Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Ebben az esetben viszont tartalékolnod kell vagy 3 napig, hogy meglegyen a fél kiló(legalábbis nekem).

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts

Egy hátitatyó legalább fél kiló! Kõõõõõ nehéz

Fogyni kell fél kilót és ugyanott vagy ;D

Elõtte elmész WC-re, elintézed a dolgot és hidd el, akár egy kilóval is könnyebb leszel!!
Fúúúúúj! grammánia....

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nekem a nyergtáskám 3 maratonon háromszor szakadt le az üléscsõ-rögzítésnél. A mez zsebébõl meg szerintem nem nehéz elhagyni valamit. A hátizsák legalább védi a hátad ha ráesel...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Egy hátitatyó legalább fél kiló! Kõõõõõ nehéz

Fogyni kell fél kilót és ugyanott vagy ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Szvsz nem fél órára állnék meg kajálni, hanem mondjuk a frissítõknél esetleg valahol csak úgy simán pálya szélén megállni és egy szendót benyomni gyorsan. :)

navigo

navigo

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Szerintem is csont fölösleges egy tatyó, úgysem túlélõ túra. Meg nem álnnék meg falatozni egy fél órára.

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Egy hátitatyó legalább fél kiló! Kõõõõõ nehéz!!! Akkor már inkább az eléhezés! ;D

bikezozo

bikezozo

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Irigylem a Bergeréket túl vannak már egy-két verseny rendezésén, de kis Magyar hazánk nem oly egyszerû, hogy zökkenõmentesen menjen minden.
Bízom benne, hogy el tudok jutni én is a maratonra, mert a környéket csak átutazóban ismertem még meg eddig.
A nyálam csorog egy belevaló bringás bulin részt venni.

Olvasva az elõzõekben, van aki nem tudja eldönteni, hogy hátizsákkal vagy a nélkül induljon?
Erre a rövid válasz anyi, hogy mindegy a tekerési stílusod ( race v. túrázós) ha az anyagcsere folyamataid gyorsak. Saját tapasztalat szerint 25km alatt még egy laza túrán is el tudok éhezni.
Úgyhogy ha szereted a biztonságot és gyorsan keresztûl folyik rajtad a kaja jobb egy kis hátitatyó.

Jó felkészülést mindenkinek!!! ;)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Yo

flashacross@vivamail.hu

Sidi Rider

Sidi Rider

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Berger: lenne egy kérdésem!!
A feladószelvény-t ha bescannelem és elküldöm nektek egy email címre, az úgy elfogadható? Email címet tudsz adni? Ha a posta ilyen sucks, akkor ez jó nem?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Heurépa!!! ;D ;D

Enyhén szólva vérlázító!!! >:(
Nem értem, hogy miért jó a Postának, hogy a színvonalat a bányász béka feneke alá viszik!!!
Szerintem az lehet benne, hogy a feladott összegeket a saját számlájukon egy kicsit kamatoztatják és ezzel valamennyi plusz bevételhez jutnak. :-\

Amikor mondtam a kedvesemnek, hogy a szállás a Jégverem panzióban lesz, csípõbõl nyomta a választ:
A neve sem hangzik jól!!!
Borzasztóan fázós õ is, meg a kisfiam is!!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Gabi, tényleg befutott a nevezésetek :D

(2 hét alatt :-\)

silver lui

silver lui

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
"DON"
Lovas_Gabinak

Dõlnek a nevezések, Berger el van úszva! -Szegény AA- ;D(ez egy szó vicc volt, ha, ha, ha) ;D

A Jégverem panzióban jártam már, ugyan nem a szállóban, hanem az étteremben. Nagyon jó hely, jó a kaja és occsó. A Tesco-tól úgy 2,5km-re van.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Berger!

Úgy láttam, végre átment a nevezési díj?
Vagy csak a jóindulat, amirõl telefonon beszéltem a Heavy Tools-tól valakivel?

Más:
Milyen a Jégverem panzió és milyen messze van a TESCO-tól?
Ott foglaltam szállást, mert jön a család is. :D(nézõnek!!!)
Egész baráti, mert a szállást csak kettõnknek kell fizetni, a 8 éves srácnak nem. Viszont neki a reggeli az térítéses, ami 500 pénz.
Így az egy éjszaka hármunknak 8500 Ft, amibe benne van minden. ÁFA, adó lankadó, hervadó stb. ;)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
akkor ezt is tudom. A haver papírjait adtam le a boltban kp-val eggyütt .
Akkor v.mi nincs rendben?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Már papíron neveztél, de vagy a pénz, vagy valami még nem ment el, így _még_ nem teljes a nevezés.

Ha mindent megcsináltál, pár napon belül meglesz.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
Az mit jelent ha a nevezésnél a várólistára kerülsz??

silver lui

silver lui

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok!

A húsvéti nyuszi hozott nekem egy új bringát ( gondolom ez senkit nem érdekel ) és ezerrel tekertem a Löverekben.
A jó szelek meghozták az eredményt.
NINCS SÁR!!!!

Más!

Ha nem túrázni mentek, hanem maraton versenyre, akkor szerintem nem kell semmiféle hátizsák!
Két kulacs, pár müzli és a túlélõ készlet elég.

Verseny elõtt én 2, azaz kettõ napot szoktam pihenni! Ha lehet ilyenkor ajánlott a szauna, masszázs -nem erotikus fajta- és sok szénhidrát, de nem este 6 után! Egy kis átmozgató lötyögés a két napban és sok sok alvás.

Szasztok!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
ggx: szerintem ebben a témában jó volt Rave cikke.
Szerintem 3-4 nappal a verseny elõtt már ne kínozd magad, csak gurulgass.
Én táskával megyek, s mindig túltervezem a kaját meg az italt ;D.
Én se megyek nyerni, csak tekerjek egy jót, de ha gyõzni akarsz, lehet hogy felesleges a táska, úgyis az elsõk közt érsz az etetõ/itató pontokhoz

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
ggx: Én a maratonokon, túrákon mindig teljes túlélõ csömaggal indulok = hátizsák. Persze nem is törekszem a gyõzelemre ::)