Ebben az esetben viszont tartalékolnod kell vagy 3 napig, hogy meglegyen a fél kiló(legalábbis nekem).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Started by
vendég_Berger_*
, 2003. December 11. 21:53
Posted 2004. April 20. - 12:55

Posted 2004. April 20. - 12:25

Fogyni kell fél kilót és ugyanott vagy ;D
Egy hátitatyó legalább fél kiló! Kõõõõõ nehéz
Elõtte elmész WC-re, elintézed a dolgot és hidd el, akár egy kilóval is könnyebb leszel!!
Fúúúúúj! grammánia....
Posted 2004. April 20. - 12:18

Nekem a nyergtáskám 3 maratonon háromszor szakadt le az üléscsõ-rögzítésnél. A mez zsebébõl meg szerintem nem nehéz elhagyni valamit. A hátizsák legalább védi a hátad ha ráesel...
Posted 2004. April 20. - 09:16

Posted 2004. April 20. - 06:53

Szvsz nem fél órára állnék meg kajálni, hanem mondjuk a frissítõknél esetleg valahol csak úgy simán pálya szélén megállni és egy szendót benyomni gyorsan.

Posted 2004. April 19. - 22:34

Szerintem is csont fölösleges egy tatyó, úgysem túlélõ túra. Meg nem álnnék meg falatozni egy fél órára.
Posted 2004. April 19. - 22:11

Posted 2004. April 19. - 20:38

Irigylem a Bergeréket túl vannak már egy-két verseny rendezésén, de kis Magyar hazánk nem oly egyszerû, hogy zökkenõmentesen menjen minden.
Bízom benne, hogy el tudok jutni én is a maratonra, mert a környéket csak átutazóban ismertem még meg eddig.
A nyálam csorog egy belevaló bringás bulin részt venni.
Olvasva az elõzõekben, van aki nem tudja eldönteni, hogy hátizsákkal vagy a nélkül induljon?
Erre a rövid válasz anyi, hogy mindegy a tekerési stílusod ( race v. túrázós) ha az anyagcsere folyamataid gyorsak. Saját tapasztalat szerint 25km alatt még egy laza túrán is el tudok éhezni.
Úgyhogy ha szereted a biztonságot és gyorsan keresztûl folyik rajtad a kaja jobb egy kis hátitatyó.
Jó felkészülést mindenkinek!!!
Bízom benne, hogy el tudok jutni én is a maratonra, mert a környéket csak átutazóban ismertem még meg eddig.
A nyálam csorog egy belevaló bringás bulin részt venni.
Olvasva az elõzõekben, van aki nem tudja eldönteni, hogy hátizsákkal vagy a nélkül induljon?
Erre a rövid válasz anyi, hogy mindegy a tekerési stílusod ( race v. túrázós) ha az anyagcsere folyamataid gyorsak. Saját tapasztalat szerint 25km alatt még egy laza túrán is el tudok éhezni.
Úgyhogy ha szereted a biztonságot és gyorsan keresztûl folyik rajtad a kaja jobb egy kis hátitatyó.
Jó felkészülést mindenkinek!!!

vendég_Berger_*
Posted 2004. April 19. - 06:44

Posted 2004. April 17. - 11:40

Berger: lenne egy kérdésem!!
A feladószelvény-t ha bescannelem és elküldöm nektek egy email címre, az úgy elfogadható? Email címet tudsz adni? Ha a posta ilyen sucks, akkor ez jó nem?
A feladószelvény-t ha bescannelem és elküldöm nektek egy email címre, az úgy elfogadható? Email címet tudsz adni? Ha a posta ilyen sucks, akkor ez jó nem?
Posted 2004. April 17. - 10:04

Heurépa!!! ;D ;D
Enyhén szólva vérlázító!!! >
Nem értem, hogy miért jó a Postának, hogy a színvonalat a bányász béka feneke alá viszik!!!
Szerintem az lehet benne, hogy a feladott összegeket a saját számlájukon egy kicsit kamatoztatják és ezzel valamennyi plusz bevételhez jutnak. :-\
Amikor mondtam a kedvesemnek, hogy a szállás a Jégverem panzióban lesz, csípõbõl nyomta a választ:
A neve sem hangzik jól!!!
Borzasztóan fázós õ is, meg a kisfiam is!!
Enyhén szólva vérlázító!!! >

Nem értem, hogy miért jó a Postának, hogy a színvonalat a bányász béka feneke alá viszik!!!
Szerintem az lehet benne, hogy a feladott összegeket a saját számlájukon egy kicsit kamatoztatják és ezzel valamennyi plusz bevételhez jutnak. :-\
Amikor mondtam a kedvesemnek, hogy a szállás a Jégverem panzióban lesz, csípõbõl nyomta a választ:
A neve sem hangzik jól!!!
Borzasztóan fázós õ is, meg a kisfiam is!!
vendég_Berger_*
Posted 2004. April 16. - 22:17

Posted 2004. April 16. - 17:14

"DON"
Lovas_Gabinak
Dõlnek a nevezések, Berger el van úszva! -Szegény AA- ;D(ez egy szó vicc volt, ha, ha, ha) ;D
A Jégverem panzióban jártam már, ugyan nem a szállóban, hanem az étteremben. Nagyon jó hely, jó a kaja és occsó. A Tesco-tól úgy 2,5km-re van.
Lovas_Gabinak
Dõlnek a nevezések, Berger el van úszva! -Szegény AA- ;D(ez egy szó vicc volt, ha, ha, ha) ;D
A Jégverem panzióban jártam már, ugyan nem a szállóban, hanem az étteremben. Nagyon jó hely, jó a kaja és occsó. A Tesco-tól úgy 2,5km-re van.
Posted 2004. April 16. - 06:48

Berger!
Úgy láttam, végre átment a nevezési díj?
Vagy csak a jóindulat, amirõl telefonon beszéltem a Heavy Tools-tól valakivel?
Más:
Milyen a Jégverem panzió és milyen messze van a TESCO-tól?
Ott foglaltam szállást, mert jön a család is.
(nézõnek!!!)
Egész baráti, mert a szállást csak kettõnknek kell fizetni, a 8 éves srácnak nem. Viszont neki a reggeli az térítéses, ami 500 pénz.
Így az egy éjszaka hármunknak 8500 Ft, amibe benne van minden. ÁFA, adó lankadó, hervadó stb.
Úgy láttam, végre átment a nevezési díj?
Vagy csak a jóindulat, amirõl telefonon beszéltem a Heavy Tools-tól valakivel?
Más:
Milyen a Jégverem panzió és milyen messze van a TESCO-tól?
Ott foglaltam szállást, mert jön a család is.

Egész baráti, mert a szállást csak kettõnknek kell fizetni, a 8 éves srácnak nem. Viszont neki a reggeli az térítéses, ami 500 pénz.
Így az egy éjszaka hármunknak 8500 Ft, amibe benne van minden. ÁFA, adó lankadó, hervadó stb.

Posted 2004. April 15. - 12:05

akkor ezt is tudom. A haver papírjait adtam le a boltban kp-val eggyütt .
Akkor v.mi nincs rendben?
Akkor v.mi nincs rendben?
Posted 2004. April 15. - 12:00

Már papíron neveztél, de vagy a pénz, vagy valami még nem ment el, így _még_ nem teljes a nevezés.
Ha mindent megcsináltál, pár napon belül meglesz.
Ha mindent megcsináltál, pár napon belül meglesz.
Posted 2004. April 15. - 09:25

Posted 2004. April 14. - 16:20

Sziasztok!
A húsvéti nyuszi hozott nekem egy új bringát ( gondolom ez senkit nem érdekel ) és ezerrel tekertem a Löverekben.
A jó szelek meghozták az eredményt.
NINCS SÁR!!!!
Más!
Ha nem túrázni mentek, hanem maraton versenyre, akkor szerintem nem kell semmiféle hátizsák!
Két kulacs, pár müzli és a túlélõ készlet elég.
Verseny elõtt én 2, azaz kettõ napot szoktam pihenni! Ha lehet ilyenkor ajánlott a szauna, masszázs -nem erotikus fajta- és sok szénhidrát, de nem este 6 után! Egy kis átmozgató lötyögés a két napban és sok sok alvás.
Szasztok!
A húsvéti nyuszi hozott nekem egy új bringát ( gondolom ez senkit nem érdekel ) és ezerrel tekertem a Löverekben.
A jó szelek meghozták az eredményt.
NINCS SÁR!!!!
Más!
Ha nem túrázni mentek, hanem maraton versenyre, akkor szerintem nem kell semmiféle hátizsák!
Két kulacs, pár müzli és a túlélõ készlet elég.
Verseny elõtt én 2, azaz kettõ napot szoktam pihenni! Ha lehet ilyenkor ajánlott a szauna, masszázs -nem erotikus fajta- és sok szénhidrát, de nem este 6 után! Egy kis átmozgató lötyögés a két napban és sok sok alvás.
Szasztok!
Posted 2004. April 14. - 12:21

ggx: szerintem ebben a témában jó volt Rave cikke.
Szerintem 3-4 nappal a verseny elõtt már ne kínozd magad, csak gurulgass.
Én táskával megyek, s mindig túltervezem a kaját meg az italt ;D.
Én se megyek nyerni, csak tekerjek egy jót, de ha gyõzni akarsz, lehet hogy felesleges a táska, úgyis az elsõk közt érsz az etetõ/itató pontokhoz
Szerintem 3-4 nappal a verseny elõtt már ne kínozd magad, csak gurulgass.
Én táskával megyek, s mindig túltervezem a kaját meg az italt ;D.
Én se megyek nyerni, csak tekerjek egy jót, de ha gyõzni akarsz, lehet hogy felesleges a táska, úgyis az elsõk közt érsz az etetõ/itató pontokhoz
Posted 2004. April 14. - 10:53

ggx: Én a maratonokon, túrákon mindig teljes túlélõ csömaggal indulok = hátizsák. Persze nem is törekszem a gyõzelemre :