Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Semmi olyan, mindketten heterók vagyunk...még:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Bazz Röfi, az a mûhely...na ezt nevezem én szexuális tartalomnak!

Levi drágám! Légyszives ha jössz felém, hozz már egy marék hosszú benyúlású féket, kéne a gétére hátra!

Már szinte megijedtem, hogy ilyen kitárulkozás után mire is van szükséged Levitõl. :)

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Soma: E! (Reszelni tudni kell.)

Komolyan mondom, szereztél ezzel a linkel egy boldog órát nekem, a 46.képig azt hitem egy jópofa ügyes gyerek lefoglalja magát
és vagy két hét múlva sutba dobja amit reszelgetett.......de onnantól látom kõ kemény profi, és tudod mi a vicc ??..... meg fog élni belõle.
Köszi.:-))))

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Bazz Röfi, az a mûhely...na ezt nevezem én szexuális tartalomnak!

Levi drágám! Légyszives ha jössz felém, hozz már egy marék hosszú benyúlású féket, kéne a gétére hátra!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma: E! (Reszelni tudni kell.)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szasztok!

Babilon Nyuali Kerékpáros Egyház?

És úgy is sokasodnak?
Hirtelen, gyorsan?

A HETEDIK te magad légy!!!! :-)

Jóóóóó vicccc!!!!! :-)

Fú de Anti szemita vagyok! :-) Már ha CSIPISZ meglengete! :-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Én inkább hegesztgetek egy kicsit, ideje már szétszabdalnom a vázamat. Tibi, hozzád holnap dél után kicsivel beugrok! Már ha nem gyújtom ma fel magam, vagy el nem feledem...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Bakker, odakint verõfény van, itt meg a helyesírás a téma megint. (És) érdekes módon megint nem egy olyan ember osztja az észt, akinek a retinája reflexbõl szûri az íráshibákat. Menjetek kerózni inkább, és tárgyaljatok arról, hogy ne álljon keresztbe a térdetek tekerés közben, vagy hogy álljon a fékkar a kormányon, hogy ne alapból félig kificamodott csuklóval tekerjetek!:D
.

pont most ment el a nap, de jó az idõ, szerintem egy kis korcsolyázás nem árthat meg:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Az érettségin szerintem szeretik a mondatvégi írásjeleket, illetve a mondat elején a nagy kezdõbetût...
A mondat pedig szerintem így nem értelmes. Ha már osztod a népet, legalább arra figyelj oda, hogy a saját hozzászólásodban ne legyen hiba...

korábban is mondtam, hogy az internetten nem érdekel a kis és nagy kezdõbetû, tudtam hogy ez a válasz jön rá, ennek ellenére nem javítottam ki

különben is láttalak sörrel a kezedben hétvégén, pedig érettségi elõtt nem szabad inni! :)

písz!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Bakker, odakint verõfény van, itt meg a helyesírás a téma megint. (És) érdekes módon megint nem egy olyan ember osztja az észt, akinek a retinája reflexbõl szûri az íráshibákat. Menjetek kerózni inkább, és tárgyaljatok arról, hogy ne álljon keresztbe a térdetek tekerés közben, vagy hogy álljon a fékkar a kormányon, hogy ne alapból félig kificamodott csuklóval tekerjetek!:D

Dagi, ezt kifelejtetted: Atusch: boldog névnapot utólag is! Meg elõleg is, fú ez de szar volt.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Soma: meddig van ekció a hervisben?
milyen összegben akarsz vásárolni? mert érdemes közel azonos árú dolgokat venni, jobban tudnánk úgy okoskodni.

ezen az oldalon két olyan helyesírási hiba van, amin buktatnak érettségin, de nem vagyok tanár, úgyhogy mindenki átment.:)

Atusch: boldog névnapot utólag is! Meg elõleg is fú ez de szar volt:D

Az érettségin szerintem szeretik a mondatvégi írásjeleket, illetve a mondat elején a nagy kezdõbetût...
A mondat pedig szerintem így nem értelmes. Ha már osztod a népet, legalább arra figyelj oda, hogy a saját hozzászólásodban ne legyen hiba...

;)
Köszönjük a képeket Sanyi!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Kösz a képeket Sanyi!

Ámen...:D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Már hirdeti az igét a kerékpáros egyház - Kerékagy
Nagyon jó a név. :-)

Mifike

Mifike

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Már ha itt tartunk:kinél is lehet mérlegeltetni a postán?[/QUOTE]

Nálam. Behozod a Hatvan utcai postára keresel és ha vagyok felrakom a mérlegre. Nem lesz grammra pontos a mérlegelés, de elfogadható.

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Csipisz!
A mai póló meccs képeibõl elküldtem egy párat a skidman@freemail.hu Email-címre.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Hétvégéig tart az akció,de...Lunática tájékozódása,és helyzetjelentése alapján van néminemû felárazás is(új év,új árak).
Én egy komplett ruhásszekrénnyi cuccot akartam venni,de lemondtam rólla.
így senki sem kapja meg azt a sok ingyen harmadik darabot amit kinézett magának ;)

Jó sokáig rejtegették azt a Konát...
Már ha itt tartunk:kinél is lehet mérlegeltetni a postán?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

ezen az oldalon két olyan helyesírási hiba van, amin buktatnak érettségin, de nem vagyok tanár, úgyhogy mindenki átment:)

Tán elfáradtál 2 után a számolásban :-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Soma: meddig van ekció a hervisben?
milyen összegben akarsz vásárolni? mert érdemes közel azonos árú dolgokat venni, jobban tudnánk úgy okoskodni.

ezen az oldalon két olyan helyesírási hiba van, amin buktatnak érettségin, de nem vagyok tanár, úgyhogy mindenki átment:)

Atusch: boldog névnapot utólag is! Meg elõleg is fú ez de szar volt:D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Az Attiláknak utólag is boldog névnapot! :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Nem tudom mit hallottál, de tudod nálam mindig megy a varia. Most egyenlõre az biztos, hogy a Megáig marad a jelenlegi két sárkány. Utána ezeknek a külföldi leejtõs projecteknek egy idõre vége szakad, és ezért gondoltam egy kevesebbet (de nem keveset:-) mozgóra, itthonra, tekerésre. Persze ha látok valami kihagyhatatlant akkor beleugrok elõtte, de inkább kivárnám amíg hazajövünk és eldöntöm melyiket tartom meg és mi legyen utána. Ami teccik az a Giant Anthem X és a Canyon Nerve XC. Majd kiderül. Addig tekerõsnek marad a zöld Enduro SL. Maraton idén nem lesz (hacsak a Szepes nem), crúzingolni meg ezzel is lehet. Szóval várhatunk egy havas, napsütötte hétvégére, keró van, erõnlét nincs, de amennyit ilyenkor megyünk annyin csak megvártok:-) Sisak felfelé is lesz rajtam!:-)