Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. január 04. - 11:45

Valakinek esetleg elfekvõben 5 lyukkörös mtb hajtómû tányér 32-es fogszámmal, jó az acél is, csak ne legyen "suriken" csillag hatása !
Csipisz ez részedrõl akkor azt jelenti, hogy alkotni fogunk egy párt a kisebb távon? A rövidebbet bevállalom. TE alkesz!
Írta 2011. január 04. - 10:51

Dina
Írta 2011. január 04. - 00:28

Persze hogy nincs harag, tevagy a píszméker...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. január 04. - 00:22

Tibinek, szeretettel.
Ebbõl te tudod ki az?
Megjelölt ismerõsnek, de az elmúlt 1 hétben senki sem tudott érdemleges választ adni rá.
De köszi mindenkinek, olvastam a Szili válaszát csak hát ez minden csak nem válasz.
Sértõdés ne essék sem Szilivel sem Csipisszel nincs semmi bajom, csak még mindig nem tudom mi a neve, vagy milyen kerója van a rodintnak.

Írta 2011. január 03. - 23:25

Az jó, csak vonóhorog legyen rajta! Majd ráharapok...
Amíg harapni bírsz, még nem vagy fáradt.
Írta 2011. január 03. - 23:22

Rodint az ismerõsöm, egy debreceni srác.
Tibinek, szeretettel.
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. január 03. - 23:14

Rodint az ismerõsöm, egy debreceni srác.
Többyeknek, akiket érdekel: Alakulóban van egy szombat délután dupla spinning óra az Aktívban. Még csak formálódik, de próbálom elérni, hogy másfélszeres áron jöhessetek a dupla órára. Annyi kérdésem lenne, hogy akit érdekel, írja már ide továbbmásolósban, hogy neki mikor lenne jó.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2011. január 03. - 23:03

(agyerekeltüntetteaspace-t)

Írta 2011. január 03. - 23:02

Írta 2011. január 03. - 22:22

Mónár, mán meginn de okos vagy, egyem a zuzádat... Persze hogy igazad van, no!
Az az ironbike féltáv tetszetõs, (mármint így, számokban) és még a magamfajta edzetlen kockapuhánynak is teljesíthetõ. És van ketyerém is, hogy tudják, hol zabált fel egy medve....
Hiába jár a pofám a rendes távjáról, szerintem traktorral vontatnának be bicajostul a célba fekve, és elkopna a bõröm az aszfalton....
Traktorról nem tudok, de mikrobusz tavaly is volt, idén is lesz.

Írta 2011. január 03. - 22:05

Az az ironbike féltáv tetszetõs, (mármint így, számokban) és még a magamfajta edzetlen kockapuhánynak is teljesíthetõ. És van ketyerém is, hogy tudják, hol zabált fel egy medve....
Hiába jár a pofám a rendes távjáról, szerintem traktorral vontatnának be bicajostul a célba fekve, és elkopna a bõröm az aszfalton....
Írta 2011. január 03. - 18:17

Csinos eza rövid 135km-es táv , remélem az idõ kegyes lesz hozzánk!
Sajnos Zsolti még az elõnevezés is több ha, csak egy versenyre akarok menni (Pl.: szilvás, pedig élvezem, és a társaság miatt nem unom), mint egy helyszinen befizetett Kassa marci, vagy akár a Szepesváraljai! 6000 vagy 7000-et kifizetni köztes és helybeni nevezéssel pedig egyenesen katasztrófa!
Mert 4500-at kifizetni febr. végéig vagy júniusban helyszinen nem ugyanaz, a szolgáltatás meg pláne nem az.
Oké hogy magyar vagyok, és támogassuk a hazaiakat, de a sajátjaim ne nézzenek hülyének!
Írta 2011. január 03. - 18:10

Tavalyról megvan a Bükk közép, a Mátra Közép, a Duna rövid track-je. Szerintem bejárhatnánk a Bükköt szervezés nélkül is, egy gondolatnyival olcsóbban. Idén mi több szlovák maratonra (vagy csak sima túrára...) tervezünk menni, remélem lesz más is, aki csatlakozik
kedvem mindenképp lenne menni, idõ és pénz majd elválik, de igyekszek összegyeztetni mindent!
Írta 2011. január 03. - 17:37

Amúgy Tibiéktõl függetlenül is kimehetünk, csak el kell kérni, vagy letöltemni a GPS trac-et. Tudtommal most úgyis megszaporodtak ezek a ketyerék.

Írta 2011. január 03. - 17:04

igen, ötödjére a közepen végigmenni már lehet unalmas, de a hosszún szerintem annyira nem:)
Természetesen mindenkinek a szintjének megfelelõ távra értettem, amit már többször letekert.
Erdély nekünk is vonzó, majd meglátjuk, hogy a fiataúrat, hogy tudjuk a nagyikhoz passzolni. Ha nem, vagy ha csak rövidebb idõt fog tolerálni, akkor maradunk itthon a bevált utakon.
És természetesen mi is csak a light túrákban gondolkodnánk:-)
Írta 2011. január 03. - 16:59

Írta 2011. január 03. - 16:54

venember: a zseLLé állóképességûekre is fogtok jövõre gondolni?
Szívesen megnéznék 1-2 túrát, de én nem bírok akkorákat menni, mint a fórumtársak (középtávú maratonokra vagyok képes mindössze)...
Persze, én is csak középtávra vagyok képes normális idõn belül, hosszútávhoz nekem már hajnali indulás kellene.

Írta 2011. január 03. - 16:49

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. január 03. - 16:40

elõször meg kell síelni a pályákat, ahol nyáron felfele kell tekerni.
LEHETÕLEG FEKETÉKET:)
Azt azért megnézném, hogy fekete pályán, hogy tekersz fel.

nagybub: Rám gondoltál Misi név alatt? A túratervrõl nem tudok még semmit, de lassan a mountainriders oldal is frissül, ez tuti.
Írta 2011. január 03. - 16:29

LEHETÕLEG FEKETÉKET:)