Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Started by
vendég_Berger_*
, 2003. December 11. 21:53
Posted 2004. April 14. - 10:39

Köszönöm, akkor elvileg minden rendben, a M. Kir. Posta szolgáltatásait nem vettem igénybe. Viszont a "Mehet" gombot sikerült idõ elõtt megnyomni, a kategória még nem volt beállítva. Aztán elküldtem jól kitöltve, így most kétszer is nevezve vagyok.

vendég_Berger_*
Posted 2004. April 14. - 08:07

!nJoy
A külföldi nevezések (technikai okok miatt) máshova futnak be, ezek a verseny elõtt 10 nappal karülnek fel a listára. Akik már fent vannak (3 db), Õk személyesen neveztek.
Phu
Ha elküldöd a nevezést és a pénzt, abban az esetben figyeld a nevezettek listáját. Ha rákerülsz, abban az esetben nem kell semmit tenned. Ez a bizonylat küldözgetés elsõsorban a posta miatt van (I LOVE MAGYAR POSTA RT.) akik manapság 15 napos átfutási idõkkel dolgoznak.
Itt Sopronban már porosak az erdei utak!
A külföldi nevezések (technikai okok miatt) máshova futnak be, ezek a verseny elõtt 10 nappal karülnek fel a listára. Akik már fent vannak (3 db), Õk személyesen neveztek.
Phu
Ha elküldöd a nevezést és a pénzt, abban az esetben figyeld a nevezettek listáját. Ha rákerülsz, abban az esetben nem kell semmit tenned. Ez a bizonylat küldözgetés elsõsorban a posta miatt van (I LOVE MAGYAR POSTA RT.) akik manapság 15 napos átfutási idõkkel dolgoznak.
Itt Sopronban már porosak az erdei utak!

Posted 2004. April 14. - 01:29

Berger, bocs az értetlenkedésért, de nekem nem egyértelmû a kiírás. Ha kitöltöm a nevezést a honlapotokon, aztán a bankom internetes oldalán átutalom a nevezési díjat a számlátokra, akkor mit kell még elküldedni és hova?
> a nevezési lap hiánytalan kitöltése után a banki befizetési bizonylat másolatát 3 munkanapon belül el kell juttatni a Heavy Tools SC. címére
Szóval milyen bizonylatot és minek?
> a nevezési lap hiánytalan kitöltése után a banki befizetési bizonylat másolatát 3 munkanapon belül el kell juttatni a Heavy Tools SC. címére
Szóval milyen bizonylatot és minek?
Posted 2004. April 13. - 17:51

Posted 2004. April 13. - 12:48

Sztem a táska nemárt, szendvicset vagy vmit bele lehet pakolni, esetleg ha ilyen zordabb idõ van mint mostanság akkor esetleg pulcsit, hosszúgatyát. De ha jó idõ van akkor szvsz neki lehet vágni táska nélkül, elvégre a mezeden hátul van tárolózseb, abba belefér a banán
, multi szerszám, kulcs, mobil, meg még jópár dolog. Meg van nyeregtáska is, abba is elfér csomó dolog. Pumpát lehet vázra tenni, pótbelsõt meg a nyeregcsõre szigetelõ szalaggal rögzíteni. ;D

Posted 2004. April 13. - 11:44

és abban a 3-4 napban semmi, vagy csak enyhe átmozgató edzések?
másik kérdésem: maraton hátizsákkal vagy anélkül?
(bocs a kicsit gyp kérdésekért, de sajna nincs még semmi tapasztalatom)
másik kérdésem: maraton hátizsákkal vagy anélkül?
(bocs a kicsit gyp kérdésekért, de sajna nincs még semmi tapasztalatom)
Posted 2004. April 13. - 09:32

Szerintem (bár a "tapasztaltabb" körbõl kiesek) 3-4, utána meg tésztazaba ezerrel a versenyig
Posted 2004. April 12. - 21:55

Valaki tapasztaltabb beszámolhatna arról, hogy hány nappal a verseny elõtt szabad utoljára komolyabb edzõ túrát megejteni?
Posted 2004. April 10. - 10:38

No + szeretjük a Lénártlacit is mert õ trónol a keménytökû hevitúúlsz skacok klubjának elnöki székében!
Posted 2004. April 10. - 10:36

Sziasztok!
Úgy látszik nagyon lemaradtam valamirõl. Most a nevezési díjak körül forog a világ, ami érthetõ is, mivel a zsozsó a lények, vagy mondhatnám a Lé meg a Lola.
A múltkor feladtam egy levelet Sopronból Budapestre, normál módon. Három, azaz 3 hét alatt érkezett meg. Úgyhogy semmin sem csodálkozok.
A fontos az, hogy gyertek a Flash Across maratonra, mert írtó nagy buli lesz!
Végezetül, csak hogy mindenki tudja:
;DAloaVera legyen a VölkerTibivel, mert õ is Katungás! ;D
Úgy látszik nagyon lemaradtam valamirõl. Most a nevezési díjak körül forog a világ, ami érthetõ is, mivel a zsozsó a lények, vagy mondhatnám a Lé meg a Lola.
A múltkor feladtam egy levelet Sopronból Budapestre, normál módon. Három, azaz 3 hét alatt érkezett meg. Úgyhogy semmin sem csodálkozok.
A fontos az, hogy gyertek a Flash Across maratonra, mert írtó nagy buli lesz!
Végezetül, csak hogy mindenki tudja:
;DAloaVera legyen a VölkerTibivel, mert õ is Katungás! ;D
Posted 2004. April 09. - 18:37

Átküldtem faxon a feladóvényeket, van hozzá egy elõlap is.
Remélem, ezek között lesz a miénk is, bár március 30.-i a dátum rajtuk...
Remélem, ezek között lesz a miénk is, bár március 30.-i a dátum rajtuk...
Posted 2004. April 09. - 18:25

vendég_Berger_*
Posted 2004. April 09. - 18:21

Gabi!
Ma jöttek olyan nevezési díjak, amiket a pecsét szerint április 23-án adtak fel!!!!!!!!!!!!!
:-\ >
Ma jöttek olyan nevezési díjak, amiket a pecsét szerint április 23-án adtak fel!!!!!!!!!!!!!

Posted 2004. April 09. - 09:58

Sziasztok!
Csipkerózsika álomból felébredve, a napokban jártam Sopronban.
Ott ahol vagy esik az esõ vagy fúj a szél!
Nos minkettõ adott. A pályát nem ismerve, de az erdõben karistolva q..va nagy dagonya volt. Szerencse, hogy kölcsön bringával zúztam, amit (de szemét vagyok) nem igazán féltettem.
Berger! Nálatok van esõpálya, vagy belefér a dagonya, mert ezért extrém sport az mtb.
Sziasztok!
Ja és elõre is üdvözlet a távolból a Gyurcsány Papának.
Csipkerózsika álomból felébredve, a napokban jártam Sopronban.
Ott ahol vagy esik az esõ vagy fúj a szél!
Nos minkettõ adott. A pályát nem ismerve, de az erdõben karistolva q..va nagy dagonya volt. Szerencse, hogy kölcsön bringával zúztam, amit (de szemét vagyok) nem igazán féltettem.
Berger! Nálatok van esõpálya, vagy belefér a dagonya, mert ezért extrém sport az mtb.
Sziasztok!
Ja és elõre is üdvözlet a távolból a Gyurcsány Papának.
Posted 2004. April 09. - 07:13

Berger!
Létezik, hogy a nevezési díj két hét alatt sem ér el hozzátok??? :-\ :-\
Ha ezt tudom, inkább leviszem személyesen Miskolcról!!! ;D
Kezd telelenni a szamócás napozóm a Magyar Postával!!! >
>
>
>
Piros csekken adta föl Vass Zoli, és még mindíg nincs ott???
Mindenesetre átfaxolom nektek a feladási bizonylatot, ha ez segít. ???
Létezik, hogy a nevezési díj két hét alatt sem ér el hozzátok??? :-\ :-\
Ha ezt tudom, inkább leviszem személyesen Miskolcról!!! ;D
Kezd telelenni a szamócás napozóm a Magyar Postával!!! >

Piros csekken adta föl Vass Zoli, és még mindíg nincs ott???
Mindenesetre átfaxolom nektek a feladási bizonylatot, ha ez segít. ???
vendég_Berger_*
Posted 2004. April 06. - 21:34

Posted 2004. April 06. - 20:51

Posted 2004. April 06. - 20:44

Berger!
Ugye ha személyesen neveztek és fenn vagyok a listán akkor nem kell semmi igazolópapír, h be vagyok nevezve? Mert állítólag nem adtatok semmilyen elismervényt róla.
Ugye ha személyesen neveztek és fenn vagyok a listán akkor nem kell semmi igazolópapír, h be vagyok nevezve? Mert állítólag nem adtatok semmilyen elismervényt róla.
Posted 2004. April 06. - 08:47

Akkor együtt fogunk csövelni 5.40-ig ;DMindenesetre én legkésõbb 5:15-re kint akarok lenni.
vendég_Berger_*
Posted 2004. April 06. - 05:10