Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. november 30. - 14:05

-ha beljebb állsz, hogy ne tudjanak melléd állni, kaphatsz egy masszív dudálást, vagy egy száztíz centis sofõrrel megáldott suv- ot a hátadra.plusz lehet hogy kétszer vált a lámpa, mert a böhömkék szarul gyorsulnak.
-ha nem állsz nagyon be, mellédállnak.ez esetben a 10 másodperc ácsorgás után a melletted álló elfelejti hogy létezel, és már jön is a holttér.ha indulásnál nem elõzöl jobbról, túl lassú vagy ahhoz hogy egy apróbb úthiba miatti cikázást korrigáld.ha meg elõzöl, duda, rákormányzás, stb
-ha lassan becsorogsz elõre, párhuzamosan gyorsulsz az elsõ két autóval kb 2-300 métert, és az indulásnál keletkezett hézagokban bõven észrevehet a többi is aki elõz.
Ha meg látod a hosszú kocsisort, lassan mögéjük gurulsz, 90% hogy mire odaérsz az utolsóhoz, zöldre vált.
Ezek azok amiket fixivel is lehet tolni,aránylag biztonságosabb.Keróúton vagy járdán ütöttek már el, de a kassain még nem.Persze ez még változhat.De aki a padkán lavírozik,azzal kevésbé számolnak, mint azzal, aki foglalja a sáv negyedét.
Be agressive.Softly....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. november 30. - 13:58

Ha a bringáson látom, hogy határozott, (agresszív) és még szabálytalankodva is, de tudja mit akar, az nem zavar. De ha bénázik elõttem, mögöttem vagy mellettem, azt nem bírom. Sokkal veszélyesebb ha nem tudja kezelni a bringát, vagy nem ismeri fel a közlekedési helyzetet.
Na így szoktam én, határozottan, agresszívan, szabálytalanul (egyébként nem sorolhatnék be kanyarodáskor pl...), életveszélyesen:-D
Röfi, izom: a "szponzorálásotok" eredménye!
Írta 2009. november 30. - 13:44

Írta 2009. november 30. - 13:36

hapek: 1. igen, általában akkor teszi és általában akkor van a baj, amikor váratlanul elindul a kocsisor.
2. Magyarázd meg a holttér fogalmát annak a kerósnak, aki életében nem ült kocsiban és életében nem volt olyan helyzetben, hogy véletlenül ráhúzta másra a kormányt, mert nem látta. (és persze hogy a kerósnak áll feljebb, én meg megyek a börtönbe egy fasz miatt. már elnézést.)
Azt meg fõleg gondoljátok át, hogy az autósok zöme nem szokta nézni a jobb oldali visszapillantót (a bal oldalit se) és én is kb. azóta nézek szét 12x mielõtt elindulok, mióta kerózok is. Ez a többi autós társaimról nem nagyon mondható el. Talán a saját érdeketekben is jobb lenne, ha nem adnátok meg annak az esélyét, hogy otthon apát hiába várják....
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. november 30. - 13:26

2. Aztán nem a holtterében kell megállni, hanem elõtte, ahol látnak is. S mikor "hirtelen" megindul a kocsisor, elõre csak nézni fog...
"Szépen lassan jobbról meg lehet elõzni motorral,
biciklivel az álló kocsisort."
Ez nagyon buta szabály. Ilyet nem lenne szabad. Ne bénázzon a kocsik között, mert amikor meg hirtelen elindul a kocsisor, az autós mindenfelé fog nézni, csak a jobboldali visszapillantóba nem. Arról nem is beszélve, hogy a kerékpáros és a drága motoros is olyan érzékkel mászik be az autó holtterébe, hogy az valami gyönyörû.
Írta 2009. november 30. - 13:09

Halihó"Szépen lassan jobbról meg lehet elõzni motorral, biciklivel az álló kocsisort."
Pedig elég sokan gyakoroljuk ezt a mûveletet nap mint nap...
Ha a külsõ sávban nem szoktam elférni,mert a kedves autós kollega ráhúzott a padkára(néha direkt is amikor látja,hogy jövök),akkor meg megyek én a belsõben is,ott akkor legalább látnak

Írta 2009. november 30. - 12:50

Ez nagyon buta szabály. Ilyet nem lenne szabad. Ne bénázzon a kocsik között, mert amikor meg hirtelen elindul a kocsisor, az autós mindenfelé fog nézni, csak a jobboldali visszapillantóba nem. Arról nem is beszélve, hogy a kerékpáros és a drága motoros is olyan érzékkel mászik be az autó holtterébe, hogy az valami gyönyörû.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. november 30. - 12:21

Írta 2009. november 30. - 11:01

Írta 2009. november 30. - 10:07

Mit is írjak erre...

Khmmm... köszi szivi

Írta 2009. november 30. - 09:36

Írta 2009. november 30. - 09:33

HalihóAki elég nagy királyos, az már megengedheti magának a királylányosságot....Lásd: Freddy Mercury, Michael Jackson....vagy éppen Ratykó Mitics!
Krisz elég nagy....lehet ezért szereti a latex cuccokat

Mackó:ki volt az a másik õrült ebben a szép idõben?
Belsõdet a hét valamelyik estéjén visszavinném.
Írta 2009. november 30. - 09:10

Az avatart elnézve inkább királylány.:love:
Aki elég nagy királyos, az már megengedheti magának a királylányosságot....Lásd: Freddy Mercury, Michael Jackson....vagy éppen Ratykó Mitics!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. november 29. - 23:42

Képeket elnézve a szívem szakadt volna meg félúton...
Én meg azt mondtam: "szakadt volna meg aki felhordta!" :behead:
Írta 2009. november 29. - 22:37

Román kört mostanában ne menjetek! Olyan vastag a sárfelhordás (a másodrendû fõútvonalon is!) hogy montival is húzós lenne.
Hát persze, h nem jött a vadak bandájából senki sem...:cry:
http://www.finishlin...dak bandaja.htm
Képeket elnézve a szívem szakadt volna meg félúton...
Írta 2009. november 29. - 21:40

Az avatart elnézve inkább királylány.:love:Nagyon jó, így mindenki tudja, hogy: Krisz a King :krol:
Írta 2009. november 29. - 21:25

Hát persze, h nem jött a vadak bandájából senki sem...:cry:
http://www.finishlin...dak bandaja.htm
Írta 2009. november 29. - 19:11

A Chiliben Chris King-es van, az oldalára fel van írva, hogy Chris King,
Nagyon jó, így mindenki tudja, hogy: Krisz a King :krol:
Írta 2009. november 29. - 16:32