Visszahívtak a Megasztárból. 12000 emberbõl benne vagyok a legjobb 500-ban.
Igen Izom, tényleg elmentem a válogatásra.
Na haver akkor ezt kell nyomnod:) 2.30-tól érdekesebb:D
Korda Gy
Csak kiakarom próbálni a telikereket azért kérdeztem!
Lehet élek a lehetõséggel és elviszem majd egy karikára! Köszi!
Állat a 2. kép!
Nem tudod, hogy a triatlonosoknál fellelhetõ még ilyen, régebbrõl?
Bringával voltam, már jó ideje nem futok.Ecsém, ha egybe nyomtad a 15öt akkor te min ultramaratonista vagy:-D Én imádkozom, hogy a 4 összejöjjön. Bringázni jobb arra, mint futni... egyébként is utálok futni... de az ígéret szép szó... örülök ha túl fogom élni! Az biztos, hogy utána nem 4 sört fogok bevágni, hanem 15öt, abban jobb vagyok:-D
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Bringázni jobb arra, mint futni... egyébként is utálok futni...
Ecsém, ha egybe nyomtad a 15öt akkor te min ultramaratonista vagy:-D Én imádkozom, hogy a 4 összejöjjön. Bringázni jobb arra, mint futni... egyébként is utálok futni... de az ígéret szép szó... örülök ha túl fogom élni! Az biztos, hogy utána nem 4 sört fogok bevágni, hanem 15öt, abban jobb vagyok:-D
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Egyszer régen ott készültem fel egy maratonra, 15 kör után meguntam.
Kutya gyógyulgass!
Hûû Alleycaten voltatok az uccánkba' (Tinódi)? Legközelebb nálunk lesz a pálinkáztatás.
Üdv minálunk!.... Debrecen egyik legszebb fixiét építsem.
Not at all, my friend!és végül, de nem utolsó sorban Levinek, hogy sokszor olyan bamba volt.
Köszi, hogy eszébe juttatod a többieknek!Ma Terence Hill szülinapja van..
A kocsma a Zöldfa utcai Aranykorona nevû hely. A tulaj maximálisan tolerálta az ajtónyitogatást ötpercenként.....
Egyszer régen ott készültem fel egy maratonra, 15 kör után meguntam.Jaja, ott lesz a verseny is, 8 kör... kint a temetõ sarkánál elmész Pallag felé, majd tábla jelzi hol a visszafordító (egy fára van felerõsítve, kis lópikula). Ott pár száz méter és fordulsz vissza a párhuzamos útra. Egy kör kicsit több, mint 5km.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]