk: Szentendre-Dömörkapui-Királykúti nyereg-Kakashegyi-Két Bükkfa-Mexikó-Pilismarót-Visegrád-Pap rét-Szentendre?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na, beszéltem a másik társasággal (nem a BL még), õk szivesen csatlakoznának, csak az a kérésük, hogy ne úgy menjen a túra, hogy Szentendre > Paprét, mert ezen a héten is arra jártak.

Mi lenne, ha most pl. a Dömörkapuin mennénk végig és legurulnánk a végén Dömösre? Onnan akkor lehet menni Szentendrének, át lehet kompozni Nagymarosra, vagy akár vissza is lehet mászni Paprét felé Visegrádnál.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Na elvileg a képek eléghetõk innen!!!

http://md88.dox.hu/tura.zip

remélem le tudja tölteni! 52 mega!! mert nem tömörítettem a képeket!