Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. április 04. - 07:06

aki szeretne (má' nem engem), az jöjjön MA 9re a bodegához, harmashegyalja odavissza keróúton, 42 km kb.
egyetemi szervezés
Írta 2009. április 04. - 00:41

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. április 03. - 23:43

Én is csak viccelek veled, mióta beregisztráltál. Tõlem kaptad a legtöbb osztást. Ezután is igy lesz...
Ha így érzed jól magad akkor csak nyugodtan

Írta 2009. április 03. - 23:28

Az az érdekes, hogy olyan sértõn beszólsz ha egy picit viccelek veled.
Én is csak viccelek veled, mióta beregisztráltál. Tõlem kaptad a legtöbb osztást. Ezután is igy lesz...

Írta 2009. április 03. - 23:23

Akkor nem értem miért baj neked, hogy mennyit megyek.
Az biztos, hogy más lángon égünk. Mindig is szerettem feszegetni a határaimat.
Én igy érzem jól magam.
Félreértés ne essék, én egy szóval sem mondtam, hogy baj volna.
Annyit mégy, amennyit akarsz. Én nem korlátozlak, hisz semmi közöm hozzá.
Én is feszegetem a határaimat a magam módján, nincs ebben semmi kivetni való.
Örülök, hogy jól érzed magad.
Az az érdekes, hogy olyan sértõn beszólsz ha egy picit viccelek veled.
Egy seholsincs jöttment újonctól veszed ennyire zokon?
Inkább érezd magad jól, azzal magadnak is többet használsz.
Írta 2009. április 03. - 23:13

Hozzád képest nem is akarok valahol lenni, hisz én nem fitogtatom a teljesítményemet,
Akkor nem értem miért baj neked, hogy mennyit megyek.
Az biztos, hogy más lángon égünk. Mindig is szerettem feszegetni a határaimat.
Én igy érzem jól magam.
Írta 2009. április 03. - 23:05

Üdv, mindenkinek!
Hapek: küldtem neked üzenetet iwiwiwiwiw-en.
Köszi. Válaszoltam is rá

Írta 2009. április 03. - 23:04

Az enyémen kivül csak az Enté bringája jön velem, ergo senkivel nem baszok ki. Az, hogy nem leszünk barátok, nagyon nem izgat, de ezt te is érzed.
Nem szülök legendákat. Az viszont a te bajod, hogy évi 6000-8000 km-eddel sehol sem vagy.
Köszönöm Zs.. Te legalább vágod a dolgot.
Akkor semmi gond. Én ott tartottam, hogy a combóban 5-6 vas is elfér, s lehet ki is használják, elnézést is kérek, hogy azt feltételeztem, hogy bárkinek is keresztbe teszel. Bár nincs rá okom, hisz nem sértettelek meg, se gondolatban, sem szóban, sem írásban.
Én nem tekintelek ellenségemnek, de azt sem tartom kizártnak hogy barátok lehessünk, összeomlani viszont nem fogok, ha ez nem történik meg.
Tiszteletben tartom azt, hogy nem vagyunk egyformák, s a Te személyiséged egy kicsivel magasabb lángon ég, mint az enyém.
Hozzád képest nem is akarok valahol lenni, hisz én nem fitogtatom a teljesítményemet, hanem egyszerûen szeretek biciklizni.
Az hogy neked ez a sehol se vagyok kategória az csak a Te problémád.
Ha neked ez jól esik, akkor legyen Neked!
"sporttársi szeretettel"
Írta 2009. április 03. - 22:45

Írta 2009. április 03. - 22:41

Figyu!
Olyat szokott csinálni valakinél ez a fórumosdi, hogy állandóan kilök és újra be kell jelentkezni? Ez szerintem nem függ össze a furcs égett szaggal, ami a gépbõl jön.
A számítógép alkatrészekben füst van. Ha kijön belõle a füst, elromlik a gép. Erre figyelj oda!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. április 03. - 22:39

Olyat szokott csinálni valakinél ez a fórumosdi, hogy állandóan kilök és újra be kell jelentkezni? Ez szerintem nem függ össze a furcs égett szaggal, ami a gépbõl jön.
Írta 2009. április 03. - 22:26

Hapek: küldtem neked üzenetet iwiwiwiwiw-en.
Írta 2009. április 03. - 22:25

Krisz: az a probléma szerintem, hogy ezzel esetleg azoknak teszel keresztbe, akiknek a vasa a te kocsidban utaznának.
Az enyémen kivül csak az Enté bringája jön velem, ergo senkivel nem baszok ki. Az, hogy nem leszünk barátok, nagyon nem izgat, de ezt te is érzed.
Nem szülök legendákat. Az viszont a te bajod, hogy évi 6000-8000 km-eddel sehol sem vagy.
Köszönöm Zs.. Te legalább vágod a dolgot.
Írta 2009. április 03. - 22:10

Kösz Coldi, hogy azt hiszed ezt azért írtam mert erõs vagyok. A virágszedõk közé tartozom, csak a nagy társaságból kialakuló feszültségek elkerülése végett akartam tagozódni (gondoltam, hogy más-más igények vannak a távra és a tempóra). Amúgy mi tényleg megyünk minden hétvégén a hegyekbe, tehát nem a szétedzés a lényeg. Itt viszont visszautalnék az elõttem szólóra, aki viszont nem jut fel mindig, így érthetõ hogy többet akar a vasárnapból kihozni mint "egy csákót egy rózsát vagy egy csipcsipcsókát". Hát csak ezé...
Írta 2009. április 03. - 21:58

Krisz: az a probléma szerintem, hogy ezzel esetleg azoknak teszel keresztbe, akiknek a vasa a te kocsidban utaznának.
Egyébként biztosan senki nem akarja rád erõltetni az akaratát. Ha gondolod válhatsz hegyi kerekes yetivé, s újabb legendákat szül(sz) :-D
Írta 2009. április 03. - 21:50

Lehet hogy bunkó paraszt vagyok, de keveset vagyok egy évben hegyen, hadd döntsem már el mennyit akarok tekerni.
Peace
Írta 2009. április 03. - 21:48

Remélem az autó-személy-keró kiosztás akkor tiszta mindenkinek.
Nixt árulás: ajánlottam is Daninak, hogy menjen veletek, tudod, miért....., de látom késõbbre rakta a tekeréseteket. De úgyis mindegy, mert te már nem leszel fiatalabb, több alvásban sem lesz részed, úgyhogy mindig lesz mentséged:-)
Írta 2009. április 03. - 21:26

Zozobá vagyok Norbee belépésével.
Kicsit túl van lihegve ez a ki mennyit menjen dolog!!!!!
Nem rá értek még ebben az évben széthajtani az agyatokat, szerintem együtt kellene maradni, mert nekem mindig élvezetesek maradnak azok a tekerések maikor újoncokkal együtt "felavatjuk" a "hegyet". Emlékszem Denira Lecsára, Cickondra, Nagy Jani barátomékra, és még sokan másokra, akik végül valamilyen úton módon az itt jelenlévõ társaság nagy részét ismerik.
Az együtt elvihogott, eltöltött idõ és a szabadban való tekerés legyen a fõ célpont.
Ráértek kihajtani magatokat a maratonokon, és más egyéb haveri tekeréseken, teljesítménytúrákon.
ÉN IS FOS VAGYOK MÉG AZ ELEJÉN MAJD MEGLÁTJÁTOK!!!!

A körhátszél legyen veletek !!! Zozóbá
Kapcs. ford.
Írta 2009. április 03. - 21:20

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"