Hát, nem fogom egykönnyen elfelejteni az érettségit. Tegnap lementek a szóbelik, mára már csak a tesi gyakorlat része volt. (én választottam 5.-nek) Ilyen sorrendben jönnek a dolgok(nekem): 48 ütemû gyakorlat, gyûrû, talajtorna, szekrényugrás, labdajáték, kötélmászás, úszás, súlylökés, 60m-es futás, távolugrás. Szekrényugrást elcsesztem, illetve a bénaságom mellé az is bejátszott szerintem, hogy túl puha volt a szõnyeg(egy másik, nálam sokkal ügyesebb gyereknek is kiment a bokája, pedig eddig hiba nélkül csináltuk meg mindig, de máshol). Lényeg a lényeg, rosszul érkeztem, a térdem befordult valahogy egy olyan hang kíséretében, amit nem akarok még1x hallani. Így futás, ugrás, meg még pár dolog így 0 pontos lett, de amit tudtam utána még megcsináltam (súlylökés, úszás, meg büntetõdobás). Irány a kórház, lecsapoltak 30ml löttyöt a térdembõl, most jegelem, hétfõn megyünk vissza. Ha addig javul (ne adj Isten elmúlna), akkor elfelejthetem, ha nem akkor szívás, be kell feküdnöm, és csinálnak valamit a térdemmel, de már nem emlékszem a nevére, hogy mit. Elvileg jövõ héten érkezik a bringám, kicsivel több, mint két hét múlva meg Megavalanche. Nem így terveztem