Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

voti nem jön, mert rövid a túra:).
Na jó én az árpád hídnál tudnék csatlakozni onnan meg tényleg rövid, majd tavasszal figyelem a hosszabb túráitokat, most meg megyek egyet itt a pesti oldalon.

Hmm, neked nem outid van? Csak azért, mert akkor neked amúgy is elég laza lenne, miközben nekünk a tüdõnk kiesne.. :)
Mennyi a hosszú? Mert ebben az idõjárásban nekem az 55 is annak tûnt.. :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Lehet h Voti is jön, most olvastam a privát üzijét.

voti nem jön, mert rövid a túra:).
Na jó én az árpád hídnál tudnék csatlakozni onnan meg tényleg rövid, majd tavasszal figyelem a hosszabb túráitokat, most meg megyek egyet itt a pesti oldalon.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
nézegettem a tavalyi túrás képeket....jó idõ:cool: , meleg..:rolleyes:

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Lehet h Voti is jön, most olvastam a privát üzijét.

Bárki hozhat, bárkit nem kelly's találkozó!! Ha más is csatlakozna de nem írt még akkor csak nyugodtan írjon nekem privátot vagy ide!

Köv. hétvégén lehet h Egerbe megyek (bringa nélkül), uh. WathFun túrájára sajna nem fogok tudni menni.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

há vidéki gyerek vagyok na......nem tudok én minden kis mellékutzát fejbû....:)

Õ az élete több, mint felét itt töltötte Budapesten, de simán eltéved. Ez mondjuk még nem lenne baj, inkább az a kellemetlen, amikor elmagyarázza, hogy kell jönni hozzánk. Attól teljesen kész vagyok, a rokonok meg körbeautózzák Pestet. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

ja onnét lehet 2 kilcsi....én úgy kolossytól számoltam szépvölgyin odáig kb ahol a kapy keresztezi a mittudomén minek hívják ott.....ahol az a mittoménmilyen kisebb plaza v center van...na ezt jól körülírtam.......

Jaja, azt hiszem tudom melyikre gondolsz. Nna, az nem, az a másik.. :)
De megnéztem, hogy tanuljon minden vidéki pösti dolgokat (ja, hogy ez buda, khmm).. :) Szóval az a Szépvölgyi-Zöldlomb-Csatárka útvonal lehet. Az még magasabb is lehet, sõt, biztos magasabb. Tekertem egyszer arra is..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Anyósom szokott így beszélgetni. :)

Vettem olyan izét, tudod, amivel azt a bigyót lehet hogyishívjákolni. :D
Néha értem.

há vidéki gyerek vagyok na......nem tudok én minden kis mellékutzát fejbû....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

ja onnét lehet 2 kilcsi....én úgy kolossytól számoltam szépvölgyin odáig kb ahol a kapy keresztezi a mittudomén minek hívják ott.....ahol az a mittoménmilyen kisebb plaza v center van...na ezt jól körülírtam.......

Anyósom szokott így beszélgetni. :)

Vettem olyan izét, tudod, amivel azt a bigyót lehet hogyishívjákolni. :D
Néha értem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Én kb 120 méter emelkedésre saccoltam és kb 2 km-re, de ez utóbbi, lehet, hogy csak a "kín" miatt tûnt annyinak.. :)
Egyébként ez az útvonal: Margit hídtól Margit utca (a kanyargós része), Rómer Flóris, Áldás, Eszter, Törökvész a Pusztaszeriig.
Nna, most, hogy megnéztem egy térképet, ez talán már a Szemlõhegy.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

ha jól emléxem Ray hogy merre mondtad akkor olyan 130-150 m és olyan 1,5 kilcsi lehet......a kolossytól ,,,,sztem

Én kb 120 méter emelkedésre saccoltam és kb 2 km-re, de ez utóbbi, lehet, hogy csak a "kín" miatt tûnt annyinak.. :)
Egyébként ez az útvonal: Margit hídtól Margit utca (a kanyargós része), Rómer Flóris, Áldás, Eszter, Törökvész a Pusztaszeriig.
Nna, most, hogy megnéztem egy térképet, ez talán már a Szemlõhegy.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Cuki, most gyorsan irigykedek egy kicsit.. :)
Nekem a munka irányába csak egy "emelkedõ" van, de az nekem még elég brutál. Legkisebbe beváltva is vánszorgás felfele. Legközelebb lemérem, hogy kb mekkora emelkedés, mekkora távon..

GeNeZiS: ebbõl nem azt a következtetést kell levonni, hogy nem szabad kimenni, hanem azt, hogy érdemesebb a speciális helyekre plusz melegítõt venni. Persze, ha hiányzik annyira a tekerés. :) Nekem elég szar a térdem, de épp a hideg nem rontott rajta semmit. Ettõl függetlenül nekem is kellene egy térd melegítõ.

ha jól emléxem Ray hogy merre mondtad akkor olyan 130-150 m és olyan 1,5 kilcsi lehet......a kolossytól ,,,,sztem

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hááát, még felmászok a Pék utcán...... ezt az utcát keresd, na ott lakom.
Jó kis dombok, lejtõk, ami kell...:scared:

Megvan. Örülhetsz, mikor hazaérsz. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Cuki, most gyorsan irigykedek egy kicsit.. :)
Nekem a munka irányába csak egy "emelkedõ" van, de az nekem még elég brutál. Legkisebbe beváltva is vánszorgás felfele. Legközelebb lemérem, hogy kb mekkora emelkedés, mekkora távon..

GeNeZiS: ebbõl nem azt a következtetést kell levonni, hogy nem szabad kimenni, hanem azt, hogy érdemesebb a speciális helyekre plusz melegítõt venni. Persze, ha hiányzik annyira a tekerés. :) Nekem elég szar a térdem, de épp a hideg nem rontott rajta semmit. Ettõl függetlenül nekem is kellene egy térd melegítõ.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Megtaláltam térképen, de azt a részt nem ismerem. Bár, ahogy nézem, az is elég dombos lehet.

Hááát, még felmászok a Pék utcán...... ezt az utcát keresd, na ott lakom.
Jó kis dombok, lejtõk, ami kell...:scared:

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin:
Hivatalosan Rózsa-völgy? Lehet az már inkább budafok széle. Ady Endre út mellett a 41-es vonalán.

Megtaláltam térképen, de azt a részt nem ismerem. Bár, ahogy nézem, az is elég dombos lehet.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Tin:
Hivatalosan Rózsa-völgy? Lehet az már inkább budafok széle. Ady Endre út mellett a 41-es vonalán.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Szugló u. A bosnyákról 1 megálló a 7-es busszal. Ide jövök, budafokról.:)

Budafokról melyik részrõl? (én régen az Árpád utcában laktam, a temetõ mögött) :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Cuki: én ezt pont fordítva járom végig.. Zuglóból Budára.. Kb a Bosnyák térrõl (Miskolci út) a "Rózsadombra". Szép kis mászás van a végén.. :) Merre dolgozol Zuglóban?

Szugló u. A bosnyákról 1 megálló a 7-es busszal. Ide jövök, budafokról.:)

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Igen, én is gyorsan beszereztem téli ruházatot (kamáslim még nincs sajnos, pedig az is kell) de minuszokban azért az már kevés. legalábbis nekem. fõleg a térdemnek... hiába, nem fáztam, a térdeim mégis fájtak. pár nap múlva elmúlt, kimentem még1x hidegben, ugyanúgy nem fáztam, a térdeim még jobban fájtak utána. úgyhogy levontam a logikus következtetést... 0 fok alatt nincs az az isten, hgoy én kimenjek.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Cuki: én ezt pont fordítva járom végig.. Zuglóból Budára.. Kb a Bosnyák térrõl (Miskolci út) a "Rózsadombra". Szép kis mászás van a végén.. :) Merre dolgozol Zuglóban?

md88: persze, meleg öltözet nélkül nem szabad neki vágni, mert az nem elszántás, hanem hülyeség. Ettõl függetlenül nem kifogás.. :) Csak viccelek, de a ruhákat gyorsan be lehet szerezni. Én egy délelõtt alatt vettem meg mindent (szombaton), hogy vasárnap menni tudjak és eddig nem bántam meg..

rainman: múltkor "probléma" volt, hogy a nagy Duna nem zajlik. Most már igen.. :)