Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Kkrisz: Melyik este? :)

Épp dugulástelhárítok.... (mérges)

Ma este.

Orsival hárítasz dugulást? :D

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

ahogy gondoljátok...

olvastam a debrecenifixi-blog-ot is, nem tudtam hogy ennyire zavart titeket hogy telefonos segítséget használtam.
meg hogy legyenek szabályok... hmm... talán éppen ez a lényege hogy szinte nincs szabály, az indulóra van bízva mit hogyan csinál...
mobil mindenkinél volt és gondolom mindenkinek van legalább egy ismerõse akinek van számítógépe...

én is használtam, bár sokat gondolkodtam megtegyem-e. de tény, hogy izgalmasabb a verseny úgy, ha gugli-mentes kérdések vannak, ahová kötelezõ elmenned :)
Röfi: ha nem is íratlan szabály, de így indult itt is, meg még sok-sok helyen... :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kkrisz: Melyik este? :)

Épp dugulástelhárítok.... (mérges)

Alleycat: Bár én egyen sem vettem részt, de Csipisznek igaza van, nem tök mindegy ki szervezi, csak legyen! (Ez amúgy szabály lenne!?) Mazsinak is igaza van, egy futárnál is van telefon és lehet élelmes is. Úgy kell kitalálni a feladatokat, hogy muszály legyen elmenni oda. Egy-egy pont részemrõl mindkét hozzászólónak.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
ahogy gondoljátok...

olvastam a debrecenifixi-blog-ot is, nem tudtam hogy ennyire zavart titeket hogy telefonos segítséget használtam.
meg hogy legyenek szabályok... hmm... talán éppen ez a lényege hogy szinte nincs szabály, az indulóra van bízva mit hogyan csinál...
mobil mindenkinél volt és gondolom mindenkinek van legalább egy ismerõse akinek van számítógépe...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Kkrisz: Akkor nekiállok én is bontani. ;)

Hurrá! :cool2: Este mehetek érte?

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

errõl annyit, hogy aki akar jön, aki unja, nem.Megesett hogy vesztegelt az egész mert a nyertes b...ott megrendezni a következõt.Így legalább van egy stáb,akik összejárnak, és jókat röhögnek a bakijaikon.idén akár írhatnánk is ki mit nyer meg, aztán év végén összesítettben pontozhatunk....csak a hetcz kedvéért.

Éljen a mozgalom!:D

ott a pont.. :)
:cheers:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

az Alleycathez
nem akarok nagyon beleszólni de akkor már megint nem megy tovább a hagyomány hogy a nyertes szervezi a következõt és ha kéthetente szerveztek egyet akkor idõ után nem lesz olyan izgalmas és nem lesz annyi résztvevõ sem. sztem
a furcsa ebben még az, hogy amikor Tody alleycat-jét Gonzo nyerte, akkor is más rendezte a következõt

errõl annyit, hogy aki akar jön, aki unja, nem.Megesett hogy vesztegelt az egész mert a nyertes b...ott megrendezni a következõt.Így legalább van egy stáb,akik összejárnak, és jókat röhögnek a bakijaikon.idén akár írhatnánk is ki mit nyer meg, aztán év végén összesítettben pontozhatunk....csak a hetcz kedvéért.

Éljen a mozgalom!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

az Alleycathez
nem akarok nagyon beleszólni de akkor már megint nem megy tovább a hagyomány hogy a nyertes szervezi a következõt és ha kéthetente szerveztek egyet akkor idõ után nem lesz olyan izgalmas és nem lesz annyi résztvevõ sem. sztem
a furcsa ebben még az, hogy amikor Tody alleycat-jét Gonzo nyerte, akkor is más rendezte a következõt

azt hiszem a MajdNemMikulás-on beszéltük, hogy a következõt nem feltétlen kell a nyertesnek rendeznie, hiszen egy buli az egész, és már akkor felvetõdött bennem, hogy csinálok, és az elõzõ után akkor be is jelentettem, hogy vállalom. De ha nagy gond, akkor elhalasztom, ezen ne vesszük össze :) az ellenörzõpontok sem tûnnek el.
De amúgy eddig én 3 alleycaten voltam, és mindegyik teljesen más volt, más feladatok, más idõjárás, egyre nagyobb városismeret, és egyiket sem találtam unalmasnak, de szerintem egyikünk sem.
"Minden hónapra jusson egy alleycat" mozgalom :)
:)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
az Alleycathez

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kkrisz: Akkor nekiállok én is bontani. ;)

Nincs valakinek eladó 42-es körüli korija, vagy bicajra gyerekülés 2-3 éves csemete számára?

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Ok mostmár csak a debrecenifixi.blog.com ra dobd fel az Alleycat -et és akkor meg is vagy:)

odakommenteltem :)

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Ok mostmár csak a debrecenifixi.blog.com ra dobd fel az Alleycat -et és akkor meg is vagy:)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Érdekes...:)http://www.kelethir....s_kepek3_16.jpg

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Feltöltött kép

VÁROK MINDENKIT!!

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Üdv

Gyerünk akkor minél hamarabb meghirdetni

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Ha nem lesz KáHás akkor lehet tudok egy wacky JK-t a fakkomba! Vagyi beszéljél már magyarul öcsém!

már lett :)
a városi rohangálós-megtalálós biciklisversenyre egy ellenõrzõpontos ember :)
remélem átmentem a vizsgán :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

az eliketre kerestetik egy darab cépés, info pm-be :)
(ha mindenkinek jó és nem lesz sokméteres hó, akkor jan 16. az idõpont)

Ha nem lesz KáHás akkor lehet tudok egy wacky JK-t a fakkomba! Vagyi beszéljél már magyarul öcsém!

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
az eliketre kerestetik egy darab cépés, info pm-be :)
(ha mindenkinek jó és nem lesz sokméteres hó, akkor jan 16. az idõpont)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

titty: Biznisz valamikor a jövõhéten? A fûrészben már lapot cseréltem:-d

ok!!!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
korizók!

a jégcsarnokban mikor vannak kevesen? mert már 3kor k sokan voltak, gondolom 6tol sem lesznek kevesebben

délelõtt jó? vagy délben?