Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 22:58

Írta 2006. március 27. - 22:55

UVH ? ha már senkinek sem esik igazán útba a Hõsök tere.Mindenkit felírtam eddig vasárnapra?? Ki jön még?? Hol és mikor találkozzunk??
Résztvevõk: avus, Kboy, rainman, Bikertigger, kmax, md88 (?), bringás lányok topic csapata
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 22:47

Résztvevõk: avus, Kboy, rainman, Bikertigger, kmax, md88 (?), bringás lányok topic csapata
vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 22:45

Hali!
Egy hete vagyok egy Imagine 2005 boldog tulajdonosa. A villám meglepõ módon egy Manitou Axel Comp. Egy hét sima CC használat után arra lettem figyelmes, hogy a villa "kimerevítõ" funkciója (vagyis hogy merev villaként viselkedjen) nem mûködik, gyakorlatilag ugyanúgy rugózik, mint sima állapotban.
Mit tudtok errõl a jelenségrõl? Tapasztalt valaki ilyesmit?
Köszi!
Én meg ajánlom hogy vidd vissza melegében. Megmondják mit csináltál rosszul, vagy ha a teló rossz az úgyis garis.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 22:37

Dobj egy mailt az infóiddal és feldoblak a weblapra tégetd is!! Mintát az oldalról nézz a tagok menüben! Várom a prividet vagy az email-edet!
Említett oldal:
Írta 2006. március 27. - 22:27

Egy hete vagyok egy Imagine 2005 boldog tulajdonosa. A villám meglepõ módon egy Manitou Axel Comp. Egy hét sima CC használat után arra lettem figyelmes, hogy a villa "kimerevítõ" funkciója (vagyis hogy merev villaként viselkedjen) nem mûködik, gyakorlatilag ugyanúgy rugózik, mint sima állapotban.
Mit tudtok errõl a jelenségrõl? Tapasztalt valaki ilyesmit?
Köszi!
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 22:27

Írta 2006. március 27. - 22:22

ugye ugyeAkarod mondanki értetlen banda
Szerk: hopp, kötözködésem okafogyottá vált...

Írta 2006. március 27. - 22:22

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 22:20

Akarod mondanki értetlen bandaÉrthetetlen banda már nem tom hányszor le volt írva
![]()

Szerk: hopp, kötözködésem okafogyottá vált...
Írta 2006. március 27. - 22:15

sztendre, dömörkapu, királykuti nyereg, dömös, visegrád, alternativ ki merre tovább
Értetlen banda már nem tom hányszor le volt írva

Írta 2006. március 27. - 21:41

sztendre, dömörkapu, királykuti nyereg, dömös, visegrád, alternativ ki merre továbbott csak az volt hogy szerinted
ez is lenne a végsõ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 27. - 21:38

Leszedtem a képeidet md!!
zsmtb: az általad elõbb idézett hsz-emben ott az útvonal
ott csak az volt hogy szerinted

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 27. - 21:33

zsmtb: az általad elõbb idézett hsz-emben ott az útvonal
Írta 2006. március 27. - 21:29

vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 21:28

Írta 2006. március 27. - 21:21

zsmtb
hát az arcom egyik oldala sír a másik nevet! de ez azt jelenti, hogy nemsokára terepezhetünk!
Írta 2006. március 27. - 21:20

Én annak örülnék ha ez a komp megint lenne mert nagyon tetszett a váci szakasz és visegrád is. Mivel a "lányok" vác->pap rétet mentek így ezt a kört sztem felejtsük mert unnák, de azt a dömörkaput megnézném szivesen még nem játam ott és Kboy azt mondta bírni fogom. Sztem 2 mászás sok lenne a kelly's-esek egy részének és vmi kompromisszumos túrát kéne csinálni h ha a kritikus tömeg a cél.
Szal sztem dömörapu meg vác legyen benne, a kör irányát meg a hozzáértõk mondják meg úgy h vannak a csapatban gyengébb riderek is.
még ugyan nem olvastam végig teljesen a hozzászólásokat de lenne egy javaslatom: ezt már kb. 3-szor megcsináltam, de végig erdei út, így meg kell várni, amíg a dzsuva felszárad. kifejezetten jó kezdõ-közepes túra, és lehet továbbmenni.
elmegyünk Tahitótfaluig, onnan indul a zöld Pilis-Dunakanyar kerékpárútvonal felfelé a Cseresznyésvölgyben kb. 4-5 km, s feljutsz egy hegytetõre, onnan balra mehetsz a piroson a Paprét felé (az eleje durva), vagy egyenesen a piroson Visegrád felé (közepesen nehéz), vagy lefelé József forrás, Dunabogdány felé (11-esre jutsz ki)ez a zöld út, ami nagyon jó melegítõnek a komolyabb terepezéshez. Ezt bátran ajánlom mindenkinek!
Hátránya hogy két hete voltam arra, és a hó még most olvad.
ja 420-at és nem vagy formában? na akkor én mit szóljak a magam 120 km-erével?Sztem jó voltál legalább is az kiderült a gyors tempot is jol birod, és a távolság sem okoz gondot ..
Én még sajnos nem vagyok a csucs formámban,de ezen nincs mit csodálkozni , 15.-e ota csak 420 km tekertemés még nagyon a szezon elején vagyunk, hegyeketõl meg nem kell annyira megijedni skacok elvégre montink van ....
vendég_avus_*
Írta 2006. március 27. - 21:17

Nyílegyenesen úgyse tudnék menni, az úthálózat nem úgy van megcsinálvarain, letöltötted a képeket??? mert feltöltöttem õket! több mint egy óráig ment fel:D
edit: avus! te vagy az én emberem!! ez a legtisztább megoldás, számomra!
ez tetszik! a legkényelmesebb! de csak akkor ha neked nem kitérõ!
Hány kmre mennénk most?

Írta 2006. március 27. - 21:12

igen, odatalálok, de nem biztos hogy megyek! mondom, még elválik!
edit: akkor hõsök? na jó nem erõltetem. ha nem hát nem, én miattam ne szervezzük oda! már a fentiek miatt sem!
edit2: ezt nézzétek meg: http://www.pokerhirek.com/valasztas
Igen jók ajánlom mindenkinek!!!!:clap: