Nitro: akkor ez a húzós tag azért jó gondolom, mert ha elromlik, akkor cserélhetõ és bármivel könnyedén pótolható

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
http://www.autosforu...rshajtas-birsag
Valaki értelmezné ezt nekem?
Mi ez az 50km peróra sebességig....
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Kis segítség, pusztán érdeklõdés képpen! Ez a váz ( http://piacter.bikem...t=223352&cat=15 ) hogy mûködik? Próbálom fejben összerakni a hátsó rész mozgását, de létezik, hogy húzza a rugóstagot, vagy valamit nagyon nem értek?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
nem tud valaki olyan térképrõl hogy Magyarország földutai?
még annó az országútihoz szereztem olyan térképet amin jelölve volt hogy hol lehet sztrádán tekerni meg hol tilos...
biztos van valami földút hálózat féle is...
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
1 Éve van egy épített Merida tfs 100. Nem cserélek, csak fejlesztek.István, te milyen keróval nyomulsz most?
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Vagy egy Sram 7.0 és egy Shimano LX. Majd elõszedem.
Ma cseréltem lánckeréksort, de valahogy nem az igazi.
A kopott lánc a kopott XT sorral még mindig pikk-pakk váltott, nem úgy mint ez a Sram (talán 950-951-es) páros az LX váltóval.
Holnap lehet még rákérdezek, hogy lehet e upgradelni, vagy bejáródik a lánc.
Lefelé nagyon lomhán vált... (Nagyobb áttételre)
Ki mit ajánl?
Vagy egy Sram 7.0 és egy Shimano LX. Majd elõszedem.Adjatok 9-es monti sort. Használt is lehet! Mindegy hogy Sram vagy Shimano. De legjobb, ha olcsó is.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]