Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
na én is itt vagyok, de levegõvételnyi idõm nincs!
szóval én mennék, de a mostani biciklim nem akalmas, másrészt még nem szeretném az izületeimet kikészíteni! akármennyire elszánt bringás lennék is, gondolkodni is kell, mielõtt nekivágunk a -10 foknak!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Hát akkor vasárnapra eddig ketten vagyunk kmax-szal. Cuki és raycoon remélem tudtok jönni!

Cuki: Ezek szerint zuglói vagy, na ez jó mert én angyalföldi, uh. hétvégente vagy ha már késõbb sötétedik akkor meló után is tudunk majd tekerni.

Zuglóban dolgozom, budán lakom. :) Lehet egy kicsit rosszul írtam. Tehát melo után hétköznap is mehetünk. Csak ne találjanak ki semmit.
A vasárnapot a hét második felében tudom megmondani.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát akkor vasárnapra eddig ketten vagyunk kmax-szal. Cuki és raycoon remélem tudtok jönni!

Cuki: Ezek szerint zuglói vagy, na ez jó mert én angyalföldi, uh. hétvégente vagy ha már késõbb sötétedik akkor meló után is tudunk majd tekerni.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
szasztok!

csak két rövid dolog

nekem még a köv. egy két hétvége foglalt, de amint lesz szabad szólok.

más: Szilárd! bár tudom hogy nem mész, de Tatabányáról mindig a Délibe vagy a keletibe jönnek a vonatok. Ha a keletibe jössz akkor a Ferencváros felé kerül és a lágymányosin jön át a vonat.

marad a keleti és a dózsa gy u. legközelebbre.:)

üdv

zs

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Tin: Én is gratulálok!

Cuki: Milyen tipusu bringás vagy? Mármint fel a hegyre-le a hegyról, vagy most télen nem gond ha nincs szintezés? Hétköznap is tudsz akár jönni?
... azért nem privátban kérdeztem, mert most sok az új topiklakó és, így kicsit megismerhetjük egymást, fõleg h most beindult a nagy szervezkedés, aminek nagyon örülök!

Nem gond ha nincs szintezés, szeretem a távolsági tekeréseket.:)
Hétköznap én 1/2 5 -ig dolgozom, jó esetben. Bringával szoktam bejárni, kivéve most, nagyon télen. De ha enyhébb lesz az idõ, akkor ismét azzal megyek. Elvileg jó a hétköznap is, de csak munka után...Azért lényeges, hogy mivel megyek, mert zuglóból mire budára érek, kell 1kis idõ. Viszont bringával bárhova oda megyek...:)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kimondottan jó idõ volt ma, fõleg h sütött a Nap! Bárcsak vasárnap is ilyen lenne a túrához én azt mondom.

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
ugye milyen jó, ha nincsenek már vizsgái az embernek? :))
ha marad ez a hideg akkor én nem megyek az tuti, szétmennek az amúgy sem túl fitt izületeim (csupa olyan sportot ûzök ami valszeg nem tesz nekik túl jót) :(

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tin: Én is gratulálok!

Cuki: Milyen tipusu bringás vagy? Mármint fel a hegyre-le a hegyról, vagy most télen nem gond ha nincs szintezés? Hétköznap is tudsz akár jönni?
... azért nem privátban kérdeztem, mert most sok az új topiklakó és, így kicsit megismerhetjük egymást, fõleg h most beindult a nagy szervezkedés, aminek nagyon örülök!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Szavadon foglak:D , csak legyen kicsit melegebb.

foghatsz is :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

amúgy ha valakinek társ kell akár suli után is (délutánonként) elmegyek tekerni mert ugye párban jobb szenvedni mint egyedül :D

Szavadon foglak:D , csak legyen kicsit melegebb.

Tin:
Gratulálok.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Sziasztok!
Kész vagyok a vizsgákkal, a matek ma volt, annak még nem tudom az eredményét, bár könnyen lehet, hogy nincs meg, de már akkor sem kell ebben a félévben többet vizsgáznom. :) Hurrá. :)
A közgázom is végül kettes lett, a makro 2-es a mikro 3-as, õ kettesre átlagolta, nekem meg ez teljesen jó.
A hétvégén jó túrázást mindenkinek.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Nem kell megrémülni egy kis hidegtõl, ha nem állsz meg nem érzed, és ha kmax odalép akkor gyõzzed követni! ugye-ugye?

ehh igen néha felgyülemlik egy kis energia amit le kell vezetni :D

hideg?: sok zoknyi és kész
havazás?: ha esik a hó sokkal jobb tekerni mert van mi ösztönöz: menj vagy eltemet a hó :D

amúgy ha valakinek társ kell akár suli után is (délutánonként) elmegyek tekerni mert ugye párban jobb szenvedni mint egyedül :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
raycoon: majd hamar tanítsd meg a gyermekedet bringázni és akkor minden hétvégén lehet családi bringázásokat tartani :)

Amúgy nem tom mit fogok csinálni ha nem vesznek fel fõsulira, mert meló mellett nem lehet ennyit tekerni az tény, futárnak meg sztem hosszú távon nem válnék be...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
De jó itt egyeseknek.. :)
Én azt hiszem az ilyen ad hoc tekeréseket max nyugdíjas koromra tudom rendszeresíteni.. Munka van.. :(

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Szerintem én fogok majd hozzád csatlakozni, csak tudjam az idõmet is beosztani....

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na szóval. Egy 20 éves brigás õrült vagyok, aki most az ebéd után is teker pár km-t. Fõleg h sikerült a mai vizsgám a holnapi meg már nem érdekel... Szóval ha vkinek van bringája, márkától függetlenül és hasonlóak az elképzeléseink (nem túlélõ túra, inkább táv mint szintkülömbség...) azzal szinte bármikor tekerek egyet, fõleg ha nem a világ végén akarja a túrát. Ha nincs vizsga akkor lazán kezelem az órarendemet uh. hétközben is lehet ám bringázni...

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Megtudlak érteni. Nekem is a hideggel van bajom....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sajna ezt a túrát most kihagynám ha nem gáz, mert azé januárban eléggé hideg tud lenni, és ez igazából elvette a kedvem... Szal bocsi mindenkitõl, inkább beadom a gépet egy karbantartásra a szervízbe. Meg ha télleg havazás lesz akkor úgy nem sok értelme lenne, mert amíg tekerünk az jó, de utána a vonaton full vizesen nem kellemes, szal mégsgyszer bocsi mindenkitõl.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Dupla túrazokni, vagy tripla.. :)
Illetve lehet lassabban menni, és akkor nem olyan nagyon gáz. Nekem a múltkori alkalommal eléggé fázott a lábujjam, de csak egy zokni volt rajtam.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Én szivesen mennék, csak félek lefagyna a lábam a bringáscipõben. Kamáslit meg nincs "kedvem " venni.:)