Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Semmi klikkesedés!Azért csináltam,hogy ne érje szó a ház elejét..........tudom, téged nem zavar, de mást zavarhat, szóval ha "túl sok" leszünk, átmegyünk oda, ez itt nem msn vagy chatszoba.A végeredmény úgyis ide kerül.

én is már vártam ma, hogy ki szól offolás miatt :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Semmi klikkesedés!Azért csináltam,hogy ne érje szó a ház elejét..........tudom, téged nem zavar, de mást zavarhat, szóval ha "túl sok" leszünk, átmegyünk oda, ez itt nem msn vagy chatszoba.A végeredmény úgyis ide kerül.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Egyetértek, az elfér pedig egy szó. ;)
Majd egyszer én is elindulok egy sikátormacskán.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Én igazán azt nem értem, hogy miért kell létrehozni egy topikot a debreceni alleycatnek. Persze, el fér, nem kér enni, de mintha ez is a debreceni bringásokhoz szólna. Ebbe a topikba (Debreceniek ide!) meg pont beleillik... Szal, így minden szarnak (már elnézést) ne hozzunk már létre topikot, mert szerintem nem kicsit néznek majd hülyének minket.

(a muszáj pedig pontos j.)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Üdvike!
Izom: Pont most olvastam.
Kocsival megyek, mert reggelre maradt a pénzkivétel, szélvédõmosó feltöltés, tankolás, pékség-kifosztás járat.

Most voltam a jégcsarnokban. Most egész kevesen voltak.
Csak egy kretén család kergetõzött nagyon idióta módon.
Úgyhogy ma is "kötöttem barátságokat" a szokásos "Még egy ilyen és kiheréllek" mondatommal.
Eddig kétszer voltunk 9-tõl, akkor elég sokan voltak.

oké!tegnap figyeltem, hogy suhanc kölkök hogy cicáznak, csak lestem, úgy cikáztak össze-vissza az emberek között. olyat farolt az egyik elõttem, ha az nekemjön, össze-vissza töröm magam a jégen. az egyik fellökött egy kb 5éves kislányt, ment is az apja egybõl a sráchoz, mondta a magáét, láttam, hogy a srác próbál bocsánatot kérni, de apuka lengette a kezét, a gyerek meg a fejét elõle:)

szóval meg kell nevelni a renitenskedõket, jól tetted te is!

ha bringával mész ki a csába, szólj, ha nem jeges az út, én azzal járok

kiválasztott? a predátornak elcsúszott a célzóháromszöge

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

(Na jó..., csak beletenyereltem a nagytányérba pedál-leszerelés közben.)

Legközelebb vacsora után ne hagy benne a tanyérban a villát! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Bocsesz, még egy kis koris téma:
Ilyenem van, ni.
Ez ugyan 45-ös, de ha valakit érdekel, irányára egy tízes csomag tejcsokis túró-rudi.

(A rénszarvas csak illusztráció.)

És mostmár tudom: én vagyok a kiválasztott.
(Na jó..., csak beletenyereltem a nagytányérba pedál-leszerelés közben.)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
A "streetskunk" csorda nevében elnézést kérek, amiért teleírjuk a fórumot....továbbiakban próbáljuk itt:

http://forum.bikemag...7875#post937875

a véleményem a szabálykönyvrõl ,vagyis amit én beletennék, hogy megelõzzem a verseny pontozása során felvetõdõ vitákat:

-lehet mobilt,diszpécsert, netet használni.Gps-t is, szerintem inkább handycap mint elõny.....(már csak azért is mert ellenõrizhetetlen, max le lehet tagadni....)Viszont az szabálytalan,ha valakit megkérsz telefonon, ugyan ugorjon már el ide meg ide, és segítsen be a feladatba.Ugyanez érvényes az úton beszerzendõ cuccokra is.

-a szintidõ az szintidõ.Vagyis ha valaki a feladatok felét elvégzi, és egy órával szintidõ elõtt beér, az ne akarjon már speedbónuszt.....sebességbónuszt csak az kaphasson, aki mindent megcsinált.

-Kálmán nehezményezte a nehéz, nem egyértelmûen megfogalmazott feladatokat, pl szerinte a fal a chiliben nem volt kirakat.(szerintem meg az)
részemrõl ez rendben,szeretem a fejtörõket! Kálmánnak viszont illik szájbarágós feladatlapot írni.....:)

szóval amikor szabálykönyvet írtam, effélékre gondoltam.ezek éppen hogy nem korlátok, hanem egy bólintásra törekszem ahelyett, hogy bárki ujjal mutogatna, hogy ez meg az mekkora szemétség volt.

Mazsi: a telefonálásos manõvered hibátlan volt.
Csonti:szervezd!Kutyával lejátsszuk!
Többiek:attól hogy ti nem jöttök, szívesen vesszük az építõ jellegû hosszászólásokat.Az eddigiekért köszi.
Szerintem az alleycat maradandó név.:)

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Üdvike!
Izom: Pont most olvastam.
Kocsival megyek, mert reggelre maradt a pénzkivétel, szélvédõmosó feltöltés, tankolás, pékség-kifosztás járat.

Most voltam a jégcsarnokban. Most egész kevesen voltak.
Csak egy kretén család kergetõzött nagyon idióta módon.
Úgyhogy ma is "kötöttem barátságokat" a szokásos "Még egy ilyen és kiheréllek" mondatommal.
Eddig kétszer voltunk 9-tõl, akkor elég sokan voltak.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Nem leptem meg magam karácsonyra semmivel. Valamire vágyom. Mit vennél Röfi. Chain-en nagy januári leárazás van-lesz. Rendelhetünk valamit.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
igenis értettem!

Atusch, ment egy privát

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

ha az alleycaten eredetileg futárok versenye volt, itt már nincs szó hagyományról, mert itt szerintem nem futár senki
nem akarok beleszólni, de akkor nem más neket kéne adni? pl streetskunk :D

ez jobban hangzik :D
azért alleycat amúgy, mert az elsõ, '89-es torontói versenynek is ez volt a neve, és ráragadt az egészre.

plusz jólesik azt hinni, hogy egy óráig is, de futárszerû embör lehetek :)

,, Many smaller cities with no cycle messenger population are also home to alleycats run by the burgeoning urban cyclist subculture. ''

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
mondom eredetileg

Amugy meg szerintem épp a közösségformáló hatása az amiért nem számít, hogy ki vesz részt rajta, de mint mondtam eredetileg tényleg futároknak találták ki.. ez van

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ha az alleycaten eredetileg futárok versenye volt, itt már nincs szó hagyományról, mert itt szerintem nem futár senki

nem akarok beleszólni, de akkor nem más neket kéne adni? pl streetskunk :D

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

ahogy gondoljátok...

olvastam a debrecenifixi-blog-ot is, nem tudtam hogy ennyire zavart titeket hogy telefonos segítséget használtam.
meg hogy legyenek szabályok... hmm... talán éppen ez a lényege hogy szinte nincs szabály, az indulóra van bízva mit hogyan csinál...
mobil mindenkinél volt és gondolom mindenkinek van legalább egy ismerõse akinek van számítógépe...

Üdv

Igazad van és nem kicsit

- Ugye maga Az AlleyCat egy futároknak kitalált móka lenne eredetileg, na most a futároknak van diszpécserük is szóval pl: pesten ez pont így van, hogy nem számít hogyan oldod meg a feladatot, csak meg legyen oldva.Részemrõl telefon ok

-Ki szervez Alleycat-et? Engem abszolút nem hoz lázba, hogy ki igen és ki nem, ha van és tudok akkor megyek. Abban viszont igazad van, hogy a gyõztesnek meg kellene adni a lehetõséget, hogy bizonyos idõn belül feldobja, hogy akar e szervezni egyet vagy nem (gondolom te akar(tál)sz)

-azt mondom, ha ez így is van akkor mindenképp csináld meg egy embert már találtál rá:)

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Konkrétan azt én írtam, de engen pl nem zavart egyáltalán, sõt, én is telefonáltam......Igazából inkább olyan lépés volt, amit egy téttel bíró versenyre hagynék, nem ilyen kis hétvégi játszadozásra.Itt teljesen lényegtelen ki nyer.
Ez a szabálykönyv Kálmán ötlete,õ kicsit nehezményezte a telefont, de igaziból eddig mindig talált valami hibát(persze olyat, amit más észre se vett)
Én nem támogatom ezt a nagy "hagyományt", mielõtt belekezdtem az alleycatekbe talán egyet rendeztek ezen az elven....pl azt nyertem meg, amit Kálmán csinált....valaki más(ok) helyett, akik összedolgoztak?!

nekem amúgy meg mindegy követjük-e a hagyományt, feldobtam az ötletet, hogy 16. rendeznék, ha lesz rá igény lesz, ha nem, akkor nem. kész :)

ui.: ha hagyomány, akkor Kaller jön egyel Gonzoé elõtt, a SZ.A.R. pótlásaként, nem?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

ahogy gondoljátok...

olvastam a debrecenifixi-blog-ot is, nem tudtam hogy ennyire zavart titeket ....

Konkrétan azt én írtam, de engen pl nem zavart egyáltalán, sõt, én is telefonáltam......Igazából inkább olyan lépés volt, amit egy téttel bíró versenyre hagynék, nem ilyen kis hétvégi játszadozásra.Itt teljesen lényegtelen ki nyer.
Ez a szabálykönyv Kálmán ötlete,õ kicsit nehezményezte a telefont, de igaziból eddig mindig talált valami hibát(persze olyat, amit más észre se vett)
Én nem támogatom ezt a nagy "hagyományt", mielõtt belekezdtem az alleycatekbe talán egyet rendeztek ezen az elven....pl azt nyertem meg, amit Kálmán csinált....valaki más(ok) helyett, akik összedolgoztak?!és így nyerték a rendezés jogát...........

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Ma este.

Orsival hárítasz dugulást? :D

Igen OrsiVAL és nem OrsiNÁL.

Nem rendel valaki valamelyik netes áruházból mostanság?

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

Ki írta azt a cikket? Nekem amúgy nem volt gondom ezzel, csak egy világot döntöttél elõször össze bennem, hogy ennyivel gyorsabb voltál egysebivel. :D
.

tudod, az olyan öregeknek mint én már valami furfanghoz kell folyamodniuk hogy felvegyék a versenyt az olyan fiatalokkal mint te :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

ahogy gondoljátok...

olvastam a debrecenifixi-blog-ot is, nem tudtam hogy ennyire zavart titeket hogy telefonos segítséget használtam.
meg hogy legyenek szabályok... hmm... talán éppen ez a lényege hogy szinte nincs szabály, az indulóra van bízva mit hogyan csinál...
mobil mindenkinél volt és gondolom mindenkinek van legalább egy ismerõse akinek van számítógépe...

Ki írta azt a cikket? Nekem amúgy nem volt gondom ezzel, csak egy világot döntöttél elõször össze bennem, hogy ennyivel gyorsabb voltál egysebivel. :D
Én is arra szavaznék, hogy várjuk meg a Gonzoét. Egyfelõl, mert ez van az Alleycat íratlan szabálykönyvében, hogy aki nyert, az csinál, másfelõl egy hisztis p.csa vagyok, és nincs kedvem 16-án a hidegben hajtani.