Mindjárt lett is 9! közös ismerõs.

Tamás Czine fényképei | Facebook..ekkor már ítélkeztem, hogy ez a srác (Olmo bicaj, Easton villával, bukó alatt fehér bringás sapival) egy pöcs.
Figyelem készülõben van egy országutis hétvége! Debrecen -Tiszalök-(kompozás) -Tiszatardos-Hejce (67km+53km) szombaton keróval fel , bográcsozás , este ha minden összejön akkor Vuelta kivetités, majd vasárnap vissza! Ha 3 naposra tervezzük, akkor ez pénteki program , szombatra átnéznék Szepsi-be ahol Remák Zoli született, az édesapjával akár le is beszélhetnénk hogy ott legyen! Aznap vissza Hejcére ( össz:94km), ha belefér akkor egy füstölthal kóstolás, és vasárnap haza!
Felvetem a témát az Idetekerj honlapon is , megnézzük hányan kapnak rá, szállás miatt nem kell izgulni megoldjuk!
Sziasztok!
Jó lenne összehozni egy csapatot. Ha van két 40 feletti jelentkezõ, akkor indulhatunk Masterben, egyébként marad a nyílt kategória, vagy a Mackó által ajánlott V.I.P.
Várom az önkénteseket!
Üdv,
Kocka
A Hármas csapat versenykiírása a www.finishline.hu -n!
Ezennel bejelentem minden kedves kerékpárosnak, hogy az Úr 2012.-ik évének augusztus havának tizedik napján Pénteken fél kilenctõl, Sörügyminisztériumi fogadóórát tartok a Füredi úti mûintézményben.
Szeretettel várok minden kedves rajongót és mûkedvelõt.
Üdv Tittyman
Megvolt ma a Kékes meghódítása: Kékes csúcstámadás 2012 mért - Gyöngyös, Gyöngyösi kistérség, HU
Csak nem szervezõdik valami tekerés odaát? Csináljunk már valami szép túrát mielõtt vége az évnek.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Kocka , jól mûködik a pedálod?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"