Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
van egy KFOR-os srác a 61 alatt, felveszem vele a kapcsolatot, hátha itthon van, vagy valaki otthon nála látott valamit

de óva intek mindenkit attól, hogy bárkit ALAPTALANUL gyanúsítson!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Most írt a váz elõzõ tulaja, hogy egyelõre nincs pontos képe a vázszámról, csak töredékek. Wody, megkérhetlek, hogy fotózd le a vázszámod? Hátha a képek alapján össze tudnánk rakni és addig nem reszeli ki/nem festi le diszperzittel.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Hát igen, ha õ az, ha nem, Kaccsa, ez is megér egy két jobbfajta lórúgást:
WANTED! - Skidmark

Szerintem elég durva fényképhalmaz bizonyítja hogy kié is az a keró, ha nem adják ki a rendõrök, (ha egyáltalán még a kis k...ögnél lesz) akkor bizony újabb okom lesz a tiszteletükre.És most le is írom a trance vázszámát végre.......

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Ilyen dologgal foglalkozik a rendõrség? Be kell bizonyítani hogy valóban Nitroé a bringa? A képen nem az látszik hogy ellopja a cigánygyerek, hanem hogy felül rá és elteker.

(Én pár "kedves" barátommal ellátogatnék hozzá egy vascsõvel a kezünkben)

Vendégeim lennétek pár üveg sörre.

Mackó, okosat tudsz mondani? Vázszám híján is visszakaphatjuk?

/Fabian Cancellara/

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ilyen dologgal foglalkozik a rendõrség? Be kell bizonyítani hogy valóban Nitroé a bringa? A képen nem az látszik hogy ellopja a cigánygyerek, hanem hogy felül rá és elteker.

(Én pár "kedves" barátommal ellátogatnék hozzá egy vascsõvel a kezünkben)

Kaccsa

Kaccsa

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Bocsi, ez a linkelés nem sikerült a legtisztábban. Tudniillik a myvip-rõl van a foto. A skidmarkon elvileg megtekinthetõ.
Üdv

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Csili: Errõl a szókaratéról a német BIKE magazin részrehajló tesztjei jutottak eszembe... :([/QUOTE]

No ezt nem nagyon értem.

Basszus, tényleg a vázban a lakat. Szegény Zoli ezt tényleg nagyon elb...ta.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tonee: Szép munka! Ahogy édsanyám mondta mindig: "Eszed legyen ne étvágyad!" Ügyi vagy!

Holnap lesz mit vinni legalább a rendõröknek, biztos díjazni fogják! ;)

Mackó: Holnap hívlak!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Elõször Ludwig, most Zoli..... A chili2-re nagyon rájár a rúd!
Mi hárman ideát kezdünk félni.......

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kaccsa

Kaccsa

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Gondoltam, arc alapján csak könnyebb megtalálni valakit. Jobban feltûnik, ha szembejön az utcán. Nos, találtam egy ilyen képet:

Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ez a kölök lesz az, mivelhogy más debrecenit nem találtam ezzel a névvel. Persze nem maximálisan megbízható a forrás (lásd jobb alsó sarok), de azért gyanús.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Ezt nem hiszem el. Reménykedtem, hogy Levi szórakozik a Faiskola utca miatt, de a képek... Inkább nem írom le a gondolataimat, nem adok munkát a moderátoroknak. A lakat hogy maradt benne a konzolban?

Köszi az utánajárást és a gyors reagálást srácok, akár meglesz, akár nem.

/Fabian Cancellara/

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

Achtung, ACHTUNG!
Eltûnt egy fehér-narancssárga pixis!
Csíra Sanyink bicaját, mely most Zolinál volt használtban, ellopták! A Jégcsarnok elõtti bringatárolóból, pár perc leforgása alatt.
A tolvaj kék nadrágot, fehér kapucnis pulcsit hordott és valószínûleg délmagyar (roma) volt! Nagy esélye van annak, hogy a tettes ott lakik valahol a Tóciban!
Ahogyan Sándorunk mondá' a színén kívül, a recsegésérõl könnyû még megismerni a sárgaságot!
Képet igyekszek még róla ma felrakni!
Szemeket nyitva tartani!!
Ez nem gyakorlat!

Nokéremszépen!
Kb. 5 perccel azután értem oda Zolihoz, hogy ellopták a bringát.
Egybõl nyeregbe pattantam és körbescanneltem a Tócóst.
Sajna a bringa nem lett meg, de egy hasznos infóhoz hozzájutottam, pár környékbeli sráctól.
Mivel a Jégcsarnokos biztonsági kamera rögzítette a lopást, azt visszanézve lefotóztam a tagot
a telómmal. Ezt mutattam meg a környékbeli kölyköknek, akik kb kórusban vágták a tag nevét.
Állítólag Bak Patriknak hívják és az István út 61. alatt lakik.
Az infó birtokában Zolival elmentük a kölyök lakására, de sajna senki nem nyitott ajtót.
Utána Danival a Fórumot és a Plázát is végignéztük a gyerek után (mivel állítólag folyton ott lóg)
de ott sem találtuk...
Pastolok pár linket az "elkövetõrõl", mindenki logolja és keresse!

http://bringalopos.t...tureid/10629174

http://bringalopos.t...tureid/10629171

http://bringalopos.t...tureid/10629173
¤ Trek ¤ Kross ¤ шkoьнцк ¤

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Röfi, lenulláztad már az S120-as polárt?:)
Twelve times ironman

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
Levi, ehhez mit szólsz?
Marktplaats.nl > Carbon Wielset SPENGLE GIRO3 met Campagnolo - Fietsen en Brommers - Fietsen | Racefietsen

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Achtung, ACHTUNG!
Eltûnt egy fehér-narancssárga pixis!
Csíra Sanyink bicaját, mely most Zolinál volt használtban, ellopták! A Jégcsarnok elõtti bringatárolóból, pár perc leforgása alatt.
A tolvaj kék nadrágot, fehér kapucnis pulcsit hordott és valószínûleg délmagyar (roma) volt! Nagy esélye van annak, hogy a tettes ott lakik valahol a Tóciban!
Ahogyan Sándorunk mondá' a színén kívül, a recsegésérõl könnyû még megismerni a sárgaságot!
Képet igyekszek még róla ma felrakni!
Szemeket nyitva tartani!!
Ez nem gyakorlat!

Na hali

Ahogy olvastam szoltam egyik haveromnak, aki a nagysándor telepen ismer olyan alvilági hülyegyerekeket, akik szoktak ilyen hülyeséget csinálni
Mondtam neki, ha van valami hír, hogy kinél lehet, akkor érte megyek.

Ha valami van azonnal írok

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Biszi-baszi bassza meg!

Képek itt, az összes telefonon lévõt feltöltöttem.

18-as Pyxis váz, olyan festéssel, mint a Wodyé, felsõ csövön 2 egymástól kb 10 centire lévõ horpadással, a támvilla-nyeregvázcsõ csatlakozásnál állandó fekete zsírfolttal egy pár centis csíkon.
A villa egy fekete-néhol rozsdás összeült RST Omni, minimál mozgással.
Kormány keskenyre vágott szürke feliratos Ritchey WCS
A stucni noname karcos ezüst 115 mm hosszú, mínuszos.
Nyeregcsõ fekete, ezüstfejû, egycsavaros B+ tökig kihúzva Acor nyereggel, (középen üreges). BBB imbuszos nyeregcsõbilincs.
B+ fékkarok és V-fékek, csak hátsó Alivio 8-as váltókar és ezüst Deore hátsó váltó.
Elöl Quando agy, Mach1 felni, hátul B+ kazettás agy és Sun CR-18 felni amiben van egy kis ütés.
SR Suntour hajtókar 44-es ezüst Shimano tányérral.
Elöl Ritchey ZED, hátul Schwalbe Skinny Jimmy gumi, elöl szingós, hátul auto-szelepes belsõvel.
A Markolat narancssárga Lizard Skins. A nyereg jóval magasabban van, mint a kormány, így ha rajta látnátok valakit, szokatlanul sportosan ülne.
Amikor otthon hagytam, a sor fekete 8-as Sram volt és a lánc PC-830-as. Hátsó sárvédõ volt fent, valamint felraktam rá egy elsõ váltót, de nem fûztem be, nem tudom Zoli azóta mit alakított ezekkel.

/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Remélem meglesz... Majd fülelek!

Csili: Errõl a szókaratéról a német BIKE magazin részrehajló tesztjei jutottak eszembe... :(

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

ilyen?

igen

Le volt zárva a bringa?

nem....

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Le volt zárva a bringa?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts