Jaj Sanyi... Szállásod van már?
Kb. annyira, mint fuvarom...
Jaj Sanyi... Szállásod van már?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Kinek a reklámarcát?
Egy csatornás, Földes túra nekem is jöhet.
Tök jók ezek az egyedi stílust képviselõ felületkezelések, csak nem innen-onnan kukázott vázakra kéne tenni. Értem ezt a mûvészeti iskolások által díszített vázak hitványságára is.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Mihelyt befejezzük a tanévet és érettségiztetést
Óóóó! Kérem szépen össze lehetne hozni egy kulinnáris bicótúrát a keleti mentén a pizzázó/kenyérlángosozó irányába !
Kérem a jeletkezõket! Kata ha bevállalja , túravezetõnek kikiáltjuk!
Eladó 2 darab új belsõ 26x1.0-1.25-ös országúti szelepes...egy ezresért vihetõ,ha érdekel valakit!
életem filmje hamarabb lepergett elõttem, minthogy a sportszeletemet elõ tudtam volna venni.
Nem is tudom! Ujváros felé tekertem, mikor a birkák között az egyik tanya mellett felállt egy komondor és "elvakkankotta" magát, esküszöm nem a jutalomfalat jutott eszembe. A hármashegyi tó felé menetben egy kuvasz rontott ki az egyik háztól, az életem filmje hamarabb lepergett elõttem, minthogy a sportszeletemet elõ tudtam volna venni.Kutyákkal eddig komolyabb incidensem nem volt, mert általában van nálam kutyacsemege, aztán azzal "jó szóra" lehet õket bírni
Óóóó! Kérem szépen össze lehetne hozni egy kulinnáris bicótúrát a keleti mentén a pizzázó/kenyérlángosozó irányába !
Kérem a jeletkezõket! Kata ha bevállalja , túravezetõnek kikiáltjuk!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]