Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2010. március 31. - 18:35

Eltûnt egy fehér-narancssárga pixis!
Csíra Sanyink bicaját, mely most Zolinál volt használtban, ellopták! A Jégcsarnok elõtti bringatárolóból, pár perc leforgása alatt.
A tolvaj kék nadrágot, fehér kapucnis pulcsit hordott és valószínûleg délmagyar (roma) volt! Nagy esélye van annak, hogy a tettes ott lakik valahol a Tóciban!
Ahogyan Sándorunk mondá' a színén kívül, a recsegésérõl könnyû még megismerni a sárgaságot!
Képet igyekszek még róla ma felrakni!
Szemeket nyitva tartani!!
Ez nem gyakorlat!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2010. március 31. - 15:39

Akkor tisztánlátás végett: A kedves barátodra senki nem akart rásózni semmit, épphogy váltógörgõt cseréltünk.Tudom hogy a bicaj a tiéd volt, szóval hátha te tudod, mitõl volt a váltófül minden lehetséges irányban görbe.
Való igaz, a tányér fordítva került fel, ez az én saram, a rohanás nem mentség, fel sem hoztam.Viszont nem volt állat módon megtépve, meg elferdítve, a gazdája bejött, 10 perc alatt megfordítottam, és kész.Megnéznélek a napi 28. bicaj után mekkorát LÁMÁZNÁL......
A váltókarok nekem mûködtek, a wd40 kúrát én is lejátszottam.A cserére õ kérdezett rá,(mennyi egy pár új xt?) megmondtam az árát, és közöltem is hogy fölösleges egyelõre.
Ha mutatsz valakit, aki sohasem hibázik, benyalok neki meg neked is a fõtéren holnap délben, addig viszont ne oszd az észt.Nem, EZ nem az a bolt ahol a lehúzás a fõ cél, örülök, ha valakinek segíteni tudok, és útálom, ha dilettánsok próbálnak alám tenni, ráadásul úgy, hogy azt sem tudják, mirõl van szó.
További provokációt privátban fogadok.....
Félve kérdezem, hogy ha végre lesz idõm és pénzem, én azért levihetem Sanyit hátsókerék igazításra?!
... holnap délre hova menjek? juj juj

Egyébként kedvesen kell: kedves ügyfél, nagyon sajnálom, hogy hibáztam, legközelebb (holnap délben) nyalnám fényesre az amúgy észvesztõen csinos valagát, ami személy szerint mélyen a szívembe zártam.
Írta 2010. március 31. - 14:57

Írta 2010. március 31. - 14:25

Nem nagyon vagyok képben Chilis szervizes körökben,....
Akkor tisztánlátás végett: A kedves barátodra senki nem akart rásózni semmit, épphogy váltógörgõt cseréltünk.Tudom hogy a bicaj a tiéd volt, szóval hátha te tudod, mitõl volt a váltófül minden lehetséges irányban görbe.
Való igaz, a tányér fordítva került fel, ez az én saram, a rohanás nem mentség, fel sem hoztam.Viszont nem volt állat módon megtépve, meg elferdítve, a gazdája bejött, 10 perc alatt megfordítottam, és kész.Megnéznélek a napi 28. bicaj után mekkorát LÁMÁZNÁL......
A váltókarok nekem mûködtek, a wd40 kúrát én is lejátszottam.A cserére õ kérdezett rá,(mennyi egy pár új xt?) megmondtam az árát, és közöltem is hogy fölösleges egyelõre.
Ha mutatsz valakit, aki sohasem hibázik, benyalok neki meg neked is a fõtéren holnap délben, addig viszont ne oszd az észt.Nem, EZ nem az a bolt ahol a lehúzás a fõ cél, örülök, ha valakinek segíteni tudok, és útálom, ha dilettánsok próbálnak alám tenni, ráadásul úgy, hogy azt sem tudják, mirõl van szó.
További provokációt privátban fogadok.....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. március 31. - 13:58

Írta 2010. március 31. - 13:28

Írta 2010. március 31. - 13:18

Tittiék hol dolgoznak?
Magam is egy normális, korrekt bringaszerelõt keresek.
Írta 2010. március 31. - 13:07

De cseréltek már úgy monoblokkot,hogy elinduláskor a kis fogaskerék belemart a vázba!!!

Nem a Chiliben történtek ezek a dolgok,hanem másik 2 debreceni üzletben...
Írta 2010. március 31. - 12:15

Írta 2010. március 31. - 11:34

Korcs: zaklatnak a kutyák?
Én zaklatnám, ha rajta kapnám, hogy rágja a tuját... de valamikor melózni is kell... sajnos.
Halihó
Valamelyik mesébenláttam olyan nyakörvet,hogy rázott gombnyomásra... egy sokkolóval kombinálva össze tudod hozni,ha nem te akkor Csipisz
Van olyan nyakörv e-bay-en, ami ha egy kijelölt (kihúzott drót) közelébe megy a kutya, akkor sípol, majd ha közelebb akkor ráz. Hát nem tudom... elég brutálisnak tûnik, de a szomszédhoz képest igencsak emberbarát a kutya szemszögébõl.
Remélem mára kieste magát... tegnap csapattam az Egyetem sugárúton és rádöbbentem az egy mennyország... suhanás, semmi döcc, verseny egy szakadt montival (lehagyott)... nemhiába vidéken élek (homokkert alias sínen túl), el vagyok szokva a jótól!
Írta 2010. március 31. - 11:17

Írta 2010. március 31. - 11:05

Írta 2010. március 31. - 10:48

Írta 2010. március 31. - 10:43

Írta 2010. március 31. - 10:40

Egyébként szerintem az a sok fék azért van rajta, mert nem FIXI. Ha jól láttam, akkor egy egyszerû BMX racsni van feltekerve a hátsó agyra...
De legyen Fixi vagy SS... gyönyörû.
Soma: a nyálcsorgatást nem értem. Nekem még mindíg a te FIXI-d az etalon. A Csepel csak utána jön...
Írta 2010. március 31. - 10:33

Valamelyik mesében

Írta 2010. március 31. - 09:47

Korcs: zaklatnak a kutyák?
Írta 2010. március 31. - 09:44

Azt, hogy egy újrahasznosított ócskavas.
Nagy divat mosatnság a 20-25 éves acél vázak lefestése, és máris kész egy cool fixi, vagy ss. A rági vázak újjá születnek. Megyek is a szeméttelepre, összeszedek pár rossz vázat és kiárulom õket.
Egyébként örülök neki, hogy legalább többen bringáznak, még ha csak a divat miatt is!
Ja, a pénz nagy úr! ezek a vázak meg legtöbbször ingyibe vannak... Azért egy új csepel vázat összehozok valahogy, irgumburgum, legkésõbb karácsonyra:-D
De most villanypásztorban gondolkodok kutyára:-DDDD
Írta 2010. március 31. - 09:42

nem akarok új csillogó vázat venni a cigányoknak
egyébként napi 15öt letekerek, és nem csak tavasztól õszig, hanem télen is, úgyhogy nem tartozok bele a divatbringások közé, ha rám értetted.
de amugyse vettem fel, nekem nem ingem:)
jelenleg egy fék van rajta, elsõváltót rá se tettem, hátsóváltót be se kötöttem, úgyhogy jelenleg ss

Írta 2010. március 31. - 09:37

Nagy divat mosatnság a 20-25 éves acél vázak lefestése, és máris kész egy cool fixi, vagy ss. A rági vázak újjá születnek. Megyek is a szeméttelepre, összeszedek pár rossz vázat és kiárulom õket.

Egyébként örülök neki, hogy legalább többen bringáznak, még ha csak a divat miatt is!