Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Lecsa, privi ment a SörAtlonról.
További jelentkezõk?
Twelve times ironman

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Kikék menni kutyásra, csekkolni a terepet "többszemtöbbaggyaltöbbetgondol" alapon.

Jó 5let, benne lennék.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Kikék menni kutyásra, csekkolni a terepet "többszemtöbbaggyaltöbbetgondol" alapon. Mesterséges akadályokról meg annyit, hogy Tégláson volt 3 db elem a pályán, ebbõl kettõt kikerültek, egyet csak azért nem, mert az vitt át egy 2 méteres árok felett. (rémlik, hogy volt aki azt is kikerülte egyszer.:D) De amúgy én is szeretném, ha durva lenne, mert mostanában amit versenyeken látok, meg olvasok itt fórumon pl 24 órás után... 45fokos 2 méterrõl lejövõ lejtõ letörésnek címkézve, ha meg valami kiáll a földbõl 3 centinél jobban, az már ugratõ. Ha minden akadékoskodóra hallgatnának a szervezõk ott járunk, hogy országútival fognak maratont nyerni, olyan lesz a pálya. Szóval legyen csak erõss, legfeljebb készül még pár mókás kép.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Újabb hírek! Jönnek az Írek! :D ( Kicsit tré poén ,de én jót mulatok rajta! :D)

Szóval, beszéltem az alpolgármester úrral, és azt mondta, hogy be tudjuk szorítani a sportbarát napok keretén belül, Szept.15-én du. 14.00-tõl max. 18.00-ig az Ebesi Cross-t , vagy ahogyan Csipisz mondaná 3 K ( Kutyás Krossz Kantri ) versenyecskét!
Most már jöhet az aktív tervezés!

Nem tudom, milyenek a terepi adottságok, de 1-2, az õrült futáson látott akadállyal nehezíteném a pályát. Pl.: mélyebb homok, vizesárok, rámpa, (minta a 24h-n) de errõl Gáborunk többet tudna mesélni. Mindenképp legyen elõzetes regisztráció, fõleg ha lesz valamilyen frissítés vagy ellátás, mert nagyon kellemetlen, ha háromszor annyian jelennek meg, mint amennyire számítottál. Szólj, amiben tudok, segítek.
Ja, és a sör az tényleg fontos! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Szóval, beszéltem az alpolgármester úrral, és azt mondta, hogy be tudjuk szorítani a sportbarát napok keretén belül, Szept.15-én du. 14.00-tõl max. 18.00-ig az Ebesi Cross-t , vagy ahogyan Csipisz mondaná 3 K ( Kutyás Krossz Kantri ) versenyecskét!

Legyen sör. Minden csak másodlagos :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Jó ez a kerékpárút a böszörményin...remélem nem marad így véglegesen!:confused:
A kerékpárút,és az aszfaltos út találkozásánál vannak hiányosságok:
Feltöltött képFeltöltött kép
Több helyen a fák ágai is belógnak,szemre arcra vigyázni kell!
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Nos nézzük a 25-26-át !
Gyülekezõ 7-kor a Jégcsarnok parkolójában azaz a Chili2-nél! ( Pót cuccokat pakolunk be: belsõ,stb!) Bepakolás. 7.30-kor indulás! Böszörmény, Dorog, Nánás, Vasvári, Lök, Tokaj, Mád, Abaújszántó, Hejce
3 pihenõt terveztem, az elsõ Hajdúnánáson, a második a kompnál Tiszalökön, a harmadik Abaújszántón!
A frissítést én szolgáltatom, csoki és ásványvíz formájában, az oda és vissza útra való szendvicsek pedig a hûtõtáskában foglalnak helyet!(Az nem baj ha fel vannak címkézve, vagy alkoholos tollal megjelölve.)
Megérkezéskor szállás elfoglalása ! Elõkészület a Bográcsozáshoz, vagy kívánság szerint más kaja( PL: Pasta) , egy túrógombócos desszert is megoldható! A szállás 2500.- Ft /fõ/éj, a kaját én állom!
Másnap 13.00-körül visszaindulás , hasonló útvonalon, de variálható +/- 5-7 km-ig, és az indulási idõpont is igény óhaj-sóhaj szerint változtatható!
Most jelen pillanatban úgy állunk, hogy 11 fõ, de lehet hogy 13, vagy akár csak 9 lesz a létszám.
Más kérdés, kérés telefonon keresztül!
HA ESÕ LESZ, AKKOR ELMARAD! Kis záporok nem ijesztenek meg! :)

Az Ehesi Cross pedig, engedélyezve van, de még csak szóban! Részleteket késõbb!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Rövid válaszok mert reggel 4-kor kelek!

Gabi neked , csakis neked lesz egy ilyen túra:D

István, ha a skacok le tudnak nyomni egyhuzamban 25km-t az alföldön, akkor van létjogosultságuk a hegyen is! Velem 3 héttel ezelõtt volt fent egy 7.-es kölyök egész jól nyomta így másodjára! ( Persze elsõ alakalommal felavatta a lejtõn magát!)

A 25-26-i hétvégérõl meg majd 20.-án írok!

Bocsi , hogy rövid az eszem , de én Hadháznál fordultam le a 4-es fõútról! Ezért maradt meg ez bennem !

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Kerékpáros korzó, a szokásos eksztrákkal.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Team Debrecen Endomondo - Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Épp tegnap láttam edzés közben egy DA-t, meg is dobogtatta a szívem, de az nem 2008-as volt, hanem újabb.
Alex

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Innen is lehet osztogatni. (fb)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Lopott Felt DA!
Megy a lopott bringák topikba is, de mivel szûkebb ismeretségi körünket érinti, ide is felteszem.

Juhász Péter barátunk Felt DA karbon idõfutam kerékpárját ellopták Hajdúszoboszlóról.
Részletek itt!
Twelve times ironman

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Láttátok, GS lesz a Dekában, el kéne már picsázni valakinek az a mosolygós képû gyereket , állitolag bajnok! :D

Hazafelé megkérdezem, mikor lesz szabad szálláshely a szokásos helyünkön, és egy országutis kiruccanást is összehozhatunk idén, Belényes-Biharfüred 37km és vissza (37km) távon, vannak benne finom 12%-os emelkedésû részek, és egy kis kockakõ is! :)

Zolkó engem is érdekelne az Ebesi mulatság! Meg majd az az országútis kör is talán, csak pontosíts!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Amúgy Tégláson volt az az xc verseny, de maga az ötlet jó. (még jóhogyjó) Én a nagyerdõre is kitaláltam már egyet régebben, de oda sok engedély meg mifaszom kéne. Bár illegálba is ki lehet próbálni. Csak legyen má valami, fogyatkoznak a biciglisek.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Ha még emlékeztek a Hajdúhadházi páros inditású CC versenyre , akkor ennek ötletébõl kiindúlva lehet, hogy szerveznék Kutyásfalván( Ebes) egy hasonlót ! Persze 4-es inditással vagy akár 6-os verzióban is tudnánk! Na kinek lenne hozzá kedve, amolyan kis mókázás valamikor szeptemberben ?
Bár szeptemberben tervezzük Cickonddal, hogy kezdõket, és kevésbé járatos emberekkel ("Bevezetés a hegyikerékpározás rejtelmeibe" ) felmegyünk Hejcére, és kis laza kört járatunk mindenkivel! Erre is várjuk az érdekldõket( vagy azok ismerõseit), szállást biztositunk, mert elõre lefoglaljuk!

Mindkettõ érdekel, bár a Hajdúhadházi CC-n nem voltam. Hejcére mennyire mehetnek kezdõk? Gondoltam, hogy a fiúknak (10 illetve 12 évesek) is ideje lenne megmutatni a hegyet.

Valakinek van Sigma pulzusmérõ órája? Az enyém vackol, és nem tudom eldönteni, hogy az órával vagy a jeladóval van gond.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Bár szeptemberben tervezzük Cickonddal, hogy kezdõket, és kevésbé járatos emberekkel ("Bevezetés a hegyikerékpározás rejtelmeibe" ) felmegyünk Hejcére, és kis laza kört járatunk mindenkivel!

Az útvonal: fel a Borsó hegyre, majd a Milic, ott vissza a meredeken, utána le Makkoshotykára, át Komlóskára, majd Háromhuta, Fony és Hejce. Egy kis laza útvonal, hogy érezzék a törõdést :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Láttátok, GS lesz a Dekában, el kéne már picsázni valakinek az a mosolygós képû gyereket , állitolag bajnok! :D

Még 1 szabad hely van a Phaeton vizesé túrához!
Hazafelé megkérdezem, mikor lesz szabad szálláshely a szokásos helyünkön, és egy országutis kiruccanást is összehozhatunk idén, Belényes-Biharfüred 37km és vissza (37km) távon, vannak benne finom 12%-os emelkedésû részek, és egy kis kockakõ is! :)

Ha még emlékeztek a Hajdúhadházi páros inditású CC versenyre , akkor ennek ötletébõl kiindúlva lehet, hogy szerveznék Kutyásfalván( Ebes) egy hasonlót ! Persze 4-es inditással vagy akár 6-os verzióban is tudnánk! Na kinek lenne hozzá kedve, amolyan kis mókázás valamikor szeptemberben ?
Bár szeptemberben tervezzük Cickonddal, hogy kezdõket, és kevésbé járatos emberekkel ("Bevezetés a hegyikerékpározás rejtelmeibe" ) felmegyünk Hejcére, és kis laza kört járatunk mindenkivel! Erre is várjuk az érdekldõket( vagy azok ismerõseit), szállást biztositunk, mert elõre lefoglaljuk!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Darts, már os méretben is vagy? Szépen learatták ezt a bicajt. Részvétem.