Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Tittyman (van egy helyem Somának a suziban. :) )

Halihó

Na ezért cserébe Egerben befordulhatunk a Szépasszonyvölgyébe ;),csakhogy estére jó legyen a hangulat.

titty: gondolom nem ss-sel...:)

Szerinted van neki más?Rövidet még fixivel is bevállalnám,csakhát a kerékméret nem szabványos :( .. :D
Amúgyis,ezekkel az országútisokkal csak a gond van...(Krisz?)

Ki mikor érkezne Szilvásra elõreláthatóan?Röfi este lesz vacsoráztatás,asztalfoglalás?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
titty: gondolom nem ss-sel...:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Igen Epyc rövidezek ha isten is úgy akarja..

Ynga nem tehetek róla arra jártam megbotlottam és pont beleakadt a f....m.
Nemfogtöbbetelõfordulnibecsszó!!!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

teglasiXC

teglasiXC

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

teglasiXC: ha tudtok hosszabbat kijelölni, az természetesen simán jó! Porral sokat tényleg nem lehet kezdeni, de mondom én benne hagynám. Oké por, nem jó, de így van benne egy jó kis nehezített szakasz, ha már egyszer nincs hegyünk :) Ha ott elvágódsz, még fájni se fáj :)

Igen,most úgy tûnik,hogy tudunk hosszabat is kijelölni,mert lehet,hogy a dirt szekció elköltözik.tehát xc lehet az egész erdõ.Majd meglátjuk,mi sül ki belõle.Remélem azért,hogy a következõ versenyre is itt lesztek.Hívjatok még embereket.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
teglasiXC: ha tudtok hosszabbat kijelölni, az természetesen simán jó! Porral sokat tényleg nem lehet kezdeni, de mondom én benne hagynám. Oké por, nem jó, de így van benne egy jó kis nehezített szakasz, ha már egyszer nincs hegyünk :) Ha ott elvágódsz, még fájni se fáj :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Ezt szerintem te sem mondod komolyan. Nem az egész alföld annyira poros, homokos, mint ez a ...... vidék. Szikes talajról gondolom hallottál már jó, azon is van 2-3mm por, de alatta olyan mint a beton...

Arra célzol, hogy betonozott XC pályát kérsz? :scared:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Ha a belsõ oldalon tengelyre merõlegesen kotyog akkor a mûanyag perselyt kell kicserélni. Ez a csúszócsapágyasok átka.

Köszi Kkrisz!
ENTÉ:
1 éve vettem, nem mentem vele csak kb. 1300 Km-et, remélem nem kopott el benne semmi. Utána húzok, meg egy kis zsírt adok neki.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Hello.Én vagyok(14 éves) a téglási XC pálya tervezõje és megvalósítója.Ott voltam a versenyen is mint szervezõ.Azt szeretném kérni,hogy írjátok már le,hogy mi tetszett és mi nem.Fontos,mivel a következõ versenyt jobban szeretnénk megvalósítáni,bár szombaton sem csalódtunk.Sziasztok.

mivel szintet nem lehet beletenni alföldön, ezt nem is firtatom

a homokos részt viszont epikkel ellentétben kivenném, hogyismondjam: az nem technikai elem :)

sok cxo futamon és ob-n is voltam, a legtöbb pályát bejártam,de homok sehol nem volt.

a hangulat jó volt, zene oké, volt elég ásványvíz, nevezéssel nem volt gond, egy sima a4-es lapon lezajlott miden.

ez a dupla indítás furcsa volt elsõre, de ment könnyedén, hamar.

jövõre szeretnék kérni pár táncoslányt, hirtelen ennyi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

De mivel az egész alföld ilyen, ezért ezt szerintem nem lehet kikerülni.

Ezt szerintem te sem mondod komolyan. Nem az egész alföld annyira poros, homokos, mint ez a ...... vidék. Szikes talajról gondolom hallottál már jó, azon is van 2-3mm por, de alatta olyan mint a beton...

teglasiXC

teglasiXC

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Ami nekem nem tetszett, de nem venném ki, mert pont jó nehezítés, az a poros szakasz volt :) De mivel az egész alföld ilyen, ezért ezt szerintem nem lehet kikerülni. A többi zsír jó volt! Különösen tetszett, hogy az erdõben voltunk árnyékban és nem a tûzõ napon!

És szerinted bõvíteni kellene a pályát?Mármint hossz,rajt,cél stb.A porral meg nem tudunk mit kezdeni,hiába locsoltuk 1,5 órán keresztül 6 bar nyomással...láttátok mi lett belõle.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ami nekem nem tetszett, de nem venném ki, mert pont jó nehezítés, az a poros szakasz volt :) De mivel az egész alföld ilyen, ezért ezt szerintem nem lehet kikerülni. A többi zsír jó volt! Különösen tetszett, hogy az erdõben voltunk árnyékban és nem a tûzõ napon!

teglasiXC

teglasiXC

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hello.Én vagyok(14 éves) a téglási XC pálya tervezõje és megvalósítója.Ott voltam a versenyen is mint szervezõ.Azt szeretném kérni,hogy írjátok már le,hogy mi tetszett és mi nem.Fontos,mivel a következõ versenyt jobban szeretnénk megvalósítáni,bár szombaton sem csalódtunk.Sziasztok.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
2009-es Fox 32-höz keresek bovdenvezetõt (amit a szárba lehet betenni). Valahogy kimaradt a dobozból, lehet ezt külön kapni itt a környéken?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ha a belsõ oldalon tengelyre merõlegesen kotyog akkor a mûanyag perselyt kell kicserélni. Ez a csúszócsapágyasok átka.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Megvan a nevezésem is....

Hogyaaaaan?:) Jössz maratonolni? Milyen táv? Ha rövidezel (fél körte-deci kóla), akkor akár együtt is nyomathatnánk sokad magunkkal :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Ha nem kipattintható, akkor menetes és csavarni kell.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

István: Az oldalán lévõ porvédõt kipattintod, aztán meghúzod a 8-as anyát egy csõkulcsal.

Köszönöm Kkrisz, kipróbálom. Én is hasonlót gondoltam, de ránézésre nem tûnt kipattinthatónak a porvédõ.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
István: Az oldalán lévõ porvédõt kipattintod, aztán meghúzod a 8-as anyát egy csõkulcsal.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Zs.! Ynga! Lecsa!

Ma mászi? MIvel nem megyek sprintet, ezért fél 6 után már jó!

Ynga! Neked kötelezõ most megjelenni, hogy átvehesd a zenekari képekért a kellemes leülõs beszélgetõs sörödet!

Nekem sem fog ma menni. Holnap utazok, és meló után még kell vennem ezt-azt. Utána rohanás haza összepakolni, este meg zenekari próba.

Titty ha képes leszel egy ilyet megmunkahelyibalesetelni, rólam letehetsz!!
Ride 'n' roll

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Lesz mász. 3/4 6.

Nekem, ma nem, mert aluszni kell helyette, mert ma este csak 2 órát sikeredett.
Benézek majd olyan 7 után, mert Máténak viszem a bandázst.
Gabi a zinfókat is viszem! :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com