JAh 5800ért megkenték a brinyóm, sõõt még egy markolatot is kaptam.
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub
Posted 2006. February 24. - 18:42
JAh 5800ért megkenték a brinyóm, sõõt még egy markolatot is kaptam.
Posted 2006. February 24. - 18:23
a végén kiderül h már minden házban van egy kelly's-es lakó!
...a táskát rendelésre hozták nekem. Vasárnap megmutatom majd a túrán...
Még nem 100%, hogy megyek, mert beteg lett a legnagyobbik kisded.
Pedig kíváncsi vagyok a táskára. Nyeregtáskát már láttam Kelly'seset, nekem tök hasonló van, csak nem Kelly's
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 24. - 18:19
vendég_rainman_*
...a táskát rendelésre hozták nekem. Vasárnap megmutatom majd a túrán...
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 18:16
vendég_avus_*
Majd sasolokNahát, akkor szinte bármikor láthatnálak, ha arra jársz, és én a konyhában vagyok. Mi a Smatch mögötti épületben lakunk.
Én ha megyek, akkor leginkább a Ludovika, vagy a Kõbányai út felé szoktam menni.
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 18:16
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 18:15
Teleki tér, Népszínház u. mellett. A Baross u Kálvária tértõl Belváros felé esõ része is szinte napi útvonalnak számít
.
Nahát, akkor szinte bármikor láthatnálak, ha arra jársz, és én a konyhában vagyok. Mi a Smatch mögötti épületben lakunk.
Én ha megyek, akkor leginkább a Ludovika, vagy a Kõbányai út felé szoktam menni.
Posted 2006. February 24. - 18:12
Sztetek is márkabuzi vagyok??
http://kellysklub.uw...inman/taska.jpg
:thunder:
Most vetted? Én egy kulacstartót néztem ki, de szerintem nem fog az megjönni sosem.
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 24. - 18:10
vendég_rainman_*
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 18:08
vendég_avus_*
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 18:07
vendég_avus_*
Te mondcsak hol laksz? CSak mert én a Baross utcában.
A Kenyérmezõben, meg a Doboziban én is szoktam szemben menni, de a múltkor a Koszorú utca felé volt rövidebb, ott már nem fértem volna el. (Erre két kanc****y majdnem levert a járdáról)
Teleki tér, Népszínház u. mellett. A Baross u Kálvária tértõl Belváros felé esõ része is szinte napi útvonalnak számít
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 24. - 17:57
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 24. - 17:23
Itt a 8kerben a szokásos útvonalaimon (Tavaszmezõ u, Kenyérmezõ u, Kun u., Dobozi u.) jól lehet forgalommal szemben menni, a Keleti környékén azért nem sokat járok. Trolis utakon jellemzõen forgalommal egyezõ irányba megyek
.
Te mondcsak hol laksz? CSak mert én a Baross utcában.
A Kenyérmezõben, meg a Doboziban én is szoktam szemben menni, de a múltkor a Koszorú utca felé volt rövidebb, ott már nem fértem volna el. (Erre két kanc****y majdnem levert a járdáról)
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 16:03
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 14:59
Ebbõl ritkán csinálok lelki problémát, városi rohangálásaim során elõszeretettel közlekedek egyirányú utcákban forgalommal szemben. Jó, nyilván nem a Wesselényi utcában, de a Baross-környéki kis utcákban gond nélkül
. Ezt pedig pont olyan megfontolásból teszem, hogy elkerüljem a macskakövet.
Az a baj, hogy ezek az utcák annyira keskenyek, hogy nem fértem volna el a troli mellett.
Posted 2006. February 24. - 14:33
nem kell singlespeed cityfighter vékonyabroncsos gép ahhoz hogy gyorsan tudj menni
elég egy merevvillás régi mtb slick gumikkal és perce megfelelõ áttétellel mert ugye ha 21 ben tolod gyorsan mész ugyan de ha pirost kapsz már nehéz elindulni vele ezért rossz a városban:(
de azért régi gépembõl akarok csinállni egy singlespeedet:D tudjátok a trend:D
UI: van valami nemistudomhogynevezzem ahol a cross country meg hasonló mûfajú utánpótlást keresik, felmérik vagy van e ilyen topic itt?
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 13:13
vendég_avus_*
Ebbõl ritkán csinálok lelki problémát, városi rohangálásaim során elõszeretettel közlekedek egyirányú utcákban forgalommal szemben. Jó, nyilván nem a Wesselényi utcában, de a Baross-környéki kis utcákban gond nélkülMikor hazafelé jöttünk az elsõ Kelly's túráról, akkor esküszöm én akkor fáradtam el leginkább, amikor már egyedül, hazafelé a járdákról le meg fel ugráltam, mert valahogy mindig szemben egyirányú utcába keveredtem a Keleti környékén, meg nálunk is. Bár itt nem lett volna nagy kerülõ a számomra jó irányba tartó utcába menni, de mindegyik macskaköves, úgyhogy maradt a járda.
Posted 2006. February 24. - 12:41
Posted 2006. February 24. - 12:16
Amikor elhoztam a vékonykerekûmet Dunakeszirõl én is fostam, hogy mire hazaérek, tele lesz a kerék 8-asokkal. Aztán nem, igaz azóta ezzel a bringámmal nem sokat száguldoztam. De vannak akik 23-as külsõvel járkálnak a városban, vagyis igazából felni kérdése a dolog. És persze nem kell járdákról ugrálni vele
.
Mikor hazafelé jöttünk az elsõ Kelly's túráról, akkor esküszöm én akkor fáradtam el leginkább, amikor már egyedül, hazafelé a járdákról le meg fel ugráltam, mert valahogy mindig szemben egyirányú utcába keveredtem a Keleti környékén, meg nálunk is. Bár itt nem lett volna nagy kerülõ a számomra jó irányba tartó utcába menni, de mindegyik macskaköves, úgyhogy maradt a járda.
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 12:02
vendég_avus_*
Amikor elhoztam a vékonykerekûmet Dunakeszirõl én is fostam, hogy mire hazaérek, tele lesz a kerék 8-asokkal. Aztán nem, igaz azóta ezzel a bringámmal nem sokat száguldoztam. De vannak akik 23-as külsõvel járkálnak a városban, vagyis igazából felni kérdése a dolog. És persze nem kell járdákról ugrálni veleHát, rajtam is van némi sebességvágy-érzet! Nagyon vennék egy versenycangát én is!! De a tegnapi kirándulásom rádöbbentett, hogy nem igazán érdemes... nem gyõzném a 88 kiszedni a felnikbõl!
vendég_avus_*
Posted 2006. February 24. - 11:59
vendég_avus_*

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top