JAh 5800ért megkenték a brinyóm, sõõt még egy markolatot is kaptam.
a végén kiderül h már minden házban van egy kelly's-es lakó!
...a táskát rendelésre hozták nekem. Vasárnap megmutatom majd a túrán...
Majd sasolokNahát, akkor szinte bármikor láthatnálak, ha arra jársz, és én a konyhában vagyok. Mi a Smatch mögötti épületben lakunk.
Én ha megyek, akkor leginkább a Ludovika, vagy a Kõbányai út felé szoktam menni.
Teleki tér, Népszínház u. mellett. A Baross u Kálvária tértõl Belváros felé esõ része is szinte napi útvonalnak számít
.
Sztetek is márkabuzi vagyok??
http://kellysklub.uw...inman/taska.jpg
:thunder:
Te mondcsak hol laksz? CSak mert én a Baross utcában.
A Kenyérmezõben, meg a Doboziban én is szoktam szemben menni, de a múltkor a Koszorú utca felé volt rövidebb, ott már nem fértem volna el. (Erre két kanc****y majdnem levert a járdáról)
Itt a 8kerben a szokásos útvonalaimon (Tavaszmezõ u, Kenyérmezõ u, Kun u., Dobozi u.) jól lehet forgalommal szemben menni, a Keleti környékén azért nem sokat járok. Trolis utakon jellemzõen forgalommal egyezõ irányba megyek
.
Ebbõl ritkán csinálok lelki problémát, városi rohangálásaim során elõszeretettel közlekedek egyirányú utcákban forgalommal szemben. Jó, nyilván nem a Wesselényi utcában, de a Baross-környéki kis utcákban gond nélkül
. Ezt pedig pont olyan megfontolásból teszem, hogy elkerüljem a macskakövet.
Ebbõl ritkán csinálok lelki problémát, városi rohangálásaim során elõszeretettel közlekedek egyirányú utcákban forgalommal szemben. Jó, nyilván nem a Wesselényi utcában, de a Baross-környéki kis utcákban gond nélkülMikor hazafelé jöttünk az elsõ Kelly's túráról, akkor esküszöm én akkor fáradtam el leginkább, amikor már egyedül, hazafelé a járdákról le meg fel ugráltam, mert valahogy mindig szemben egyirányú utcába keveredtem a Keleti környékén, meg nálunk is. Bár itt nem lett volna nagy kerülõ a számomra jó irányba tartó utcába menni, de mindegyik macskaköves, úgyhogy maradt a járda.
Milyen hajtómûvet veszel?
Amikor elhoztam a vékonykerekûmet Dunakeszirõl én is fostam, hogy mire hazaérek, tele lesz a kerék 8-asokkal. Aztán nem, igaz azóta ezzel a bringámmal nem sokat száguldoztam. De vannak akik 23-as külsõvel járkálnak a városban, vagyis igazából felni kérdése a dolog. És persze nem kell járdákról ugrálni vele
.
Amikor elhoztam a vékonykerekûmet Dunakeszirõl én is fostam, hogy mire hazaérek, tele lesz a kerék 8-asokkal. Aztán nem, igaz azóta ezzel a bringámmal nem sokat száguldoztam. De vannak akik 23-as külsõvel járkálnak a városban, vagyis igazából felni kérdése a dolog. És persze nem kell járdákról ugrálni veleHát, rajtam is van némi sebességvágy-érzet! Nagyon vennék egy versenycangát én is!! De a tegnapi kirándulásom rádöbbentett, hogy nem igazán érdemes... nem gyõzném a 88 kiszedni a felnikbõl!