Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Lehet h én csinálok vmit rosszul, de én pont a nagy kifulladós tekeréseknél fagyok a bringára, mikor nagy a menetszél meg a természetes is.

raycoon: Remélem te is tudsz vmi jó hírt mondani! Ha találtál tapétát akkor vasárnap reggel 7kor nálad kezdünk, gyors bemelegítés a tapétázással (kis létrázás, meg törzshajlítás :) ) aztán sztendre tour! :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Vasárnap gyönyörû idõ lesz! (kopp-kopp)

http://www.met.hu/om...=0&stt=Budapest

0 fok ragyogó napsütés 7 km/h-s szél, úgyhogy nem fogok megfagyni 20as tempónál sem. Ma tapostam neki mert -9,5 fok volt:)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Na ez tök jó!

Eddigi résztvevõk: kmax, voti, rainman
Gondolkodók: Cuki, raycoon

Nagyon klassz idõ van ma, ha nem jön közbe semmi akkor 2tõl kmax-szal megyünk kicsit bringázni. (kb. 30-40km) Remélem nem lesz ennél rosszabb idõ vasárnap!

voti: 20-25-ttel mentünk a múltkor (dög nehéz kelly's mondtikkal :) ). Majd du. letesztelem kmax-ot h mit bír, de az tuti h mi nem vagyunk hozzászokva az outis szágulozáshoz, hosszú távon én sem birom tartani a 30at, fõleg hidegben, de majd igyekszünk!

60 %- ban éen is résztvevõ, vasárnap....
Tényleg klassz idõ van ma. Vasárnap derült idõt mutatnak, remélem így is lesz..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na ez tök jó!

Eddigi résztvevõk: kmax, voti, rainman
Gondolkodók: Cuki, raycoon

Nagyon klassz idõ van ma, ha nem jön közbe semmi akkor 2tõl kmax-szal megyünk kicsit bringázni. (kb. 30-40km) Remélem nem lesz ennél rosszabb idõ vasárnap!

voti: 20-25-ttel mentünk a múltkor (dög nehéz kelly's mondtikkal :) ). Majd du. letesztelem kmax-ot h mit bír, de az tuti h mi nem vagyunk hozzászokva az outis szágulozáshoz, hosszú távon én sem birom tartani a 30at, fõleg hidegben, de majd igyekszünk!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
voti kéretik athelyezni gondolkodóktól, a résztvevõkhöz:)

Aztán remélem haladós lesz a túra, ma voltam bent pösten, zasszony montijával (most vettem neki, jó kis könnyû paci) 31km/h átlagot mentem:D. Már el is kezdtem gondolkodni rajta mit kellene likvidálni a saját dögnehéz gépemrõl. Az elsõ asszem a teló lesz.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
sorry! szánom-bánom... jóvá teszem!

Eddigi résztvevõk: kmax, rainman
Gondolkodók: Cuki, raycoon, voti

írtam a CM topikba hátha csatlakozik még vki! Ha tényleg rendszeres lesz a túrázgatás akkor nyithatunk egy topikot: Õrül kelly's-esek túrái címmel :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Gondolkodók: raycoon, voti

Engem kihagytál a gondolkodók közül...;) :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
2 hete jó volt a 10:00-s találkozó, legyen most is. (gondolom addigra ide tudsz érni voti)

szóval vasárnap 10:00 Hõsök tere csapadék mentes idõben. Cél Sztendre lángosos a sétálló utcánál.

Gondolkodók: raycoon, voti

voti: ha jössz akkor priviben írd meg a számod és még szombat este egyeztetünk fórumon vagy ha az idõ miatt kérdéses reggel a túra akkor körbecsörgök mindenkit h ki jön végül

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Azt hiszem kicsit túl plasztikusan szoktam az ilyeneket elképzelni. Szóval jajjj.. Azért jó látni, hogy "vigyor" maradt utána.. :) Unokatesómban (lány) néhány platina lemez és csavar van. Megy is a viccelõdés, hogy milyen kis "drága".. :D

Én meg a sebészeket szoktam elképzelni, amikor álruhában (építõipari munkásnak öltözve) mennek a pra***kerbe fûrészt, ütvefúrót, flexet venni :D

Ehh még mindig nem találom azt a hozzászólást amiben a túra részletei vannak. Mikor lenne indulás meg érkezés lehet, hogy mégis eljönnék. Végülis 20km oda + 55km túra + 20km vissza az már egész jó ~100km.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

edit: ezt egyszerre írtuk, kösz jól vagyok teljesen, de majd még1x szétszednek, leadom a vasakat meg a csavarokat :D

Azt hiszem kicsit túl plasztikusan szoktam az ilyeneket elképzelni. Szóval jajjj.. Azért jó látni, hogy "vigyor" maradt utána.. :) Unokatesómban (lány) néhány platina lemez és csavar van. Megy is a viccelõdés, hogy milyen kis "drága".. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

kmax: de rayconnak igaza volt h nekem a hõsökig és onnan 2-2 km-em van, uh Hõsök tere - Sztendre (sétálló utca) oda vissza 53km (a lakótelepeken át, és az új partmenti bringaúton)...

4km ide-oda nem számít. az már csak a "gurulás" :D nem nyerünk vesztünk vele semmit

perce nem mindegy hogy 300 km után vagy 50 után van az a kis toldás
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
kmax: de rayconnak igaza volt h nekem a hõsökig és onnan 2-2 km-em van, uh Hõsök tere - Sztendre (sétálló utca) oda vissza 53km (a lakótelepeken át, és az új partmenti bringaúton)...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

látom jó irányba fejlõdsz.....:).....akkor már idén nyáron vagy csak jõvõre fogsz dobikõrõl lefelé zúzni terpen ?.....

Amióta leér a lábam a pedálig csak országútijaim voltak, nem is ismerek ilyen szót, hogy zúzni:D
Na jó viccen kívül megfogadtam, hogy többet nem megyek bicajjal Bpestre, aztán telt múlt az idõ, a sebek begyógyultak és egyszer csak vettem egy montit, hogy azzal menjek be bringaúton meg járdán. Autóval nem szeretek.

edit: ezt egyszerre írtuk, kösz jól vagyok teljesen, de majd még1x szétszednek, leadom a vasakat meg a csavarokat :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.

Ennek köze van a balesetedhez is, vagy más miatt a váltás? (Egyébként rendbejöttél rendesen?)
Az 55 km, meg tényleg úgy jön ki, hogy otthonról.. Nekem a szentendrei lovarda van a kaputól 20-21 km-re.. A Hõsök tere még dob rajta egy 10-est, plusz a Szentendre belvárosi lángosozás.. :)

Edit: mit csinálni mentek??

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
...a mai 20 km-em is megvolt. Hát nem volt melegem az tuti, volt h megdermedt a kezem a kesztyûben a menetszéltõl. De egy kis arckrém meg kézkrém csodákra képes.

A villám teljesen befagyott, zéró mozgás...
Már a Duna teljes szélességében úsznak a jégtömbök, remélem ez az enyhülést jelenti nem csak azt h feltörték. Nagyon szép volt a naplementében, kár h nem vittem gépet, de majd holnap ha megyünk kmax-szal tórázni akkor viszek.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
35 gondolom a városhatártól városhatárig rainman hõsöktõl viszza ig mért 57 et

Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

hõsõkröl hozzánk 22 km, tökünk a city 2 km és a hösökre is el kellett jutniuk vhogy.....

látom jó irányba fejlõdsz.....:).....akkor már idén nyáron vagy csak jõvõre fogsz dobikõrõl lefelé zúzni terpen ?.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Hmm, neked nem outid van? Csak azért, mert akkor neked amúgy is elég laza lenne, miközben nekünk a tüdõnk kiesne.. :)
Mennyi a hosszú? Mert ebben az idõjárásban nekem az 55 is annak tûnt.. :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Csak 1kis nosztalgia.:) Amúgy igazad van...:afro:

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
tavaji? a jövõ"ben" kellene gondolkozni :D

nézegettem a tavalyi túrás képeket....jó idõ:cool: , meleg..:rolleyes: