Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

md88:

Én pont ezért használok mtb a városban...:)

Rainman:

Tõlem indulhatunk korábban is, csak idõben beszéljük le.

Én most egy új hajtómûre spórolok , remélem köv.hónapban meglesz.:love1:

Milyen hajtómûvet veszel?

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
md88:

Én pont ezért használok mtb a városban...:)

Rainman:

Tõlem indulhatunk korábban is, csak idõben beszéljük le.

Én most egy új hajtómûre spórolok , remélem köv.hónapban meglesz.:love1:

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Hát, rajtam is van némi sebességvágy-érzet! Nagyon vennék egy versenycangát én is!! De a tegnapi kirándulásom rádöbbentett, hogy nem igazán érdemes... nem gyõzném a 88 kiszedni a felnikbõl!

Komolyan mondom, tankcsapdák az aszfalton! kész katasztófa, világháborús állapot!
(mondjuk olyan úton mentünk ami nem kifejezetten biciklis, mert nincs:(:( de a teherautók most is "kedvesek" voltak, mint mindig:))

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A vasárnapi túrában lesz vmi kajáldás cél vagy ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek??

Hozzuk elõbbre az indulást?? Vagy can aki nem tud hamarab jönni??

Voti: tudnál jönni ha mondjuk 9kor indulnánk, vagy az az 1 óra nem oszt nem szoroz??

:thunder:

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hát 14 évesen az akkor kapott versenyemhez én egy fillérrel sem járultam hozzá... :scratchhe

Egyébként breaking news!

Nemrég lemértem a fent említett, forgalomból régen kivont versenygépem vázát, és 57 centit mértem, vagyis pont jó. Ma pedig úgy döntöttem, hogy márciusban elzarándokolok vele Matuzmasterhez, és építtetek belõle egy egyszerû városi bringát. Engem is elkapott az egysebességes láz, ezért ez egysebességes lészen. Régóta irigyelem azokat, akik városban vékonykerekûvel nyomják, mert soxor nem tudom velük a lépést tartani. De most aztán reszkethetnek :ogien:

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Szilárd: nem is arra gondoltam, hogy te kiszámolod, csak VV felvetése juttatta eszembe, hogy még soha nem tettem, pedig nem is hülyeség mérõ számnak..

Egyébként szerencsére az én szüleim is hasonló nevelésben részesítettek. Az elsõ komoly kiadásunk egy c64-es volt, amikor az még csak álom volt sokaknak. kb 10-12 éves lehettem, 30 ezer volt, aminek a felét a bátyámmal ketten gyûjtöttük össze..
Az elsõ igai munkám pedig 14 évesen volt. A finomechanikában fegyvereket csomagoltam. :) Nálam 10-15-ször nagyobb ládákat kellett készíteni. És két hétért kaptam 1200 Forintot! Kemény volt..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

A tv-ben a Nádas Gyuri szürke-narancsba van öltözve. Lehet h salamanderes õ is?? :D

2004-es, mert matt. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A tv-ben a Nádas Gyuri szürke-narancsba van öltözve. Lehet h salamanderes õ is?? :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
nekem "felesbe megy"! így én is magaménak érezhetem igazán!!

Ma "gyúrtam", letekertem egyik barátommal 30-35 km-t, mert muszály kicsit edzõdni, ha veletek akarok tartani a túrák során!:D

Annyira elememben voltam, hogy a "túra" felénél azt mondta a srác hogy álljunk meg egy kicsit, mert nem bírja! fúú, tekeretem rendesen!! addig 25-ös átlagom volt széllel szemben, nagyobb emelkedõk nélkül! mire hazaéertem ez lement 21-re értehetõ okok miatt!:(

szóval ma az egy jó nap volt!! csak az útminõség volt gagyi:D(magyar aszfalt)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Kb. annyit kerestem, mint Szilárd, de azt egy hónap alatt, és húsz évvel ezelött.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Ez kemény. Fõleg, ha belegondolok, hogy ennyi pénzt én mennyi idõ alatt keresek meg.

Azért felteszem gimnazista korodban nem kerestél úgy, mint most (reálértéken) :).

Szilárd:
Hajrá, sztem is tiszteletreméltó, hogy magad megkeresed a villára valót.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ez kemény. Fõleg, ha belegondolok, hogy ennyi pénzt én mennyi idõ alatt keresek meg.

Hát ha én úgy számolom a GYET-et, ahogy számolják hivatalosan a napidíjat, akkor nekem kb. 780 forint/nap.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Hogy mennyit???
Elég keveset, mert még az iskolaszövetkezet is lehúz vmennyivel, és 8,5 óra melóért (az ebédidõt is ledolgoztatják), 2578, vagy 2678, nem tudom pontosan, szal baromira nem éri meg, de a célért mindent, a cél egy új villa, ami talán nyáron meglesz... :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Raycoon! Én sem számolom ki, csak havonta küldik az elszámolást és látom mennyit kerestem naponta...
Tin!!! Akkor engem becsülsz???? Júúj de jó.. Amúgy így jobban magaménak érzem a bringám, mint akkor, ha anyukám a kezembe nyomna 50rongyot és vegyek magamnak egy villát.

persze, ezért írtam. Bár nem tudom ez kinek mit jelent. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Raycoon! Én sem számolom ki, csak havonta küldik az elszámolást és látom mennyit kerestem naponta...
Tin!!! Akkor engem becsülsz???? Júúj de jó.. Amúgy így jobban magaménak érzem a bringám, mint akkor, ha anyukám a kezembe nyomna 50rongyot és vegyek magamnak egy villát.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Hogy mennyit???
Elég keveset, mert még az iskolaszövetkezet is lehúz vmennyivel, és 8,5 óra melóért (az ebédidõt is ledolgoztatják), 2578, vagy 2678, nem tudom pontosan, szal baromira nem éri meg, de a célért mindent, a cél egy új villa, ami talán nyáron meglesz... :)

Én becsülöm azokat, akik megdolgoznak azért, amit akarnak. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Nem mondom, hogy túlfizetnének. És napi szinten mennyit kell robotolnod?

Hogy mennyit???

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Én még soha nem számoltam ki, hogy "mennyiért" dolgozok egy nap.. Na, de most.. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem mondom, hogy túlfizetnének. És napi szinten mennyit kell robotolnod?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

...nem tok mihez hozzászólni. meg kutyául vagyok és fáj a fejem.. :(
Holnaptól tossz idõt mondanak!

Mondtam, hogy ki kell írni, hogy belépés csak védõmaszkban. Vigyázat fertõzõ.
Jobbulást!