Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

pbali: a mérnökeink, azt is megoldják

kiváncsi leszek, hogy az eredményhirdetésig mit fogok csinálni, mert kb a 85 km-rõl beérek 4,5 óra alatt, akkor utána még mit csinálok?

csinálsz negyven fekvötámaszt és megcsinálod visszafele is. vagy hozzál ludas matyit. és ne kérdezz ilyen hülyeségeket

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
a defektrõl azért is érdeklõdtem, mert nekem nehéz külsõim vannak, vettem két 490g-os conti dublefight dual-t, csak kicsit most elbizonytalanodtam, hogy fel merjem e tenni :-\

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
biztos vagy benne, hogy 3 defekt és egy láncszakadás után elég lesz 4.5 óra?
;D

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
pbali: a mérnökeink, azt is megoldják

kiváncsi leszek, hogy az eredményhirdetésig mit fogok csinálni, mert kb a 85 km-rõl beérek 4,5 óra alatt, akkor utána még mit csinálok?

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
80 km talajminta az mekkora helyet foglal? ;D

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
maratonmenõ: neked is vannak mérnökeid?
nagyon yoooo :-)
mit szólnál ha bejárnánk holnap a pályát helikopterrel? csak kéne térkép...
a geológusokat majd te hozod

maratonmenõ

maratonmenõ

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Én nem foglalkozok ezzel.
Majd a mérnökeim eldöntik. ;D
Persze még verseny elött el kell végezni a pályán egy-két mérést! ;D ;D

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
hülyék ;D ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

email címemre postázhatod ;D
ha szépen megkérlek... de több mintát is küldj, 10 kilóméterenként, és kategorizálva, keletkezés szerint

Ez yooooooooooooooooooooooo!!!! ;D ;D ;D

MEg két geológust is!!! Egybehangzó véleménnyel!! ;D

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
hülyék ;D

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
email címemre postázhatod ;D
ha szépen megkérlek... de több mintát is küldj, 10 kilóméterenként, és kategorizálva, keletkezés szerint

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Na de ennyire? Akkor én a betétes gatyámba raknék még pár réteg szivacsot... esetleg kioperálnám pár lookin nyeregbõl a gélt... ;D

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Félek a felütéstõl!

Egyébként profiknak (vagy akik annak érzik magukat) igény szerint küldök talajmintát. ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én 1.95-ös IRC Mythos XC Slick-et fogok felrakni, ez semi-slick, amolyan mindenes gumi. Frankó döngölt talajon, homokban is jól megy, meg ahol mentem eddig ott mindenütt. Egyedül vizes aszfalton vigyázok vele jobban mert ott csúszik.

Huh voltam kicsit zúzni most kint a hóban... 2.0-s gagyi terepgumi, megy mint a dög... ;D Le kell engedni belõle hogy puha legyen és kész is. :)

Berger: 4 bar-on mit vársz? Én még aszfaltra sem fújom fel annyira... ;D

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
csucsu: mondjuk ha veszel egy hab-sprayt, és ha egy könnyebb gumival defektet kapsz, akkor kb 1 perc, amíg belefújod a habot, és kész, úgy kell elindulni, hogy nincs fenn szelepsapka, és akkor azzal is idõt nyersz, hogy nem kell le-fel csavarni!
szerintem 30 másodpercet így is nyersz minimum, ha 1 defekttel számolsz, de csak sacc!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
csucsu!

Azt nem csodálom, ezekkel a gumikkal nem kapsz defektet. Ha feltennél pl. egy frankó 1.9-es maxxist meglepõdnél, hogy mennyivel könnyebben gurulna a szerkezet.

Mellesleg vannak olyan pályák, melyeken kifejezett elõny a 2.1-es gumi, lásd Mátra Marci. Ott a 4 bar-ra fújt 1.9-es még a sz*rt is kirázta belõlem. A vége felé már üvölteni tudtam volna. Azért ez szerintem nem csak az elsõ 50-nél befojásolja az eredményt.

Hocsa jól mondja, Sopronban nem feltétlenül ajánlott a széles papucs.

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
ggx: Duna Maratont végignyomtam a Flyweight-el!
Nem a 330-assal, hanem a nehezebbel, asszem 490 gramm és nem kaptam egyszer sem defektet!
Szerintem ha az extrém köves Duna Maratonon, és a Mátra Maratonon nem kaptam vele defektet, akkor Sopronban sem fogok, remélem!
De én tuti hogy a Z-maxxal fogok menni, mert 1.7-es és jobban gurul, és könnyebb!! Szerintem profi választás, csak nem lehet itthon sûrûn kapni belõle!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Még valami, a havas maratonban nagyon benne vónék én is. Ki lehetne kötni, hogy csak normál gumival lehessen indulni, így sokkal izgalmasabb lenne.

A gumival kapcsolatban pedig a könnyû gumi nem biztos hogy biztosít annyi elõnyt, hogy beleférjen 1 esetleges defekt javítás.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
azér nem mindegy hogy foghíjjas vagy sûrû, 1050 vagy 500 gram....

mit is akartam?
ja! gabibácsi lyöhet a csalánnyával... immunis vagyok...

a havacskamarcsa nekem is teccik... meg lehetne rendezni kecskeméten is...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Én ezeket ajánlanám:- Maxxis Flyweight 1.9
- Ritchey Z-max W.C.S. 1.7

nem túl nagy az esélye a defektnek a Flyweight-el???