raycoon: Remélem te is tudsz vmi jó hírt mondani! Ha találtál tapétát akkor vasárnap reggel 7kor nálad kezdünk, gyors bemelegítés a tapétázással (kis létrázás, meg törzshajlítás

Na ez tök jó!
Eddigi résztvevõk: kmax, voti, rainman
Gondolkodók: Cuki, raycoon
Nagyon klassz idõ van ma, ha nem jön közbe semmi akkor 2tõl kmax-szal megyünk kicsit bringázni. (kb. 30-40km) Remélem nem lesz ennél rosszabb idõ vasárnap!
voti: 20-25-ttel mentünk a múltkor (dög nehéz kelly's mondtikkal). Majd du. letesztelem kmax-ot h mit bír, de az tuti h mi nem vagyunk hozzászokva az outis szágulozáshoz, hosszú távon én sem birom tartani a 30at, fõleg hidegben, de majd igyekszünk!
Eddigi résztvevõk: kmax, rainman
Gondolkodók: raycoon, voti
Én meg a sebészeket szoktam elképzelni, amikor álruhában (építõipari munkásnak öltözve) mennek a pra***kerbe fûrészt, ütvefúrót, flexet venniAzt hiszem kicsit túl plasztikusan szoktam az ilyeneket elképzelni. Szóval jajjj.. Azért jó látni, hogy "vigyor" maradt utána..
Unokatesómban (lány) néhány platina lemez és csavar van. Megy is a viccelõdés, hogy milyen kis "drága"..
Azt hiszem kicsit túl plasztikusan szoktam az ilyeneket elképzelni. Szóval jajjj.. Azért jó látni, hogy "vigyor" maradt utána..edit: ezt egyszerre írtuk, kösz jól vagyok teljesen, de majd még1x szétszednek, leadom a vasakat meg a csavarokat
kmax: de rayconnak igaza volt h nekem a hõsökig és onnan 2-2 km-em van, uh Hõsök tere - Sztendre (sétálló utca) oda vissza 53km (a lakótelepeken át, és az új partmenti bringaúton)...
Amióta leér a lábam a pedálig csak országútijaim voltak, nem is ismerek ilyen szót, hogy zúzni:Dlátom jó irányba fejlõdsz.....
.....akkor már idén nyáron vagy csak jõvõre fogsz dobikõrõl lefelé zúzni terpen ?.....
Ennek köze van a balesetedhez is, vagy más miatt a váltás? (Egyébként rendbejöttél rendesen?)Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.
Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.
hõsõkröl hozzánk 22 km, tökünk a city 2 km és a hösökre is el kellett jutniuk vhogy.....Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.
Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.Hmm, neked nem outid van? Csak azért, mert akkor neked amúgy is elég laza lenne, miközben nekünk a tüdõnk kiesne..
Mennyi a hosszú? Mert ebben az idõjárásban nekem az 55 is annak tûnt..
nézegettem a tavalyi túrás képeket....jó idõ:cool: , meleg..