Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
A chip-es idõmérési rendszerrõl és annak pontos használatáról, szabályairól hétfõn adunk teljeskörû infot.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
[glow=red,5,400]A Flash Across MTB Marathon hivatalos honlapja:[/glow]
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
:o www.heavytoolsteam.com/flashacross :o
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Több neves osztrák klubbal vettük fel a kapcsolatot, õk már elõre jelezték versenyzõik indulási szándékát.
Az esemény az ausztriai versenynaptárakba is bekerült:

http://www.nyx.at/bi...min.php?tid=467

http://www.coachyour...geNum_termine=1

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Hûha, Yeti, nagyon durva lehetett! Akkor az asztmás volt szabálytalan- de ez tökmindegy, végeredmény szempontjából.
És így számítsunk a mentõkre? Bélapátfalva már a világ vége lenne? Gondolom, Egerbõl ment a kocsi. A közutakat viszonylag már ismerem, ott tele van jó ívû, de sokszor beláthatatlan kanyarokkal.

Egy baleset nem csak egy versenyzõt, egy sima hobbikerékpárost is elgondolkodtatja arról, hogy élrdeme-e az életét kockáztatnia a sportért.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás

mondjuk ha Pesten csúcsforgalomban nem mentem neki, akkor egy maraton miért mennék? :)

Monnyuk azért, mert nem számítasz rá... ;)

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
Hát reméljük jó lesz... nincs kedvem 50-el egy autónak menni... mondjuk ha Pesten csúcsforgalomban nem mentem neki, akkor egy maraton miért mennék? :)
Hocsa: valami külföldi profi bringásnak szóltatok hogy jöjjön el a Flash Across-ra, vagy jön aki akar? :D

silver lui

silver lui

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Yetimo

Nagyon ügyesen elhallgatták ezt a balesetet. >:(Gondolom, ilyennel egyik rendezõ sem "dicsekszik".
Igazán örülök, -így ismeretlenûl is-, hogy felépültél :-[
Nem lehetett egyszerû :P

Nemtom, :o hogyan lehetne ezt a pálya lezárást problémát megoldani. ??? ??? ???
Több osztrák versenyen is voltam, ahol a hosszabb aszfaltos szakaszok sehol nem voltak lezárva, csak a keresztezõdéseket biztosították. Sõt az osztrák országúti maraton kupasorozat végig -nyilván- aszfalton megy és ott sem volt lezárva az út. Motoros rendõrõk cirkáltak, csendõrök, önkéntes és hivatásos tûzoltók és rendezõk biztosítottak. Néhány gázos keresztezõdést kordonoztak.

:P Mielõtt le fikáztok az országútizásért, volt mtb kategória.

A lényeg az, hogy rohadtúl figyelni kell, az tuti!

Kiváncsi vagyok a soproni gyerekek, hogyan oldják meg ezt a kérdést.

Hajrá Hocsa + Berger

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
nagyon durva ::)

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
Uhhh... ez picit durva.... ilyen történt volna velem, akkor nem is tudom mi lett volna... ha belegondolok hogy ez velem is történhetett volna...

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Vaze!

errõl nem is hallottam! :o :o :o

Yetimo

Yetimo

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
HI !
Szóval a "kress" az úgy történt ,hogy amikor az erdõbõl kiértünk az aszfaltos részre Bélapátfalván kb. a 100.km után egy hosszú lejtõ következett a végén egy beláthatattlan jobbos kanyarral. A lejtõ végére jól begyorsultam és amikor kezdtzem volna bevenni a kanyart rémülten láttam meg magam elõtt az autót !
Már nem tudtam kitérni csak kidobtam magam alól a bringát és csukafejessel beleszálltam az opel szélvédõjébe !!! Köszi az érdeklõdést Berger, az autó szélvédõje, teteje, motorházteteje, és lámpája szarrá ment. Az én nyakamat szétnyirbálta az üveg/1mm-re az ütõeremtõl/, a térdkalácsomon meg nem volt hús csak a csont látszott ki ui. arra estem rá landoláskor az egyébb kis sérüléseket már meg sem említem. A mentõ ki is jött 40 perc múlva/lehet ,hogy én hülye vagyok de nem jöttek egy kicsit késõn?/és szépen össze varrogattak röpke 1,5 órás kín szenvedés után.
Egy hónapig nem tudtam lábra állni és ez gondolom tudjátok milyen érzés egy versenyzõnek a szezon közepén ? Az aranyos szervezõk meg le se szartak!
Most már gondolom világos ,hogy miért kértem az utak lezárását!!! Ja és azon az utolsó pár kilóméteren figyeljetek oda a legjobban ezt nagyon rágjátok bele a rendezõk szájába!!!
Köszike !!!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
És lett valami baja az Astrának? >:(
Csak vicc volt! ;D

A rajt utáni kilométereket forgalom elterelés és rendõri biztosítás mellett tehetitek meg.
A pálya azon szakaszain, ahol gépjármûforgalom lehetséges, a vasárnapi napon lezárásra kerülnek.
[glow=red,2,300]Kivéve:[/glow]
a pálya utolsó szakaszát (5 km), ahol a városon áthaladva közelítitek meg a célt. Itt sárgára lesznek állítva a lámpák (a kerékpárosok haladnak a védett útvonalon) valamint több rendõr, polgárõr és rendezõ irányítja a forgalmat.
[glow=red,2,300]Fontos:[/glow]
hogy csakúgy mint minden hazai és külföldi versenyen a kresz szabályainak betartása a versenyzõk számára is kötelezõ!

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Yeti, hogy volt az a kress?

Yetimo

Yetimo

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok !!!
Nagyon örülök ennek a maratonnak ,mint minden új és cool kezdeményezésnek a sportban !
Drukkolok a szervezõknek ,hogy minden simán menjen ! Nagyon szeretnék elmenni én is pedig nincs közel Miskolctol. Nekem EGY kérésem lenne a szervezõkhöz ,hogy a pálya útvonala teljesen le legyen zárva az autósok elõl ha ez megoldható 100%, hogy ott leszek, de gondolom ez nem csak az én kérésem !!!
Tavaj a szilvási maratonon a pálya aszfaltos részén kb. a 103. km-nél 50km/h-val frontálisan találkoztam egy opel astrával és ezt az élményt nem szeretném ismét átélni! Remélem megértitek !!!
Köszi ,hogy meghalgattatok !
Mindent beeeeleeee!!!!!!!!!!!!!!!

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Köszi!

Kérhetném a 41-est? ;) ::)

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Henger!

Még ötöt kell aludni, és csorgathatod a nyálad a versenykiírás fölött. Az ötödik nap reggelén már tudni fogod, hogy hol találod.

Ami a rajtszámokat illeti, természetesen minden kategória más színben pompázik.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Nagyon elmentünk itt a fõ csapástól. Még hogy hill climb! ;D

Kedves szervezõ bácsik, hol, illetve hogyan adhatom le elõre a nevezésemet? És ha már megvan, kérhetek rajtszámot?

A kategóriákat meg jelöljük más színû rajtszámokkal. Ez az egyéneknek lehet ösztönzõ.

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
Még egy kis nehezítés a hillclimbosoknak...
:-)
A rendezõk egy része a pálya tetején vagyis a sípálya tetején állnak, és nagyobb méretû köveket gurítanak lefele, ezeket kell kerülgenti..
Ha egy nézõnek nem tetszik a kövek nagysága, az segíthet fejteni a hegyet... :-)
De emellett persze lehet az indulókat kõvel dobálni..
Aki felér az meghívást nyer a Survivor 2. részébe...

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
És aki nem megy fel, annak valóvilágot kell néznie? ;)

De azért gondoljatok bele, ott is tudtok aludni este?

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

rohadthosszu dögmeredek csak pufajkában lehet nevezni és kövel dobáljuk az indulókat :)