Kösz az infót Berger. Én azt hittem, hogy a Pentek meg a Championchip az két külön cég. De most már felvilágosultam! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2004. február 09. - 21:13

Írta 2004. február 09. - 20:18

vendég_Berger_*
Írta 2004. február 09. - 20:13

Írta 2004. február 09. - 19:48

Azt hittem, hogy a nevezés kezdetétõl folyamatosan frissítítek... na mind1, ugysem olyan fontos!
És pályarajz mikor lesz? Az sem sürgõs, csak kivi vok...
És pályarajz mikor lesz? Az sem sürgõs, csak kivi vok...
vendég_Berger_*
Írta 2004. február 09. - 19:43

Írta 2004. február 09. - 19:40

Berger: lesz olyan lista fenn a honlapotokon, hogy:
Az eddig nevezettek listája?
Az eddig nevezettek listája?
vendég_Berger_*
Írta 2004. február 09. - 18:32

vendég_Berger_*
Írta 2004. február 09. - 18:31

A Pentek Timing is Champion Chip!!!
A Champion Chip egy rendszer, a Pentek Timing pedig egy osztrák cég, aki ezzel méri az idõt. Peter Pentek a tulaj neve. Vele vettük fel tavaly a kapcsolatot, és megdöbbenve azon, hogy mo-on még nincs ilyen rendszer idén januárban szerzõdött egy hazai vállalkozóval. Tehát a magyar cég a Pentek Timing anyacéghez tartozik!
A Champion Chip egy rendszer, a Pentek Timing pedig egy osztrák cég, aki ezzel méri az idõt. Peter Pentek a tulaj neve. Vele vettük fel tavaly a kapcsolatot, és megdöbbenve azon, hogy mo-on még nincs ilyen rendszer idén januárban szerzõdött egy hazai vállalkozóval. Tehát a magyar cég a Pentek Timing anyacéghez tartozik!
Írta 2004. február 09. - 17:36

ha a mobilt számot meg adom az sms miatt, akkor milyen formátumban adjam meg?
-+3630*******
-0630*******
-30*******
vagy mindegy?
de mégis... hogy jobb? ;D ;D ;D ;D
-+3630*******
-0630*******
-30*******
vagy mindegy?
de mégis... hogy jobb? ;D ;D ;D ;D
Írta 2004. február 09. - 13:52

Tehát mégsem Pentek Timing lesz? Mondjuk teljesen mindegy, mert ugyanaz a rendszer. Csak a Championchipnek legalább van magyarországi képviselete.
vendég_Berger_*
Írta 2004. február 09. - 09:36

[glow=orange,2,300]A chipes idõméréssel kapcsolatban minden:
[/glow]
http://www.heavytool...2004/hu/cc.html
ha bármi kérdés .........
[/glow]
http://www.heavytool...2004/hu/cc.html
ha bármi kérdés .........
Írta 2004. február 09. - 08:16

Írta 2004. február 09. - 07:53

Eric!
A nevezési lapot csak abban az esetben kell postán vagy faxon elküldeni, ha az nem elektronikus úton lett kitöltve (a köv. BikeMag-ban már megtalálható lesz).
A befizetési bizonylatokról annyit, hogy ha ráírjátok, hogy x-y-tól akkor nincs baj és nem is szükséges elküldeni, de ha porszem kerül a gépezetbe és a postán elkeverik a zsét akkor ez egy biztonság lehet számodra.
A nevezési lapot csak abban az esetben kell postán vagy faxon elküldeni, ha az nem elektronikus úton lett kitöltve (a köv. BikeMag-ban már megtalálható lesz).
A befizetési bizonylatokról annyit, hogy ha ráírjátok, hogy x-y-tól akkor nincs baj és nem is szükséges elküldeni, de ha porszem kerül a gépezetbe és a postán elkeverik a zsét akkor ez egy biztonság lehet számodra.
Írta 2004. február 08. - 21:46

Részemrõl ez csak 1 tipp volt. Mármint a prézlis tészta. A baj az, hogy én a tésztával úgy állok, hogy utálom ha nem ehetek és még nem találkoztam olyannal amit nem ízlett volna ;D. Ez a sokféle öntetes elég jó 5let.
Írta 2004. február 08. - 20:42

Azoktól kérdeném akik már neveztek postai átutalással:
a honlapon az van hogy a nevezési lapot és a feladóvevény másolatát kõ elküldeni levélben. Honnan másoltátok ki a nevezési lapot? Az ímélbõl amit a honlapon kitöltés után elküldtetek?
Vagy ha banki átutalással küldöm a zsét akkor CSAK a befizetési igazolást kell elküldeni?
a honlapon az van hogy a nevezési lapot és a feladóvevény másolatát kõ elküldeni levélben. Honnan másoltátok ki a nevezési lapot? Az ímélbõl amit a honlapon kitöltés után elküldtetek?
Vagy ha banki átutalással küldöm a zsét akkor CSAK a befizetési igazolást kell elküldeni?
Írta 2004. február 08. - 16:49

Most jöttem haza egy 4 órás edzésbõl, és eszembe jutott, hogy mondjuk 3 óránál a Flash Across-on, lehetne egy vastüdõ állomás, vagy egy oxigénsátor...
fullos nõvérekkel persze ;D ;D
fullos nõvérekkel persze ;D ;D
Írta 2004. február 08. - 00:59

Eric, csucsu, Langferi, Bagi: szerintetek most okosabb lettem???
Bocs csak a tésztáról ez jutott eszembe és kicsit nosztalgiáztam.
A többféle verziót támogatom én is és majd ott dönthetek. De a prézlistésztát valahogy én hanyagolnám (Mert a giminkben hétfõn volt mindig (majdnem minden hétfõn) a menzán és azóta valahogy nem csípem)
Írta 2004. február 07. - 18:27

Írta 2004. február 07. - 18:14

Az király lesz ha így lesz!!!!
HA meg a tésztánál lecsúszunk a mákról akkor még mindig ehetünk egy jó kis mákos palacsintát!! ;D ;D
HA meg a tésztánál lecsúszunk a mákról akkor még mindig ehetünk egy jó kis mákos palacsintát!! ;D ;D
Írta 2004. február 07. - 17:09

Ez a tésztás dolog nekem is bejön, csak arra ügyeljetek, hogy ne olyan legyen, mint mondjuk egy-két másik marcin tavaly, ahol fél órát álltunk sorba a kajáért, mert mondjuk a 4 kiszolgálóból csak egy szolgálta ki a kajajegyeseket!
Ja és a palacsintát is támogatom! ;D
Ja és a palacsintát is támogatom! ;D