Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Júúj de jó egy csomóan büszkék rám. Itt tbányán mindenki umf hardy 1-4gyel jár, az ilyen nép bringa itt, az idõpsebbeknek boxerrel, a fiatalabbaknak rstvel, ma is láttam kb 5 hardyt, meg egy kellyst, az enyémen kívül, de a másik tulaja a haverom :D
JAh 5800ért megkenték a brinyóm, sõõt még egy markolatot is kaptam.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

:) a végén kiderül h már minden házban van egy kelly's-es lakó!

...a táskát rendelésre hozták nekem. Vasárnap megmutatom majd a túrán...

Még nem 100%, hogy megyek, mert beteg lett a legnagyobbik kisded.
Pedig kíváncsi vagyok a táskára. Nyeregtáskát már láttam Kelly'seset, nekem tök hasonló van, csak nem Kelly's

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) a végén kiderül h már minden házban van egy kelly's-es lakó!

...a táskát rendelésre hozták nekem. Vasárnap megmutatom majd a túrán...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Nahát, akkor szinte bármikor láthatnálak, ha arra jársz, és én a konyhában vagyok. Mi a Smatch mögötti épületben lakunk.
Én ha megyek, akkor leginkább a Ludovika, vagy a Kõbányai út felé szoktam menni.

Majd sasolok :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Azon gondolkozok, hogy ha vasárnap hideg lesz, de száraz, akkor maradhat az eredeti útvonal. Legalább nem (nagyon) izzadunk meg a csobánkai kaptatón. De, ha nedvesre (havasra) fordul az idõ, akkor lehet el kéne gondolkoznunk alternatív útvonalon...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Teleki tér, Népszínház u. mellett. A Baross u Kálvária tértõl Belváros felé esõ része is szinte napi útvonalnak számít :).

Nahát, akkor szinte bármikor láthatnálak, ha arra jársz, és én a konyhában vagyok. Mi a Smatch mögötti épületben lakunk.
Én ha megyek, akkor leginkább a Ludovika, vagy a Kõbányai út felé szoktam menni.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Sztetek is márkabuzi vagyok?? :)

http://kellysklub.uw...inman/taska.jpg

:thunder:

Most vetted? Én egy kulacstartót néztem ki, de szerintem nem fog az megjönni sosem.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszönöm! :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Hát izé. Kissé :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Te mondcsak hol laksz? CSak mert én a Baross utcában.

A Kenyérmezõben, meg a Doboziban én is szoktam szemben menni, de a múltkor a Koszorú utca felé volt rövidebb, ott már nem fértem volna el. (Erre két kanc****y majdnem levert a járdáról)

Teleki tér, Népszínház u. mellett. A Baross u Kálvária tértõl Belváros felé esõ része is szinte napi útvonalnak számít :).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Itt a 8kerben a szokásos útvonalaimon (Tavaszmezõ u, Kenyérmezõ u, Kun u., Dobozi u.) jól lehet forgalommal szemben menni, a Keleti környékén azért nem sokat járok. Trolis utakon jellemzõen forgalommal egyezõ irányba megyek :).

Te mondcsak hol laksz? CSak mert én a Baross utcában.

A Kenyérmezõben, meg a Doboziban én is szoktam szemben menni, de a múltkor a Koszorú utca felé volt rövidebb, ott már nem fértem volna el. (Erre két kanc****y majdnem levert a járdáról)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Itt a 8kerben a szokásos útvonalaimon (Tavaszmezõ u, Kenyérmezõ u, Kun u., Dobozi u.) jól lehet forgalommal szemben menni, a Keleti környékén azért nem sokat járok. Trolis utakon jellemzõen forgalommal egyezõ irányba megyek :).

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Ebbõl ritkán csinálok lelki problémát, városi rohangálásaim során elõszeretettel közlekedek egyirányú utcákban forgalommal szemben. Jó, nyilván nem a Wesselényi utcában, de a Baross-környéki kis utcákban gond nélkül :). Ezt pedig pont olyan megfontolásból teszem, hogy elkerüljem a macskakövet.

Az a baj, hogy ezek az utcák annyira keskenyek, hogy nem fértem volna el a troli mellett. :) A Baross tér, vagy az utca környékén? Mert a Baross utca környékén szinte minden út macskaköves, és ahol meg nem, ott építkeznek. Iszonyú tempóban építik be a telkeket, meg bontanak is sok helyen.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
én elsõ két gépemet vettem "saját" gyüjtögetett zsebpénzembõl azokra kb 13 évesen áldoztam 80k magyar forintot

nem kell singlespeed cityfighter vékonyabroncsos gép ahhoz hogy gyorsan tudj menni
elég egy merevvillás régi mtb slick gumikkal és perce megfelelõ áttétellel mert ugye ha 21 ben tolod gyorsan mész ugyan de ha pirost kapsz már nehéz elindulni vele ezért rossz a városban:(

de azért régi gépembõl akarok csinállni egy singlespeedet:D tudjátok a trend:D

UI: van valami nemistudomhogynevezzem ahol a cross country meg hasonló mûfajú utánpótlást keresik, felmérik vagy van e ilyen topic itt?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Mikor hazafelé jöttünk az elsõ Kelly's túráról, akkor esküszöm én akkor fáradtam el leginkább, amikor már egyedül, hazafelé a járdákról le meg fel ugráltam, mert valahogy mindig szemben egyirányú utcába keveredtem a Keleti környékén, meg nálunk is. Bár itt nem lett volna nagy kerülõ a számomra jó irányba tartó utcába menni, de mindegyik macskaköves, úgyhogy maradt a járda.

Ebbõl ritkán csinálok lelki problémát, városi rohangálásaim során elõszeretettel közlekedek egyirányú utcákban forgalommal szemben. Jó, nyilván nem a Wesselényi utcában, de a Baross-környéki kis utcákban gond nélkül :). Ezt pedig pont olyan megfontolásból teszem, hogy elkerüljem a macskakövet.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Milyen hajtómûvet veszel?

Talán FSA ....igazából még képlékeny a dolog..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Amikor elhoztam a vékonykerekûmet Dunakeszirõl én is fostam, hogy mire hazaérek, tele lesz a kerék 8-asokkal. Aztán nem, igaz azóta ezzel a bringámmal nem sokat száguldoztam. De vannak akik 23-as külsõvel járkálnak a városban, vagyis igazából felni kérdése a dolog. És persze nem kell járdákról ugrálni vele :).

Mikor hazafelé jöttünk az elsõ Kelly's túráról, akkor esküszöm én akkor fáradtam el leginkább, amikor már egyedül, hazafelé a járdákról le meg fel ugráltam, mert valahogy mindig szemben egyirányú utcába keveredtem a Keleti környékén, meg nálunk is. Bár itt nem lett volna nagy kerülõ a számomra jó irányba tartó utcába menni, de mindegyik macskaköves, úgyhogy maradt a járda.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Hát, rajtam is van némi sebességvágy-érzet! Nagyon vennék egy versenycangát én is!! De a tegnapi kirándulásom rádöbbentett, hogy nem igazán érdemes... nem gyõzném a 88 kiszedni a felnikbõl!

Amikor elhoztam a vékonykerekûmet Dunakeszirõl én is fostam, hogy mire hazaérek, tele lesz a kerék 8-asokkal. Aztán nem, igaz azóta ezzel a bringámmal nem sokat száguldoztam. De vannak akik 23-as külsõvel járkálnak a városban, vagyis igazából felni kérdése a dolog. És persze nem kell járdákról ugrálni vele :).

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ha valaki csak 9 órai indulással tud csatlakozni a menethez, akkor legyen, induljunk 9-kor. De ha ilyen szempontból nem számít, akkor én 10 órára voksolok. (Lusta vok :D)