Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Talált süllyedt. :D (Igen õ az)

Mindjárt lett is 9! közös ismerõs. :D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

..ekkor már ítélkeztem, hogy ez a srác (Olmo bicaj, Easton villával, bukó alatt fehér bringás sapival) egy pöcs.

Tamás Czine fényképei | Facebook
Ez? :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Figyelem készülõben van egy országutis hétvége! Debrecen -Tiszalök-(kompozás) -Tiszatardos-Hejce (67km+53km) szombaton keróval fel , bográcsozás , este ha minden összejön akkor Vuelta kivetités, majd vasárnap vissza! Ha 3 naposra tervezzük, akkor ez pénteki program , szombatra átnéznék Szepsi-be ahol Remák Zoli született, az édesapjával akár le is beszélhetnénk hogy ott legyen! Aznap vissza Hejcére ( össz:94km), ha belefér akkor egy füstölthal kóstolás, és vasárnap haza!
Felvetem a témát az Idetekerj honlapon is , megnézzük hányan kapnak rá, szállás miatt nem kell izgulni megoldjuk!

Engem érdekel a dolog, de csak szombati indulással.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Figyelem készülõben van egy országutis hétvége! Debrecen -Tiszalök-(kompozás) -Tiszatardos-Hejce (67km+53km) szombaton keróval fel , bográcsozás , este ha minden összejön akkor Vuelta kivetités, majd vasárnap vissza! Ha 3 naposra tervezzük, akkor ez pénteki program , szombatra átnéznék Szepsi-be ahol Remák Zoli született, az édesapjával akár le is beszélhetnénk hogy ott legyen! Aznap vissza Hejcére ( össz:94km), ha belefér akkor egy füstölthal kóstolás, és vasárnap haza!
Felvetem a témát az Idetekerj honlapon is , megnézzük hányan kapnak rá, szállás miatt nem kell izgulni megoldjuk!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Sziasztok!
Jó lenne összehozni egy csapatot. Ha van két 40 feletti jelentkezõ, akkor indulhatunk Masterben, egyébként marad a nyílt kategória, vagy a Mackó által ajánlott V.I.P.
Várom az önkénteseket!

Üdv,
Kocka

Támogatom!

(Tudom, már volt:) ) A Söratlonra nevezni sem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.:D
Twelve times ironman

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

A Hármas csapat versenykiírása a www.finishline.hu -n!

Sziasztok!
Jó lenne összehozni egy csapatot. Ha van két 40 feletti jelentkezõ, akkor indulhatunk Masterben, egyébként marad a nyílt kategória, vagy a Mackó által ajánlott V.I.P.
Várom az önkénteseket!

Üdv,
Kocka

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Ezennel bejelentem minden kedves kerékpárosnak, hogy az Úr 2012.-ik évének augusztus havának tizedik napján Pénteken fél kilenctõl, Sörügyminisztériumi fogadóórát tartok a Füredi úti mûintézményben.
Szeretettel várok minden kedves rajongót és mûkedvelõt.
Üdv Tittyman

Ilyen szívhez szóló invitálásnak nem tudok ellenállni. Ott leszek. :)

Megvolt ma a Kékes meghódítása: Kékes csúcstámadás 2012 mért - Gyöngyös, Gyöngyösi kistérség, HU

Gratulálok!

Csak nem szervezõdik valami tekerés odaát? Csináljunk már valami szép túrát mielõtt vége az évnek.

Benne vagyok!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Mert tudja,hogy megyünk.... :( ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Ezennel bejelentem minden kedves kerékpárosnak, hogy az Úr 2012.-ik évének augusztus havának tizedik napján Pénteken fél kilenctõl, Sörügyminisztériumi fogadóórát tartok a Füredi úti mûintézményben.
Szeretettel várok minden kedves rajongót és mûkedvelõt.
Üdv Tittyman
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Megvolt ma a Kékes meghódítása: Kékes csúcstámadás 2012 mért - Gyöngyös, Gyöngyösi kistérség, HU

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
A Hármas csapat versenykiírása a www.finishline.hu -n!
Twelve times ironman

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sipi emlékére...Videó: Sipos János emlékére - Így könnyezte meg az óriási magyar bringás sikert » VIDEÓK › Videók

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Körbetekertem a Balatont.
:-)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Csak nem szervezõdik valami tekerés odaát? Csináljunk már valami szép túrát mielõtt vége az évnek.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Csipisz:
Bikemap.net - Your bike routes online
Tibi szerint itt megtalálod ami kell nekünk esetleg...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Kocka , jól mûködik a pedálod?

A régi, amit a második alkalommal vittem tökéletes lett, az elsõnél a jobb oldali visszakotyogósodott. Szerintem annak már lõttek, betettem a városi cirkálóba.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Jóárasított 350-400-as, 30,9-es nyeregcsövet tud valaki? Városi keróba kell, szóval jöhetnek az olcsóbb fazonok is. Vagy, ha esetleg van valakinek eladó, az is megfelelõ!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
ha valakit érdekelne hazaviszem:
Volume Cutter trükk fixi « kerékpár / váz « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása

Mavic Piste Ellipse kerékszett « alkatrész « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Kocka , jól mûködik a pedálod?
Jó pumpa az mit jelent, hogy jó árban, 4000.- az jó ? Ezért mûanyagot tudunk kínálni! Kis vagy a nagy Chiliben kapsz Oroberto!

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Masszív, órás mûhelypumpát keresek, valaki látott valahol jó árban lévõt?
Let's roll!