Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
UVH jó.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Mindenkit felírtam eddig vasárnapra?? Ki jön még?? Hol és mikor találkozzunk??
Résztvevõk: avus, Kboy, rainman, Bikertigger, kmax, md88 (?), bringás lányok topic csapata

UVH ? ha már senkinek sem esik igazán útba a Hõsök tere.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Mindenkit felírtam eddig vasárnapra?? Ki jön még?? Hol és mikor találkozzunk??
Résztvevõk: avus, Kboy, rainman, Bikertigger, kmax, md88 (?), bringás lányok topic csapata

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Hali!

Egy hete vagyok egy Imagine 2005 boldog tulajdonosa. A villám meglepõ módon egy Manitou Axel Comp. Egy hét sima CC használat után arra lettem figyelmes, hogy a villa "kimerevítõ" funkciója (vagyis hogy merev villaként viselkedjen) nem mûködik, gyakorlatilag ugyanúgy rugózik, mint sima állapotban.
Mit tudtok errõl a jelenségrõl? Tapasztalt valaki ilyesmit?

Köszi!

Én meg ajánlom hogy vidd vissza melegében. Megmondják mit csináltál rosszul, vagy ha a teló rossz az úgyis garis.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Passz.. ajánlom a manitou topikot! Meg a tech-es kelly's topikot mert ez a chat-elõs, de mindegy...

Dobj egy mailt az infóiddal és feldoblak a weblapra tégetd is!! Mintát az oldalról nézz a tagok menüben! Várom a prividet vagy az email-edet!
Említett oldal:

firmus

firmus

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hali!

Egy hete vagyok egy Imagine 2005 boldog tulajdonosa. A villám meglepõ módon egy Manitou Axel Comp. Egy hét sima CC használat után arra lettem figyelmes, hogy a villa "kimerevítõ" funkciója (vagyis hogy merev villaként viselkedjen) nem mûködik, gyakorlatilag ugyanúgy rugózik, mint sima állapotban.
Mit tudtok errõl a jelenségrõl? Tapasztalt valaki ilyesmit?

Köszi!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na akkor ezt most szépen felteszem a weblapra h mindenki láthassa :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Akarod mondanki értetlen banda ;)

Szerk: hopp, kötözködésem okafogyottá vált...

ugye ugye :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
segitség még ha vissza visegrádról papp rét szentendre az szentendrétõl szentendréig olyan 50-55 km és 7-800 m szint.....többit adja hozzá magának mindenki....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Érthetetlen banda már nem tom hányszor le volt írva :D :D

Akarod mondanki értetlen banda ;)

Szerk: hopp, kötözködésem okafogyottá vált...

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

sztendre, dömörkapu, királykuti nyereg, dömös, visegrád, alternativ ki merre tovább

Értetlen banda már nem tom hányszor le volt írva :D :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ott csak az volt hogy szerinted :) ez is lenne a végsõ?

sztendre, dömörkapu, királykuti nyereg, dömös, visegrád, alternativ ki merre tovább
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Leszedtem a képeidet md!!

zsmtb: az általad elõbb idézett hsz-emben ott az útvonal

ott csak az volt hogy szerinted :) ez is lenne a végsõ?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Leszedtem a képeidet md!!

zsmtb: az általad elõbb idézett hsz-emben ott az útvonal

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
ja hová lesz a következõ "séta" ?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Most a Magnus a soros. Meg aztán hátha a virsligumi nem fog jól jönni.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
REndben, akkor ha jövök, ott találkozunk! mivel jösz? a matával? vagy a magnussal?

zsmtb
hát az arcom egyik oldala sír a másik nevet! de ez azt jelenti, hogy nemsokára terepezhetünk!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Én annak örülnék ha ez a komp megint lenne mert nagyon tetszett a váci szakasz és visegrád is. Mivel a "lányok" vác->pap rétet mentek így ezt a kört sztem felejtsük mert unnák, de azt a dömörkaput megnézném szivesen még nem játam ott és Kboy azt mondta bírni fogom. Sztem 2 mászás sok lenne a kelly's-esek egy részének és vmi kompromisszumos túrát kéne csinálni h ha a kritikus tömeg a cél.

Szal sztem dömörapu meg vác legyen benne, a kör irányát meg a hozzáértõk mondják meg úgy h vannak a csapatban gyengébb riderek is.

még ugyan nem olvastam végig teljesen a hozzászólásokat de lenne egy javaslatom: ezt már kb. 3-szor megcsináltam, de végig erdei út, így meg kell várni, amíg a dzsuva felszárad. kifejezetten jó kezdõ-közepes túra, és lehet továbbmenni.

elmegyünk Tahitótfaluig, onnan indul a zöld Pilis-Dunakanyar kerékpárútvonal felfelé a Cseresznyésvölgyben kb. 4-5 km, s feljutsz egy hegytetõre, onnan balra mehetsz a piroson a Paprét felé (az eleje durva), vagy egyenesen a piroson Visegrád felé (közepesen nehéz), vagy lefelé József forrás, Dunabogdány felé (11-esre jutsz ki)ez a zöld út, ami nagyon jó melegítõnek a komolyabb terepezéshez. Ezt bátran ajánlom mindenkinek!
Hátránya hogy két hete voltam arra, és a hó még most olvad.

Sztem jó voltál legalább is az kiderült a gyors tempot is jol birod, és a távolság sem okoz gondot ..:)
Én még sajnos nem vagyok a csucs formámban,de ezen nincs mit csodálkozni , 15.-e ota csak 420 km tekertem :( és még nagyon a szezon elején vagyunk, hegyeketõl meg nem kell annyira megijedni skacok elvégre montink van ....:)

ja 420-at és nem vagy formában? na akkor én mit szóljak a magam 120 km-erével?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

rain, letöltötted a képeket??? mert feltöltöttem õket! több mint egy óráig ment fel:D

edit: avus! te vagy az én emberem!! ez a legtisztább megoldás, számomra!
ez tetszik! a legkényelmesebb! de csak akkor ha neked nem kitérõ!

Hány kmre mennénk most?

Nyílegyenesen úgyse tudnék menni, az úthálózat nem úgy van megcsinálva :). A nyugati meg majdnem utamba esik, sokkal kisebb kitérõ mint a Hõsök. Sõt ha kmax jön, még õt is be tudom iktatni kerülõ nélkül.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

igen, odatalálok, de nem biztos hogy megyek! mondom, még elválik!

edit: akkor hõsök? na jó nem erõltetem. ha nem hát nem, én miattam ne szervezzük oda! már a fentiek miatt sem!

edit2: ezt nézzétek meg: http://www.pokerhirek.com/valasztas

Igen jók ajánlom mindenkinek!!!!:clap: