Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
A fene megeszi, de aktívak lettek ezek....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ÚJABB LOPOTT BRINGA!

Feltöltött kép

kép itt van a bringáról

"KHS Brentwood cruiser kerékpáromat 2010 március 31.-én eltulajdonították Debrecenbõl a Martonfalvi utcáról egy garázs elöl este 10:15 óra körüli idõpontban.
A kerékpár Cruiser felszereltségû azaz nagykormány alátétekkel magasított stucni,három sebességes schimano gripshift váltóval és a hagyományos csepel cruiser gumival amely terep mintájú fehér peremû.A felnik csúcsos mintázatú mtb felnik valamilyen szlovák vagy lengyel márka piros színû.Egy Német akkumulátoros lámpa volt rajta elöl(design-os sigma márkájú)hátul ledes égõsor.

Elérhetõségem :+3630-3644066

(ha valaki tudja, tegye ki a képet légyszi ide fórumra, mert nekem nem siekrül)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mackó: Gmaps Pedometer Nekem háztól-házig 67-et mért. Szombat OK!

Levi: Ez nem ért egy csokit, majd valahogy kárpótollak.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
újabb tegnapi lopás, a martonfalviról a lépcsõház elõl lelakatolt krúzert vittek el, részletek nemsokára

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
bringáztam egy órát a tóciban, kérdezgettem a srácokat kinn
senki nem látta a bringát.

egy kb 14 éves bmxes kissrác mondta, hogy tegnap volt itt egy BÁCSI, aki szintén kereste, és mondta a srác nevét is. és egy másik csoport is. ez a gyerek már tolvajként van elkönyvelve, remélem tényleg õ volt. na mindegy

mondtam nekik, hogy figyeljenek, sokan vannak kinn, hétvégén kinézek hozzájuk, hogy láttak-e valamit. ennyi egyelõre

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Zoli ne edd magad, én is hagytam már ott a gépet lelakatolatlanul, becsúszik. Az új gépet pedig meg se említsd, meg lesz Pyxike! ;)

Volt már házkutatás, letartóztatás, Guantanamoba deportálás, ilyesmi?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
régebbi montiba keresek komplett hátsókereket, sorral lehetõleg (külsõ-belsõ van)
ár max 1000 ft:)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
[quote name='Röfike']Csili: Errõl a szókaratéról a német BIKE magazin részrehajló tesztjei jutottak eszembe... :([/QUOTE]

No ezt nem nagyon értem.
[/QUOTE]

Nem baj ha szar (elbasztuk), de nem írunk róla rosszat, mert akkor a "fényén" lenne egy kis törés is. :S[/QUOTE]

Szó sincs fényrõl, így nincs törés....végzem a dolgom, néha becsúszik egy baki, akinek nem, jelentkezzen délben.
Ha mostantól én is felírok ide mindent, amit elpanaszkodtak a máshonnan átjött vevõk, akkor aztán tényleg nem lesz részrehajlás, ugye?
A sráccal ott és akkor-(nem mellesleg kb 3 hete....ezenkívül, amikor kérdezte a karcsere költségét, jeleztem is hogy ide városba egy deore bõven elég.A válasz szájhúzás volt.) tisztáztuk ki mit baszott el, ha szeretnél még kicsit rágódni rajta, tedd azt, ha ennyire ügyednek érzed, vagy csak unatkozol.Erre, ahogy a többi "kis csipkelõdésre" nem vagyok vevõ.
Ja, persze,tudjuk: "nem kell mindig bevédeni..."

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Epyc a kis villogókat leviszem ha hiányoznak, csak csörgess meg ha ma este jó neked!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Üdv. Mindenkinek!

Ezt valóban elbasztam!!!!!!!!!!! egyszer kell tévedned, és elég a szopáshoz! !!Tegnap munka után felvették a jegyzõkönyvet, fénykép nézés is volt.
A sok a infó miatt elég pozitívak voltak a rendõrök, így én is az vagyok.
Bocsi Sanyi !!!!!!
Ha nem lesz meg megyek neked egy géppel . Felajánlás cs-mo TDS tipusú gép, full alivio , v-fékes, hátul Silent-clutch agy , fekete dt küllõk , az elsõ váltó lóg ki a sorból mert az egy LX. A felnik ritchey ocr , gumi hátul Kenda Koyote elõl ritchey Zmax. nyeregcsõ noname, 2 csavaros(roox ) tipusú, kalloy uno stuci, benne ritchey force lite kormány, váz 18" szín kék. Fotókat majd Leviék valahogy feltöltik.

De inkább legyen meg a gép!!!!!!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
[quote name='Röfike']Csili: Errõl a szókaratéról a német BIKE magazin részrehajló tesztjei jutottak eszembe... :([/QUOTE]

Nem baj ha szar (elbasztuk), de nem írunk róla rosszat, mert akkor a "fényén" lenne egy kis törés is. :S[/QUOTE]

Aha. Értem . Vagyis nem értem, de azt hiszem veled kapcsolatban ez már örökre így marad.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
A vázszámról kellene egy fotó. Elõre is köszi!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Most írt a váz elõzõ tulaja, hogy egyelõre nincs pontos képe a vázszámról, csak töredékek. Wody, megkérhetlek, hogy fotózd le a vázszámod? Hátha a képek alapján össze tudnánk rakni és addig nem reszeli ki/nem festi le diszperzittel.

Hello Sanyi!
Én mikor megvettem a vázat, lefényképeztem a vázszámot is, (üres váz, nem volt még összerakva) Most is le tudom fényképezni, amiben tudok segítek, ha leírod itt, vagy küldesz egy emailt (gacsiz forrómél kom)
Nyitva tartom a szemem én is! Nagyon durva eddig a sztori, remélem meglesz A PYXIS : (
Üdv Z.

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Feltöltött kép

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
[quote name='Itózs'][/QUOTE]
Csili: Errõl a szókaratéról a német BIKE magazin részrehajló tesztjei jutottak eszembe... :([/QUOTE]

No ezt nem nagyon értem.
[/QUOTE]

Nem baj ha szar (elbasztuk), de nem írunk róla rosszat, mert akkor a "fényén" lenne egy kis törés is. :S

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Hát igen, ha õ az, ha nem, Kaccsa, ez is megér egy két jobbfajta lórúgást:
WANTED! - Skidmark

Szerintem elég durva fényképhalmaz bizonyítja hogy kié is az a keró, ha nem adják ki a rendõrök, (ha egyáltalán még a kis k...ögnél lesz) akkor bizony újabb okom lesz a tiszteletükre.És most le is írom a trance vázszámát végre.......

Én a tömeg erejében hiszek, ma el kellene menni az István 61 alá, sok keró, aztán a többi kialakul

Amúgy meg sajnálom Zolit is, biztos fáradt volt, mikor lakatolt :(

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Korcs:
Ha félted, délután gyere, akkor már suliban leszek...:D
Ha csak kisebb centír, meg is várhatod ha délelõtt jösz, vagy hagyd ott és holnap meglesz.Déli bónusz nyalakodás nincs......

Ahogy lesz pénzem és idõm (na ez a neccesebb) röpp!

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

van egy KFOR-os srác a 61 alatt, felveszem vele a kapcsolatot, hátha itthon van, vagy valaki otthon nála látott valamit

de óva intek mindenkit attól, hogy bárkit ALAPTALANUL gyanúsítson!

Biztos nem lehetünk az elkövetõ személyét illetõen, de... Kb. 10 srác kórusban mondta a nevét amikor megmutattam nekik a képeket. Kicsivel késõbb visszementünk Zolival is. Akkor már kicsit cserélõdött a társaság (volt aki elment idõközben, de jött pár új srác is) és megint csak elég meggyõzõen VÉLTÉK felismerni a tagot. Úgyhogy részemrõl a gyanúsítás alapja megvan, az más kérdés, ha esetleg kiderül, mégsem õ volt. Egyelõre ez nem több, mint egy olyan szál, aminek a végére kell járni. Ha õ volt, akkor bingó, he nem, sorry. Mindenesetre, legalább nem csak néztünk ki a fejünkbõl, hogy ajjaj elvitték a kerót, hanem igyekeztünk aktívan keresni is. Azért úgymond forrónyomon nem csak Mi indulhattunk volna el, hanem a "szervek" is. Zoli még este bent volt a kapitányságon, megtette a feljelentést. Azok a srácok, akik elvileg felismerték és megadták a kölyök nevét és címét, logolva lettek (név, cím, telószám) és ha kell, behívják õket is az örsre.
¤ Trek ¤ Kross ¤ шkoьнцк ¤

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Korcs:
Ha félted, délután gyere, akkor már suliban leszek...:D
Ha csak kisebb centír, meg is várhatod ha délelõtt jösz, vagy hagyd ott és holnap meglesz.Déli bónusz nyalakodás nincs......

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

van egy KFOR-os srác a 61 alatt, felveszem vele a kapcsolatot, hátha itthon van, vagy valaki otthon nála látott valamit

de óva intek mindenkit attól, hogy bárkit ALAPTALANUL gyanúsítson!

Jaja, egyet értek az ügyvéd úrral, mert ha véletlenül mégsem õ az (kívánom Õ legyen, mert akkor megvan a rohadék), csúnya per lehet belõle...