Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Tudom, hogy Te is csak irigy vagy arra a kiváltságunkra, hogy büntetlenül használhatjuk a rokkant parkolókat és akár 2-3 parkolóba is beállhatunk, mert az autó árával ezt kifizettük :D

Halihó

:D :D :D Ráéreztél a dolgokra :D :D :D

És a BMW sofõröktõl is óvakodjatok,...

Egyszóval az autósoktól.Minden tipust fel lehetne itt sorolni,sõt ha a lelkünk mélyére nézünk (mi autót is használók),be kell ismerni hogy mindegyikõnk bénázik néha,még Krisz is :D.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
És a BMW sofõröktõl is óvakodjatok, kivált a a régebbi típusokat vezetõktõl. Aki újat vezet csak arrogáns hústorony vagy a neje, aki régit az jampec barom aki driftelni vette a bömöst. Nekem ez az általánosító bölcsességem a kissé hosszúra nyúlt témához.:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Epyc:használd nyugodtan a terepjárót,ott legfeljebb döccensz egy kicsit ezen a sok szabálytalankodón. :)

Tudom, hogy Te is csak irigy vagy arra a kiváltságunkra, hogy büntetlenül használhatjuk a rokkant parkolókat és akár 2-3 parkolóba is beállhatunk, mert az autó árával ezt kifizettük :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Halihó!

Kresz ide vagy oda, egy jótanács:
Óvakodjatok a Ford-os nyanyáktól!
Engem eddig kettõ szorított le az útról (az egyik most hétvégén), egy meghúzta a parkoló kocsimat, egyet pedig minden nap látok és iszonyat ronda.
(Ennyibõl én már általánosítok. :D )
Ja, egyik leszorítos esetben sem bringával voltam, hanem kocsival, és természetesen a Pesti utcán.
Fékcsikorgás, duda, fénykürt, ... ennek ellenére birka a volánnál az egészbõl észre se vesz semmit.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Mikor elkezdtem fixizni,az elsõ héten a Pesti utcán majdnem belecsapódtam az álló józsai buszba(láncleesés).
Halálfélelem-->következõ héten a járdákon közlekedtem.No az sokkal veszélyesebb a sok értelmes gyalogos miatt,mint a kocsik között lavírozni,úgyhogy vissza a közút.Az meg hogy kit mikor mi csap el...ha ettõl félnénk,szerintem senki sem mozdulna ki otthonról.Ma kimozdulok,hátha.. :D
Epyc:használd nyugodtan a terepjárót,ott legfeljebb döccensz egy kicsit ezen a sok szabálytalankodón. :)
Zárszónak a legjobb critical mass mondás:minden út bringaút!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

a tervek közt az szerepelt, hogy 50 feletti sebességgel csak és kizárólag bukóban lehet majd tekerni.

Ahogy én tudom, a kresz szerint járdán max 10-zel, egyéb utakon max 40-nel mehetünk jelenleg.Ez nem konfrontáció,:D én így tudom.

Aki pedig némi hiperaktív kikapcsolódásra vágyik, annak újbóli reklám és megfontolás tárgyává teszem a szombati alleycatet, melynek során ki ki vérmérséklete szerint betarthatja a kreszt, vagy éppen betarthat a kresznek....

http://ac.lordcsipis...ctureid/9437407

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Jahajj amúgy meg mindenkit várok szerdán a 10éves campus partin a loviban sok szeretettel!

most nézem, ha nem viszmajor lenne, akkor mennék, de így ha fizetnek se :P :)

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Ez csak a látszat! :-D Természetesen vannak nézetkülönbségek, de csak húzzuk egymást, s ez itt még nem komoly (remélem). Minden téren lehet ilyet látni az életben, s ehhez a KRESZ-nek semmi köze.
Egészen egyszerûen "mi" emberek ilyenek - is - vagyunk. Ne legyen általánosítás belõle. Van aki nem való keróra, motorra, autó volánja mögé, s akár a gyalogos, vagy tömegközlekedésben részt vevõk közé sem, s ezt és/vagy kapcsolatban is lehet ragozni. Ettõl függetlenül mindig lesznek az úton, keróúton, járdán, villamoson, buszon, vonaton, vagy akár mirõl is legyen szó, olyanok akik mások szemét szúrják, legyen az írott, vagy íratlan szabályok közé szorítva.
Akinek nem tetszik a másik, az mindig fújni fog rá.
Sajnos van aki tovább megy a Gondolat, Szó határán, s Cselekvésével is kifejezi ezt.
Próbáljon mindenki figyelni a másikra, s nem konfrontálódni, ennyirõl szól(na) ez az egész.
Ha belátják, úgy jó, ha nem akkor meg amúgy...

Azt nem tudom, hogy a bukó kérdés hogy szerepel a KRESZ-ben de a tervek közt az szerepelt, hogy 50 feletti sebességgel csak és kizárólag bukóban lehet majd tekerni.

Ha minden szabályszegõt elkapnak, és megbüntetnek, akkor nem volna olyan ember aki nem fizetne az államnak... (nem csak a KRESZ-re gondolni!)

Még mielõtt az ízületeim tovább gyepálom, okoskodásom befejeztem, jelentem kérem alássan :)

Hm...
Az a vicces, hogy ha a kresz módosítása a kerósok véleményeire ilyen különbözõ hatást fejt ki, mi lesz az úton a kerósok és a sofõrök között?
.....

Red Bull4ever

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Chip: Holnap nyitáskor már ott várlak majd a cuccokkal! ;)
Ne késs!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Elég gagyin tolja a srác, pláne egy mára már trail keróvá degradált exenduro-val.
http://kidwoo.com/im...ittleleague.wmv
Jó, tudom, hogy ügyes ember merevfarúval is beadja, de akkor is elég jól csinálja:-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hm...
Az a vicces, hogy ha a kresz módosítása a kerósok véleményeire ilyen különbözõ hatást fejt ki, mi lesz az úton a kerósok és a sofõrök között?

Amúgy megsúgom: a mocisokat jobban útálják, mivel nagy ívben tesznek arra hogy egy nyomon közlekedõ jármûbõl nem lehet egymás mellett kettõ kivéve elõzéskor...
A robogósok a kocsisorok között úgy közlekednek mint mi, csak nagyobb a horpadás a kasztnin ha koccintósra veszik a bújkálást.....

Valaki hallott arról hogy kötelezõvé akarnák tenni a bukót?Egy 70 körüli papa kérdezte a minap.Vicces lenne a vidéki gumicsizma-klottgatya -atléta nyári setupot szalmakalap helyett bukóval a fején látni.....
Mondjuk a bukó csak jogsival kötelezett jármûveken kötelezõ egyelõre, ha jól megnézem.
Én szívem szerint keróra is kreszvizsgát tetetnék, igaz akkor a rutinvizsga után elkezdhetnék gyalogolni....

Levi:Hoztad a boltba a cumódat?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ezzel arra célzol, hogy áthajtanál a járgányomon egy Big Foot-al, ha jobbról megelõzlek? :cry:
Hogy el ne tévessz: igyál több célzóvizet! :winko:
Bár az :no: benne a KRESZ-ben!! :banned:

Sajnos érted is annyit kapnék, mint egy emberért, így inkább ezt köszönettel kihagyom ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Ezzel arra célzol, hogy áthajtanál a járgányomon egy Big Foot-al, ha jobbról megelõzlek? :cry:
Hogy el ne tévessz: igyál több célzóvizet! :winko:
Bár az :no: benne a KRESZ-ben!! :banned:

A tökélyre fejlesztettem! Már csak a RedBullos dobozokon való áthajtást kell gyakorolnom, csak annyira jelentéktelenül kicsi a terepjáró kerekeihez képest, hogy nehezen találom el ;)

Red Bull4ever

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Munkaerõ-fejlesztésre szánt pénzek és hasonló finomságok miatt fordultam Krumpli atyjához. Az AFSZ már átnyálazva, KSH kicsit késõbb jön, a kettõ közé még beiktattam a HR-menedzsment tananyagomat estimesének... Van idõm reggel f9-ig. Azért köszönöm a segítséget! Meg hát ez egy kerékpáros fórum, ne káromkodjunk.

A probléma ott van, hogy mi képzünk, nem mi mondjuk meg mit-kit-hova, de ha holnap rámszólsz, szerintem van táblázatunk, hogy mennyi és milyen munkaügyi központ által szervezett tanfolyamunk, mennyi külsõs céges megbízás és mennyi pályázat által finanszírozott tanfolyás volt... de ez fõnök függõ, és mivel nem csak mi képzünk, így tuti nem fogsz teljes körû tájékoztatást kapni. Viszont, mint mondtam, nem tom mi kiadható és mi nem, a fõnökkel egyeztetnem köll... de természetesen rajtam nem fog múlni, ha kell még, így juci után szabadon is:-DDDD

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Jahajj amúgy meg mindenkit várok szerdán a 10éves campus partin a loviban sok szeretettel!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Mert autóval már megy? :chin:

A tökélyre fejlesztettem! Már csak a RedBullos dobozokon való áthajtást kell gyakorolnom, csak annyira jelentéktelenül kicsi a terepjáró kerekeihez képest, hogy nehezen találom el ;)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Sanyi! Ne keseríccs el Feltöltött kép

http://earmk.afsz.hu...RMK_tajekoztato
http://earmk.afsz.hu...RMK_statisztika
valamint a KSH STATADAT rendszere...

remélem csak költõi kérés volt....ülj le fiam, egyes...

Munkaerõ-fejlesztésre szánt pénzek és hasonló finomságok miatt fordultam Krumpli atyjához. Az AFSZ már átnyálazva, KSH kicsit késõbb jön, a kettõ közé még beiktattam a HR-menedzsment tananyagomat estimesének... Van idõm reggel f9-ig. Azért köszönöm a segítséget! Meg hát ez egy kerékpáros fórum, ne káromkodjunk.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Jut eszembe outisok, olyan hogy bandázsvég-leszorító-gyûrû, röviden BaLGY vagy mi a tök, létezik, kapható?! Vagy marad a szigetelõszalag?

Szigszalag. Elõbbibõl még én sem láttam túl sokat...
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Mert autóval már megy? :chin:

Kicsit gyakorlom már majd bringával, hogy milyen átmenni a piroson, hátha egyszer majd ezt is megengedik :D

Red Bull4ever

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Sanyi! Ne keseríccs el Feltöltött kép

http://earmk.afsz.hu...RMK_tajekoztato
http://earmk.afsz.hu...RMK_statisztika
valamint a KSH STATADAT rendszere...

remélem csak költõi kérés volt....ülj le fiam, egyes...

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.