Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

A volán busz pvárra úgy megy h árpád híd, bécsi út és ott fel a hegyre...

Igen, de a Bécsi út, majd annak a folytatása, a 10-es fõút nagyon forgalmas, arra nem vinnék biciklitúrát. Ezért a "kertek alatt" Solymár felõl közelítjük meg Pvörösvárt, a 10-es utat pedig csak keresztezzük Csobánka felé menet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
de Ti akartok egy kis kitérõt solymárra az meg kerülõ lenne az árpád híd felé....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A volán busz pvárra úgy megy h árpád híd, bécsi út és ott fel a hegyre...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

sztem ne változtassunk helyszínt se indulást! Hátha vki nem jut géphez és már nem értesül róla. Maradjon akkor a hõsök 10:00. Az amúgyis közel van a többségnek és majd együtt megyünk az andrássyn, bár nem tom minek megyünk délre ha pvár meg északra van...

A Szilágyi Erzsébet fasoron kell menni a Hidegkúti út felé, amelyhez a legcélszerûbb a Margit v Lánchídon átmenni. Az Árpád-híd már nagy kerülõ lenne.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
sztem ne változtassunk helyszínt se indulást! Hátha vki nem jut géphez és már nem értesül róla. Maradjon akkor a hõsök 10:00. Az amúgyis közel van a többségnek és majd együtt megyünk az andrássyn, bár nem tom minek megyünk délre ha pvár meg északra van...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nem hiszem hogy korábban kéne indulni, ugyanis az út nem havas földút, hanem kiépített, kisforgalmú betonút, vagyis sokkal jobban lehet rajta haladni mint két hete a StEndre felé vezetõ bringaúton-földúton. Esetleg javaslom, hogy a találkozó ne a Hõsökön legyen, hanem az Erzsébet téren. Oda egyszerû eljutni, ugyanis csak az Andrássy úton kell végigmenni, ahol elõször széles járda (vagy szervizút), az Oktogon után pedig "bringasáv" vezet. Hogy miért tettem idézõjelek közé, azt tudja jól aki ismeri azt a szakaszt :).

A kis könyvecske szerint amúgy az útvonal 59 km a Moszkva térrõl indulva, nekünk +néhány km.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

engem nem rettent el ez a hó, ami most van, de akkor beszéljük meg h induljunk-e hamarabb vagy mi legyen!! Ja és h végül kik jönnek ilyen idõben is!

Én végül biztos, hogy nem tudok menni, mert hasmenésem lett. :(

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
engem nem rettent el ez a hó, ami most van, de akkor beszéljük meg h induljunk-e hamarabb vagy mi legyen!! Ja és h végül kik jönnek ilyen idõben is!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
háát 60?? inkább 80 kb kiszámoltam térképem alapján mennyi lehet az említett kontrollpontok alapján az út (feltéve ha a hõsökön találkozunk megint)
félig k.út vezet a célterületen keresztûl de ha már ott vagyunk a magas hegyek ormánál tehetünk majd kis kerülõt is át a csúcson:D de persze ez majd ott kiderül
sztem 8-9 közt kéne indulnunk mert ez hosszabb lenne, ismeretlenebb területen, hegyek, talán kemény terep és sötétben senki sem szeret -gondolom- bikeolni
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Válaszoltam a prividre!

Milyen kelly's órát vettél?? azt a hómérös full exrásat 5500ért?? teszteld majd le!! sztem kicsit nagy méretû meg sok a felesleges dolog benne...

Használd egészséggel a gépet!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ui. kellys-es kmórát rakattam rá.
Nagyon király és az ára sem rossz.

Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudok képet tenni a nevem alá?
Ill. hogyan tudom feltenni, majd a képeket róla?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ma vettem át a salamanderemet Gyõrben.
Igen jó!
A fényzés gyönyörû.
Jóval szebb, élõben mint a képeken.
Igen kényelmes az ülése ill. nagyon jó a Deore 06-os hátsóváltó.
A Hayes Sole tárcsafékek pedig kiválóak.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Gyakorlatilag a Szilágyi Erzsébet fasor már minimálisan emelkedik, vagyis csalóka ez a 260m-es legmagasabb pont, csúnya kaptató nincs benne (asszem). Ha a másik irányból csinálnánk a kört, ott már lenne egy 10%-os emelkedõ, de ez most nekünk lejtõ lesz :D.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
2001-02 körül "másztam meg" a csobánkai dombot még a jó nehéz szénacél Hauseremmel úgy, hogy kvázi akkor jártam vele elõször emelkedõn. Ment, bár lehet hogy menet közben tartottam pihenõt. Amúgy 260m magas, ami picit magasabb mint a Gellért, szóval senki se gondoljon János-hegyre :). De gondolom kevéssé meredek, de erre már nem emléxem. Ha sokan megyünk, valszeg lesz aki megáll menet menet közben, ezért egy bevárást mindenképpen csinálunk a "tetõn". Szóval nem vészes de nagyon fontos hogy elõtte mindenki reggelizzen be rendesen, mert az eléhezés nagyon genyó dolog.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

én nem tom hova megyünk de vki azt írta h járt már arra ahova avus akar vinni minket és jó kis emelkedõk vannak, passz... lehet h nem is olyan nagy szám...

avus: Mennyire durva a terep?? a lábam azóta rendben uh én bírni fogom sztem...

hullámvasút....összeségében kb 100-120 m a szintkülönbség....(illetve ha solymáron keresztül akkor több) csak a folyamatos fel-le mókától lesz jó sok.....a csobánkai meg errõl az oldalról nem vész, ellenkezõ irányban a templomtól a temetõ végéig izgisebb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
én nem tom hova megyünk de vki azt írta h járt már arra ahova avus akar vinni minket és jó kis emelkedõk vannak, passz... lehet h nem is olyan nagy szám...

avus: Mennyire durva a terep?? a lábam azóta rendben uh én bírni fogom sztem...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Akik nincsenek felírva a webre, mint túra résztvevõk de jönnek az legkésõbb holnap estig írjon, h várjunk rá is, ha netán késne!!

Tin: jobbulás a gyerköcnek! ha nem tudsz jönni vasárnap hegyetmászni velünk akkor összefuthatunk bármikor ha érdekel a táska. Inkább utcai mint túra, de olyan hibrid...

Most ez a hegymászás dolog is eléggé elriasztott.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Akik nincsenek felírva a webre, mint túra résztvevõk de jönnek az legkésõbb holnap estig írjon, h várjunk rá is, ha netán késne!!

Tin: jobbulás a gyerköcnek! ha nem tudsz jönni vasárnap hegyetmászni velünk akkor összefuthatunk bármikor ha érdekel a táska. Inkább utcai mint túra, de olyan hibrid...

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Sztetek is márkabuzi vagyok?? :)

http://kellysklub.uw...inman/taska.jpg

:thunder:

nem márkabuzi, csak fanatikus Kelly's rider!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
a táskákon meg egyebeken én is gondolkoztan sztem nem márka bziság csak márkahûség:D nahmeg nemmindegyhogy milyent veszel (márka) a minõség ill ár aránya a fontos és ebben sztem a Kelly's a nyerõ eddig -mivel mellékesen ilyen bringánk van :D

kicsit nagynak tûnik ez a 30 litre bringázáshoz vagy ez nem annyi? én mindenképp csak max 15 litereset szeretnék

UI: van valami nemistudomhogynevezzem ahol a cross country meg hasonló mûfajú utánpótlást keresik, felmérik vagy van e ilyen topic itt?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D