A chip-es idõmérési rendszerrõl és annak pontos használatáról, szabályairól hétfõn adunk teljeskörû infot.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
vendég_Berger_*
Írta 2004. január 09. - 21:49

vendég_Berger_*
Írta 2004. január 09. - 21:46

[glow=red,5,400]A Flash Across MTB Marathon hivatalos honlapja:[/glow]

www.heavytoolsteam.com/flashacross 

Írta 2004. január 09. - 21:33

Több neves osztrák klubbal vettük fel a kapcsolatot, õk már elõre jelezték versenyzõik indulási szándékát.
Az esemény az ausztriai versenynaptárakba is bekerült:
http://www.nyx.at/bi...min.php?tid=467
http://www.coachyour...geNum_termine=1
Az esemény az ausztriai versenynaptárakba is bekerült:
http://www.nyx.at/bi...min.php?tid=467
http://www.coachyour...geNum_termine=1
Írta 2004. január 09. - 21:26

Hûha, Yeti, nagyon durva lehetett! Akkor az asztmás volt szabálytalan- de ez tökmindegy, végeredmény szempontjából.
És így számítsunk a mentõkre? Bélapátfalva már a világ vége lenne? Gondolom, Egerbõl ment a kocsi. A közutakat viszonylag már ismerem, ott tele van jó ívû, de sokszor beláthatatlan kanyarokkal.
Egy baleset nem csak egy versenyzõt, egy sima hobbikerékpárost is elgondolkodtatja arról, hogy élrdeme-e az életét kockáztatnia a sportért.
És így számítsunk a mentõkre? Bélapátfalva már a világ vége lenne? Gondolom, Egerbõl ment a kocsi. A közutakat viszonylag már ismerem, ott tele van jó ívû, de sokszor beláthatatlan kanyarokkal.
Egy baleset nem csak egy versenyzõt, egy sima hobbikerékpárost is elgondolkodtatja arról, hogy élrdeme-e az életét kockáztatnia a sportért.
Írta 2004. január 09. - 21:11

mondjuk ha Pesten csúcsforgalomban nem mentem neki, akkor egy maraton miért mennék?
Monnyuk azért, mert nem számítasz rá...

Írta 2004. január 09. - 21:02

Hát reméljük jó lesz... nincs kedvem 50-el egy autónak menni... mondjuk ha Pesten csúcsforgalomban nem mentem neki, akkor egy maraton miért mennék? 
Hocsa: valami külföldi profi bringásnak szóltatok hogy jöjjön el a Flash Across-ra, vagy jön aki akar?

Hocsa: valami külföldi profi bringásnak szóltatok hogy jöjjön el a Flash Across-ra, vagy jön aki akar?

Írta 2004. január 09. - 17:39

Yetimo
Nagyon ügyesen elhallgatták ezt a balesetet. >:(Gondolom, ilyennel egyik rendezõ sem "dicsekszik".
Igazán örülök, -így ismeretlenûl is-, hogy felépültél :-[
Nem lehetett egyszerû
Nemtom,
hogyan lehetne ezt a pálya lezárást problémát megoldani. ??? ??? ???
Több osztrák versenyen is voltam, ahol a hosszabb aszfaltos szakaszok sehol nem voltak lezárva, csak a keresztezõdéseket biztosították. Sõt az osztrák országúti maraton kupasorozat végig -nyilván- aszfalton megy és ott sem volt lezárva az út. Motoros rendõrõk cirkáltak, csendõrök, önkéntes és hivatásos tûzoltók és rendezõk biztosítottak. Néhány gázos keresztezõdést kordonoztak.
Mielõtt le fikáztok az országútizásért, volt mtb kategória.
A lényeg az, hogy rohadtúl figyelni kell, az tuti!
Kiváncsi vagyok a soproni gyerekek, hogyan oldják meg ezt a kérdést.
Hajrá Hocsa + Berger
Nagyon ügyesen elhallgatták ezt a balesetet. >:(Gondolom, ilyennel egyik rendezõ sem "dicsekszik".
Igazán örülök, -így ismeretlenûl is-, hogy felépültél :-[
Nem lehetett egyszerû

Nemtom,

Több osztrák versenyen is voltam, ahol a hosszabb aszfaltos szakaszok sehol nem voltak lezárva, csak a keresztezõdéseket biztosították. Sõt az osztrák országúti maraton kupasorozat végig -nyilván- aszfalton megy és ott sem volt lezárva az út. Motoros rendõrõk cirkáltak, csendõrök, önkéntes és hivatásos tûzoltók és rendezõk biztosítottak. Néhány gázos keresztezõdést kordonoztak.

A lényeg az, hogy rohadtúl figyelni kell, az tuti!
Kiváncsi vagyok a soproni gyerekek, hogyan oldják meg ezt a kérdést.
Hajrá Hocsa + Berger
Írta 2004. január 09. - 14:21

Írta 2004. január 08. - 23:33

Uhhh... ez picit durva.... ilyen történt volna velem, akkor nem is tudom mi lett volna... ha belegondolok hogy ez velem is történhetett volna...
Írta 2004. január 08. - 22:34

Írta 2004. január 08. - 20:27

HI !
Szóval a "kress" az úgy történt ,hogy amikor az erdõbõl kiértünk az aszfaltos részre Bélapátfalván kb. a 100.km után egy hosszú lejtõ következett a végén egy beláthatattlan jobbos kanyarral. A lejtõ végére jól begyorsultam és amikor kezdtzem volna bevenni a kanyart rémülten láttam meg magam elõtt az autót !
Már nem tudtam kitérni csak kidobtam magam alól a bringát és csukafejessel beleszálltam az opel szélvédõjébe !!! Köszi az érdeklõdést Berger, az autó szélvédõje, teteje, motorházteteje, és lámpája szarrá ment. Az én nyakamat szétnyirbálta az üveg/1mm-re az ütõeremtõl/, a térdkalácsomon meg nem volt hús csak a csont látszott ki ui. arra estem rá landoláskor az egyébb kis sérüléseket már meg sem említem. A mentõ ki is jött 40 perc múlva/lehet ,hogy én hülye vagyok de nem jöttek egy kicsit késõn?/és szépen össze varrogattak röpke 1,5 órás kín szenvedés után.
Egy hónapig nem tudtam lábra állni és ez gondolom tudjátok milyen érzés egy versenyzõnek a szezon közepén ? Az aranyos szervezõk meg le se szartak!
Most már gondolom világos ,hogy miért kértem az utak lezárását!!! Ja és azon az utolsó pár kilóméteren figyeljetek oda a legjobban ezt nagyon rágjátok bele a rendezõk szájába!!!
Köszike !!!
Szóval a "kress" az úgy történt ,hogy amikor az erdõbõl kiértünk az aszfaltos részre Bélapátfalván kb. a 100.km után egy hosszú lejtõ következett a végén egy beláthatattlan jobbos kanyarral. A lejtõ végére jól begyorsultam és amikor kezdtzem volna bevenni a kanyart rémülten láttam meg magam elõtt az autót !
Már nem tudtam kitérni csak kidobtam magam alól a bringát és csukafejessel beleszálltam az opel szélvédõjébe !!! Köszi az érdeklõdést Berger, az autó szélvédõje, teteje, motorházteteje, és lámpája szarrá ment. Az én nyakamat szétnyirbálta az üveg/1mm-re az ütõeremtõl/, a térdkalácsomon meg nem volt hús csak a csont látszott ki ui. arra estem rá landoláskor az egyébb kis sérüléseket már meg sem említem. A mentõ ki is jött 40 perc múlva/lehet ,hogy én hülye vagyok de nem jöttek egy kicsit késõn?/és szépen össze varrogattak röpke 1,5 órás kín szenvedés után.
Egy hónapig nem tudtam lábra állni és ez gondolom tudjátok milyen érzés egy versenyzõnek a szezon közepén ? Az aranyos szervezõk meg le se szartak!
Most már gondolom világos ,hogy miért kértem az utak lezárását!!! Ja és azon az utolsó pár kilóméteren figyeljetek oda a legjobban ezt nagyon rágjátok bele a rendezõk szájába!!!
Köszike !!!
vendég_Berger_*
Írta 2004. január 08. - 19:50

És lett valami baja az Astrának? >
Csak vicc volt! ;D
A rajt utáni kilométereket forgalom elterelés és rendõri biztosítás mellett tehetitek meg.
A pálya azon szakaszain, ahol gépjármûforgalom lehetséges, a vasárnapi napon lezárásra kerülnek.
[glow=red,2,300]Kivéve:[/glow]
a pálya utolsó szakaszát (5 km), ahol a városon áthaladva közelítitek meg a célt. Itt sárgára lesznek állítva a lámpák (a kerékpárosok haladnak a védett útvonalon) valamint több rendõr, polgárõr és rendezõ irányítja a forgalmat.
[glow=red,2,300]Fontos:[/glow]
hogy csakúgy mint minden hazai és külföldi versenyen a kresz szabályainak betartása a versenyzõk számára is kötelezõ!

Csak vicc volt! ;D
A rajt utáni kilométereket forgalom elterelés és rendõri biztosítás mellett tehetitek meg.
A pálya azon szakaszain, ahol gépjármûforgalom lehetséges, a vasárnapi napon lezárásra kerülnek.
[glow=red,2,300]Kivéve:[/glow]
a pálya utolsó szakaszát (5 km), ahol a városon áthaladva közelítitek meg a célt. Itt sárgára lesznek állítva a lámpák (a kerékpárosok haladnak a védett útvonalon) valamint több rendõr, polgárõr és rendezõ irányítja a forgalmat.
[glow=red,2,300]Fontos:[/glow]
hogy csakúgy mint minden hazai és külföldi versenyen a kresz szabályainak betartása a versenyzõk számára is kötelezõ!
Írta 2004. január 08. - 12:05

Írta 2004. január 08. - 12:00

Sziasztok !!!
Nagyon örülök ennek a maratonnak ,mint minden új és cool kezdeményezésnek a sportban !
Drukkolok a szervezõknek ,hogy minden simán menjen ! Nagyon szeretnék elmenni én is pedig nincs közel Miskolctol. Nekem EGY kérésem lenne a szervezõkhöz ,hogy a pálya útvonala teljesen le legyen zárva az autósok elõl ha ez megoldható 100%, hogy ott leszek, de gondolom ez nem csak az én kérésem !!!
Tavaj a szilvási maratonon a pálya aszfaltos részén kb. a 103. km-nél 50km/h-val frontálisan találkoztam egy opel astrával és ezt az élményt nem szeretném ismét átélni! Remélem megértitek !!!
Köszi ,hogy meghalgattatok !
Mindent beeeeleeee!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök ennek a maratonnak ,mint minden új és cool kezdeményezésnek a sportban !
Drukkolok a szervezõknek ,hogy minden simán menjen ! Nagyon szeretnék elmenni én is pedig nincs közel Miskolctol. Nekem EGY kérésem lenne a szervezõkhöz ,hogy a pálya útvonala teljesen le legyen zárva az autósok elõl ha ez megoldható 100%, hogy ott leszek, de gondolom ez nem csak az én kérésem !!!
Tavaj a szilvási maratonon a pálya aszfaltos részén kb. a 103. km-nél 50km/h-val frontálisan találkoztam egy opel astrával és ezt az élményt nem szeretném ismét átélni! Remélem megértitek !!!
Köszi ,hogy meghalgattatok !
Mindent beeeeleeee!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2004. január 08. - 00:06

Írta 2004. január 07. - 22:33

Henger!
Még ötöt kell aludni, és csorgathatod a nyálad a versenykiírás fölött. Az ötödik nap reggelén már tudni fogod, hogy hol találod.
Ami a rajtszámokat illeti, természetesen minden kategória más színben pompázik.
Még ötöt kell aludni, és csorgathatod a nyálad a versenykiírás fölött. Az ötödik nap reggelén már tudni fogod, hogy hol találod.
Ami a rajtszámokat illeti, természetesen minden kategória más színben pompázik.
Írta 2004. január 06. - 19:56

Nagyon elmentünk itt a fõ csapástól. Még hogy hill climb! ;D
Kedves szervezõ bácsik, hol, illetve hogyan adhatom le elõre a nevezésemet? És ha már megvan, kérhetek rajtszámot?
A kategóriákat meg jelöljük más színû rajtszámokkal. Ez az egyéneknek lehet ösztönzõ.
Kedves szervezõ bácsik, hol, illetve hogyan adhatom le elõre a nevezésemet? És ha már megvan, kérhetek rajtszámot?
A kategóriákat meg jelöljük más színû rajtszámokkal. Ez az egyéneknek lehet ösztönzõ.
Írta 2004. január 06. - 18:52

Még egy kis nehezítés a hillclimbosoknak...
:-)
A rendezõk egy része a pálya tetején vagyis a sípálya tetején állnak, és nagyobb méretû köveket gurítanak lefele, ezeket kell kerülgenti..
Ha egy nézõnek nem tetszik a kövek nagysága, az segíthet fejteni a hegyet... :-)
De emellett persze lehet az indulókat kõvel dobálni..
Aki felér az meghívást nyer a Survivor 2. részébe...
:-)
A rendezõk egy része a pálya tetején vagyis a sípálya tetején állnak, és nagyobb méretû köveket gurítanak lefele, ezeket kell kerülgenti..
Ha egy nézõnek nem tetszik a kövek nagysága, az segíthet fejteni a hegyet... :-)
De emellett persze lehet az indulókat kõvel dobálni..
Aki felér az meghívást nyer a Survivor 2. részébe...
Írta 2004. január 06. - 03:47

És aki nem megy fel, annak valóvilágot kell néznie? 
De azért gondoljatok bele, ott is tudtok aludni este?

De azért gondoljatok bele, ott is tudtok aludni este?
Írta 2004. január 06. - 01:36

rohadthosszu dögmeredek csak pufajkában lehet nevezni és kövel dobáljuk az indulókat