Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Most miért izélnek?!?.... mennyivel volt rövidebb? 7 kilcsivel?...azt majd Szilváson bepótolják...az úgyis több annyival az elõírtnál! :D
De komolyan! akkor Szilvás ezek szerint módosúlni fog? ajaj....

(félek ha a szövetség ilyen kemény lesz jövõre senki nem kap rendezési jogot....)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem azért ez egy kicsit erõs döntés volt, de így precedens értékû, így a többieknek van mitõl félni...de akkor jobb ha a harang most lefújja:D:D
De azért remélem jövõre is lesz Flash!De azért az elit is megkapta a magáét...

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest

Sziasztok,
a 2006-os évben a szövetség által kiírt versenyekre (MK-k és OB-k) nem kaphat rendezési jogot.
Setike

Nem volt vajszívû a szövettség...

A sokat emlegetett gödör benne volt a középtában is??? Mer én nem találkoztam vele és el sem sikerült tévednem!
One planet, one tribe...

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Sziasztok,

Újabb híreket és tudnivalókat szeretnék veletek megosztani, kérlek továbbítsátok a sportolóitok felé.

Ez a levelet mint egyesületi vezetõ kaptam a sopron maratonról:
"

1/ Sokatok kedélyét borzolták a múlt hétvégén lezajlott soproni MX Magyar Kupa futam férfi felnõtt mezõnyében történtek. Az elnökség a következõ döntést hozta ezeknek a kezelésére: A versenyt szervezõ egyesület a pályabiztosítás hiányosságai, a szabályzatban kiírtnál rövidebb táv és versenyidõ miatt a 2006-os évben a szövetség által kiírt versenyekre (MK-k és OB-k) nem kaphat rendezési jogot.

A verseny „bojkottálása” miatt a beérkezett elsõ 9 versenyzõ írásbeli figyelmeztetésben részesül. A pénzdíjat kapott versenyzõk ún. „felfüggesztett” pénzbüntetésben részesülnek. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az év folyamán további fegyelmi vétség gyanújába keverednek, akkor a Sopronban kapott összeget be kell fizetniük pénzbüntetésként.

"

Setike
Setike kicsi tigger (Mérgesmókus l.)
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Ha elesen kritizaltam volna valamit nem ez lett volna a hangnem, tenyeket irtam le amik egyeseknek nem tetszik sajnalom. es a hogy jovok hozza? en masik teruleten (nem sport) tudom ugy vegezni a munkamat tobb emberrel egyutt, hogy masoknak, akik abban reszt vesznek nincsen bajuk.

Csak Ti irjatok nekem a hangnemet...olvassatok vissza a tieteket...figyelemremelto hogyan lehet az embereket befolyasolni 1-2 yo beirassal. a tobbiek ugyanezt teszik, ha valaki maskepp ir a sajat velemenyet akkor mar problemas az illeto. elvegre ez a helyes hozzallas magyarorszagon.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Én is megyek!!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
A jelek tényleg benne voltak a zacsiban!
Szerintem sem volt annyira rossz ez a rendezvény mint amennyire ezt egyesek állítják. Egyik hiba sem volt olyan oltári nagy. És különben is csak az nem hibázik aki nem dolgozik!
Nem a neves külföldi maratonokhoz kell hasonlítgatni, mert ott lényegesen más az emberek hozzáállása mind résztvevõként, mind nézõként, mind pedig szponzorként. És nem hiszem, h ez csak a pénzen múlik. Amíg vannak akik leszedik a jelzéseket (mert én elhiszem, h kitették), addig nem igazán lehet mit csinálni. Nem lehet minden jelzés mellé õrt állítani, és az sem megoldás, ha áramot vezetünk a jelekbe. Bár... :chin:
Esetleg lehetne több jelzést kirakni, és akkor még így is maradna elég.
Én bízom abban, h jövõre kijavítják azokat a problémákat amiket itt felvetettünk és a szervezõk hatáskörébe tartoznak!
Én ott leszek jövõre is!!!

Amar

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
LEO!

Szívbõl kívánom, hogy a Ti versenyeitek (Pannon Maraton sorozat) minden olyan hibát nélkülözzenek, melyeket fentebb felróttál nekünk!

Viszlát!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Oké rendeben van! Még nem tudom, hogy hogyan de jövõre meglesz!

most is volt a csomagban egy fénymásolt lap amin rajt voltak a jelölések!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

vagy valamilyen szórólap hátuljára rá lehetne esetleg nyomtatni.

Lehet, hogy csak nekem volt - bár nem hiszem :P -, de az én kis narancssárga zacsimban, amit a rajtszámátvételnél kaptam, abban volt egy [sõt kettõ] szinttérkép, hátán a szabályokkal és annak az alján ott voltak a jelölések, és azok jelentései...
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Oké rendeben van! Még nem tudom, hogy hogyan de jövõre meglesz!
1.9D

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
A jelölésekkel szerintem van egy globális gond, ami nem csak erre a versenyre érvényes. Írjátok, hogy UCI szabály szerinti jeleket használtatok.
A profik biztos ismerik. De én kis hobbybiker szégyen de nem ismerem õket. Rá is kerestem a neten.
A pannonmaraton honlapján megtaláltam, kint vannak a jelek. Szerintem jövõre ti is feltehetnétek a honlapra, vagy valamilyen szórólap hátuljára rá lehetne esetleg nyomtatni. Ez csak egy népnevelõ ötlet.:)

Az ominózus árok azért volt iszonyat balesetveszélyes, mert a pálya sehol nem volt igazán technikás. A lazán tekerhetõ lejtõk szépen elaltatják az ember éberségét. Aztán egyszercsak jön egy bazi nagy gödör. És kész a csúnya perecelés.:(

Kösz az eredménylista javítást.:)

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek, aki értette, hogy mit akartam írni! Gondolom, az eddig hozzászólásimból, és a szervezõtársak hozzászólásiból is tisztán látszik, hogy az építõ jellegû kritikát szivesen vesszük, hiszen abból tudunk tanulni, így tudjuk majd jövõre a hibákat kijavítani! :lol6:
Egyedül a nagyon durva, mindent leszóló hangnemet nem tûrjük, úgy gondoljuk a hibák ellenére, nem volt egy katasztrófális rendezvény, legálább is én mint rendezõ is jól tudtam magam érezni, és szerintem ez nagy szó!
Aki akar, az úgy is eljön jövõre, aki pedig nem, azt meg úgysem lenne érdemes rábeszélni, hiszen elég valószínû, hogy csak azért sem érezné jól magát! :wallbange
1.9D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én pl két éve nem járok harang versenyekre...nem éri meg...de asszem jövõre is megyek a flashre...úgyis útbe esik a gardáról hazafelé:D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Szerintem is néhányan átestetek a ló másik végére a kritikát illetõen, én értem hogy építõ jellegû meg minden de azért azt is vegyétek figyelemben, hogy a szervezõk dolgoztak elég keményen, és ezt nem érdemlik meg.
jövõre ott leszek!!
szam

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég

ha valamiért fizetsz, és nem azt kapod, amit vártál, akkor azt kritizálhatod...
ha egy ingyenes verseny lenne, akkor megérteném, hogy felháborodsz a kritikán, de igy hogy fizetett érte, igenis joga van leszólni a 40-50 ember munkáját, ha az õ pénze bánta...

a másik pedig ez a "akkor ne gyere jövõre" hozzáállás ez nevetséges!
oké nem megy...
sõt én sem megyek, mert nem tetszett...
és hidd el ez a hozzáállás hosszú távon a maratonotoknak nem fog túl jót tenni...

Abszolut jogos a ne gyere jovore,en is azt nem ertem ha egyeseknek ennyire nem tetszik,akkor mi a f*szomnak jarnak versenyre.Komolyan neha az az erzesem minden szarba belekotnek,mintha csak azert mennenek el,hogy aztan fikazhassak.Amugy meg nem tesz rosszat a maratonoknak ez a hozzaallas,sot jot tesz,mert a normalis emberek ugyis elmennek,az ilyenek meg ugyse hianyoznak,lemaradnak legfeljebb egy jo kis versenyrol,mert jovore mar kijavitjak a hibakat a szervezok...na mind1 errol ennyit

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem a kritizálással volt a baj, hanem a hangnemmel!
Intelligensen bárki kritizálhat, az nem gond...
A ne gyere jövõre pedig jogos...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Kedves Leo!

Ha ennyire nem tetszett ne gyere jövõre. ........................................................................................................................
Egyébként pedig hogy jössz Te ahhoz, hogy 40-50 ember több heti, havi munkáját ilyen hangnemben leszold! Ki vagy Te?

ha valamiért fizetsz, és nem azt kapod, amit vártál, akkor azt kritizálhatod...
ha egy ingyenes verseny lenne, akkor megérteném, hogy felháborodsz a kritikán, de igy hogy fizetett érte, igenis joga van leszólni a 40-50 ember munkáját, ha az õ pénze bánta...

a másik pedig ez a "akkor ne gyere jövõre" hozzáállás ez nevetséges!
oké nem megy...
sõt én sem megyek, mert nem tetszett...
és hidd el ez a hozzáállás hosszú távon a maratonotoknak nem fog túl jót tenni...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
bárki , bármit mond szerintem egy jól szervezett maraton volt és én nagyon jól éreztem magamat, akinek nem tetszik az jövõre ne jöjjön a többiekkel meg úgyis találkozunk!!!
grat a szervezõknek!!!!:clap:
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
:juhu: Azt látod nem tudom, egyébként pedig igazad van! :scared:
1.9D