Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nitro: Fizetéstõl számított 1 hét alatt itt szokott lenni a CRC csomag.
A zene Gotan Project: Diferente:

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Debreceniek! Menni fog egy szállítmány MTB naptár Debrecenbe a héten vagy a jövõ héten, így aki kér belõle az megspórolhatja a postaköltséget.

Átvétel több módon is megoldható. Mondjuk megkérjük Röfit, hogy terítsen... aki kér az a fulop.miklos@vgf.hu címre jelezze.

Bõvebben a naptárról: www.underworldkupa.hu/

Üdv. Miki.
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Bogyókák!

Most láttam, hogy már lehet on-line nevezni a Top-Maratonra.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

cranckbrothers eggbeater C pedált használ(t) vki? mi a vélemény róla?

SL-t használok, ami a következõ lépcsõfok. A C-re többen mondták, hogy törik a négy kis szár, ezért vettem ezt. Most volt három éves, semmit nem kellett cserélni rajta. Minimálisan kotyog, de ez elvileg mindre igaz egy idõ után. A stopli kb. egy évig bírja és ha felcseréled a két cipõben, állíthatod, hogy kisebb, vagy nagyobb szögnél oldjon ki. A ki és belépés nem olyan határozott kattanós, mint a Shimanonál, de hamar meg lehet szokni. A legnagyobb dzsuvában is tudtam dokkolni, a zsírzáshoz pedig a végzáró kupakot kell lecsavarni, majd adapterrel benyomod a zsírt, ami a hajtókar felõli végén kitolja a régi dzsuvásat. Egyszerû, mint egy bot, én szeretem, csak ajánlani tudom.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
cranckbrothers eggbeater C pedált használ(t) vki? mi a vélemény róla?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
törölhetõ

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
CRC-rõl mennyi idõ alatt jön meg a cucc?

Zsolti, azt hiszem Zsuzsi csengõhangja nálad egy harmonikás szám. Az elõadót/címet meg tudod mondani, légyszi?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Röfi: Ha féket akarsz akkor a CRC nem nyerõ. Az apróban jobb áron találsz jókat. Pl. az az XT is jó ár 40-ért. Én azt a 180-as elsõ adaptert azért nem hagynám a srácnál. Hátha kell az még neked. Egyébként meg eladható, Barnánál is csak 1 db van belõle, mert nem nagyon lehet kapni.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Pont tegnap volt a hírekben, hogy egy gyalogos(!!) gázolt halálra egy bringást. Most abba ne menjünk bele, hogy mi történt és kinek volt igaza, mert nem is ez a lényeg, hanem hogy itt kis hazánkban tök mindegy, hogy mennyi kerékpárutat építenek, mert képtelen a magyar ember használni. Ha a kerós lemegy az útra akkor atrocitások sora, ha kerékpárúton menne, akkor a gyalogos járkál a bringásnak fenntartott nyomon (lásd Füredi út)..... És akkor még ott van az is, hogy ott a bringaút és mégis az úton szambázik a kerós. Valahol a fejekben kellene rendet tenni, de úgy global mindhárom közlekedési létforma esetében és akkor lehet, hogy több embernek lenne kedve keróval járni melózni. Érdekes módon, amikor most nyáron a franszoá alpokban toszultunk egy hetet, nem nagyon láttunk kerékpárutat és mégis megfértek az emberek egymás mellett.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Azt is mondták tegnap a híradóban, hogy kerékpárral nem kell a sáv szélére húzódni, hanem a sáv közepén is lehet tekerni!
Hát ez milyen?! Persze hogy le fogják tolni a bringást az útról!
Valami hozzáértõ azt mondta azért jó ez, mert így több embert vesznek rá a bisiklizésre.
Nyilván többen is fognak meghalni így.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Na ma szembesültem vele, hogy nyóccsilló ember (köztük bringások is) abban a téves tudatban él, hogy kerékpárral be lehet hajtani bármilyen egyirányú utcába, a forgalommal szemben! Lósz*rt! Csak akkor lehet ha külön kiegészítõ tábla van! Ez különben eddig is így volt, csak a kiegészítõ táblát nem alkalmazták sehol (szerintem ezentúl se)! A törvénymódosításban csak pontosították a körülményeket (17 §, 3-as pont), bár a média fasz módon megint hülyeséget beszél ezerrel!

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Sz'asztok,
Boldog újévet, sok jó aszfaltot az utakra! :cheers:
Jó sok sarat és homokot az erdõbe! :chin:

Levi, gratula az új séródhoz, a lányok sírnak, a fiúk meg röhögnek :scared:

Az Avatar különben nem is olyan rossz.

Csináljatok az ALLEYCAT-en egy nyugdíjas kategóriát, és lehet elmegyek a jeles eseményre.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Szerintem is az elsõhöz való az adapter. Legalábbis az én elsõ, 180-as Shimano adapterem pont ugyanígy néz ki.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Itózs: Vettük a célzást! ;) Én sem leptem meg semmivel magam karácsonyra, de egy új fékrendszert muszáJ vennem.

Ezen gondolkozom most, de nekem nem kell sem a tárcsa, sem az adapter. Apropó adapter. Ugye szerintetek is elõre van a 180-as adapter, mert akkor ntényleg nincs is rá szükségem.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Aki esetleg nem tudná annak szólok, hogy Gonzó erõsen apuka teendõket lát el, ezért érthetõen nem ilyesmivel fog foglalkozni egy darabig.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ez a szabálykönyv Kálmán ötlete,õ kicsit nehezményezte a telefont, de igaziból eddig mindig talált valami hibát(persze olyat, amit más észre se vett)

-Kálmán nehezményezte a nehéz, nem egyértelmûen megfogalmazott feladatokat, pl szerinte a fal a chiliben nem volt kirakat.(szerintem meg az)
részemrõl ez rendben,szeretem a fejtörõket! Kálmánnak viszont illik szájbarágós feladatlapot írni.....:)

Szerintem meg ez (Õ) az egyik fõ baj...
Már bocs.
Nem kellenek oda szabályok,ez egy laza "verseny" lenne,és a szabályokat is lehet máshogy értelmezni,no meg azért vannak hogy megszegjük.. ;)
Ha mindent leszabályoztok akkor egy új emberke elmegy egyszer,és azt hallja,hogy így-úgy kell,ezt nem lehet,azt ne csináld,de jó szórakozást...Szerintetek?
Ennek egy közösségformáló kis megmozdulásnak kellene lenni,semmi másnak.
Ja:és nem kell plusz topik szerintem sem,úgyhogy töröltetheted is Csipisz.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Egyetértek, az elfér pedig egy szó. ;)

és tényleg :D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

ui: mostmár csak azért is remélem,hogy leszünk vagy 20-an és megrakjuk:D

Üdv

3-an tuti leszünk! ;)
Csonti: Márkó is jön ugye! Kéne már neki valami virslibb keró!

Mazsi, kérdezd meg Gonzót, hogy mikor jó neki és ha mondd egy februári idõpontot, akkor arra is simán elmegyünk! Csak mert azóta sem hirdette ki a versenyt.

Písz!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Mazsi: a telefonálásos manõvered hibátlan volt.
Csonti:szervezd!Kutyával lejátsszuk!
Többiek:attól hogy ti nem jöttök, szívesen vesszük az építõ jellegû hosszászólásokat.Az eddigiekért köszi.
Szerintem az alleycat maradandó név.:)

Nekem is minden rendben volt a multkorival

Egyszerûen élvezem, amikor olyan emberek ellen tekerek mit ti!
Felmegy az adrenalin és elfelejtem minden bajom, bánatom, és nekem erre szükségem van!!!!
Én személyszerint örülnék, ha a legközelebb is legalább 10 de akár 15-20 ember ellen "harcba szálhatnék"

Nem érdekel, hogy ki, hogyan és mit, mert úgy megyek neki az egésznek, hogy mindenki azért jött ,mert igazi versenyt akar és úgy gondolom mindenki a legkorrektebbül a legjobbat próbálja nyújtani.
Biztos vagyok benne!

És igen Csipisz ha kell akkor ketten tapossuk a 30 cm - hóban, max
Hótolly-Cat lesz a neve és csonti is elsõ feladatnak azt adja, hogy gyûjts minnél több havat:D

ui: mostmár csak azért is remélem,hogy leszünk vagy 20-an és megrakjuk:D

Üdv

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
miért lenne off?

debrecen
keró

de ha külön van, az se baj