Egyszóval: a 5-6k-s Kellys sisak biztonság szempontjából bizonyára megfelelõ, maximum szolgáltatások terén nyújt kevesebbet. Az a lényeg csak, hogy aki veszi, szeresse hordani, mert akkor fogja is hordani.
hát Raycoon, ez azért elég durva volt...
Zsmtb: NEked mennyire vált be a kellys bukó?? ha már itt tartunk, neked az van!ugye?
saját értelmezés: a bunjinál a kötélért fizetünk. a bringánál a bukóért (kéne). de ha a toronyból kötél azaz fizetés nélkül ugrassz akkor ssppllatttyy......
ha viszont bukó nélkül bringázol akkor nem vagy feltétlenül halott (lásd: engem) akkor csak a **** autósokon múlik hogy meghalsz e vagy sem (feltéve ha "bebalesetezel") szóval áá leszûrni se tudom a talulságot...
A bunjijumping-nál sem ugrik az ember kötél nélkül, pedig ott sem az a lényeg, hanem a szabadesés..
Nyugi, mondom, nem kioktatás, csak vélemény-tapasztalat.elmondtam és azt mondta lessz
de a kerékpározás egy technikai sport (és én ûzni is szeretném) ezért drága. mivel a tõke áramlása nem folyamatos, szabályos ezért is tudok csak darabonként felszerelést venni
Eleinte csak nagyon keveset bírtam menni, most már azért ment a Szentendre is, pedig azt hittem két hónap után maga lesz a halál. :-)
Jja, és az nem érv, hogy már kértem 150-ért biciklit. Meg kell mondani a szülõnek-testvérnek, hogy a fórumostársak ráébresztettek arra, hogy ez így azért veszélyes és valahogy meg kellene oldani.. Ha elmondjátok, akkor biztos kerestek majd egy kompromisszumos megoldást. De az ne valami papírcsákó legyen és ne is az, hogy "fiam, tekerj lassabban".