Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

...hát éppenséggel én sem vagyok már tini! (pont egy hete)

Nem kezdek el versenyezni, hogy ki is az idõsebb..:D Nem lenne fair, mert biztos nyernék.. :)

Lehet, hogy a vasárnap jó, de ez még mindig nagyon bizonytalan..

Cuki: szerintem rainman mindig megy, ha az idõ engedi. Így ha valaki tud csatlakozni és Kelly's-es, akkor már van is túra.. :)
Egyelõre nem dõlt el, hogy melyik nap lesz..

Jja, az idõjárásról jut eszembe, hétvégére havazást ígérnek..

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Üüdv.

minden hétvégén lesz mostmár túra.? Most hétvégén végülis melyik nap ?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
...hát éppenséggel én sem vagyok már tini! :D (pont egy hete)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Igaz, ami igaz, amikor én megyek arra, akkor max sportolók bicikliznek arra és olyan rövid idõ alatt, max egyszer megy el busz. Ráadásul az úton nem is szoktak még nyáron sem sokan bóklászni, pláne most. :)

Naja, de nem mindenki olyan fiatal és erõs, mint kmax, vannak itt már lassan veteránok is.. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A számból vetted ki a szót!

Nos lássuk milyen tereptárgyak találhatóak a szigeten, amatör triálosok számára: kisgyerek, labda, kutyuli, 6 tagú család kézen fogva, 26os busz, ásványvizes kamionok (igaz gépjármûforgalom ritka)... Jól van na csak nem bírom hétvégén a szigetet, de hétköznap a paradicsom valóban! szóval gyere csak át a szigeten a népfürdõre és a dagály strand bejáratánál találkozunk! (a lehajtó amit most aszfaltoznak pár hónapja pont arra a bringaútra visz és a zebrától kb 30m)

Nem kell megrémülni egy kis hidegtõl, ha nem állsz meg nem érzed, és ha kmax odalép akkor gyõzzed követni! ugye-ugye? :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Én voltam a gyorsabb.. :D

A szigeten jobb keresztül menni. Nincs zaj, nincs szmog, nincsenek autók, nincs kereszt utca, lámpa, veszély, és sokkal szebb is. Ha biciklivel megyek dolgozni, akkor ott megyek át budára és nagyon jó..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha az UVH az északi összekötõt jelenti akkor bizony ott kéne leszéllnod és mi meg hamarabb indulunk, h odaérjünk, de akkor ha 9:40kor lenne a keletiben akkor már 9:30elõtt is ott van a hídnál nekünk meg kell kb. 30 perc a Hõsöktõl. jobb lenne sztem a keletitõl a hõsökre jönnöd 10re...

GeNeZiS: nem tom hol van vekerle, de ha a Margitszigeten át eljössz a népfürdõ utcához ahol az árpád hídról a lehajtó van akkor, nem kéne kerülnünk. Ez lenne a legtutibb, bár ha a M. hídon átjössz pestre és a parton végig jössz a Dózsáig akkor azon végig tudsz jönni kb 15 perc alatt (lámpákat is beleszámolva) a térig, de a népfürdõ jobban hangzik sztem.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Bár nem biztos, hogy megyek, de azért bele szólok.. :)
Szóval a Margit-híd irányába is lehet menni, de arra nem annyira "szép" az út..

GeNeZiS, szerintem még úgy is lehet csatlakozni az "eredeti" útvonalhoz, hogy betekersz a szigetre bicikliúton, azon átmész, sehol nem lesz autó, az Árpádhídon pedig ugyancsak vezet bicikliút a pesti oldalra és ott mentünk egy hete is.
Ha marad az eredeti útvonal, akkor ez jobb találkozó pont.

Kosina Szilárd: ha tudok menni, akkor kimegyek szívesen a Keletihez. Bár, ha komolyan gondolod a 10 fokot, akkor el se indulj.. :)

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
na itt vagyok, visszaolvastam. szóval pesti vagyok igen :) és azon gondolkodom, hogy én inkább a margit-híd budai hídfõjénél csatlakoznék, mert jövök végig a budai rakparton a bicikli úton (wekerlérõl) és nem szívesen császkálok a városban, mert a fõutakon mindig el akarnak ütni (ha csak ott akarnának..)
de ha továbbra is ilyen hideg lesz, hogy még a jegesmacik is otthon maradnak, akkor az gáz

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
nem vagyok tájékozott máv ügyileg de esztergom(s akkor esetleg tbánya, pl az amalik a keletibe megy) felõl nem óbudán meg az UVH-n keresztül jönnek a vonatok ? mert akkor akár leszállhat hamarabb, ha ebbe az irnyba túra.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A metróba nem engednek be bringával!

Jól mondta Tin! Keletibõl kijössz és a tökölin a 7es busz vonalán jössz (kb 2 megálló az egész) és a Dózsára lekanyarodsz, onnan meg 2 sarok a Felvonulási tér aminek a folytatása a Hõsök tere! Én a térképbank-ot szoktam nézni remélem nem baj ha belinkelem: http://www.terkepbank.hu
Nézd meg az említett útvonalat! Ha jól megnézed a térképet és nem csalingázol sokat és a vonat is pontos akkor az a 20 perc pont elég h elsõként érkezz a Hõsökre. :) Majd ha tuti h lesz túra és jössz akkor privátban írd meg a számod és egyeztetünk még aznap, vagy ha eltévednél fel tudsz hívni!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Van egy gyors a Keletiben 9:38-kor. Ha a keletibõl átmeek a Deák térre metróval, onnan az Andrássyn mennyi a Hõsök tere? ill brinyóval átlehet érni 10-ig a hõsök terére?

Vagy ha vki bejön értem a a keletibe, az abszolút lehetetlen????

Ne keverd össze magad. A keletibõl 5 perc alatt a Városligetnél vagy, újabb öt perc, és a Hõsök terén találod magad.
Kijössz a Keletibõl, a Thököly út felõli oldalon, ahol a jegypénztárak is vannak, meg egy Agip kút a parkolóban.
Elindulsz a Thököly úton, bár ez macskaköves, elég vacak rajta menni. A Dózsa Gy útnál balra fordulsz, és az oda visz a Hõsök terére. De ha megnézed egy térképen, akkor látni fogod, hogy szinte bármelyik párhuzamos úton megteheted ugyanezt a távot, ott kisebb a forgalom, viszont vigyázni kell, mert sok az egyirányú utca.
http://217.20.130.52...&SRS=ADSK:LL84A képen látszik a Baross tér is, meg a Hõsök tere is, és a közte lévõ kis utcák, mindegyiken eljutsz odáig, ha másképp nem, akkor a járdán.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Van egy gyors a Keletiben 9:38-kor. Ha a keletibõl átmeek a Deák térre metróval, onnan az Andrássyn mennyi a Hõsök tere? ill brinyóval átlehet érni 10-ig a hõsök terére?

Vagy ha vki bejön értem a a keletibe, az abszolút lehetetlen????

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A Margit híd budai hídfõjéhez odatalálsz? a Moszkva tértõl a 4es 6os villamos mellett kell jönnöd. Bár onnan az Oktogonig is el lehetne mennni és onnan az Andrássy-n a Hõsök terére.
A keletibe nem tudsz jönni? Onnan egy köpés szinte a Hõsök tere.

Ha 10kor találkoznánk a Hõsök terén akkor kb 10:30 körül a Margit híd budai h.fõnél lehetnénk és ott tudnánk akkor taálkozni. Na ezt még kitaláljuk, hátha GeNeZiS a Déli felöl jön és el tud kisérni :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Hááát!!!
Van egy vonat 9:38-kor a déliben, de onnan még nem sokszor mentem a hõsök terére, meg hõsök terérõl sem nagyon tudok visszajutni a délibe, szal ehhez egy óriási segítséget szeretnék kérni Tõletek. Ja és ha 10 fok felett lesz a hõmérséklet és addig nem fog esni a hó, akkor ott tudok lenni. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Akkor eddig a hétvégi túrázók:

kmax
GeNeZiS
Kosina Szilárd
rainman

És mindenkinek jó a szombat is egyelõre meg a vasárnap is.
Hõsök tere - Szentendre (lángosozás) - Hõsök tere az általam elképzelt túra, mint ami egy hete is volt. A H. terétõl 50-55 km kb a táv oda-vissza, szinte teljesen sík terepen.

Szilárd: mikorra tudsz felérni a Hõsök terére otthonról?
GeNeZiS: Bp-rõl jössz?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin, raycoon:
Látom voltatok már a fórumon, de az eheti túrával kapcs. ide nem írtatok. Most hétvégén nektek mi lenne jobb szombat vagy vasárnap? Akik eddig nyilatkoztak h tudnának jönni csak beszéljük meg elõre, ha jól emlékszem mind tanulók, uh hozzátok igazodunk, mert ti dolgoztok, meg a család...

A sajnos nem jó egyik nap sem nem elfogadható válasz!!! ...na jó azért megértem azt is de jó lenne ha el tudnátok jönni megint...

Kedves vagy, de nekem olyan indokom van, ami egyik fiúnak sem lehet, ha érted mire gondolok. Ilyenkor nem szoktam bringázni, mert nem merek, mert fáj, és mert félek, hogy egyszercsak leájulok róla, valahol félúton.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
rainman: eddig azért nem válaszoltam, mert még nem derült ki, hogy mi is lesz a hétvégén. Egyelõre úgy néz ki, hogy ha a sors is úgy akarja, akkor tapétázni fogok. Ebben az esetben biztos nem megyek. Ha nem lesz tapéta, akkor még van valamekkora esélye a dolognak, de az idõpontot még akkor sem tudom. Talán szombat, de ez annyira talán, hogy meg se jegyezd.. :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
mentem és vettem richley fékpofabetétet esõre szép piros és nem kopik mint a "shimano sz-r"
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tin, raycoon:
Látom voltatok már a fórumon, de az eheti túrával kapcs. ide nem írtatok. Most hétvégén nektek mi lenne jobb szombat vagy vasárnap? Akik eddig nyilatkoztak h tudnának jönni csak beszéljük meg elõre, ha jól emlékszem mind tanulók, uh hozzátok igazodunk, mert ti dolgoztok, meg a család...

A sajnos nem jó egyik nap sem nem elfogadható válasz!!! ...na jó azért megértem azt is de jó lenne ha el tudnátok jönni megint...