ekkora kötözködõgépet mint a jojoba...
nem arra céloztam a kihejezéssel hogy úgysem lesz jó hanem hogy nyugis helyen legyen.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2003. december 28. - 12:29

Írta 2003. december 28. - 00:13

Írta 2003. december 28. - 00:12

Ja,és hozzanak sok eladó bringát is,hátha vki otthon felejti a sajátját....
MIért? én simán vennék mondjuk egy Cube vázat, ha lehetne majd ott kapni... ;D
vendég_Berger_*
Írta 2003. december 27. - 23:38

JrAgeBee!
Ne aggódj, a frissítõknél tökéletes nõk fognak várni:

Elvégre jövõre már 18 vagy!? ;D
Ne aggódj, a frissítõknél tökéletes nõk fognak várni:

Elvégre jövõre már 18 vagy!? ;D
Írta 2003. december 27. - 17:55

az elhejezés pedig ne közvetlenül emelkedõ elõtt
durva lejtõ elõtt meg a balga nép pohárral a kezében elesne
És akkor mégis szted hova kéne õket tenni?
Úgy gondolom a szervezõk majd kirakják vhova a frissítõket,oda ahol szerintük ideális,és sokaknak majd tetszik sokaknak meg majd nem,de ez mindig így van.
Lényeg a "forgalmi dugó" elkerülése....sztem legalább is....fontos h tudjanak haladni azok akik nem állnak meg.
mégnézném hány váltó papucsot fognak kihozni :meg legyen velotrade szervíz mert meridám van és ha mindjuk eltörne a papucs.....

ha meg már a rajtnál letöröd a papucsot akkor így jártál

Ennyi erõvel jöjjön ki a Cseke is szervizelni,hátha a sok magellánból vki épp letöri a váltópapucsot....
Ja,és hozzanak sok eladó bringát is,hátha vki otthon felejti a sajátját....

Írta 2003. december 27. - 14:29

Ez a céglista túl szép, hogy igaz legyen.
NF: Szerintem ez pont így van ahogy írod, mert én még nem hallottam magyar Karpiel forgalmazóról. ???
NF: Szerintem ez pont így van ahogy írod, mert én még nem hallottam magyar Karpiel forgalmazóról. ???
Írta 2003. december 27. - 13:25

"akik bármilyen kerékpárral ill. kerékpározással kapcsolatos tevékenységet folytatnak kis hazánkban."
Muszáj, hogy csak kis hazánkból legyen a cég? Szerintem bõvíteni kellene olyan cégekkel akik itthon nem forgalmaznak, de a sógoréknál igen, sõt szerintem a magyar kínálatot nagyon sokan ismerik éppen ezért kellene feléjük nyitni. Meghívni, beszervezni olyan cégeket akiknek a cuccait a határ közeli bringaboltok forgalmazzák. Fõleg annak tudatában lenne érdekes, hogy ugyebár a csatlakozás után leszünk már ...
(Gondolom azért ez nem kis szervezési meló lenne ...)
Engem speciel az Easton cuccai érdekelnének a legjobban (mtb és outi is) ...
Muszáj, hogy csak kis hazánkból legyen a cég? Szerintem bõvíteni kellene olyan cégekkel akik itthon nem forgalmaznak, de a sógoréknál igen, sõt szerintem a magyar kínálatot nagyon sokan ismerik éppen ezért kellene feléjük nyitni. Meghívni, beszervezni olyan cégeket akiknek a cuccait a határ közeli bringaboltok forgalmazzák. Fõleg annak tudatában lenne érdekes, hogy ugyebár a csatlakozás után leszünk már ...
(Gondolom azért ez nem kis szervezési meló lenne ...)
Engem speciel az Easton cuccai érdekelnének a legjobban (mtb és outi is) ...
Írta 2003. december 27. - 13:12

Hallee..
Hocsa... jah.. csak ilyen gyenge cégeket hívtatok meg? hát... akkor el sem megyek
Dehogynem.. ott leszek tuti.. kivéve ha nem valami UCI versenyre megyek..
A Cube-ot én azért akarom, mert olyan vázat akarok venni, és hátha majd lehet businesselni
JrAgeBee: minek a csajok? versenyezni kell, nem a csajokat nézegetni
A célba legyen sok masszõr csaj... azt én is értékelnem, csak az átlagéletkoruk ne haladja meg a 25-t 
Frissítõ nekem mindegy hol lesz, ugysem nagyon fogok megállni...
Hocsa... jah.. csak ilyen gyenge cégeket hívtatok meg? hát... akkor el sem megyek

Dehogynem.. ott leszek tuti.. kivéve ha nem valami UCI versenyre megyek..
A Cube-ot én azért akarom, mert olyan vázat akarok venni, és hátha majd lehet businesselni

JrAgeBee: minek a csajok? versenyezni kell, nem a csajokat nézegetni

Frissítõ nekem mindegy hol lesz, ugysem nagyon fogok megállni...

Írta 2003. december 26. - 23:07

standokról meg annyit:
legyen aki árul belsõket, külsõket, meg legyen velotrade szervíz mert meridám van és ha mindjuk eltörne a papucs.....
ja meg legyen valaki aki kúl sisakokat árul... szilvásváradra nem vittem sisakot, és égen földön nem lehetett kapni.... pedig anya ott hajlandó lett volna akár agy tremotribalt is kifizetni. aztán bíróádi húzott ki a szarból.... thx utólag is.... szoval sapis is kell...
tune cuccokat nem bizti hogy sokan újítanának ha mondjuk kiderül hogy eltört valami és hirtelen újjat kell venni.
persze ez igen materiális felfogás.... ez van
legyen aki árul belsõket, külsõket, meg legyen velotrade szervíz mert meridám van és ha mindjuk eltörne a papucs.....
ja meg legyen valaki aki kúl sisakokat árul... szilvásváradra nem vittem sisakot, és égen földön nem lehetett kapni.... pedig anya ott hajlandó lett volna akár agy tremotribalt is kifizetni. aztán bíróádi húzott ki a szarból.... thx utólag is.... szoval sapis is kell...
tune cuccokat nem bizti hogy sokan újítanának ha mondjuk kiderül hogy eltört valami és hirtelen újjat kell venni.
persze ez igen materiális felfogás.... ez van
Írta 2003. december 26. - 23:00

a frissítéshez kellenek:
jó csajok
powerade, kék, hideg, (jó a gator. is...)
csajok.
ha meleg van nép locsolás
csajok
csoki
csajok
powergele (maximalizmus...)
csajok
ja meg banán.... dögivel...
ja és kénének még csajok.... magyarok (azok a szépek )
az elhejezés pedig ne közvetlenül emelkedõ elõtt (még lötyög a hasad mikor elkezdesz mászni... tolásnál ciki... persze én nem szoktam tolni mer én erõsvagyok (ezt mondjátok meg a csajoknak a frissítésnél) , de néhány koléga igen és szivemre venném ha lötyögne a hasuk.
durva lejtõ elõtt meg a balga nép pohárral a kezében elesne.... persze ez sem én vagyok.... (megmondani!!!)
ui.: nem vagyok kivénhedt róka aki a csajokat kukkolni megy tekerni.... 17 vagyok és (szép :-D ) na jó, szoval csak azér írtam hogy csajok! mert a honi versenyeken azért teker fel az ember a hegyre, mert tudja, fent agy tündér tereli majd jó irányba, és asszem ezt a feelinget meg kell osztani a sógorékkal!!!!
jó csajok
powerade, kék, hideg, (jó a gator. is...)
csajok.
ha meleg van nép locsolás
csajok
csoki
csajok
powergele (maximalizmus...)
csajok
ja meg banán.... dögivel...
ja és kénének még csajok.... magyarok (azok a szépek )
az elhejezés pedig ne közvetlenül emelkedõ elõtt (még lötyög a hasad mikor elkezdesz mászni... tolásnál ciki... persze én nem szoktam tolni mer én erõsvagyok (ezt mondjátok meg a csajoknak a frissítésnél) , de néhány koléga igen és szivemre venném ha lötyögne a hasuk.
durva lejtõ elõtt meg a balga nép pohárral a kezében elesne.... persze ez sem én vagyok.... (megmondani!!!)
ui.: nem vagyok kivénhedt róka aki a csajokat kukkolni megy tekerni.... 17 vagyok és (szép :-D ) na jó, szoval csak azér írtam hogy csajok! mert a honi versenyeken azért teker fel az ember a hegyre, mert tudja, fent agy tündér tereli majd jó irányba, és asszem ezt a feelinget meg kell osztani a sógorékkal!!!!
vendég_Berger_*
Írta 2003. december 26. - 21:17

hocsa:
Kifelejtetted Chris Kinget!!!
Nehogy !nJoy azért maradjon otthon, mert nem tudta, hogy itt lesz! ;D
Kifelejtetted Chris Kinget!!!
Nehogy !nJoy azért maradjon otthon, mert nem tudta, hogy itt lesz! ;D
Írta 2003. december 26. - 21:03

Kössz a tippet !nJoy
Mindent megteszünk!

Egyébként ha már itt tartunk az eddigi 8 cég között van a Carpiel, Rocky Mountain, Gery Fischer és a Tune. ;D ;D ;D
Sõt szerintem számíthatsz egy VIP kártyára is!
Így jó?
Mindent megteszünk!

Egyébként ha már itt tartunk az eddigi 8 cég között van a Carpiel, Rocky Mountain, Gery Fischer és a Tune. ;D ;D ;D
Sõt szerintem számíthatsz egy VIP kártyára is!
Így jó?
Írta 2003. december 26. - 20:31

CSáó Hocsa....
Ha eddig nem sikerült a Cube-ot meggyõzni hogy eljöjjön a maratonotokra kiállítani, akkor próbáljátok meg... mert szerintem nem gyengén kiváncsiak rá sokan...
Ha nem nagy kérés, akkor szerintem sok embernek szereznétek vele örömöt, fõleg ha így karácsony után egy kicsivel jelentenéd be, hogy ott lesznek..
Ha eddig nem sikerült a Cube-ot meggyõzni hogy eljöjjön a maratonotokra kiállítani, akkor próbáljátok meg... mert szerintem nem gyengén kiváncsiak rá sokan...

Ha nem nagy kérés, akkor szerintem sok embernek szereznétek vele örömöt, fõleg ha így karácsony után egy kicsivel jelentenéd be, hogy ott lesznek..

Írta 2003. december 26. - 19:57

Mivel a Tesco-tól 8500 négyzetméternyi füves ill. burkolt területet kaptunk, felmerült, hogy egy olyan bike expo-t kellene csinálni, ami fel tudná vonultatni azoknak a cégeknek a nagy részét, akik bármilyen kerékpárral ill. kerékpározással kapcsolatos tevékenységet folytatnak kis hazánkban.
Eddig 8 cégtõl kaptunk pozitív visszajelzést!!!
;D
;D
;D
;D
;D
;D
Várom az ötleteket, hogy kiket látnátok szívesen ???, kiket keressünk meg ??? ill. várjuk azon cégek jelentketzését akik egy jelképes összegért területre tartanak igényt ezen a nemzetközi maratonon!
Eddig 8 cégtõl kaptunk pozitív visszajelzést!!!

Várom az ötleteket, hogy kiket látnátok szívesen ???, kiket keressünk meg ??? ill. várjuk azon cégek jelentketzését akik egy jelképes összegért területre tartanak igényt ezen a nemzetközi maratonon!
vendég_Berger_*
Írta 2003. december 22. - 21:27

Elkészültek a versenykiírás fõ elemei! ;D
Sajna, január 15-ig nem tudjuk nyilvánosságra hozni, mert a szövetség ekkorra küldi meg a 2004-re szóló szabályzatot. :-X
Ezt beépítjük, és legkésõbb 24 órán belül a tudomásotokra juttatjuk.
Ha megírjátok emil címeiteket, Ti lehettek az elsõk, akik csámcsoghatnak rajta!
Sajna, január 15-ig nem tudjuk nyilvánosságra hozni, mert a szövetség ekkorra küldi meg a 2004-re szóló szabályzatot. :-X
Ezt beépítjük, és legkésõbb 24 órán belül a tudomásotokra juttatjuk.

Ha megírjátok emil címeiteket, Ti lehettek az elsõk, akik csámcsoghatnak rajta!
Írta 2003. december 21. - 12:59

Köszi az infót.CSUCSU ! Caprine maraton,(Szilvásvárad) idõpont: 2004.május 22.
Írta 2003. december 20. - 11:14

Sztem a frissítõk jobbak az emelkedõ aljában,ott egy picit szusszan az ember és jobban megy fel.A Duna maratonon pl. onnan lehetett tudni h vmi hú de király rész fog jönni,h elõtte volt egy frissítõ.
Idén már törekedtem arra h ne álljak meg sehol,de ha megállnék,akkor azt biztos nem egy emelkedõ tetején tenném szivesen. :
Ahol lehetséges ott tényleg jobb volna nyílt terepre tenni a frissítõket,mert még ha meg sem állok,akkor is soxor alig lehet elmenni a többiektõl.És itt nem azokkal van agond,akik a bringájukat leteszik és úgy mennek oda,hanem azokkal akik ezt figyelmen kívül hagyják és nyomulnak gépükkel együtt.
Idén már törekedtem arra h ne álljak meg sehol,de ha megállnék,akkor azt biztos nem egy emelkedõ tetején tenném szivesen. :

Ahol lehetséges ott tényleg jobb volna nyílt terepre tenni a frissítõket,mert még ha meg sem állok,akkor is soxor alig lehet elmenni a többiektõl.És itt nem azokkal van agond,akik a bringájukat leteszik és úgy mennek oda,hanem azokkal akik ezt figyelmen kívül hagyják és nyomulnak gépükkel együtt.

Írta 2003. december 20. - 10:34

Írta 2003. december 19. - 00:03

Azt tudom...
De gondolom hogy az 50-es megy a 100-as egyes részein is...
És az UCI szerint az 50/100-as csak akkor indulhat le, ha az elõzõ táv már végigment!
Ez szerintem egy nagy faszság, de állítólag ezt akarják bevezetni....
De gondolom hogy az 50-es megy a 100-as egyes részein is...
És az UCI szerint az 50/100-as csak akkor indulhat le, ha az elõzõ táv már végigment!
Ez szerintem egy nagy faszság, de állítólag ezt akarják bevezetni....
vendég_Berger_*
Írta 2003. december 18. - 22:00

Errõl még nincs pontos infonk, de azt azért te sem vonod kétségbe, hogy a 100 km-es pálya nem ugyanaz mint az 50 km-es!