Viszont! Eladó a villám! Manitou R7 Super Lockout. Mivel elsõ tulaja vagyok és én használtam, így az értéke pénzben gyakorlatilag kifejezhetetlen, de most csak itt, egy baráti 45e-ért a tiétek lehet a Hét Fõbûn. 20 cm-es nyaka gondoskodik a 18"-os váz kompatibilitásokról és mivel követi a trendet ezért v-féket nem, de post mount rögzítése révén tárcsát csavarodás mentesen fogad. Használatból adódó karcok vannak rajta, de most esik át egy friss szervizen, így mûszakilag is garantált a hibamentes mûködés. Ezen vellák gyári súlya 1540 gramm vágatlan nyakkal, de mivel ebbõl már leesett valamennyi ezért közel van a másfél kilához, ami valljuk be nem rossz! Szóval csak tessék, csak tessék, fürgén-szaporán, mert a piactéren egy 5-sel kövérebben lesz feltéve
Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2009. május 27. - 15:05
Viszont! Eladó a villám! Manitou R7 Super Lockout. Mivel elsõ tulaja vagyok és én használtam, így az értéke pénzben gyakorlatilag kifejezhetetlen, de most csak itt, egy baráti 45e-ért a tiétek lehet a Hét Fõbûn. 20 cm-es nyaka gondoskodik a 18"-os váz kompatibilitásokról és mivel követi a trendet ezért v-féket nem, de post mount rögzítése révén tárcsát csavarodás mentesen fogad. Használatból adódó karcok vannak rajta, de most esik át egy friss szervizen, így mûszakilag is garantált a hibamentes mûködés. Ezen vellák gyári súlya 1540 gramm vágatlan nyakkal, de mivel ebbõl már leesett valamennyi ezért közel van a másfél kilához, ami valljuk be nem rossz! Szóval csak tessék, csak tessék, fürgén-szaporán, mert a piactéren egy 5-sel kövérebben lesz feltéve
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. május 27. - 13:23
mekkérdezem eladóe aztán fölhílak.
Pussz!
Írta 2009. május 27. - 12:45
Nincs nevezésem, tudod, gyûjtök!
Napsütés, tengerpart, pálmafákra....?
Írta 2009. május 27. - 10:38
kipattintható porvédõ volt, köszi a tippet. Már csak össze kéne rakni.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. május 27. - 10:21
Ha valakit érdekel, lesz 30 és 60 km-es kerékpáros teljesítménytúra is a Hortobágyon. Valószínû, hogy olyan helyeken lehet majd tekerni, ahová egyébként nem jutnánk el.
Szint az nem lesz.
http://www.futanet.h...fr_delibab.html
Milyen jó, hogy július 4-én lesz a Duna Maraton is!;-)
Írta 2009. május 27. - 10:05
Szint az nem lesz.
http://www.futanet.h...fr_delibab.html
Írta 2009. május 27. - 07:38
Kkrisz!
Apropó szép bicikli...
http://piacter.bikem...t=220901&cat=15
ez az a váz amit nem bírtak eladni kb. 3 éven át az ebike-on?! Valaki mégis megvette?
Írta 2009. május 27. - 07:34
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. május 26. - 22:13
Írta 2009. május 26. - 22:12
Írta 2009. május 26. - 21:46
Nincs nevezésem, tudod, gyûjtök!
Írta 2009. május 26. - 21:38
HalihóVégre itt lesz Szilvás és a "nagymenõk" tudnak bizonyítani országos szinten is!:clap:
Ha te is indulsz a középen akkor nyomom,ha nem akkor csak túrázgatok egyett a csapattaggal
Errõl majd fotót kérnék,mert ez az egyetlen biztos pontotok a holnapi napbanDe hogy megnyugodj, holnap eldõlök a hegyen:)
Írta 2009. május 26. - 21:32
Igen, megköszönném.Vigyem el holnap a Skinny Jimmy gumit?
Az EÜ szettet már oda is raktam.
Írta 2009. május 26. - 21:30
Kkrisz: Akkor ezután is vele kell menni...
Soma állandó edzõpartnerem. Legyél te is! Lécci, lécci, lécci...
Vigyem el holnap a Skinny Jimmy gumit?
Egyébként 61,6. De az meg fog dõlni az új bringával.
De hogy megnyugodj, holnap eldõlök a hegyen:)
Írta 2009. május 26. - 21:25
A holnapi indulás a Krisz porontyaira való tekintettel lesz olyan késõn...
Mire gyüjtök most? Hmmm... Idõben meg fogod tudni.
Kkrisz: Akkor ezután is vele kell menni... Akkor megint csak majdnem mentetek 61,2-vel.
Végre itt lesz Szilvás és a "nagymenõk" tudnak bizonyítani országos szinten is!:clap:
Írta 2009. május 26. - 21:22
Kipróbáltam az o.utit Somával. Mentünk egy gyors kört. Még rajongóm is lett:)
Röfi: Soma jól bírta a 45-50-es tempót...
Soma: Sajnos csak olyan pálcikáknak készítenek jó mezeket, mint te vagy. Pedig az nekem kellett volna...
Írta 2009. május 26. - 21:10
HalihóRöfi ne aggódj, csak a fém vázról vágtam le az élõ szövetet:D
Na én is lebontottam ma délután az egyiket a csontról
De szép az új mezem
Jó késõn indultok....tán el kell búcsúzkodnod?Krisz, Wody: Igen, holnap megyünk és 1/2 9-kor lenne az indulás tõlem.
Mikinél hagytam Pesten a telefontöltõm, ezért nem voltam elérhetõ, meg azért sem, mert délután binyiglizni voltam. SMS-t küldjetek, mert spórolok az energiával.
Mire gyûjtessz,ne titkolózz?!!!
Írta 2009. május 26. - 21:02
Ez már nekem is feltûnt. Lehet fizetni a jogdíjakat!
Izom, Alex: lesz rendelés a CRC-rõl?
Kulluz: milyen a pyxis?
Soma: levágtam a sebet a térdemrõl. Kisollóval körbefeszegettem és alányúlva levágtam:)
haverok azt mondták hogy a súlya annyi mint egy szatyor petrezselyem:D
amúgy nagyon jó! csak attól félek hogy vagy a váz vagy a nyeregcsõ törik, mert most közel félméteres csõ lóg ki... persze a csíkon valamivel belül.
határozottan strapabíró, elfelejtettem hogy nem országúton vagyok, és az isten rögös hátán (földúton) úgymentem ahogy a csövön kifért...
a shimano meg a por ha találkozik nem éppen pontos váltás sül ki,
de az utak után lemosom a hajtást meg újra zsírozom, aztán ezzel kiküszöbölöm.
ja meg a fékekbõl fejre állós ABS-t csináltam:D ..dehát én már csak ilyen vagyok...
neked volt idõd kipróbálni az országútit?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére