Epyc milyen volt a befutó ?
Sokan voltak! De kb. olyan szintû felvonulást képzeljetek el, mint itt nálunk augusztus 20-án, csak itt 300e ember helyett úgy másfél millió A hepöning olyan délután 2 magasságában kezdõdött el, akkor jöttek a szponzori kocsik. Volt nagy csinnadratta, dudálás, kiabálás, táncolás, de ajándékokat b*sztak bedobni (pedig én reménykedtem 1-2 karbon kerékben, vagy 2013-as Dura-Ace alkatrészekben:D). Utána megjöttek a fiúk is, vagy 5x oda-vissza végigtekertek a Champs-Élysées-n, aztán eredményhirdetés, majd a tömeg lassan szétszéledt. Mi délre mentünk ki és olyan este 6 körül indultunk haza.
Egyébként borzalom látni ezeket, hogy mennyire bírnak haladni ezeken a kiskockaköves (értsd: macskakõ) utakon. Ráadásul van benne hupli is itt-ott, szóval autóval sem lehet egy leányálom, de ezekkel a szaros virsligumikkal úgy mentek ezen trágya úton, mintha tükörsima lett volna az egész. A hang és a látvány viszont nagyon durva, ahogy ilyen száziksz bringás teper végig csörögve-csattogva A legszomorúbb az egészben, hogy ezek 120 km. után úgy jöttek be, hogy nem láttad az arcukon, hogy elfáradtak volna Viszont, ha valaki ilyen jellegû szórakozásra vágyik (mi elsõsorban ugye nem emiatt mentünk Párizsba), az szerintem inkább egy hegyi befutóra, vagy hegyi szakaszra menjen ki.