Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Navigo: Ez nagyon jó lenne.

Gabi: Nagyon köszönöm a segítõ szándékodat, azonban ezt felajánlotta Setike is, aki szintén itt Csepelen lakik.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Era!
Mi szombaton megyünk. Bringának van hely, ha gondolod, leviszem, te meg eljössz vasárnap reggel valakivel és a gépedet már nem kell cipelni.
Vélemény?

navigo

navigo

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Era!

Én lehet csak vnap megyek és akkor kocsival megyek + egyedül, de ez még nem 100%.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
L-boy: szánom-bánom hûtlenségem. :-[
Akkora bizonytalanság van bennem. Talán tudok menni szombaton, talán nem. Valami csak lesz.

Megkérdezem, hátha szerencsém van: autóval megy le valaki vasárnap reggel? Volna egy hely az én és a kerékpárom számára?

Minden esetre a RAJTnál ott leszek! Még ha tüzes ásványok (amik könnyen felszívódnak) potyognak is az égbõl. ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem képez kálcium lerakódásokat a gyomorban.

Hehe, még jó hogy.... mi vagyok én krokodil, hogy gyomorkövem legyen? ;D ;D
Jó hülyén tudnak fogalmazni! 8)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
A hátul kullogóknak is?
Nem, nem magamra, másokra gondolok ;D ;D ;D
(csak mert én gondolok másokra is ;D)

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
A Flash Across hivatalos frissítõje a Dr. Fit KalMag+C nevû csodaszere. Kipróbáltuk, tényleg jó!

A csomagoláson ez áll:
A KalMag egy egyedülálló készítmény, mivel a benne lévõ ásványok emésztés nélkül képesek felszívódni. Az enyhén savas természetes formula következtében a kálcium és a magnézium ionokra bomlik, amik könnyedén jutnak a szervezetbe, mint felhasználható ásványok. Nem képez kálcium lerakódásokat a gyomorban.

Természetesen lesz víz is! ;D

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Nagyon helyes! ;D
Már egy hete nincs barátnõm... :'(
Remélem ott tudok majd vígasztalódni (még ha csak ideiglenesen is...)!!! ;) ;D ;D ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
itt vannak jó csajok ezt garantálom. ;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
He he, viszek izompólót.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Majd szerzünk ott! Biztos van a városban olyan nõnemû egyed akinek gyengéi a feszülõ nacis bringás fiúk! ;D

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Persze, h. van még hely!!! (Éreztem én, h. nyugodtan lehet többet foglalni...) ;) ;D
Az aktuális lista:

Eric
Henger
L-boy
Mike99
Phil
Phu

Tehát még van 2 hely!!! (Azért titkon remélem, h. legalább egy nõnemû egyed csatlakozik hozzánk! Ha már Era így elhagyott minket... ) :'( ;D ;D

phu

phu

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
L-boy,

volna még szabad hely a szállásotokon? Meghúznám magam az egyik ágyon ha befogadtok. Nem horkolok (nagyon :).

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Akkor együtt szenvedünk majd... ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ott leszek... 50km-es táv... :D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Tekerés közben nem fázol...hmm, tudom, ez szélsõséges eset, de tekertél már -18 fokban?
Hiába tekersz fázol.
Az esõcucc meg nem azért kell, hogy ne fázz, hanem hogy minél kevésbé ázz ha az ilyesmi érdekel (engem igen ;D)
era, mi van a szállásoddal?
Nem csatlakozol hozzánk, vagy valamirõl lemaradtam?

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Üdv!
Era! Remélem senki nem esik sehovasenem. ;)
Átlagom: 30Km/1 esés. ;D Az esõ elleni cuccot nem értem. Ha tekerek ömlik rólam a víz, plne ha idõre. Tehát nem fázódom, ver-
seny után pedig türcsi szárazruha.
Persze verseny ügyben nincs különösebb tapaszta-
latom, de ha tekersz szerintem nem fáz6sz+.

Nyeregtáska helyett jó az a 3szög alaku vázraszerelhetõ tatyó.

csácsá

bikezozo

bikezozo

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Ja és egy jó tanács mindenkinek:!!!

Egyél mielõtt éhes leszel, és igyál mielõtt szomjas leszel!

Alaptörvény és semmi gáz nem lessz!!!!!!!!! ;)

bikezozo

bikezozo

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Amint ERA írta a Camelback a legjobb megoldás, hisz kiküszöbölöd a "fél kilót" mert egyben az a kulacsod is.Viszont jómagam már hagytam el a hátsó zsebbõl csokit.
Lehet hogy túl könnyû volt a csoki vagy a terep túl rázós? ;D

Ha lehet én is mellékelni szoktam a hátizsákot, mert úúútálom ha a párámban fürdik a hátam, vagy az ujjaim zsibadnak a túl feszesre húzott vállpántok miatt. Rövid távra csak a zseb, a 65km táv fölött biztonság kedvéért cipelem a cuccost.

Era ha nagyon akarod minden klappul összejön!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ahogy közeledik a verseny ideje úgy szállnak füstbe a terveim. Szombaton délelõtt lesz a húgom ballagása, a szállásom bizonytalan, nem tudom mikor érkezem. Már csak az biztos, hogy ott leszek a rajtnál.

A szedvics a maratonon nem nyerõ, mert mire feldolgozza a gyomrod a nehéz kaját, addigra teljesen kipurcansz, pláne, ha még emelkedõ is jön. Ilyenkor az energia, mûzli szeletek, tartalék banánok, túrórudik, csokik, szölõ cukor a nyerõ. A lényeg, hogy könnyen felszvódó legyen.
Camelback-em van, így van hely a tartaléknak, esõ ruhának és a víz súlya 2-3 kiló, mikor indulok. Viszont tényleg védi a gerincem esésnél.