Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Az én képeim a tegnapi túránkról,teszt jelleggel telefonnal csinálva.Jóval kevesebb,és több táj van benne:)
http://090404.debrec...k.fotoalbum.hu/
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Zolinak kifejezetten köszönöm a túravezetést!

Ezért már én is megkaptam a magamét...:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
A Zempléni csapat debreceni részébõl is megérkeztünk haza, békés kisvárosunkba.
Kezdõkként is alaposan felavattuk a hegyet. "Sehol nem vagyok" ugyan, s nem csodás, drága gépen tekertem, az arcom is kicsi, de meg kell dicsérjem magam :) A kis csörgõs, csattogós Vörös Bika is igazán szépen teljesített. Hálát adok neki érte, hogy felhúzott a hegyre, s mikor lefelé szökdeltem a termésköveken, akkor sem dobott le a hátáról.
Tittyman forgatókönyve ugyan félig bejött. A kezdõcsapat ugyan szétbomlott, meg is sirattuk volna, ha nem magunkat jól érezni mentünk volna a hegyre. Mivel az öröm vezérelt, így csak a hegyre koncentráltunk. Az "arcok" szép csendben bojkottálták a Zempléni csapatot, de azért így is voltunk annyian amennyien kellett, hogy maradjunk. A Vörös Bika és a Magellán oda és visszaúton is békésen meg volt a KTM csodával.

Igazán köszönöm a társaságnak ezt a kellemes napot!
Le a kalappal mindenki elõtt!
Zolikának kifejezetten köszönöm a túravezetést!
Red Bull4ever

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Nem téged akartalak te idióta:)Ja és bár Orsi csinos lány,nem is õt,a hegy az én szerelmem!!:)Benne vagyok,csak ott járnánk már!:)
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Léta felõl, a nyugdíjas úton, bár Székelyhídnál 2 dög rámragadt :D

Hétvégén ha nem esik hó, részemrõl mehet egy ilyen irányú kör!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Imi: Még jó, hogy nem engem akartál megcsókolni... Örülök én is hogy újra nyeregben vagy, a Bükkszentkereszti emlkedõn legközelebb is meccselünk egyet!
Alex: Szerintem az én ismerõseimet láttad.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Alex, neked már nagyon bejön ez a román kör :-) Melyik irányból toltad, izé tekerted? :-)

Léta felõl, a nyugdíjas úton, bár Székelyhídnál 2 dög rámragadt :D

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Mennyit toltál Coldi, izé tekertél ? :)

Volt egy sunyi nagy emelkedõ hajtûkanyaros amit nem láttam be és már nem tudtam annyit visszaváltani hirtelen, na azt a kanyart áttoltam.
Azt beszéltük meg, hogy 60 Km-t mondunk a fórumon! Igazából többet mentünk, dehát mi voltunk a softcore team, mi nem beszélhetünk nagy számokkal! Volt 2 lányunk is akik példásan teljesítettek és igazi színt vittek a túrába! Molnár Zolival tavaly voltam elõször a Zemplénben - akkor csak hármasban - ma is kitûnõen "dolgozott"! Teljesítménycentrikus, és egyben igazi kirándulós csapat jött össze.....egy élmény volt!

Alex, neked már nagyon bejön ez a román kör :-) Melyik irányból toltad, izé tekerted? :-)

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Zemplén hazaérkezett. Eszményi idõben, iszonyat jól sikerült a túra! Nagyon jól éreztem magamat, de mindenki más is! Végülis nem arra a dombracsücsülõsre sikerült, mentünk rendesen, kivéve Erdõbényén ahol ebédeltünk és bejártuk a falut. Képeket majd holnap intézem!

Mennyit toltál Coldi, izé tekertél ? :)

Úgye nem fórumos arcokkal találkoztam Értarcsánál szembõl ?:wallbange

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Zemplén hazaérkezett. Eszményi idõben, iszonyat jól sikerült a túra! Nagyon jól éreztem magamat, de mindenki más is! Végülis nem arra a dombracsücsülõsre sikerült, mentünk rendesen, kivéve Erdõbényén ahol ebédeltünk és bejártuk a falut. Képeket majd holnap intézem!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Én is haza érkeztem idei elsõ hosszabb lélegzetvéletû tekerésemrõl, BP-Nagykovácsi kisebb nagyobb eltévedésekkel, egy felütéses defektel, és sok sok szép élvezetes leejtõvel folyt le ez a tekerés. Ha erre jártok elviszlek titeket, nagyon szép és technikás lefelék vannak:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Köszi mégegyszer fiúk a tegnapi Bükköst, tényleg állat volt. Megyünk/megyek még az biztos!

Buksi (drága egyetlen öcsém) te meg ne Photoshopolj hanem tekerj!

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Mikor annak idején elkezdtem bicajozni azért csináltam mert imádtam tekerni,élveztem,aztán Tomi felvitt a hegyekbe és beleszerettem,aztán lett ahogy lett,de mindig is nagy álmom volt hogy egyszer visszatérek régi szerelmemhez,és Tominak hála ez tagnap megtörtént!Igaz a csók elmaradt,mivel elég nyüzsi volt a parkolóban,mikor megérkeztünk, és hát ez nem is tartozik másra csak rám és a hegyre:)Szóval isteni volt tegnap!Orsiról mit is írhatnék még,hiszen Tomi leírt már mindent róla,és az ilyen photoshopos megjegyzéseket kéretik mellõzni!!!!Köszi Tomi,és Orsi,és már várom a következõ kiruccanásunkat:)A telóval csinált képeim felrakom amint lesz egy kis idõm.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
jó kirándulást a Zemplénbe utazóknak!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Érdemes megfigyelni, hogy Orsi a képek 99%-án mosolyog még estefelé is!

Khmmm... Hogy is mondjak ezt a "nagyok": Photoshop :D

Vigyetek sokat terepre, ne legyen papirkutya :)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Ebben a percben indulok Mádra.

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Gratulálok a jól sikerült túrához. Igazán szép képeket sikerült csinálnotok!
Még csak egyszer kirándultunk Orsival (nem ekkora távot, mint Ti most), de már ez a mosolygós, vidám hozzáállás akkor is igencsak észrevehetõ volt nála teljes pofaszélben is. A futásban edzett lábak csak hab a tortán. A "nagyok" nem mindig vállalnak be olyat, mint sok kezdõ. Mi (kezdõk) még tapasztalatok nélkül, talán többet kockáztatunk. Van akinek bejön, s ezzel képességei jó irányba tolódnak, s van akinek nem :)
Jó pihenést a tegnapiaknak, s jó túrát a maiaknak :)
Red Bull4ever

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Képek itt! Érdemes megfigyelni, hogy Orsi a képek 99%-án mosolyog még estefelé is! Ilyen képeket szeretnék holnap mindkét bagázstól kapni!
Zárójelben megjegyezném, hogy elsõre lejött a Hámori tó felsõ részén lévõ gyökeresen ahol a "nagyok" letolták..........
Nem is sztárolom tovább, ügyes és erõs volt.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Posted Image
Posted Image

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike