Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Sisak témára: Nagyon fontos, hogy az illetõ szívesen hordja, függetlenül az árától. 2002-ben vettem egy 3k Ft-os Prowellt. Úgy vettem, hogy kell sisak, és ússzuk meg minél olcsóbban. De nem igazán jött be, így az elsõ 1-2 hét után megszûnt a lelkesedés, leszoktam róla (bátyámnak ajándékoztam). 04-ben vettem egy Mangót 11k-ért, az szinte hozzánõtt a fejemhez. Többet nyújt, szebb, jobb, stb, bár szvsz a legtöbb balesetnél a Prowell is elegendõ védelmet nyújtana. Mondjuk hõségben mászáskor simán beleizzadtam a Mangóba is :D.

Egyszóval: a 5-6k-s Kellys sisak biztonság szempontjából bizonyára megfelelõ, maximum szolgáltatások terén nyújt kevesebbet. Az a lényeg csak, hogy aki veszi, szeresse hordani, mert akkor fogja is hordani.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
nagyjából minden bringa vmilyen szinten összerakva dobozban érkezik az üzletbe - szerencsés esetben csak a kerekeket kell becsattintani stucnit kormányt "irányba fordítani" + húzni nyereg ny.csõ, váltó -fékbeállíás és go...

az pillanatig sem volt kétséges hogy tajvani, jó eséllyel ott is szerelik össze komplettre...jobbak kinesis csõbõl , ha van egy kis szerencsétek a kinesis is hegeszti õket (de nem hinném) az alsóbb kategóriák meg a bánat tudja milyen csõbõl melyik dzsunkán hegesztve, ...(nem sértés, többi márkánál is így van) katalógusból kiválasztva, szineket meg feliratokat rárakatva...

az amarikai cím meg nem biztos, hogy több mint egy postaláda meg egy részmunkaidõs még 40 cég ügyeit vivõ adminisztratív munkatárs....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A cég lehet hogy amcsi, a vázak tajvaniak, erre elég nagy összegben mernék fogadni, szlovákiában sztem az európai bázis van. Azt mondjuk nemtom hogy ott konkrétan mit csinálnak, de pl honlap készítésre fekete pontot érdemelnek. Nagyon zavar (és már tavaly is zavart) hogy a száraz adatokon kívül ezen az oldalon nincs semmi. Kik vagyunk, mik vagyunk, stb.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Téves! Legjobb tudomásom szerint a bringák dobozban jönnek a boltokba és ott rakják össze! A szlovákiai inkább csak logisztikai központ lehet, ill dobozoló, meg a kinex cuucok szlovákok (rá volt írva a monoblokkomra) uh azokat ott csinálhatják... Feltevés, nem biztos...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
És az alkatrészek honnan jönnek hozzá?

Mert csak az összeszerelést csinálják a szlovákok:D:D:D

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
sajna a vasárnapi program nálam bukta..:( család...:)
megújult a kellys bike honlapja...fent vannak a 2006-os modellek.

drágább lett a quartz-om..
de alivio deore páros lett a váltó! ha jól emlékszem alivio van nekem most elõl hátul..

úgy tûnik tényleg jól emlékeztem: USA az eredet, Szlovákia a gyár.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

hát Raycoon, ez azért elég durva volt...:D

Zsmtb: NEked mennyire vált be a kellys bukó?? ha már itt tartunk, neked az van!ugye?

Nyáron 35 fokban nem biztos hogy van olyan bukó ami annyira szellõzik hogy ne izzadjon be a fejed.

sztem a kelly's bukója jó nem gagyi de nem is csúcsmodell. de árban viszont jó
viszonylag jó a szellõzése, van rajta bogárháló, meg napellenzõ. állíthatod a fejkörméretet is. egy kicsi "bumfordi" de ez egyáltalán nem volt hátrány az eséskor. nekem tetszik a piros fekete színösszeállítás. ja a klub oldalon ebben vigyorgok :) ott megnézheted...:)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ehh szép:D vagyis csúnya:( nekem ilyen akkor volt mikor még 2 évesen(gyalogosan) lefejeltem egy lada motorháztetejét annyira emlészem másra nem felrepedt (szakadt) a homlokom az az a seb rajta
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Elég egy pillanatnyi figyelmetlenség! én úgy estem, hogy lementem az útról, de nem tudom hogy sikerült, na mindegy! az volt a szerencsém hogy nem jött utánam semmi! persze sem bukó, sem irat, sem telefon nem volt nálam!
szóval, szó szerint félájultan voszoltam le a bicajt az útról, és aztán arra emlékszek, hogy bementem a horgászboltba(mert pont elõtte taknyoltam)ott kimostam a sebemet, mert az állam felszakadt kb 2,5 cm-re aztán elindultam a rendelõ fele... Félájultan! Onnan két sarok a rendelõ, de nem emlészem hogy jutottam el oda, csak elõtte eszméltem, onnan visszajött a kép...

Utólag a horgászboltban azt mondták, hogyannyira tisztán beszéltem, hogy nme gondolták hogy van valami komolyabb bajom! szerintem valami kisebb agyrázkódást is szenvedtem, mondjuk 35-ös tempónál szépet lehet esni:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

saját értelmezés: a bunjinál a kötélért fizetünk. a bringánál a bukóért (kéne). de ha a toronyból kötél azaz fizetés nélkül ugrassz akkor ssppllatttyy......
ha viszont bukó nélkül bringázol akkor nem vagy feltétlenül halott (lásd: engem) akkor csak a **** autósokon múlik hogy meghalsz e vagy sem (feltéve ha "bebalesetezel") szóval áá leszûrni se tudom a talulságot...:(

Nem kell hozzá autós. Gyalogos is jó, meg kátyú is, esetleg egy Demszky-karó, ami bedõl az útra, fû, köpés, kutyaszar (na az még ciki, mikor abba belemegy az ember, hátmég ha beleesik. :)). Én a múltkor (jó, nem annyira múltkor, még az õsszel) a Hungária krt-n a felüljáró alatt taknyoltam majdnem, egyszerûen azért mert homok volt az aszfalton, és ott 40-el szoktam legurulni. Visszafelé is majdnem sikerült, akkor meg az út keskenysége miatt, szembe jött egy bringás, és hogy elférjünk lehúzódtam, a kormány meg majdnem beleakadt a korlátba, ami az autóúttól választja el a bringautat.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ááá :scared: most esett le :D

saját értelmezés: a bunjinál a kötélért fizetünk. a bringánál a bukóért (kéne). de ha a toronyból kötél azaz fizetés nélkül ugrassz akkor ssppllatttyy......
ha viszont bukó nélkül bringázol akkor nem vagy feltétlenül halott (lásd: engem) akkor csak a **** autósokon múlik hogy meghalsz e vagy sem (feltéve ha "bebalesetezel") szóval áá leszûrni se tudom a talulságot...:(
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
hát Raycoon, ez azért elég durva volt...:D

Zsmtb: NEked mennyire vált be a kellys bukó?? ha már itt tartunk, neked az van!ugye?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

A bunjijumping-nál sem ugrik az ember kötél nélkül, pedig ott sem az a lényeg, hanem a szabadesés.. :D

ehh :D de a bunji kötél nélkülnél a bukó sem véd meg:D

editke:

UI: mi az az adatlapnál hogy önálló csoportak nem vagyok tagja?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
jaj neee...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

elmondtam és azt mondta lessz

de a kerékpározás egy technikai sport (és én ûzni is szeretném) ezért drága. mivel a tõke áramlása nem folyamatos, szabályos ezért is tudok csak darabonként felszerelést venni

Nyugi, mondom, nem kioktatás, csak vélemény-tapasztalat. :) "Magunkat" meg végképp nem bántanám..

De azért most eszembe jutott valami és muszáj leírnom.. :) Nem gondolkodtam rajta, de az írásod alapján ez ugrott be, szinte szó szerint. A bunjijumping-nál sem ugrik az ember kötél nélkül, pedig ott sem az a lényeg, hanem a szabadesés.. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Köszönöm, hogy így "aggódtok" értem, és magam is jól tudom, hogy mennyire fontos dolog a bukó! Épp ma jöttem haverommal haza a suliból, biciklivel persze, és valahol próbált beugratni a járdára és szerencsétlen akkorát bukott(természetesen bukó nélkül), de szerencsére nem lett baja, csak a elsõ kereke durrant ki:D
Szóval levontam a következtetést! és már csak egy hét!! és bicóm és sisakom is lesz! meg új lámpám is!!:D:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az izomfájdalom elmúlt ahogy átjárta a vér meg aduzzanatok is lehúzódtak már. A szalagok most annyira nem rendetlenkednek szerencsére.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Akkor itt a kutyaharapást szõrével gyógymód nem igazán hatékony. Pihentetés és Fastumgél, ezek inkább segítenek, mint a terhelés.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Igen angolul de nem vagyok egy nagy zseni... azért majd kérdezz!

Hatalmasat estem és a fájós lábam mellett már az ép is fáj jelenleg mert azt ütöttem most meg. A jobb térdszalagjaim szoktak vacakolni, két hete is ezért voltam olyan lassú mert megerõltettem a nagy hóban elõzõ nap...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Eleinte csak nagyon keveset bírtam menni, most már azért ment a Szentendre is, pedig azt hittem két hónap után maga lesz a halál. :-)

hát igen mivel az ember társas lény (már aki) így 2 vagy többen róva a kilómétereket sokkal hamarabb elmegy felveszed a társ tempóját (na nem mindíg:D) és kelemesebb is többen tekerni. ezért is nem szeretek egyedül menni

Jja, és az nem érv, hogy már kértem 150-ért biciklit. Meg kell mondani a szülõnek-testvérnek, hogy a fórumostársak ráébresztettek arra, hogy ez így azért veszélyes és valahogy meg kellene oldani.. Ha elmondjátok, akkor biztos kerestek majd egy kompromisszumos megoldást. De az ne valami papírcsákó legyen és ne is az, hogy "fiam, tekerj lassabban".

elmondtam és azt mondta lessz

de a kerékpározás egy technikai sport (és én ûzni is szeretném) ezért drága. mivel a tõke áramlása nem folyamatos, szabályos ezért is tudok csak darabonként felszerelést venni