Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Achtung, ACHTUNG!
Eltûnt egy fehér-narancssárga pixis!
Csíra Sanyink bicaját, mely most Zolinál volt használtban, ellopták! A Jégcsarnok elõtti bringatárolóból, pár perc leforgása alatt.
A tolvaj kék nadrágot, fehér kapucnis pulcsit hordott és valószínûleg délmagyar (roma) volt! Nagy esélye van annak, hogy a tettes ott lakik valahol a Tóciban!
Ahogyan Sándorunk mondá' a színén kívül, a recsegésérõl könnyû még megismerni a sárgaságot!
Képet igyekszek még róla ma felrakni!
Szemeket nyitva tartani!!
Ez nem gyakorlat!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Akkor tisztánlátás végett: A kedves barátodra senki nem akart rásózni semmit, épphogy váltógörgõt cseréltünk.Tudom hogy a bicaj a tiéd volt, szóval hátha te tudod, mitõl volt a váltófül minden lehetséges irányban görbe.
Való igaz, a tányér fordítva került fel, ez az én saram, a rohanás nem mentség, fel sem hoztam.Viszont nem volt állat módon megtépve, meg elferdítve, a gazdája bejött, 10 perc alatt megfordítottam, és kész.Megnéznélek a napi 28. bicaj után mekkorát LÁMÁZNÁL......
A váltókarok nekem mûködtek, a wd40 kúrát én is lejátszottam.A cserére õ kérdezett rá,(mennyi egy pár új xt?) megmondtam az árát, és közöltem is hogy fölösleges egyelõre.
Ha mutatsz valakit, aki sohasem hibázik, benyalok neki meg neked is a fõtéren holnap délben, addig viszont ne oszd az észt.Nem, EZ nem az a bolt ahol a lehúzás a fõ cél, örülök, ha valakinek segíteni tudok, és útálom, ha dilettánsok próbálnak alám tenni, ráadásul úgy, hogy azt sem tudják, mirõl van szó.

További provokációt privátban fogadok.....

Félve kérdezem, hogy ha végre lesz idõm és pénzem, én azért levihetem Sanyit hátsókerék igazításra?!
... holnap délre hova menjek? juj juj :D:D:D

Egyébként kedvesen kell: kedves ügyfél, nagyon sajnálom, hogy hibáztam, legközelebb (holnap délben) nyalnám fényesre az amúgy észvesztõen csinos valagát, ami személy szerint mélyen a szívembe zártam.

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Köszönöm a kiigazítást, nem az észt akartam osztani. Én így hallottam vissza a történetet, egy elégedetlen ügyféltõl, akit én ajánlottam be, nekem is szarul esett a dolog EZÉRT irtam le. Bocs, ha általnosítottam, ill. durván, pontatlanul közöltem a sztorit. Én tudom, hogy nem a lehúzás a célotok, de akkor a kommunikációtok nem volt jó az ügyféllel, mert neki így jött le, és emiatt ne rá vagy rám haragudjatok. Az ügyfél már csak ilyen "dilettáns" és mindig igaza van, de õ fizet, és ha elégedett akkor megint hozzátok megy és megint fizetni fog. Ha meg nem akkor elpofázza mindenkinek, és ez szar ügy.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Nem nagyon vagyok képben Chilis szervizes körökben,....

Akkor tisztánlátás végett: A kedves barátodra senki nem akart rásózni semmit, épphogy váltógörgõt cseréltünk.Tudom hogy a bicaj a tiéd volt, szóval hátha te tudod, mitõl volt a váltófül minden lehetséges irányban görbe.
Való igaz, a tányér fordítva került fel, ez az én saram, a rohanás nem mentség, fel sem hoztam.Viszont nem volt állat módon megtépve, meg elferdítve, a gazdája bejött, 10 perc alatt megfordítottam, és kész.Megnéznélek a napi 28. bicaj után mekkorát LÁMÁZNÁL......
A váltókarok nekem mûködtek, a wd40 kúrát én is lejátszottam.A cserére õ kérdezett rá,(mennyi egy pár új xt?) megmondtam az árát, és közöltem is hogy fölösleges egyelõre.
Ha mutatsz valakit, aki sohasem hibázik, benyalok neki meg neked is a fõtéren holnap délben, addig viszont ne oszd az észt.Nem, EZ nem az a bolt ahol a lehúzás a fõ cél, örülök, ha valakinek segíteni tudok, és útálom, ha dilettánsok próbálnak alám tenni, ráadásul úgy, hogy azt sem tudják, mirõl van szó.

További provokációt privátban fogadok.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
A srác visszament reklamálni, a középtányért rendesen visszaszerelték ez rendben is volt (de akkor is Lámaság fordítva beszerelni). A váltókarral kapcs. dolgot is rosszul írtam. Pontosítva a kollégám elmondása szerint úgy történt, hogy az elsõ eljövetel után azt mondták minden okés, váltókar pucolva, váltó beállítva. A váltókar továbbra sem volt jó, azt hagyta is volna annyiban (mondom nem teket soka), de a tányér miatt visszament ezt ugye rendbetették, és ha már ott volt rákérdezett a karra. Ekkor mondták neki, hogy azt biza cserélni kell, és hogy megrendelik neki az újat. Ezután nézett rá Titti. Ez az eset minden bizonnyal a véletlenek szerencsétlen egybeesésének követketménye lehetett.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Jól mondod, nem vagy otthon Chilis ügyben. Mert hibázni azt lehet, de a lehúzós kritikád az nem áll. Tény, hogy nagyon sokat és gyorsan melóznak, és ilyenkor becsúszik hiba is. Ha ez a cimbora visszament volna és megreklamálja a dolgot biztos, hogy javítják neki egy bocsánatkérés közepette.

felakat

felakat

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdv
Tittiék hol dolgoznak?
Magam is egy normális, korrekt bringaszerelõt keresek.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sajnos Én is jártam már úgy hogy kormánycsere után úgy kaptam vissza a kerót,hogy annyira ferde volt,hogy csak körbe-körbe jártam volna,ha elindulok.:)
De cseréltek már úgy monoblokkot,hogy elinduláskor a kis fogaskerék belemart a vázba!!!:(
Nem a Chiliben történtek ezek a dolgok,hanem másik 2 debreceni üzletben...

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Nem nagyon vagyok képben Chilis szervizes körökben, és emiatt kicsit beégtem egy kollégámnál. A történet a következõ, mivel a környéken lakik kérdezte tõlem, hogy érdemes-e a Chilibe vinni a kerót javításra. Mondtam neki, hogy persze pengék a srácok, nyugodtan mehetsz. Ugrott neki a lánc a középtányéron, ill a váltó (xt rapidfire) kihagyott-ugrott néha. Mivel hátsó sor+lánc nemrég lett cserélve a bringán, mondtam neki hogy valszeg középtányér csere meg váltóállítás lesz, és a váltókart meg ki kell pucolni. A srác el is ment, de kérdezte utána, h az normális-e hogy a cserélt középtányérban 8-as van, meg hogy a srácok szerint a váltókar kuka és cserélni kell 30-40k -ért. Hát a fiú(k) fordítva nyesték rá középtányért (olcsó acélt kért a kollégám, mert nem nagyon használja a kerót), és természetesen utána faszán meg is húzták hogy jó legyen. A váltókarral nem csináltak semmit (merthogy úgyis szar), a váltót meg "beállították" valahogy. A történet ott folytatódik, hogy most hétfõn céges szervezésben (NI) a Tittiék szerelték a bringákat itt nálunk a bringatárolónál. A kollégám megmuttatta neki a váltót meg a kart, hátha õk tudnak vele csinálni vmit. Tudtak. Titti befújta a kart WD40-el a váltót meg rendesen beállította. Nem akarok fikázni senkit, de úgy érzem ez egy kicsit túlmutatott a "keressünk egy kicsit rajta, mert nem ért hozzá" kategórián, meg milyen már az hogy fordítva teszek fel egy lánctányért, és miután meghúzom a csavarokat fel sem tûnik h szar. Ahogy Mucsi mondaná "szar-szemét-szar" trehány munka. Biztos nagy a pörgés -a gyerekek meg még az oviban- de ez már csak olyan, hogy híre megy, fõleg ha nem egyedi esetrõl van szó. A kollégámnak mindenesetre szarul esett(nekem is), mert amúgy nem hülyegyerek.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Korcs: zaklatnak a kutyák?

Én zaklatnám, ha rajta kapnám, hogy rágja a tuját... de valamikor melózni is kell... sajnos.

Halihó

Valamelyik mesében :) láttam olyan nyakörvet,hogy rázott gombnyomásra... egy sokkolóval kombinálva össze tudod hozni,ha nem te akkor Csipisz :D

Van olyan nyakörv e-bay-en, ami ha egy kijelölt (kihúzott drót) közelébe megy a kutya, akkor sípol, majd ha közelebb akkor ráz. Hát nem tudom... elég brutálisnak tûnik, de a szomszédhoz képest igencsak emberbarát a kutya szemszögébõl.

Remélem mára kieste magát... tegnap csapattam az Egyetem sugárúton és rádöbbentem az egy mennyország... suhanás, semmi döcc, verseny egy szakadt montival (lehagyott)... nemhiába vidéken élek (homokkert alias sínen túl), el vagyok szokva a jótól!

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Piac utca! T-pont-al szembe...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
hol van a tisza bolt?

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
A Tisza kirakatában van kiállítva egy babakék SS... Érdemes arra kerülni!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
milyen kirakatfixi ez?

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Na! a reggel én is megnéztem a "Kirakat FIXI-t". Úgy kellet nézzem az órát, hogy még mennyit idõzhetek, hogy beérjek idõben a melóba.
Egyébként szerintem az a sok fék azért van rajta, mert nem FIXI. Ha jól láttam, akkor egy egyszerû BMX racsni van feltekerve a hátsó agyra...
De legyen Fixi vagy SS... gyönyörû.
Soma: a nyálcsorgatást nem értem. Nekem még mindíg a te FIXI-d az etalon. A Csepel csak utána jön...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Valamelyik mesében :) láttam olyan nyakörvet,hogy rázott gombnyomásra... egy sokkolóval kombinálva össze tudod hozni,ha nem te akkor Csipisz :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
nem neked szólt Izom, csak tényeket írtam, ahogy én látom.

Korcs: zaklatnak a kutyák?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Azt, hogy egy újrahasznosított ócskavas.:D

Nagy divat mosatnság a 20-25 éves acél vázak lefestése, és máris kész egy cool fixi, vagy ss. A rági vázak újjá születnek. Megyek is a szeméttelepre, összeszedek pár rossz vázat és kiárulom õket.:D
Egyébként örülök neki, hogy legalább többen bringáznak, még ha csak a divat miatt is!

Ja, a pénz nagy úr! ezek a vázak meg legtöbbször ingyibe vannak... Azért egy új csepel vázat összehozok valahogy, irgumburgum, legkésõbb karácsonyra:-D
De most villanypásztorban gondolkodok kutyára:-DDDD

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
én még csak le se festettem!
nem akarok új csillogó vázat venni a cigányoknak
egyébként napi 15öt letekerek, és nem csak tavasztól õszig, hanem télen is, úgyhogy nem tartozok bele a divatbringások közé, ha rám értetted.

de amugyse vettem fel, nekem nem ingem:)

jelenleg egy fék van rajta, elsõváltót rá se tettem, hátsóváltót be se kötöttem, úgyhogy jelenleg ss :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Azt, hogy egy újrahasznosított ócskavas.:D

Nagy divat mosatnság a 20-25 éves acél vázak lefestése, és máris kész egy cool fixi, vagy ss. A rági vázak újjá születnek. Megyek is a szeméttelepre, összeszedek pár rossz vázat és kiárulom õket.:D
Egyébként örülök neki, hogy legalább többen bringáznak, még ha csak a divat miatt is!