Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

SS-t készíteni kvázi bármilyen montivázból lehet.

..de csak a buzik használnak szingulátort.....

Ja és ki az a RODINT?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Bottom-maraton bojkott +1.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Csinalhatjatok azt is, hogy elore neveztek mind a negy Top Maratonra, es amelyikre nem mentek el, azt a nevezest eladjatok. Igy mar csak 4500 egy maraton. Biztosan lesznek olyanok, akik verseny elott egy nappal akarnak majd nevezest venni.

Persze ez "befektetes", nem terul meg rogton. De ez is egy opcio.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Trackabee-n fenn van az összes maraton összes távja, meg egy csomó túra összevissza, asszonnyal így tekeregtünk a legtöbbet, és egy leheletnyivel olcsóbb is volt. Öreg vagyok én már "versenyen indulni..."

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Tavalyról megvan a Bükk közép, a Mátra Közép, a Duna rövid track-je. Szerintem bejárhatnánk a Bükköt szervezés nélkül is, egy gondolatnyival olcsóbban. Idén mi több szlovák maratonra (vagy csak sima túrára...) tervezünk menni, remélem lesz más is, aki csatlakozik :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Azért megnéznék én akárkit egy 32-18 as monti 29er áttétellel fixen veretni egy hegyoldalban....
Lefelé.

Idénre én is beszállok a top-bojkottba.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A jövõ évi szabadpiaci rablás ismét elkezdõdött: TOP Maraton sorozat - Janurtl indul a nevezs a Top Maraton Sorozatra
ODiN-on megnéztem az árakat, 6000 és 9000 forintok az elõnevezések.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

De 29-es kerékkel az igazi! ;)

..és tudja és tudja és tudja! 26-osból egyszer majd agyváltós lesz, még kb két év és lehet jóárasított 11-es alfit venni;-)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hát ennyi :D Ismerem a fajtátokat, már csak elvbõl sem csinálnátok SS-et egy nagykerekûbõl :D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Annak is 29-es kereke van! :D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ti fixit csinálnátok belõle :D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
De 29-es kerékkel az igazi! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Corratec bowra hajaz, ezért nekem bejövõs... de ha már 29-es montit csinálnék valaha, akkor az tuti SS volna...

SS-t készíteni kvázi bármilyen montivázból lehet.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Taiwan-i tucat katalógus váz. Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Zaboo 29er

Corratec bowra hajaz, ezért nekem bejövõs... de ha már 29-es montit csinálnék valaha, akkor az tuti SS volna...

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
akkor inkább már ez:
On-One Carbon 29er Race Frame / 18" / Black/Red £699.00 |

boldog újat mindenkinek!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Taiwan-i tucat katalógus váz. Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Zaboo 29er

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Axman??????????
Valaki el tudja nekem magyarázni hogy hova rejtették az elsõ váltó bovdenét,illetve hogy mily jó lehet ezen hátsó féket szerelni?

A bowden a fejcsõnél megy be, és a nyeregvázcsõnél lép ki a karbonból (ha megnézed, az "A" betû bal lábánál láthatóan kidudorodik a felület, pont mint a hátsófék bowden/fékcsõ kilépésénél a láncvillából.)
Egy bicajra jobb esetben elég egyszer feltenni a féket, akkor általában szabjuk a csövet is, ha nem azt kell nézni, hogy a fék "tovább-eladható legyen". Tõlünk nyugatabbra nem kell fél évet várni egy új fékcsõre, és az ára se horror, szóval simán használható az ötlet, fõleg, ha egy letisztult dizájnnal rendelkezõ bicaj a cél, amin nem lobognak a fékcsövek.

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
http://www.axman.com...ss_id=37&page=2
Valaki el tudja nekem magyarázni hogy hova rejtették az elsõ váltó bovdenét,illetve hogy mily jó lehet ezen hátsó féket szerelni?
Neha osszeszavakat a keverem

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Valaki kívánjon már véknyabb ködöt! Köszi!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Sityukám, részünkrõl is boldog mindent! :) Meg mindenkinek, akinek most ünnepel :)