A "streetskunk" csorda nevében elnézést kérek, amiért teleírjuk a fórumot....továbbiakban próbáljuk itt:
http://forum.bikemag...7875#post937875a véleményem a szabálykönyvrõl ,vagyis amit én beletennék, hogy megelõzzem a verseny pontozása során felvetõdõ vitákat:
-lehet mobilt,diszpécsert, netet használni.Gps-t is, szerintem inkább handycap mint elõny.....(már csak azért is mert ellenõrizhetetlen, max le lehet tagadni....)Viszont az szabálytalan,ha valakit megkérsz telefonon, ugyan ugorjon már el ide meg ide, és segítsen be a feladatba.Ugyanez érvényes az úton beszerzendõ cuccokra is.
-a szintidõ az szintidõ.Vagyis ha valaki a feladatok felét elvégzi, és egy órával szintidõ elõtt beér, az ne akarjon már speedbónuszt.....sebességbónuszt csak az kaphasson, aki mindent megcsinált.
-Kálmán nehezményezte a nehéz, nem egyértelmûen megfogalmazott feladatokat, pl szerinte a fal a chiliben nem volt kirakat.(szerintem meg az)
részemrõl ez rendben,szeretem a fejtörõket! Kálmánnak viszont illik szájbarágós feladatlapot írni.....

szóval amikor szabálykönyvet írtam, effélékre gondoltam.ezek éppen hogy nem korlátok, hanem egy bólintásra törekszem ahelyett, hogy bárki ujjal mutogatna, hogy ez meg az mekkora szemétség volt.
Mazsi: a telefonálásos manõvered hibátlan volt.
Csonti:szervezd!Kutyával lejátsszuk!
Többiek:attól hogy ti nem jöttök, szívesen vesszük az építõ jellegû hosszászólásokat.Az eddigiekért köszi.
Szerintem az alleycat maradandó név.