Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Halihó

Atis,akkor te Hapekot el tudnád hozni,neki még nincs szállítója...

Levi +keró:Zsoltiákkal
Dani +keró:Zsoltiákkal
Enté +keró:Krisszel
Zs+Zs +keróik:Forddal
Soma Láda ótó:Edi,István74,Wody21 ha jó mindenkinek
Krisz-Megyek opel comboval. Tudok vinni 5-6 bringát és egy személyt.
Epyc - Kocsival, 1 bringa helyet tudok biztosítani, juci igencsak velem jön, úgy számoljatok
Juci:Epyckel
Megi:Zsoltiákkal, kerója epyckel
Atusch Hapekkal vas+autó

Krisz,ha akkor nem dolgozom simán lesöprünk mindenkit :D
Az erõ velünk van! ;)

Most nézem az Esti sóderben férfiláb szépségversenyre lehet nevezni :D

Enté szólt hogy lenne egy ilyen tekerés, ketten mi is mennénk(kocsi van, bringák is :) ). Mikor lesz az indulás? Csoportosan kocsival, vagy majd megbeszéljük hol lesz az érkezési pont és akkor mindenki oda megy?
Annyit olvastam, hogy Mádig mennénk és onnan Erdõbénye felé lenne a tekerés.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Sajnálhatjátok, hogy kihagytátok a mai tekerést. 120 kili lett a vége és Bartusék szolgáltatták a talpalávaló 37-40 közti tempót. Berettyóújfalunál kipurcantam, Mikepércs elõtt eléheztem, onnan csak rugdostam a pedált, de együtt értünk be. És 4-tõl még 2 spinning....

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Anyának kellett segítenem ma reggel, így nem tudtam elmenni a mai tekerésre Nagy Zoliékkal. Olyan 2-3 körül valaki kb. 2 órát lazábban?

Országútival neked mennyi a laza?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Peti! Nekem inkább a 3 óra lenne jó, mert még itt lopom a napot a Chiliben. A számod küld már el, mert nincs meg.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Coldi: így, hogy juci csatlakozott a Frontunkhoz, már van ofisöl túravezetõnk is, aki bár Debrecenben eltéved, de lesz most nála Zemplén térkép is, ami reményre adhat okot, hogy nem csap át szerény túránk egy Blairwitch Projekt-be :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Sziasztok!

Ha van még hely a holnapi Zemplén menetre akkor szívesen csatlakoznék. Azon belül is rövid távra.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

Anyának kellett segítenem ma reggel, így nem tudtam elmenni a mai tekerésre Nagy Zoliékkal. Olyan 2-3 körül valaki kb. 2 órát lazábban?

Szia Dani, én is úgy jártam ma, hogy nem tudtam Zoliékkal menni, úgyhogy mehetnénk együtt. Merre akarsz tekerni? 2 óra 3 perckor találkozhatunk valahol, mondjuk Fiat szalon, vagy Vezér sarok, csak hogy idõben odaérjek.
Szerintem Böszörmény/Balmaz felé jó lenne, vagy majd kitaláljuk. Olyan 4re szeretnék visszaérni. Na?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

A Júdeai Nemzeti Frontos tempó nekem is megfelel, majd állszakállt ragasztok és kaviccsal dobálom az arra járókat Posted Image

Én meg önkéntes merénylõ leszek álnapszemüvegben, már tömöm is lõporral a vázat :-)

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
A Júdeai Nemzeti Frontos tempó nekem is megfelel, majd állszakállt ragasztok és kaviccsal dobálom az arra járókat Posted Image

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

Ma nosztalgiából kipróbáltam a 47-est, ezt a hibát a következõ években nem igen fogom elkövetni.

Na és mi a baj a 47-essel???

Nyáron tudom mi: k**va sok a muslinca az út mentén, elmész Derecskéig és úgynézel ki mintha mákostésztát ettél volna, csak sz*rabb érzés...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Még a karácsony másnapján rárakott koszt fogom lemosni róla ma és ez sajnos nem vicc.

És akkor ez az élet melyik része, a rettenetes vagy a kibírhatatlan? :-) Mondjuk az év eleje az nálam is különbözik a szezontól mivel télen egyáltalán nem szoktam bringázni. Idén márc. 15.-én ültem elõször nyeregbe és azóta alig tekertem 800Km-t. Április végéig csak szagolni szoktam a métereket ezértis nem csatlakozok holnap a 4évszakosokhoz.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Jó reggelt!

Édes pofák vagytok! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Coldi: ha akarnék sem menne gyorsabban a dolog:) Tavaly heti 5-6 edzéssel nyomtam szinte egész évben, most kb. akkor látom a bringát, amikor betévedek a garázsba. Még a karácsony másnapján rárakott koszt fogom lemosni róla ma és ez sajnos nem vicc.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

OK, majd csinálunk ilyen ládavadász túrákat is!

úúú!

itt debrecenben is van pár

na utánaolvasok majd, hogy hogy megy

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

ez a dolog érdekelne, persze nem most hetvegen, de érdekelne

szóval érdekel

majd öö

OK, majd csinálunk ilyen ládavadász túrákat is!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Geokesingezni nem akar valaki? :-)

ez a dolog érdekelne, persze nem most hetvegen, de érdekelne

szóval érdekel

majd öö

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Erõviszonyok a magam részérõl: megyek ahogy jól esik, de fotózni-túrázni, "egykisdombralecsücsülünk" jellegûre tervezem a dolgot :) Majd csapódok egy ilyen bandához (ha lesz) :) Ha nem, akkor megalakítom az egyszemélyes Júdeai nemzeti frontomat :D

Geokesingezni nem akar valaki? :-)
Egyébként én is hasonlóra tervezem a holnapi hegyezést, majd valahogy széttagolódunk sértõdésmentesen, a kemény mag úgyis le fog lépni, aki meg keménynek érzi magát és mégis kidõl azt meg majd felkarolják a dombracsücsülõk.
Epyc, javaslom azonnali hatállyal alapítsuk meg egynapos természetjáró szakosztályunkat! Szóval aki lassabb fordulaton szeretné magáévá tenni a hegy szellemét vagy szellemnõjét az csatlakozzon hozzánk!

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 posts

Biztos lesz 2-3 térkép, lesznek különbözõ útvonalötletek, különbözõ célok, amik biztosan sok ponton egybeesnek.

Szerintem kapaszkodjatok ebbe a mondatba és érezzétek jól magatokat a hegyekben!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Figyu!
Olyat szokott csinálni valakinél ez a fórumosdi, hogy állandóan kilök és újra be kell jelentkezni? Ez szerintem nem függ össze a furcs égett szaggal, ami a gépbõl jön.

nekem melóhelyen van ilyen, és nagyon idegesítõ. van, hogy tizedjére küldi ela hozzaszolasomat.

de itthon megy frankón