Élvezni fogod szerintem. Nekem nagyon bejön a Pilis. A Paprét meg kifejezetten jó. Emelkedik, de változatosan és nem annyira durván, mint a HHH. Szvsz meglehet szervezni "aszfaltosra" a dolgot, ha meg valaki akar dagonyázni, akkor Tigger biztos tud párhuzamos utakat, hogy nagyjából együtt mennyen a csapat..Well, mint mondtam nekem a Pilis amolyan fekete folt, de nagyon benne vagyok bármi olyan túrába ami kikerüli vagy minimalizálja a dagonyát, és van benne mászóka. Úgyhogy tessék szervezni, én pedig azt fogom mondani, hogy megyek
.
Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Írta 2006. március 27. - 17:15

Írta 2006. március 27. - 17:12

Lensver: háát, én is örültem volna egy újabb összefutásnak.Raycoon, kár, pedig már ezer éve nem láttalak!
Na, túrával kapcsolatosan: nem válaszoltok semmit. Ez nálam az elutasitás jele. Pedig gondoltam, ha már itt vagyunk és együtt fórumozunk, meg ha hasonló helyekre járunk bringával...mehetnénk egyszer együtt is.
Már kezdem magam körül izzítani az embereket.
Eddig már több mint tiz jelentkezõ jönne. Ezek többnyire mind montisok. Már rég nem voltam olyan túrán, ahol 25-30-an lettünk volna, de lehet, hogy ezt most vasárnap sikerülne megcsinálni.
Mit szóltok hozzá? Benne vagytok?

Jja, és visszautasítás biztos nincs, ennél befogadóbb "klubbot" alig találni.. Amikor Tigger-VV-Hosé-(többi név nem jut eszembe) csapattal tekertem egyet, akkor megdöbbentem, hogy az "idegeneket" milyen jószívvel fogadják, és jó látni, hogy a mi kis klubbunk is ilyen lett szívben, ha még tudásban nem is vagyunk ott..
Aki nem ismerné Lensver-t, annak mondom, hogy kösse fel a gatyáját, jó a tekerõje..

vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 16:53

Írta 2006. március 27. - 16:34

Szia !Raycoon, kár, pedig már ezer éve nem láttalak!
Na, túrával kapcsolatosan: nem válaszoltok semmit. Ez nálam az elutasitás jele. Pedig gondoltam, ha már itt vagyunk és együtt fórumozunk, meg ha hasonló helyekre járunk bringával...mehetnénk egyszer együtt is.
Eddig már több mint tiz jelentkezõ jönne. Ezek többnyire mind montisok. Már rég nem voltam olyan túrán, ahol 25-30-an lettünk volna, de lehet, hogy ezt most vasárnap sikerülne megcsinálni.
Semmi féle elutasítás nincs csak ahogy már avus is említette nem mindenkinél van napközben net.
Elvileg amit rainmannek javasoltam az egyezik az általad tervezettel

Szentendre-Dömör kapu-Király kúti nyereg-Pilismarót-Visegrád-Pap rét-Szentendre
Írta 2006. március 27. - 15:46

Írta 2006. március 27. - 14:52

vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 14:44

Sztem errõl szó nincs. (Mármint elutasításról.) Csak este szokott bepörögni a fórum, nappal meg sokan nem is járnak erre, vagy csak rápillantgatnak mint én. Én viszont még nem olvastam vissza hogy ki mit mikorra és hová szervez, ezért érdemeben nem is tudok még szólni. De estefelé megteszem, és áldásomat adom minden jóra

Írta 2006. március 27. - 14:32

Írta 2006. március 27. - 14:26

És már elõre fáj a szívem, hogy nem mehetek a következõre sem veletek.. Egy-két hónapig most semmi "nagyra" nem tudok elmenni.. Örülök, ha valami rövidet tudok tekerni.. De nem panaszkodok, "megéri" hiányozni..

Írta 2006. március 27. - 12:48

Persze a tegnapi esõ módosíthatott rajta.
Írta 2006. március 27. - 12:44

Írta 2006. március 27. - 12:15

ha neked az jóóó....én bírom a sarat, szokták emlegetni hogy az evolucióban még valahol a sertés környékén járok, de ebbe nem biztos hogy bele megyek....illetve magamat ismerve egész biztos mert tesztelni kell a nobby nicet sárban is.....nem gáz, próbáltuk már, csak nem a Pilisben

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 27. - 12:13

Írta 2006. március 27. - 12:09

sztem a terepet még felejtheted......hacsak nem akarsz fejtetõig sárban fürdeni....Sziasztok! Látom, beindult a túrázós idõszak! Holnap megy vki napközben (kb 10-tõl) Pilisbe?
Asszonykát vinném a bozótosba, csak még nem tudom, h aszfalt Visegrádig Pap-réten át, vagy terepezõs örömködés nagygéppel.
Szal ha megy vki, ahhoz esetleg csatlakoznánk 2en 3an
Írta 2006. március 27. - 12:07

Asszonykát vinném a bozótosba, csak még nem tudom, h aszfalt Visegrádig Pap-réten át, vagy terepezõs örömködés nagygéppel.
Szal ha megy vki, ahhoz esetleg csatlakoznánk 2en 3an

Írta 2006. március 27. - 11:40

S ha elõzõ nap alaposan kihajtod magad, hidd el, hogy ez is elég lesz neked!

Írta 2006. március 27. - 11:28

Írta 2006. március 27. - 10:38

Durvuljunk: Szentendre-Dömörkapui-Királykúti nyereg-Kakashegyi-Két Bükkfa-Mexikó-Pilismarót-Visegrád-Pap rét-Szentendre?
Írta 2006. március 27. - 10:22

Mi lenne, ha most pl. a Dömörkapuin mennénk végig és legurulnánk a végén Dömösre? Onnan akkor lehet menni Szentendrének, át lehet kompozni Nagymarosra, vagy akár vissza is lehet mászni Paprét felé Visegrádnál.
Írta 2006. március 27. - 09:18

http://md88.dox.hu/tura.zip
remélem le tudja tölteni! 52 mega!! mert nem tömörítettem a képeket!