Ez csak a látszat! :-D Természetesen vannak nézetkülönbségek, de csak húzzuk egymást, s ez itt még nem komoly (remélem). Minden téren lehet ilyet látni az életben, s ehhez a KRESZ-nek semmi köze.
Egészen egyszerûen "mi" emberek ilyenek - is - vagyunk. Ne legyen általánosítás belõle. Van aki nem való keróra, motorra, autó volánja mögé, s akár a gyalogos, vagy tömegközlekedésben részt vevõk közé sem, s ezt és/vagy kapcsolatban is lehet ragozni. Ettõl függetlenül mindig lesznek az úton, keróúton, járdán, villamoson, buszon, vonaton, vagy akár mirõl is legyen szó, olyanok akik mások szemét szúrják, legyen az írott, vagy íratlan szabályok közé szorítva.
Akinek nem tetszik a másik, az mindig fújni fog rá.
Sajnos van aki tovább megy a Gondolat, Szó határán, s Cselekvésével is kifejezi ezt.
Próbáljon mindenki figyelni a másikra, s nem konfrontálódni, ennyirõl szól(na) ez az egész.
Ha belátják, úgy jó, ha nem akkor meg amúgy...
Azt nem tudom, hogy a bukó kérdés hogy szerepel a KRESZ-ben de a tervek közt az szerepelt, hogy 50 feletti sebességgel csak és kizárólag bukóban lehet majd tekerni.
Ha minden szabályszegõt elkapnak, és megbüntetnek, akkor nem volna olyan ember aki nem fizetne az államnak... (nem csak a KRESZ-re gondolni!)
Még mielõtt az ízületeim tovább gyepálom, okoskodásom befejeztem, jelentem kérem alássan

Hm...
Az a vicces, hogy ha a kresz módosítása a kerósok véleményeire ilyen különbözõ hatást fejt ki, mi lesz az úton a kerósok és a sofõrök között?
.....