Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

vót vagy 3-4éve

az a lényege, hogy a térdem 2 oldalán vágtak egy-egy fél centis lyukat, az egyiken bement egy kis csõkamera, a másikon meg a szike, meg mittudomén milyen villáskulcs

körbenéztek, amit kellett, megcsinálták, egy öltés és másnap gó haza

biztos van többféle verziója, de a lényege ennyi szerintem

Nem haragudtam volna meg, ha kihagyod a 2. és 3. sort... :D
de köszi

Köszi mindenkinek a jókívánságokat!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
izlet.hu * Minden amit tudni akartl a gerinc, trd, csp, lb, kz... fjdalmakrl, kezelsrl! - ARTROSZKPIA
Jobbulást Dagi...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
vót vagy 3-4éve

az a lényege, hogy a térdem 2 oldalán vágtak egy-egy fél centis lyukat, az egyiken bement egy kis csõkamera, a másikon meg a szike, meg mittudomén milyen villáskulcs

körbenéztek, amit kellett, megcsinálták, egy öltés és másnap gó haza

biztos van többféle verziója, de a lényege ennyi szerintem

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Hát, nem fogom egykönnyen elfelejteni az érettségit. Tegnap lementek a szóbelik, mára már csak a tesi gyakorlat része volt. (én választottam 5.-nek) Ilyen sorrendben jönnek a dolgok(nekem): 48 ütemû gyakorlat, gyûrû, talajtorna, szekrényugrás, labdajáték, kötélmászás, úszás, súlylökés, 60m-es futás, távolugrás. Szekrényugrást elcsesztem, illetve a bénaságom mellé az is bejátszott szerintem, hogy túl puha volt a szõnyeg(egy másik, nálam sokkal ügyesebb gyereknek is kiment a bokája, pedig eddig hiba nélkül csináltuk meg mindig, de máshol). Lényeg a lényeg, rosszul érkeztem, a térdem befordult valahogy egy olyan hang kíséretében, amit nem akarok még1x hallani. Így futás, ugrás, meg még pár dolog így 0 pontos lett, de amit tudtam utána még megcsináltam (súlylökés, úszás, meg büntetõdobás). Irány a kórház, lecsapoltak 30ml löttyöt a térdembõl, most jegelem, hétfõn megyünk vissza. Ha addig javul (ne adj Isten elmúlna), akkor elfelejthetem, ha nem akkor szívás, be kell feküdnöm, és csinálnak valamit a térdemmel, de már nem emlékszem a nevére, hogy mit. Elvileg jövõ héten érkezik a bringám, kicsivel több, mint két hét múlva meg Megavalanche. Nem így terveztem :(

Jobbulást!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

fúbazze, jobbulást!

szerintem artroszkópiás cuccal belenéznek, nem ilyesmit mondtak?

Dede, az. Volt már neked is hasonló?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
fúbazze, jobbulást!

szerintem artroszkópiás cuccal belenéznek, nem ilyesmit mondtak?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hát, nem fogom egykönnyen elfelejteni az érettségit. Tegnap lementek a szóbelik, mára már csak a tesi gyakorlat része volt. (én választottam 5.-nek) Ilyen sorrendben jönnek a dolgok(nekem): 48 ütemû gyakorlat, gyûrû, talajtorna, szekrényugrás, labdajáték, kötélmászás, úszás, súlylökés, 60m-es futás, távolugrás. Szekrényugrást elcsesztem, illetve a bénaságom mellé az is bejátszott szerintem, hogy túl puha volt a szõnyeg(egy másik, nálam sokkal ügyesebb gyereknek is kiment a bokája, pedig eddig hiba nélkül csináltuk meg mindig, de máshol). Lényeg a lényeg, rosszul érkeztem, a térdem befordult valahogy egy olyan hang kíséretében, amit nem akarok még1x hallani. Így futás, ugrás, meg még pár dolog így 0 pontos lett, de amit tudtam utána még megcsináltam (súlylökés, úszás, meg büntetõdobás). Irány a kórház, lecsapoltak 30ml löttyöt a térdembõl, most jegelem, hétfõn megyünk vissza. Ha addig javul (ne adj Isten elmúlna), akkor elfelejthetem, ha nem akkor szívás, be kell feküdnöm, és csinálnak valamit a térdemmel, de már nem emlékszem a nevére, hogy mit. Elvileg jövõ héten érkezik a bringám, kicsivel több, mint két hét múlva meg Megavalanche. Nem így terveztem :(

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Én!

S'mink!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ha lehet még csatlakozni a Kassa maratonra kocsit keresõkhöz, akkor most megteszem.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ma este teljes Holdfogyatkozás lesz, kb. 9-kor kezdõdik. Kinek lenne kedve pár doboz sör társaságában feljönni a Fórum tetõre?

Teljes holdfogyatkozás

Én!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Ma este teljes Holdfogyatkozás lesz, kb. 9-kor kezdõdik. Kinek lenne kedve pár doboz sör társaságában feljönni a Fórum tetõre?

http://www.idokep.hu...ogyatkozas-2011

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Magyar mentalitás-e vagy sem, én nagyon jót röhögtem :D
Ne sírjatok már :D

Szerintem itt is van egy-két fazon, aki simán megcsinálná. :) Jó poén, de nem követendõ magatartás. Lehet, hogy visszakapta az 50 $-t, de cserébe 2-3 eljárást biztosan indíthattak volna ellene. De nem okoskodom, túl sok itt a a hozzáértõ. :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Azért a Pántya család eme sírást sem röhögve éli meg... ;)

Zoli: bálázd be!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Most vágtuk le a füvet ami derékig ért...

Nem megmondtam, hogy ne hagyd olyan nagyra nõni? Minél magasabb, annál gyengébb.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Egyik sem jobb a másiknál. A rendõr túlkapta a dolgot, a srácnak meg nem úgy kellett volna lereagálnia, hogy mások jármûveiben okoz kárt, még ha az szabálytalanul is parkol. Kicsit a magyar mentalitást látom visszaköszönni, amikor mi is csak a lónak az egyik oldalát ismerjük és az mindig a túloldal.

Magyar mentalitás-e vagy sem, én nagyon jót röhögtem :D
Ne sírjatok már :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Egyik sem jobb a másiknál. A rendõr túlkapta a dolgot, a srácnak meg nem úgy kellett volna lereagálnia, hogy mások jármûveiben okoz kárt, még ha az szabálytalanul is parkol. Kicsit a magyar mentalitást látom visszaköszönni, amikor mi is csak a lónak az egyik oldalát ismerjük és az mindig a túloldal.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Most kaptam egy érdekes kis videot , amelyben a rendõrség késõbb visszavonta egy biciklis büntetését, melyet a szabálytalan közlekedése miatt kapott..
Red Bull4ever

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Zsolti emlitett valami refi. szállást ami talán 1190-bõl kijön emeletes ágyakkal . Még várom az egyéb infókat mellé, sátrazni továbbra is lehet nálam. Most vágtuk le a füvet ami derékig ért, tehát sátor alá derékaljnak, és talajkiegyelitõnek pont jó lesz!:D

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Kassára én is keresek fuvart még :)
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ez wtf?

ha genesisnél nevezek, ezeket kapom 6990ért?

http://www.sportakti...enesis_mez2.JPG
http://www.sportakti...enesis_mez1.JPG