Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Héló, két napja írtál utoljára, ennyi idõ nem elég hogy elkezdjünk valakit hiányolni, majd ha már egy hete nem adsz életjelt, akkor lesz az is :).

Amúgy a túra összejött, sõt. Elõször elmentünk Szentendrére. Akkor még az volt a terrv, hogy visszafelé útba ejtjük Pomázt, és Budakeszi felé jövünk vissza. Szentendrén belakomáztunk, majd irány Pomáz. Pomázon Csobánka felé vettük az irányt, Csoobánkán pedig visszafordulás helyett nekimentünk a 12%-os emelkedõnek. Kis mászás, hullámlovaglás után pedig Pilisvörösváron találtuk magunkat, vagyis kvázi megcsináltuk a kört, leszámítva azt, hogy ellenkezõ irányban, Szentendre felé kerültünk, és visszafelé már nem Solymáron át jöttünk, hanem a 10-esen. Azé jó vót :D.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
HI!

Úgy látom sok dologról maradtam le az elmúlt napokban!

Sajnálom hogy nem jött össze neketek rendesen a mai túra!

RAin: bátyámnak is van egy ilyen táskája, csak nem ilyen színû, de azt hiszem behúzom tõle:D(õ nem biciklis, csak van neki)

most már én is itt vagyok, de látom nem hiányolt senki nagyon...:(

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
bainstorming a hõsökön és kitalálunk vmi más utat ami kevésbé durva ilyen idõben.... fuh...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) szakad a havasesõ...

hívom a többieket h mi a helyzet velük... nekem sincs nagy kedvem de egy sztendre túrát bevállaok, de hegymászás az elég veszélyes lenne..

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Üdv midenkinek.

Írtam Rainman-nek, hogy a mai túrát kihagyom. Itt nálunk megállásnélkül szakad a hó már tegnapóta. :mad: :cry: Húzós lenne most normálisan átérni a Hõsökre.
Akik mennek nekik lehet, tényleg célszerûbb lenne, most valami rövidebb kört menni....
Únom már a hóesést.Olyan jó volt elõzõhéten a meleg, megint tudtam bringával menni dolgozni.
A hideg nem zavar, annyira, de ezt a sz*rt utálom.:( ....
Akik mennek , nekik jó tekerést..

Pesze az is lehet, a városban meg nincs semmi...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszim de a gyorsaság érdekében lenne még mit dolgozni rajta... De most szakdoga, meg minden a nyakamon...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Kék színben is van?

Kb. 20 rugó?

hát Kela ezeket így nem tom...de színben tudod google.....
na jó itt keresgess
http://www.uvex-sports.de/

ja olyan 20 k köröli árra emléxem....de nem tom pontosan
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Jó rainman az oldalad!!!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

sztem a legjobb választás.....bár nem olcsó...tavaly a Bike labortesztjében nyert...

Kék színben is van?

Kb. 20 rugó?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Azért ilyen monszunban a 40 is elég sztem mondjuk egy sztendre oda-vissza. De majd holnap meglátjuk a hõsökön h hányan és hova megyünk...

HOLNAP MÁR NEM NÉZEK A FÓRUMRA UH AKI REGGEL LEMONDJA AZ ÍRJON SMS-T!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Tényleg ha zuhé lesz akkor nem megyünk lájtosabb kört??

margitsziget megint? :D mehetünk de akkor legyen benne némi terep és ha nagy lessz a sár akkor visszafordulunk
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avus: félek attól h holnap is teszel egy -két próbát a végsebességed és a mien tesztelésére!

Tényleg ha zuhé lesz akkor nem megyünk lájtosabb kört??

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Vennék egy Uvex Wing RS sisakot, kényelmesnek tûnt.
Ti mit tudtok amúgy róla, milyen?

sztem a legjobb választás.....bár nem olcsó...tavaly a Bike labortesztjében nyert...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Vennék egy Uvex Wing RS sisakot, kényelmesnek tûnt.
Ti mit tudtok amúgy róla, milyen?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hát nemtom az 579-es tempót meddig fogom bírni :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
lehet külön kellett volna forrasztani a szálakat?? :D elszigetelve természetesen ja és lehet hogy zárlatos
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Válaszoltam a prividre!

Milyen kelly's órát vettél?? azt a hómérös full exrásat 5500ért?? teszteld majd le!! sztem kicsit nagy méretû meg sok a felesleges dolog benne...

Használd egészséggel a gépet!

Ja az 5 rugósat vettem.
Amúgy nagyon jó, és sok hasznos dolog van rajta.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
2x4 hajszál vékony drót... megforrasztottam, mért, de fura volt... megrázom álló keréknél a drótot és mutatta h 30cal aztán meg 579-cel megyek.. (szóval ennyit is tud mutatni uh tessék gyórni mindenkinek lábra!! :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
hát mégse sikerült megjavítani a kmórát??

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
igen 5en vagyunk pillanatnyilag.

avus: na azért kmax-szal ma tekertünk egy keveset és redesen zuhogott...

km órát hozzon vki mert szeretném tudni h a hõsök oda-vissza mennyi!!!! a szívem vérzik h idén is pontatlan lesz a naplóm! :thunder: