md88:
Én pont ezért használok mtb a városban...![]()
Rainman:
Tõlem indulhatunk korábban is, csak idõben beszéljük le.
Én most egy új hajtómûre spórolok , remélem köv.hónapban meglesz.:love1:
Milyen hajtómûvet veszel?
md88:
Én pont ezért használok mtb a városban...![]()
Rainman:
Tõlem indulhatunk korábban is, csak idõben beszéljük le.
Én most egy új hajtómûre spórolok , remélem köv.hónapban meglesz.:love1:
A tv-ben a Nádas Gyuri szürke-narancsba van öltözve. Lehet h salamanderes õ is??
Azért felteszem gimnazista korodban nem kerestél úgy, mint most (reálértéken)Ez kemény. Fõleg, ha belegondolok, hogy ennyi pénzt én mennyi idõ alatt keresek meg.
Ez kemény. Fõleg, ha belegondolok, hogy ennyi pénzt én mennyi idõ alatt keresek meg.
Ez kemény. Fõleg, ha belegondolok, hogy ennyi pénzt én mennyi idõ alatt keresek meg.Hogy mennyit???
Elég keveset, mert még az iskolaszövetkezet is lehúz vmennyivel, és 8,5 óra melóért (az ebédidõt is ledolgoztatják), 2578, vagy 2678, nem tudom pontosan, szal baromira nem éri meg, de a célért mindent, a cél egy új villa, ami talán nyáron meglesz...
Raycoon! Én sem számolom ki, csak havonta küldik az elszámolást és látom mennyit kerestem naponta...
Tin!!! Akkor engem becsülsz???? Júúj de jó.. Amúgy így jobban magaménak érzem a bringám, mint akkor, ha anyukám a kezembe nyomna 50rongyot és vegyek magamnak egy villát.
Hogy mennyit???
Elég keveset, mert még az iskolaszövetkezet is lehúz vmennyivel, és 8,5 óra melóért (az ebédidõt is ledolgoztatják), 2578, vagy 2678, nem tudom pontosan, szal baromira nem éri meg, de a célért mindent, a cél egy új villa, ami talán nyáron meglesz...
Nem mondom, hogy túlfizetnének. És napi szinten mennyit kell robotolnod?
...nem tok mihez hozzászólni. meg kutyául vagyok és fáj a fejem..
Holnaptól tossz idõt mondanak!