Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. június 10. - 14:09

Írta 2011. június 10. - 13:38

Halihó
Kiabálhatok is utánnad,ha a Füredibõl jössz el a ház elõtt,le se szarsz
Részegen...
Pityókásan! Csak 4 lónyálat ittam (citromos gösser) :-D Amúgy is esett... igaz ez nem tudom, hogy befolyásolta, de ráfogom! Szóval esett! Bocs...
Írta 2011. június 10. - 13:20

Kérem a jeletkezõket! Kata ha bevállalja , túravezetõnek kikiáltjuk!

Írta 2011. június 10. - 13:10

De Nádudvar utcáin bringáztam elég sokat kb. 20-25 évvel ezelõtt.
(28-as, matt-fekete Csepellel, amin kressssz-kompatibilis módon volt fém névtábla, nem úgy, mint a mai bringákon.) :-)
Na meg persze az udvaron farolgatás a Campinggel.
Írta 2011. június 10. - 06:41

szovát-földes és úgy kaba, vagy földes elõtt lekanyarodsz jobbra?
Nádudvaron még sose voltam, pedig 20 km-re laktam tõle 20 évigmajd pótolom azt is
Földes és Szovát között van egy aszfaltút (4802), egyáltalán nem forgalmas, de én inkább földutakon járok. Kabára még nem tekertem el eddig, de nyáron megkeresem a megfelelõ földutat oda is. Van ott egy jó pizzázó és cukrászda, szombatonként pedig kemencében sütik a kenyérlángost. Hmmm

Az öreg halászt még nem láttam, remélem, ezután sem kell. Egyszer leptem meg egy fickót az egyik híd tövében, mikor felbukkantam a gaz és nád mögül az úton. Éppen nagydolgát végezte, alig tudta felrántani a gatyáját

Írta 2011. június 10. - 06:30

Ha nem ismerted volna, ha igen bocs.:-))
Firefly Bicycles | World-class bicycles, handmade in Boston, Mass.
Írta 2011. június 10. - 00:12

Én a mamival még nem találkoztam, csak egy sráccal - õ normális volt. Egyébként egészen a földesi hídig el lehet menni váltogatva az oldalakat az említett hidaknál. Nekem fõleg a nádudvari halastavak tetszenek meg a Szovát-Kaba közti híd utánai rész a kabai oldalon. Érdemes kipróbálni.
szovát-földes és úgy kaba, vagy földes elõtt lekanyarodsz jobbra?
Nádudvaron még sose voltam, pedig 20 km-re laktam tõle 20 évig

Írta 2011. június 09. - 23:37

Kiabálhatok is utánnad,ha a Füredibõl jössz el a ház elõtt,le se szarszSzart nem adok el, azt elajándékozom:-DDDDDDD Használjad egészséggel! Én meg eliszom az árát;-)

Részegen...
Lábomat nem tervezem leborotválni(se a bekecset,csak hogy Epyc is nyugodt legyen

Írta 2011. június 09. - 21:49

Én a mamival még nem találkoztam, csak egy sráccal - õ normális volt. Egyébként egészen a földesi hídig el lehet menni váltogatva az oldalakat az említett hidaknál. Nekem fõleg a nádudvari halastavak tetszenek meg a Szovát-Kaba közti híd utánai rész a kabai oldalon. Érdemes kipróbálni.
Ezen a szakaszon a szováti oldalon egy fûzfás-bokros horgászhelyet vki már évek óta kisajátított, a töltésrõl nem lehet belátni, márciustól novemberig kint lakik, sátorban, kunyhóban, persze kutyákkal.
Még mindig nem tudom ki ez a fószer? A szoboszlói horgászok nem ismerik. Bármikor mentem arra, mindig kint volt, de csak a hangját hallani, ahogy a kutyákra kiabál. Érdekes fazon lehet az öreg halász.
Kata, Te ne menj arra egyedül!
Írta 2011. június 09. - 20:42

Köszönöm Korcsnak a gumit...Somának a segítséget...igazi fasza gyerekek vagytok!
Elkaptam egy pöttyös labdát,és ezt a számot kértem nektek!YouTube - reszegen a kerekparon
Ui.:Megy mint állat!
Szart nem adok el, azt elajándékozom:-DDDDDDD Használjad egészséggel! Én meg eliszom az árát;-)
Írta 2011. június 09. - 20:24

a híd melletti tónál a mami nem valami barátságos, engem nem engedett be tavaly
jó kis tájak vannak arrafele, az biztos
Írta 2011. június 09. - 20:07

Akkor én RÉSZVÉTNÉLÉK igencsak
Á, bazz, Levi, ezt sokáig fogod hallgatni. Vagy Ákos fogja?
Javítom azért...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. június 09. - 19:54

Én se engedtelek volna be.

Köszi a ajánlatot Kata, szerintem meg fogom nézni. Egyszer már végigmentem a gáton, de a tavakat kihagytam.
Írta 2011. június 09. - 19:51

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. június 09. - 19:38

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. június 09. - 17:42

Remélem legalább menekülés közben jól összetörte magát a gyerek ! Amúgy mikor az autómat felnyomták, és elvitték belõle a pecabotjaimat, (mint utólag megtudtam) már másnap reggel a nyíregyházi zsibin árulta az orvgazda. Azokat a srácokat is megcsípték, de a cuccaimból semmi nem lett meg. Azt mondták polgári peres úton próbálkozzak. Számoltam: szabadságok, tárgyalások, utánnajárás, kontra cuccból visszanyerhetõ összeg. Nem érte meg.
Anno mikor felnyomták a garázsunkat, nekünk is eltûnt a másnapra kikészített pecacuc.
Annyi talán bíztató, hogy egy kocsmánál adta el Debrecenben, szóval valamivel nagyobb az esély, hogy még mindig itt van valaki alatt...

Írta 2011. június 09. - 14:53

ha meglátjuk a kerót és rendõrt hívunk, visszakapjuk. ennyi.
Remélem legalább menekülés közben jól összetörte magát a gyerek ! Amúgy mikor az autómat felnyomták, és elvitték belõle a pecabotjaimat, (mint utólag megtudtam) már másnap reggel a nyíregyházi zsibin árulta az orvgazda. Azokat a srácokat is megcsípték, de a cuccaimból semmi nem lett meg. Azt mondták polgári peres úton próbálkozzak. Számoltam: szabadságok, tárgyalások, utánnajárás, kontra cuccból visszanyerhetõ összeg. Nem érte meg.
Írta 2011. június 09. - 14:40

Végig lehet tekereni, a Szoboszló felõli oldalt szokták jobban rendben tartani, az újvárosi oldalon sokszor nagy a gaz és tele van letört ágakkal. Egyébként szép út, érdemes körültekerni a 33-as híd melletti halastavat is. A sorompónál mindig beengednek. A nagyhegyesi szakasz után érdemes átmenni az angyalházi hídon a nádudvari részre, mert ott meg az van jobb állapotban végig a kabai hídig.
Írta 2011. június 09. - 14:24

Van rá esély hogy elõkerül a bringa is, vagy valami pénzt ki lehet csikarni a fazonból ?
ha meglátjuk a kerót és rendõrt hívunk, visszakapjuk. ennyi.

Írta 2011. június 09. - 14:00

kvescsön:
az újváros-szoboszló közötti szakaszon a keleti fõcsatorna mellett végig lehet kerózni?