Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Írta 2006. március 27. - 21:07

edit: avus! te vagy az én emberem!! ez a legtisztább megoldás, számomra!
ez tetszik! a legkényelmesebb! de csak akkor ha neked nem kitérõ!
Hány kmre mennénk most?
vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 21:03

md, felejtsd el a hõsöket, az nekem is kicsit kerülõ, ha jössz akkor találkozhatunk a nyugatinál és simán eltalálunk az uvh-hoz.igen, odatalálok, de nem biztos hogy megyek! mondom, még elválik!
edit: akkor hõsök? na jó nem erõltetem. ha nem hát nem, én miattam ne szervezzük oda! már a fentiek miatt sem!
edit2: ezt nézzétek meg: http://www.pokerhirek.com/valasztas
Szerk.: meg neked is kerülõ
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 21:02

Írta 2006. március 27. - 20:55

edit: akkor hõsök? na jó nem erõltetem. ha nem hát nem, én miattam ne szervezzük oda! már a fentiek miatt sem!
edit2: ezt nézzétek meg: http://www.pokerhirek.com/valasztas
Írta 2006. március 27. - 20:53

Csak mondjuk le lesz zárva meg rohadt nagy tömeg lesz és bringával méggázosabb a tömegben mint gyalog...
Az uvh-hoz meg odatalálsz a váci út mentén, de a legklasszabb az lenne neked sztem ha a nyugatitól kimész a margit hídhoz, onnan meg odatalálsz a duna mentén ahova Kboy kikisért. (asszem a hotelig ment veled... na szóval akár ott is összefuthatunk és jössz velünk az uvh-hoz, de a duna mentén végig van b.út vagy kis forgalmú közút)
Megnéztem mind a két nagy párt honlapját, az egyiknek vasárnap lesz a Kossuth téren, a másiknak szombaton lesz a gyûlés a Hõsökön, és mindkettõ 14 órakor.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 20:48

A politika miatt szerintem nem kell aggódni! azért mert ott vagyunk, gyülekezünk nem fognak minket lelõni, és azt sem fogják gondolni, hogy párttagok vagyunk...
Ja és erre a hétvégére tervezzük ezt a kiruccanást? és kmben mennyi?
Csak mondjuk le lesz zárva meg rohadt nagy tömeg lesz és bringával méggázosabb a tömegben mint gyalog...
Az uvh-hoz meg odatalálsz a váci út mentén, de a legklasszabb az lenne neked sztem ha a nyugatitól kimész a margit hídhoz, onnan meg odatalálsz a duna mentén ahova Kboy kikisért. (asszem a hotelig ment veled... na szóval akár ott is összefuthatunk és jössz velünk az uvh-hoz, de a duna mentén végig van b.út vagy kis forgalmú közút)
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 20:42

Akkor uvh->sztendre->dömör->visegrád a jelenlegi terv? (innen meg akkor elválik majd ki megy fel pap rétre és ki meg kompozni vác felé, vagy vissza sztendrére)
Írta 2006. március 27. - 20:32

ÉN is ott rontottam el, hogy nem vittem semmi édességet, pedig kellett volna olyan cukorka, ami egyszerre egy csomó "üzemanygot" ad... na mindegy, az ember a saját kárán tanul... majd legközelebb!
A politika miatt szerintem nem kell aggódni! azért mert ott vagyunk, gyülekezünk nem fognak minket lelõni, és azt sem fogják gondolni, hogy párttagok vagyunk...

Egyszóval gyûlhetünk ott, max egy 15 perccel elõbb, és áttekerünk idõben!
Õszintén szólva, én nem biztos hogy eltalálnék odáig! nagyjából megvan az út, sõt ha ott lennék lehet menne is, de most így hirtelen nem tudnám elmondani merre mentünk pontosan!!!
edit: én akarok menni szavazni is! bár ezen a túrán nem biztos hogy részt veszek! meglátjuk még mi lesz hétvégéig!
Ja és erre a hétvégére tervezzük ezt a kiruccanást? és kmben mennyi?
Írta 2006. március 27. - 20:28

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 27. - 20:22

A HHH kb ugyanazzal a kondival meg volt elsõre a Fenyõgyöngyétõl 16-17 perc alatt. Baromi szar volt, de nem szálltam le, túl makacs voltam. Igaz, hogy néhol a legkisebb fokozaton, amit még le tudtam váltani..
Ti sokkal jobb kondiban vagytok, mint én, szóval nyugi..
vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 20:10

Én annak örülnék ha ez a komp megint lenne mert nagyon tetszett a váci szakasz és visegrád is. Mivel a "lányok" vác->pap rétet mentek így ezt a kört sztem felejtsük mert unnák, de azt a dömörkaput megnézném szivesen még nem játam ott és Kboy azt mondta bírni fogom. Sztem 2 mászás sok lenne a kelly's-esek egy részének és vmi kompromisszumos túrát kéne csinálni h ha a kritikus tömeg a cél.
Szal sztem dömörapu meg vác legyen benne, a kör irányát meg a hozzáértõk mondják meg úgy h vannak a csapatban gyengébb riderek is.
Sztem ne aggódj a mászás(ok) miatt, emlékezz, hogy a második csobánkai túrát mennyivel simábban csináltad mint az elsõt, és ez elsõsorban nem a jobb idõ, ahenm a jobb kondid miatt volt. Egy HHH megmászásához nem kell egy évig "gyakorolni", néhány mászás után az ember azon kapja magát hogy jéé, nem kellett megállni. Hogy mennyi az a néhány, azt embere válogatja, de hidd el nagyon rövid idõ meghódítható a HHH is. De ha az ember havonta max 1 mászós szakaszt vállal be, akkor persze már lassabb a fejlõdés.
Úgyhogy másszunk, de én a kezdeteknél maradtam le. Melyik napról is beszélünk?
Írta 2006. március 27. - 19:59

Mit fogtok szombaton menni? (Edit: megtaláltam a "lányos" topikban..)A tempó miatt nem kell aggódni, mert én ki leszek már purcanva az elõzõ napi miatt, mások meg majd azt csinálják, hogy felsprintelnek az emelkedõn és bevárják a komótosabban haladókat.
Áá, el se tudom képzelni, hogy kipurcansz..

Írta 2006. március 27. - 19:53

Sztem jó voltál legalább is az kiderült a gyors tempot is jol birod, és a távolság sem okoz gondot ..én már a kaptatók felé venném az irányt! szeretek mászni, abban van a legérdekesebb, és a legkritikusabb rész is!! elszántság, kitartás, és persze erõnlét kérdése! de ti már annyit alapoztatok idén, hogyideje lenne egy kicsit komolyabban bringázni!
VAgy nem? bár ezen kijelentéseimmel nem igazán vettem figyelembe a gyengébbeket, de mivel én sem tartom magam még jónak, így azt hiszem hogy menne mindenkinek...
Tényleg szerintetek hogy mentem? csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy nagyja milyen kondiban vagyok!

Én még sajnos nem vagyok a csucs formámban,de ezen nincs mit csodálkozni , 15.-e ota csak 420 km tekertem

Írta 2006. március 27. - 19:44

Abban, amit terveztem, nincs egy szál terep sem (direkt), de ha van rá igény, pl. beiktatható egy terepszakasz lefelé a Királykúti-nyereg után Dömösre. Ez a széles "sotter" út a Rám-szakadéki parkolóig megy.
A tempó miatt nem kell aggódni, mert én ki leszek már purcanva az elõzõ napi miatt, mások meg majd azt csinálják, hogy felsprintelnek az emelkedõn és bevárják a komótosabban haladókat.
Szentendre > Dömörkapui út > Pilismarót > Visegrád
Ebben a szakaszban lesz egy hosszabb mászás, más nem. A többi vagy sík, vagy lejtõ. Szerintem Visegrádig mehetne együtt a nagy csapat, és ott még ráérünk gondolkozni, hogy merre tovább. Most még úgyse látjuk elõre, ki milyen formában, stb, lesz.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 19:42

A mostani túrának a találkozóját az uvh-hoz kéne tenni!!
1. a "lányok" is ott találkoztak
2. a hõsökön választási program lesz így az bajos lenne most... ( remélem 2 hét múlva is megyünk túrázni függetlenül h választások lesznek!! ÉN A KELLY'S TÚRÁRA SZAVAZOK

Írta 2006. március 27. - 19:30

VAgy nem? bár ezen kijelentéseimmel nem igazán vettem figyelembe a gyengébbeket, de mivel én sem tartom magam még jónak, így azt hiszem hogy menne mindenkinek...
Tényleg szerintetek hogy mentem? csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy nagyja milyen kondiban vagyok!
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 19:14

Szal sztem dömörapu meg vác legyen benne, a kör irányát meg a hozzáértõk mondják meg úgy h vannak a csapatban gyengébb riderek is.
Írta 2006. március 27. - 18:22

De még alakul remélem hétvégéig/vagy a következõ hétvégéig!
Írta 2006. március 27. - 17:38

Elõször szülõ, majd barátnõ/barát, mégkésõbb fõnök, család, stb..

Írta 2006. március 27. - 17:28

Elutasítás dolog: én még újonc vagyok itt, és nem akarok teljesjogúan, inkább csak amolyan félszavazatúnak érzem magam még!

Kövi túra: szerintem egy vegyes terep jó lenne... mondjuk amiben van egy felvezetõ aszfalt, majd enyhe terep, aztán kicsit emelkedõs-lejtõs fõõõõõõõõd, aztán egy levezetõ aszfalt...
Szerintetek? Bár én csak akkor megyek ha jó az idõ, és ugye, ha a szülõk is beleegyeznek... nálunk sajnos még van felettes szerv... de szeretnék menni!