Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Eladó 2 darab új belsõ 26x1.0-1.25-ös országúti szelepes...egy ezresért vihetõ,ha érdekel valakit!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Halihó

Kiabálhatok is utánnad,ha a Füredibõl jössz el a ház elõtt,le se szarsz :D
Részegen...

Pityókásan! Csak 4 lónyálat ittam (citromos gösser) :-D Amúgy is esett... igaz ez nem tudom, hogy befolyásolta, de ráfogom! Szóval esett! Bocs...

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Óóóó! Kérem szépen össze lehetne hozni egy kulinnáris bicótúrát a keleti mentén a pizzázó/kenyérlángosozó irányába !

Kérem a jeletkezõket! Kata ha bevállalja , túravezetõnek kikiáltjuk! :D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Arrafelé még én se tekertem edzõs-túrázós célból.
De Nádudvar utcáin bringáztam elég sokat kb. 20-25 évvel ezelõtt.
(28-as, matt-fekete Csepellel, amin kressssz-kompatibilis módon volt fém névtábla, nem úgy, mint a mai bringákon.) :-)
Na meg persze az udvaron farolgatás a Campinggel.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás

szovát-földes és úgy kaba, vagy földes elõtt lekanyarodsz jobbra?
Nádudvaron még sose voltam, pedig 20 km-re laktam tõle 20 évig :) majd pótolom azt is

Földes és Szovát között van egy aszfaltút (4802), egyáltalán nem forgalmas, de én inkább földutakon járok. Kabára még nem tekertem el eddig, de nyáron megkeresem a megfelelõ földutat oda is. Van ott egy jó pizzázó és cukrászda, szombatonként pedig kemencében sütik a kenyérlángost. Hmmm :)

Az öreg halászt még nem láttam, remélem, ezután sem kell. Egyszer leptem meg egy fickót az egyik híd tövében, mikor felbukkantam a gaz és nád mögül az úton. Éppen nagydolgát végezte, alig tudta felrántani a gatyáját :) Kutyákkal eddig komolyabb incidensem nem volt, mert általában van nálam kutyacsemege, aztán azzal "jó szóra" lehet õket bírni :)

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
enté!
Ha nem ismerted volna, ha igen bocs.:-))

Firefly Bicycles | World-class bicycles, handmade in Boston, Mass.
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Én a mamival még nem találkoztam, csak egy sráccal - õ normális volt. Egyébként egészen a földesi hídig el lehet menni váltogatva az oldalakat az említett hidaknál. Nekem fõleg a nádudvari halastavak tetszenek meg a Szovát-Kaba közti híd utánai rész a kabai oldalon. Érdemes kipróbálni.

szovát-földes és úgy kaba, vagy földes elõtt lekanyarodsz jobbra?
Nádudvaron még sose voltam, pedig 20 km-re laktam tõle 20 évig :) majd pótolom azt is

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Szart nem adok el, azt elajándékozom:-DDDDDDD Használjad egészséggel! Én meg eliszom az árát;-)

Kiabálhatok is utánnad,ha a Füredibõl jössz el a ház elõtt,le se szarsz :D
Részegen...

Lábomat nem tervezem leborotválni(se a bekecset,csak hogy Epyc is nyugodt legyen ;) ) és én is részvétemet fejezném ki eme nemes rendezvény alkalmából.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Én a mamival még nem találkoztam, csak egy sráccal - õ normális volt. Egyébként egészen a földesi hídig el lehet menni váltogatva az oldalakat az említett hidaknál. Nekem fõleg a nádudvari halastavak tetszenek meg a Szovát-Kaba közti híd utánai rész a kabai oldalon. Érdemes kipróbálni.

Ezen a szakaszon a szováti oldalon egy fûzfás-bokros horgászhelyet vki már évek óta kisajátított, a töltésrõl nem lehet belátni, márciustól novemberig kint lakik, sátorban, kunyhóban, persze kutyákkal.
Még mindig nem tudom ki ez a fószer? A szoboszlói horgászok nem ismerik. Bármikor mentem arra, mindig kint volt, de csak a hangját hallani, ahogy a kutyákra kiabál. Érdekes fazon lehet az öreg halász.
Kata, Te ne menj arra egyedül!
Twelve times ironman

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Köszönöm Korcsnak a gumit...Somának a segítséget...igazi fasza gyerekek vagytok!:)
Elkaptam egy pöttyös labdát,és ezt a számot kértem nektek!:) YouTube - ‪reszegen a kerekparon‬‏
Ui.:Megy mint állat!:D

Szart nem adok el, azt elajándékozom:-DDDDDDD Használjad egészséggel! Én meg eliszom az árát;-)

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás

a híd melletti tónál a mami nem valami barátságos, engem nem engedett be tavaly
jó kis tájak vannak arrafele, az biztos

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Akkor én RÉSZVÉTNÉLÉK igencsak :D

Á, bazz, Levi, ezt sokáig fogod hallgatni. Vagy Ákos fogja?
Javítom azért...:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Én se engedtelek volna be. :D
Köszi a ajánlatot Kata, szerintem meg fogom nézni. Egyszer már végigmentem a gáton, de a tavakat kihagytam.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Akkor én RÉSZVÉTNÉLÉK igencsak :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Tessék jönni!
Feltöltött kép

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Remélem legalább menekülés közben jól összetörte magát a gyerek ! Amúgy mikor az autómat felnyomták, és elvitték belõle a pecabotjaimat, (mint utólag megtudtam) már másnap reggel a nyíregyházi zsibin árulta az orvgazda. Azokat a srácokat is megcsípték, de a cuccaimból semmi nem lett meg. Azt mondták polgári peres úton próbálkozzak. Számoltam: szabadságok, tárgyalások, utánnajárás, kontra cuccból visszanyerhetõ összeg. Nem érte meg.

Anno mikor felnyomták a garázsunkat, nekünk is eltûnt a másnapra kikészített pecacuc.
Annyi talán bíztató, hogy egy kocsmánál adta el Debrecenben, szóval valamivel nagyobb az esély, hogy még mindig itt van valaki alatt...
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

ha meglátjuk a kerót és rendõrt hívunk, visszakapjuk. ennyi.

Remélem legalább menekülés közben jól összetörte magát a gyerek ! Amúgy mikor az autómat felnyomták, és elvitték belõle a pecabotjaimat, (mint utólag megtudtam) már másnap reggel a nyíregyházi zsibin árulta az orvgazda. Azokat a srácokat is megcsípték, de a cuccaimból semmi nem lett meg. Azt mondták polgári peres úton próbálkozzak. Számoltam: szabadságok, tárgyalások, utánnajárás, kontra cuccból visszanyerhetõ összeg. Nem érte meg.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Végig lehet tekereni, a Szoboszló felõli oldalt szokták jobban rendben tartani, az újvárosi oldalon sokszor nagy a gaz és tele van letört ágakkal. Egyébként szép út, érdemes körültekerni a 33-as híd melletti halastavat is. A sorompónál mindig beengednek. A nagyhegyesi szakasz után érdemes átmenni az angyalházi hídon a nádudvari részre, mert ott meg az van jobb állapotban végig a kabai hídig.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Van rá esély hogy elõkerül a bringa is, vagy valami pénzt ki lehet csikarni a fazonból ?

ha meglátjuk a kerót és rendõrt hívunk, visszakapjuk. ennyi.
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Végig lehet tekereni, a Szoboszló felõli oldalt szokták jobban rendben tartani, az újvárosi oldalon sokszor nagy a gaz és tele van letört ágakkal. Egyébként szép út, érdemes körültekerni a 33-as híd melletti halastavat is. A sorompónál mindig beengednek. A nagyhegyesi szakasz után érdemes átmenni az angyalházi hídon a nádudvari részre, mert ott meg az van jobb állapotban végig a kabai hídig.

kvescsön:

az újváros-szoboszló közötti szakaszon a keleti fõcsatorna mellett végig lehet kerózni?