Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Én 2004 márciusában vettem,de most elég sok minden át lett alakitva (szinte csak a váz eredeti)19,5-es a mérete. Egyébként én csak 2005 második felében láttam egyre több kellyst.
Én velük szoktam tekerni (már mint a gazdájukkal ):http://kep.tar.hu/kb...8448/16978533#2 és van egy ilyen is :http://kep.tar.hu/kb...1561/16122522#2

Finom kis darab az utolsó. :)
Lassan nekem is cserélgetni kell dolgokat. Féket biztosan, az azóta bénán áll, mióta a kocsival nekem jöttek. De fog, az a lényeg, csak visít.
Én 2004 júliusban kaptam, azóta megyek jó idõben szinte minden nap, ilyenkor azért megfontoltabban. Az egyetlen Kelly's túra után, amin voltam legalább három órába telt, mire kiolvadtam, pedig fölöltöztem rendesen. Sajnos az én méretemben nem nagyon gyártanak thermo fölsõket.
Eleinte csak nagyon keveset bírtam menni, most már azért ment a Szentendre is, pedig azt hittem két hónap után maga lesz a halál. :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Én 2004 márciusában vettem,de most elég sok minden át lett alakitva (szinte csak a váz eredeti)19,5-es a mérete. Egyébként én csak 2005 második felében láttam egyre több kellyst.
Én velük szoktam tekerni (már mint a gazdájukkal ):http://kep.tar.hu/kb...8448/16978533#2 és van egy ilyen is :http://kep.tar.hu/kb...1561/16122522#2

"A bukó téma mindenkinek szól, akinek nincs bukója" ezt én is igy gondoltam
Én szivesen odaadtam volna a tavalyi sisakomat,de sajnos elrepedt egy novemberi esésem után :(

kboy, az a sikárosi elágazásnál lévõ tájékoztató tábla aminek a bringák támasztva vannak ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
nekem nincs és igén bringáztam elég sokat, de kezdem szégyelleni magam miatta!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

"A bukó téma mindenkinek szól, akinek nincs bukója" ezt én is igy gondoltam
Én szivesen odaadtam volna a tavalyi sisakomat,de sajnos elrepedt egy novemberi esésem után :(

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

a bukótéma nekem szánt volt aszthiszem :
nekem is hasonló a történet ha tesóm nem vesz karácsonyra akkor sosem lenne ilyen bringám és ilyen kiadás után nem merem kérni hogy még azt kérem meg amazt

A bukó téma mindenkinek szól, akinek nincs bukója. :)

Sajnos a dsc modellt csak így lehet kapni! kár, pedig az egész biciklinek (szerintem)ez a varázsa!

mármint a színe

Tényleg, az csak ezüstben volt. Milyen szerencse, hogy a párom nem olyat vett. :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

igen, most igazatok van!!

De mint említette Tin, háááát az anyagi helyzetem... szerintem közepes, diák vagyok, és a szüleim szponzorálnak, és az õ zsebüket húzom minden kiadásommal: márpedig egy 150 ezer forintos kiadás az megállja a helyét!! szóval sok!! és az a pár ezer forint plusz is sok!

De ha lesz rá lehetõségem, cserélni fogom, már néztem egyet, 15ért, amiben van egy félap, ami tükörként funkcionál, nagyon jó!

a bukótéma nekem szánt volt aszthiszem :
nekem is hasonló a történet ha tesóm nem vesz karácsonyra akkor sosem lenne ilyen bringám és ilyen kiadás után nem merem kérni hogy még azt kérem meg amazt

ja túra : mindegy hogy szombat vagy vasárnap

még nem voltam (elmúlt 4 napom felét alvással töltöttem másik felét meg haszontalan álmosító dolgokkal) lent csepel szigeten de szerdán ha jó idõ lessz megejtem és aztán hétvégén mehetünk arra is felvállalom a vezetést
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Sajnos a dsc modellt csak így lehet kapni! kár, pedig az egész biciklinek (szerintem)ez a varázsa!
mármint a színe

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Csak esõ, de kevés, épp h nedves az aszfalt, de remélem nem lesz de. esõ, ha már a föédön van az nem érdekel... Hát én közelebb vagyok a Dunához, biztos azért... Azaz MI! :) Ugye Kboy?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

:( esett... Hogy megyek én így holnap suli helyett túrázni?? remélem de. nem fog esni!

Sosem voltam egy színes egyéniség, mindig ilyen szürke, hétköznapi maradok. Ezért is áll olyan közel hozzám a szürke salamander... :)

Mi esett? Hó, vagy esõ? Arra felétek mintha több csapadék esne, amikor túrázni voltunk, akkor itt tök száraz volt minden, arrafelé meg már havas.
Itt nem esett semmi

Azért a tiédben is van egy kis narancs. :D

Igen narancs szinû a többi olyan gagyi

Akkor a mieink elég közeli rokonok, az enyém is 2004-es Salamander, és persze narancs. Mekkora a vázad?
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien vettek Salamandert, amikor tekerek (nem Kelly's túrán), akkor alig találkozok Kelly's-el. Eddig egy jócskán átépített Salamandert láttam csak.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Igen narancs szinû a többi olyan gagyi :bananadan :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:( esett... Hogy megyek én így holnap suli helyett túrázni?? remélem de. nem fog esni!

Sosem voltam egy színes egyéniség, mindig ilyen szürke, hétköznapi maradok. Ezért is áll olyan közel hozzám a szürke salamander... :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
igen, most igazatok van!!

De mint említette Tin, háááát az anyagi helyzetem... szerintem közepes, diák vagyok, és a szüleim szponzorálnak, és az õ zsebüket húzom minden kiadásommal: márpedig egy 150 ezer forintos kiadás az megállja a helyét!! szóval sok!! és az a pár ezer forint plusz is sok!

De ha lesz rá lehetõségem, cserélni fogom, már néztem egyet, 15ért, amiben van egy félap, ami tükörként funkcionál, nagyon jó!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Kboy, a narancs Salamander a tiéd? Végre valaki, akinek nem az semmilyen, szinte észrevehetetlen ;) ezüstszínûje van! :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Enyhén szólva! Amikor elindultunk még szakatt az esõ, mire odaérténk gyönyörõ naplemente fogadott.. :)

Ebben igazad lehet, de ha valaki 100-at rászán egy bicóra, és komolyan teker, nem csak 10-15-tel gurulgat csak bicikliúton, akkor a biciklije 10%-át rá tudja szánni.. Ha nem, akkor picit még gyûjtsön.. Vagy ne úgy használja.. De akkor meg minek ilyen drága bicikli.. Tudod, 20 millás autó, de se kihangosító, se téli gumi...

Francba, megfogtam az egeret, és elszállt amit írtam. :(
Szóval azt írtam, hogy igazad van, de inkább legyen most egy olcsóbb bukója, ami megvédi, mint pár hét-hónap múlva egy pöpec. Ha az autós hasonlatnál maradunk, akkor nem kihangosítót vesz, hanem head-set-et (nem bluetoothosat. :))
Meg még azt írtam, hogy mi itt jól elpolemizálgatunk, közben meg nem is ismerjük az illetõ anyagi helyzetét.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
"hát nem igazán tudtam eldönteni ez oldal alapján hogy most melyik jobb "
Nem is annak szántam csak segédletet,hogy szükség van-e erre a kiegészitõre.
A kellys sisakot én is fogtam a kezemben nem igazán gyõzött meg kicsit olyan gagyi stilusa volt (persze azért még mindig jobb mint a semmi) szerintem casco sisakokat is nézhetsz ezeket is olcsobban meglehet venni.
Raycoonal meg ebben teljesen egyetértek :
"Ha nem, akkor picit még gyûjtsön.. Vagy ne úgy használja.. De akkor meg minek ilyen drága bicikli.. Tudod, 20 millás autó, de se kihangosító, se téli gumi..." És ezt nem bántásnak szántam még mielött valaki félre érti!!!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
zsmtb-nek kelly's sisakja van! kérdezzétek meg h mi a tapasztalata! Nekem nem tetszettek túlzottan biztonsági szempontból, pedig a kelly's márkahûségem igen erõs, fõleg az olcsóbb cuccok terén!De mezt sem veszek 11e-ért csak mert kelly's, de majd egyszer ha a bringára nem kell annyit kültenem...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Szia!
Szerencsétek volt az idõvel a hétvégén. Mázlisták. :)

Azért szerintem nem mindegy, hogy valaki 10000-et áldoz egy bukóra vagy 5-öt. Már ha a saját régi költségvetésembõl indulok ki, nekem még az ötezer is sok lett volna. Persze azért megvettem volna, ha tudtam volna, hogy milyen fontos. Akkoriban még nem gondoltam ebbe bele.

Enyhén szólva! Amikor elindultunk még szakatt az esõ, mire odaérténk gyönyörõ naplemente fogadott.. :)

Ebben igazad lehet, de ha valaki 100-at rászán egy bicóra, és komolyan teker, nem csak 10-15-tel gurulgat csak bicikliúton, akkor a biciklije 10%-át rá tudja szánni.. Ha nem, akkor picit még gyûjtsön.. Vagy ne úgy használja.. De akkor meg minek ilyen drága bicikli.. Tudod, 20 millás autó, de se kihangosító, se téli gumi...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Bukó-téma: ha vesztek valamit, akkor tényleg valami jobbal érdemes próbálkozni. A név még nem biztos, hogy garancia, lehet egy adott márkából "gyengébb" darab is. A másik, hogy mindenkinek egy élete van (ha a reinkarnációt nem számíton.. :)) és nem hiszem, hogy pár ezer pluszon kellene, hogy múljon. Fulltelós tecsóbájkkal is lehet letöréseket ugrálni, de...

Hmm, mire nem reagáltam még?

Szia!
Szerencsétek volt az idõvel a hétvégén. Mázlisták. :)

Azért szerintem nem mindegy, hogy valaki 10000-et áldoz egy bukóra vagy 5-öt. Már ha a saját régi költségvetésembõl indulok ki, nekem még az ötezer is sok lett volna. Persze azért megvettem volna, ha tudtam volna, hogy milyen fontos. Akkoriban még nem gondoltam ebbe bele.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Sziasztok!

Újra itthon.. :) A hétvége jó volt és az idõre sem lehetett panasz..

Tin: annyira nem fontos, hogy a nevem fenn maradjon. Ha magától már senki nem emlékszik rá, akkor nem kell "emlékmû" sem.. ;)

rainman: válaszoltam az óbudai topikba, de sajnos nem tudtam segíteni, mert neki a másik oldal kell..

Bukó-téma: ha vesztek valamit, akkor tényleg valami jobbal érdemes próbálkozni. A név még nem biztos, hogy garancia, lehet egy adott márkából "gyengébb" darab is. A másik, hogy mindenkinek egy élete van (ha a reinkarnációt nem számíton.. :)) és nem hiszem, hogy pár ezer pluszon kellene, hogy múljon. Fulltelós tecsóbájkkal is lehet letöréseket ugrálni, de...

Hmm, mire nem reagáltam még?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

lehet benne valami, de szerintem az elsõ szellõzõkbõl áramló levegõ átfújja azt is, ez az én vléleményem, felvettem és nem volt olyan érzésem, hogy szorít, agy esetleg fülledt lenne!

Ez csak a használat során bukik ki! másrészt ennyi ért nem kapsz jobb sisakot(5500ft)

Igen, az ára nagyon kedvezõ, és végülis beállítani is egész könnyû. Kerestem a honlapon, de már nincsenek kiegészítõk, mint a tavalyi kínálatnál. De gondolom az lehet, ami ott volt. Rákerestem a Google-n is, erre ilyeneket találtam:
Feltöltött kép

:D
Ez még a módosításod elõtt volt. :) Megnézem azt is.

Igen, ilyet láttam a Kálvin téren élõben. Gondolkodtunk, hogy a gyereknek ilyet vegyünk-e, de végül a KED-nél maradtunk, mert gyorsan kellett beugrani érte, és épp a Decathlonnál jártunk.
Az enyémet Vössendorfban vettük, itthon nem is láttam még, de a nagyon hasonló Casco-k drágábbak voltak pár ezerrel.