Kkrisz: Melyik este?
Épp dugulástelhárítok.... (mérges)
Ma este.
Orsival hárítasz dugulást?

Kkrisz: Melyik este?
Épp dugulástelhárítok.... (mérges)
ahogy gondoljátok...
olvastam a debrecenifixi-blog-ot is, nem tudtam hogy ennyire zavart titeket hogy telefonos segítséget használtam.
meg hogy legyenek szabályok... hmm... talán éppen ez a lényege hogy szinte nincs szabály, az indulóra van bízva mit hogyan csinál...
mobil mindenkinél volt és gondolom mindenkinek van legalább egy ismerõse akinek van számítógépe...
errõl annyit, hogy aki akar jön, aki unja, nem.Megesett hogy vesztegelt az egész mert a nyertes b...ott megrendezni a következõt.Így legalább van egy stáb,akik összejárnak, és jókat röhögnek a bakijaikon.idén akár írhatnánk is ki mit nyer meg, aztán év végén összesítettben pontozhatunk....csak a hetcz kedvéért.
Éljen a mozgalom!
az Alleycathez
nem akarok nagyon beleszólni de akkor már megint nem megy tovább a hagyomány hogy a nyertes szervezi a következõt és ha kéthetente szerveztek egyet akkor idõ után nem lesz olyan izgalmas és nem lesz annyi résztvevõ sem. sztem
a furcsa ebben még az, hogy amikor Tody alleycat-jét Gonzo nyerte, akkor is más rendezte a következõt
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
az Alleycathez
nem akarok nagyon beleszólni de akkor már megint nem megy tovább a hagyomány hogy a nyertes szervezi a következõt és ha kéthetente szerveztek egyet akkor idõ után nem lesz olyan izgalmas és nem lesz annyi résztvevõ sem. sztem
a furcsa ebben még az, hogy amikor Tody alleycat-jét Gonzo nyerte, akkor is más rendezte a következõt
Ok mostmár csak a debrecenifixi.blog.com ra dobd fel az Alleycat -et és akkor meg is vagy:)
Ha nem lesz KáHás akkor lehet tudok egy wacky JK-t a fakkomba! Vagyi beszéljél már magyarul öcsém!
az eliketre kerestetik egy darab cépés, info pm-be
(ha mindenkinek jó és nem lesz sokméteres hó, akkor jan 16. az idõpont)
ok!!!!titty: Biznisz valamikor a jövõhéten? A fûrészben már lapot cseréltem:-d